pondělí 24. září 2012

Turkménská evropská republika

Turkmenistán je v Evropě. Stejně tak Kirgizie nebo Azerbajdžán. Nevěděli jste to? Patrně jste nesledovali volby do Evropského židovského parlamentu, kde sedí vedle zástupců unijních zemí také zástupci Švýcarska, Albánie, Bosny a Herzegoviny, ale i Turecka, Ruska a všech zemí bývalého Sovětského Svazu.

Ze 120 volitelných členů EŽP mělo být pouze 61 z unijních zemí, těsná většina. Chápal bych zastoupení neunijních evropských zemí: 10 zastupitelů má Velká Britanie, Norsko a Švýcarsko po dvou, po jednom Andorra, Monaco, San Marino a Gibraltar(!). Zbývá 41 Židů z Turecka, Ruska a zemí bývalého SSSR, kteří se mají skrze tuto obskurní instituci, založenou dvěma ukrajinskými a jedním kazašským oligarchou, "věnovat podpoře a koordinaci židovských zájmů i kultury, stejně jako bojovat proti antisemitismu a vzrůstající delegitimizaci Izraele v Evropě".

Výsledky hlasování se nepatrně liší: žádné zástupce nemá Andorra, Island, Lichtenštejnsko a Makedonie, přibyli 2 Belgii a po jednom Česku, Německu, Velké Britanii a Ukrajině (počítal jsem to ledabyle, ale to není důležité). Jak k těmto posunům došlo, jak byly vyřešeny nebo vysvětleny, to jsem nenašel, ale jak říkám, na těchto detailech nezáleží.

Máme tedy zde v Evropě těleso, které pod hlavičkou "evropské" organisace umožňuje vliv Židů z krajin zcela odlehlých na evropské dění. Nechápu, kdo to nadále financuje a zajímá mě, jak se k tomuto neevropskému orgánu postaví evropské instituce. Po zkušenostech z uplynulých let se lze obávat, že stáhnou ocas, sklopí uši a budou poslouchat jako hodinky.

Vyprávěl se takový vtip proti antisemitům:

Přijede ruská filharmonie do New Yorku a ruský dirigent se chlubí americkému:
"Já mám v orchestru 17 Židů! Kolik jich tam máš ty?"
"Já nevím" odpovídá americký dirigent.

Poselstvím tohoto vtipu mělo být, že ruský dirigent, který si o sobě myslí, že není antisemita, když má tolik Židů v ansámblu, jím je právě proto, že to sleduje. Pravým ne-antisemitou je dirigent americký, který se o to nezajímá.*) Pokud se evropští Židé vyčleňují z evropských politických struktur a zakládají struktury vlastní spolu s Židy neevropskými, považuju to za dokonalé ospravedlnění postoje toho ruského dirigenta v tom vtipu!

---

*) Zlé jazyky ten vtip vysvětlovaly tak, že americký dirigent je sám Žid, který takhle mlží...:-)

Aktualisace: omlouvám se Jejímu Veličenstvu Alžbětě II. a celému Spojenému království, že jsem ho vyřadil z Evropské unie. Evropská unie, eurounie, Schengen, Maastricht, v tom aby se kozel vyznal...:-(

38 komentářů:

  1. V zásadě se dá říct, že nelze dost dobře od ostatních požadovat nerozlišování, když sám úzkostlivě rozlišuji.
    Už i starý dobrý Izák Newton věděl o zákonu akce a reakce a u toho bych taky, na zcela obecné úrovni, zůstal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Totéž jsem tehdy chtěl říct.

      Navrch se tak děje lží: jediné pravdivé (snad) slovo v tom názvu je "parlament", protože není "evropský", nýbrž mezinárodní, a ani "židovský", nýbrž sionistický.

      Vymazat
    2. gogo naprosto presne, ale... je to ale ktere se tahne dejinami kdy nekteri z rodu Bohem vyvolenych se domnivaji ze goyimove to je jen stado blbejch ovci, neboli "Quod licet Iovi, non licet bovi" Pak divi se a civi ze nejsou jinym libi!

      Vymazat
  2. Ten vtip je stary a dobry. Lidem nezatizenym nenavisti k zidum se snad ani vysvetlovat nemusi. :-)
    Zadni Zide ani zide se odnikud nevyclenuji. Tak jako se nevyclenuji kanadsti Cesi tim, ze maji v Kanade Sdruzeni Cechu a Slovaku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam také Česko-slovenský parlament? Ve kterém jsou i Češi z USA nebo ze Střední Ameriky?

