středa 7. března 2012

Anna Politkovská

Malý český rusofob od začátku nepochybuje, že ji nechal zavraždit Putin, stejně jako Litviněnka. Jenže v poslední době začaly stopy ukazovat k Čečencům a dokonce k samotnému Litviněnkovi. Někteří antisemité se neštítí ukazovat dokonce i na Berezovského.

Opinion makers by se měli začít rozhlížet, co by honem mohli ušít na Putina a jeho nelidský régime v Rusku. Vraždy novinářů - to byl jeden z největších trumfů americké "ruské opposice" v Rusku. Teď je Putin na koni a tolik prachů pro NGO's v prdeli!

5 komentářů:

  1. Zase to mas spatne:-(
    Putin sice volby v Rusku vyhral ale na Zapade prohral!
    Take ze "Propad v Moskvě a Petrohradě"
    kdezto primitivni venkov na rozdil od gulturnich velkomest ho volil:
    "Drtivou podporu má naopak na ruském venkově"
    Skoda ze takto presne nebude informovan cesky ovcan az nastanou volby Emericke, take diky systemu ze tam maji primarky, semundarky az vrcholne varky a tam neukazi jak volili vesnicti balici alias redneckove v presidentske volbe nove.

    http://zpravy.ihned.cz/svet-rusko/c1-54912600-secteni-hlasu-ruskych-voleb-putin-vyhral-jiz-v-prvnim-kole-bude-potreti-prezidentem

    Ze se protestovalo to take objektivne nenapises !
    Pak se nediv ze za Rusofila ses
    a na nervy mnohym jdes!
    Objektyvne grazdanine objektyvne
    a ne selektyvne!!!
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/fotogalerie/2012/03/04/ruske-volby-obrazem-putin-tesne-unikl-svlecenym-ak/

    A aby bylo jasno je nutno videt ze volby nebyly ferove:

    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/putin-byl-zvyhodnen-ve-volbach-ozyvaji-se-protestni-hlasy-z-evropy.html

    Naopak nepretele Zapadu a demokracie pozname snadno podle toho ze budou jeste dnes pripominat podivne vysledky voleb na Floride a prepocitavani hlasu!
    Doufam ze uz i Ty v tom mas jasneji!

    OdpovědětVymazat
  2. Že Politkovskou zavraždili Čečenci, o tom asi není sporu. Jenže je fakt, že v rozhodné době byla čečenská vláda (Kadyrovská) už dávno proruská, takže to zase nic tak zajímavého není. A Litviněnko jistě jako člen FSB měl s Čeč jisté aktivity, ale že později vedla tzv. poloniová stopa ke dvěma či třem agentům FSB (jeden se dokonce léčil, jak byl při manipulaci s 210Po "šikovný"), je taky nesporné (prostě to zářilo z Londýna až do Moskvy a na daču Lugovoje.
    Čtenář

    OdpovědětVymazat
  3. Příběh o nešikovném agentovi sice pěkně zapadá do obrazu o pitomých Rusácích, kteří ani neumějí pořádně otrávit svého agenta. Jenže Litviněnko pracoval pro 3 služby, takže důvodů k jeho odstranění mohla být celá řada na všech stranách.

    OdpovědětVymazat
  4. Malý český rusofob se ptá, zda nájemní vrazi berou zakázky jen od svých rodáků nebo od toho, kdo jim zaplatí.

    MČR Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malému českému rusofobovi odpovídám: pokud tu vraždu objednal Putin, je to bezohledný akt státního terrorismu; pokud ji objednal Berezovsky, je to tvrdý, ale nutný krok v rámci rozšiřování demokracie a lidských práv v oblastech, které dusí okovaná bota krvelačného ruského stepního barbara.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>