      Vymazat
    2. Ne. Ale i kdyby neco takoveho existovalo, neznamenalo by to nejake "vyclenovani". Ja osobne bych byl porad Kanadan ceskeho puvodu.
      Pokud chcete rici, ze by zalozeni jakehosi "zidovskeho parlamentu" nemelo byt nutne, tak s vami souhlasim. Verim, ze takovy holandsky zid (cernoch, homosexual) takove zastoupeni nepotrebuje. Zastoupi ho jeho vlada a tak to ma byt.
      Ovsem napriklad iransky homosexual na svou vladu spolehat nemuze. Jen se dnes podivejte na CNN na interview s tim dobytkem Ahmadinezadem.
      Canadian

      Vymazat
    3. Za prvé: tady nejsme v Íránu. Za druhé: vytvořením židovského parlamentu (o nutnosti takového kroku mám naprosto zásadní pochyby) se Židé zcela definitivně vyčleňují, tedy přesně tak, jak to jindy za žádnou cenu nechtějí a jak to kritisují v tom vtipu s tím ruským dirigentem. Problém je v tom, že někteří Židé o toto vyčleňování vůbec nestojí, cítí se být Holanďany, Čechy nebo Němci, přinejmenším jsou srozuměni s tím, že i oni jsou spolu s ostatními zastupováni holandskými, českými nebo německými politiky (přičemž z nich může být Židů celá řada). Tito vyčleňující se Židé se stávají samozvanými mluvčími všech ostatních Židů, kteří o ně a o jejich sionistický program třeba nestojí. A už vůbec nechápu to chucpe, se kterým v "evropském" parlamentu budou lobbovat Židé ze Střední Asie.

      Vymazat
    4. Nezlobte se, ale ty vase vecne reci o tom co zide delaji nebo nedelaji me pripadaji zhruba na urovni prohlaseni "Cesi kradou".....
      Jinak - me samotnemu myslenka na zidovsky parlament pripada take trochu divna. Ale kdyby muj narod mel stejnou historii jako Zidi, mozna bych premyslel jinak.
      canadian

      Vymazat
    5. Nezlobte se, ale ty vase vecne reci o tom co zide delaji nebo nedelaji me pripadaji zhruba na urovni prohlaseni "Cesi kradou".....
      1. Jaké "věčné" řeči? Když je někdo konfrontován s něčím nepříjemným, je to vždy "věčné"...
      2. Co je na tom špatně? Píšu o lecčems, Židé pro mě nejsou žádné tabu.
      3. Češi skutečně kradou. Ne všichni. Taky ne všichni Židé zakládají sionistické parlamenty pod zavádějícími jmény. Píšu-li o českých zlodějích, je každému normálnímu člověku jasné, že nepíšu o všech Češích (byť je těch zlodějů mezi nimi požehnaně).

      Pokud vzhledem k historii vyhrazujete Židům právo na to být měřeni jiným metrem, tak se nemůžeme nikdy dohodnout.

      Vymazat
    6. Ano, vecne. Napiste na ceskem internetu slovo "zid" a objevi se tam v diskusi Vodnik. Tady neco nestymuje.....
      Canadian

      Vymazat
    7. Canadian: pokud tomu tak je, tak díky příspěvkům jako je ten Váš. K meritu věci nic, zato osobní poznámky. S takovým přístupem Vám tu neprorokuji dlouhou budoucnost. Všimněte si, že ani Vaši názoroví souputníci, leho a Daniela, se neserou do diskutérů na osobní rovině. Buď budete diskutovat jako oni nebo nebudete diskutovat vůbec.

      Vymazat
  3. "Ja mam taky jednoho Z/zida/cernocha/homosexuala za kamarada", to je znama camouflage hate-manu. Ten rusky dirigent v tom vtipu, to je jen jina verse tehoz.

    Subtilni pointa v odpovedi americkeho dirigenta mi vsak pripomina jeden cesky vtip z kommunistickych dob, ktery je vsak stale aktualni. Stoji pan na Karlove moste, ohnuty pres zabradli a zurive zvraci. Kolem specha jiny pan a prohodi - "vite, ze se Vam ani nedivim?"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste napsal hezky. Cesti zidobijci sve vyplody vetsinou zacinaji tim, ze "mam spoustu zidovskych kamaradu". Ja zil v Cesku do svych 25 let a zadnyho zida jsem neznal. Vono jich tam diky Dolfikove peci zase tak moc nezbylo....
      Canadian

      Vymazat
    2. Ale tohle není o žádných kamarádech, v.p. Kreutzfeld, to přece zrovna Vám nemusím vykládat.

      Vymazat
    3. Canadian: já jsem - až na výjimky - taky nevěděl, kdo z mých známých je nebo není Žid. Ani v Česku, ani v emigraci. Hádejte, kdo mě to naučil rozlišovat. Nápověda: antisemité to nebyli.

      Vymazat
    4. Nedelejte ze nerozumite. Ja zadnyho zida neznal, protoze jich za valky nacisti vetsinu vyvrazdili.
      Canadian

      Vymazat
    5. To, že Vy jste žádného neznal, neznamená, že tam žádní nebyli. I přes řádění nacistů jich tam zbylo dost.

      Vymazat
    6. No, nemeli by to byt ani tak, ze filosemita je ten, kdo zadneho Z/zida nezna. To by bylo take kontraproduktivni.

      Vymazat
    7. Ja se vam Vodniku snazim vysvetlit, ze cesky antisemita vykrikujici pri kazde prilezitosti do sveta "mam spoustu zidovskych kamaradu" docela obycejne lze.
      Pokud nechcete rozumet, nemohu vam pomoci.
      Canadian

      Vymazat
    8. Canadian: no jestli má opravdu spoustu židovských kamarádů, tak asi bude těžko antisemita. Jestli jich má pár, tak se to sice nevylučuje, ale přeci jen se nebude u dotyčného jednat o apriorní nenávist ke všemu židovskému. Pokud nechcete rozumět, nemohu Vám pomoci.

      Vymazat
  4. Tedy upřímně - kdybych vás, Vodníku, už nějaký pátek neznal, tak bych ten článek chápal jako hodně nízký antisemitism. Takto...jej nechápu. Přinejmenším by ale bylo s takto příkrým hodnocením vhodné počkat až na nějaký výstup tohoto parlamentu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yamato: Vám připadá normální, když se za mluvčí evropských Židů prohlašují Židé z Ruska, Kazachstánu nebo Kirgizie? Co se výstupů týče, netřeba čekat, jejich program je jasný: "věnovat se podpoře a koordinaci židovských zájmů i kultury, stejně jako bojovat proti antisemitismu a vzrůstající delegitimizaci Izraele v Evropě" - jasná nátlaková lobby.

      Vymazat
    2. Mě už nepřipadá normální skoro nic, toto je ještě v dolní části mé stupnice. Třeba oproti EU demokratuře, závratnou rychlostí jdoucí naproti SSSR, je toto jen taková hloupůstka.

      Já bych počkal až ten nátlak nastane (on nastane, to je skoro jisté) - a pak nemůže říct nikdo nic. Tedy samozřejmě lehové ano, ale ti by vám vynadali i za jeho pochvalu.

      Vymazat
    3. Yamato: no, s tou nenormálností s Vámi souhlasím (nezapomeňte, že Vy i já jsme toho pro někoho důkazem), otázka příčky na stupnici bude záležet na více věcech a bude částečně osobní.

      Na nátlak nemusíte čekat, ten mají v programu. A pokud se vydávají za evropský orgán, ačkoli jsou až z Kavkazu nebo ze Střední Asie, tak je to prostě falešné od samého počátku.

      Nemluvě o tom, že se na jedné straně úzkostlivě nechtějí vydělovat a pak presentují tohle. Tím škodí právě těm Židům, kteří to s tím nevydělováním se myslí skutečně vážně.

      Vymazat
  5. Vodniku patrne nectes stare commenty:-)
    Pod Jihadem jsem Ti napsal:
    Vodniku nereaguj na trolla co ma jasno jak s Al Kajdou tak s konspirativnimi mozecky a dokonce i vi co se vetsine naroda v Libyi vubec nezamlouva, jen ztracis cas:-(
    Stejny rubbish, stejny styl jako stejny Canadan u Tarase:-(
    ==================
    Ma i jasno ze "Zadni Zide ani zide se odnikud nevyclenuji. Tak jako se nevyclenuji kanadsti Cesi tim, ze maji v Kanade Sdruzeni Cechu a Slovaku."
    Cesi a Slovaci se nevyclenuji, tak ani Jews se nevyclenuji.
    Nechapu jak to nemuzes pochopit, preci tak jasne a samozrejme:-)
    jak s timhle chces argumentovat?
    Navic jak ctes ma i jasno o neexistenci Jews v Ceskoslovensku a nyni CR neb je naciste zlikvidovali!
    Pamatuj ze maji li "Sdruzeni" a nebo dokonce i "Parlament" i tak to jeste vubec neznamena ze se "vyclenuji". Nevyclenuji. Naopak brani se proti vycleneni:-)

    Uff, uz i tady to je, uz i tady se hazbaruje :-(

    Pouc o tech ktere Canadan v CR nepotkal:

    Pry betonovou pevnost mají v Praze na Hagiboru - pražská ústředna MOSSAD maskovaná jako exkluzívní domov židovských důchodců http://www.4stav.cz/prioritou-je-bezpeci-domov-socialni-pece-hagibor_4c2892 Ty hlavní prostory jsou v podzemí.
    Mají to podchycené již od malička http://www.lauder.cz/cs/materska_skola.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hasbaruje se všude. Pokud se přitom nebude urážet nebo úmyslně ničit diskusse, nebudu nikomu bránit - já sám jsem diskutoval dlouhou dobu ve vší slušnosti na Eretz.cz, přestože jsem byl na jiném břehu.

      Vymazat
    2. Hasbaruje se všude?
      Si dovolim nesouhlasit pokud jde o slovo hasbara. Ze kdekdo keca na Internetu do veci kterym rozumi jak koza petrzeli OK, ale neznam jiny stat ktery by za "hasbaru" platil a trenoval na to experty.
      Ty ano?

      Vymazat
    3. Myslel jsem tím, že hasbaristé navštěvují všechny blogy.

      Vymazat
  6. Baze, panove, baze.
    Hasbaraci jsou dnesni mandelinky bramborove, stejni skudci a Ferdove brabenci je musi peclive prstickama vybirat. Nekonecna prace.:-)
    Ovsem hnizda pravych hasbaraku jsou tam, kde je omezene kebulky neocekavaji a nepredvidaji, rekla bych, skoro na polovine alternativnich webu..Diskuteri jsou tam jen pro "sum".. To je ale jina propaganda, akce v ramci tvoreni umele oposice a rozmelnovani nazoru, mateni a mlzeni.....
    Ja sice jeste obcas pracuji pro PR, ale uz to neni hlavni ukol---hasbaraci mohou povysit na CIA profiling...
    Uz jsem vam psala, ze mezi hasbaraky panuje zdrava kompetice, jsou trzne zalozeni..

    Videt v zidovskem parlamentu nejake vymezovani je presne to, co si tvurci medialniho prostoru pro odpurce NWO preji. Stekat na spatnem strome.
    Jsem v milostive nalade a tak vam prozradim, ze za Parlamentem se schovava Ruska mafie, silni oligarchove a je to trojsky kun do srdce EU..Zatim to globalnim loutkarum nevadi.
    Uz to, ze v EJP jsou pratele muslimu, by tem chytrejsim naznacilo, kdo stoji za zidovskym parlamentem a kdo tajne financuje.
    Musime si holt pockat na nejake vetsi projeveni jejich angazovanosti. Ale jsem rada, ze muzu klidne spinkat, Vodnik ostre sleduje vsechny aktivity zidu za mne..

    Jinak, pro zasvecene, davam napoved, pro co je zidovsky parliament ve skutecnosti planovan:

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jacques-Louis_David,_The_Coronation_of_Napoleon_edit.jpg

    :-DD


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo, jestli vytváření paralelního parlamentu pro Židy vedle normálních politických struktur EU není vydělování se, tak už nevím, oc vydělování se je (pomíjím to, že se nejedná jen o evropské Židy).

      Jinak NWO chce kdekdo, třeba Ahmadínežád. :-)

      Vymazat
  7. Diky Danielo za info:-)
    Konecne vod ted vime ze nadpolovicni vetsina info na Internetu a i naslednych commentu je shit a je cim dale a vice obtiznejsi se v tom prebrat. Hazbarujici mandelinky to delaji jeste srackovitejsi! Jejich zpravy zarucene pravdive a nove znechucuji ctenare mnohe:-(
    Ale pracuje to a funguje jak v USA tak v CR a v celem "demokratickem" svete:-(
    Tschechistan obvzlast je povestny svoji sametovou demokraturou. 10millionu ovcanu a 10millionu nazoru, hosana to se to vladne :-)
    Pokud se tu Daniela snazi naznacit ze sledovat aktivity mocipanu, ze to je jen na 2 veci, ma pravdu, neb stejne si delaji co chteji a na lid hazi bobek!
    Navic do tech nejshitovejsich aktivit jim je videt spatne nekde vubec ne a vetsinou az s odstupem casu co to udela a jakou skodu nadela. Treba kolik zase pratele FEDu a ruzni GoldmanSachsove nadelali dalsich derivatu alias jak jim jde premena dollaru na toilet paper, coz zasahne ovcana od Ase az po Aljasku vic nez prohlaseni presidenta "Yes we can" a nic, jen stale dal krajinou temnou a nejistym zitrkum vstric:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Vodniku, s vami zde se neda vazne diskutovat. Presto to zkusim.
    Zidovsky parlament je politicka lobby, nevidim to jako vyclenovani se. Nakonec kazdy spolek, sdruzeni, je vlastne forma vyclenovani se. Proto se spolky a potazmo i nabozenske organisace zakladaji, ne ?
    Vy se tez silne vyclenujete s vasi Pravoslavnou cirkvi.
    Take se normalne vyclenuje ve spolecnosti cast obyvatelstva, -vyhradne a selektivne-- stari lide se odebiraji do instituci typu Domu duchodcu. Mlade tam nevezmou.

    EJP --zidovsky parlament tedy neni paralelni k oficielnim politickym strukturam, ale je to pokus, v mem pohledu, se dostat do procesu Evropske unie a mozna je nejak ovlivnovat. Takovych lobby je jako maku a musite si pockat, jak a co budou prosazovat a ne hned panikarit a spekulovat...
    EJP se zatim uvedla tak, ze se spojila s nemeckymi muslimy a razantne zadala o zruseni zakonu o zakazu obrezavani chlapecku zidovske a muslimske viry...
    Tezko ji prisuzovat nejaky celoevropsky vliv..

    Ja uz jsem natolik zamerikanisovana, ze nejake PR lobby jen pro jedno ethnikum neschvaluji, domnivam se, ze v demokracii nepotrebujeme zvlastni zohlednovani mensin-rasovych, narodnich a ani nabozenskych...
    Obcane by meli byt v tomto ohledu rovni.. Statni usporadani a americka ustava garantuji osobni prava a snazi se respektovat zajmy vsech obcanu..
    Zajmove skupiny jsou O.K., ale nepatri do spravy vlady.

    -

    Ahmadinejad mluvil v OSN celou hodinu o Novem svetovem poradku, ktery bude veden spasitelem Mahdim. Ted uz pridava "i s Jezisem", to aby agitoval i u krestanu...

    Vida, cekate NWO -Novy svetovy poradek ze zapadu a on zatim prichazi z vychodu... ;-)

    Vsimli jste si, ze Ahma souhlasi a schvaluje Arabske jaro, svrhnuti tyranskych diktatoru ? On se domniva, ze toto je prirozeny proces, vyjadrena SVOBODNA vule LIDU na chaoticke ceste ke svetovemu poradku pod jedinym bohem, Allahem. Konspiratori, spekulujici o tajnem planu elitaru a jejich rozestvavani arabskeho sveta, poslouchejte..:-)

    Kdo veri Ahmove fanaticke demagogii je tak omezeny, ze mne vubec neprekvapuje, kdyz na druhe strane veri iranske klice, ze jaderny vyzkum je ciste pro vedecke ucely....






    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem Ahmadi.. a jeho nazory:
      http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/279875-kapitalismus-je-zdiskreditovany-tvrdi-ahmadinezad-chce-novy-svetovy-rad.html

      Pri pruzkum nazoru zda :
      „převažují závody ve zbrojení a zastrašování jadernými zbraněmi a zbraněmi hromadného ničení ze strany mocností, které mají hegemonii“.
      ano ci ne ?
      take:
      na thema chudoba ve světě, ničení životního prostředí, neodpovědnost politiků i neblahý vliv světových médií, ano nebo ne ?

      Tak nejen muslimove ale i obycejni lide Evropy a Ameriky s timto nazorem budou souhlasit.

      Pokud ovsem pred dotazem budete varovat ze se jedna o nazor Iranskeho presidenta, pak vliv medii se jiste "positivne" projevi :-)

      Vymazat
    2. Danielo, diskutovat se nedá s Vámi.

      Zidovsky parlament je politicka lobby, nevidim to jako vyclenovani se.
      Tak jste buď slepá nebo blbá. Pokud mají Evropané svůj Evropský parlament, jaký jiný důvod než vyčleňování má pak založení speciálního parlamentu židovského? Co je to jiného než jasný vzkaz, že právě Židé se necítí být evropským parlamentem dostatečně representováni?

      Vy se tez silne vyclenujete s vasi Pravoslavnou cirkvi.
      No nevím jestli "silně", pravoslavný parlament nemáme, ale vyčleňujeme, ano. Rozhodně netrvámne na tom, že jsme stejní a neargumentujeme permanentně ve smyslu "a záleží na tom?" a nemáme vtipy o tom, kolik pravoslavných má americký dirigent ve svém orchestru. Tedy zapište si za uši: nejedná se v případě EJP jen o vyčleňování, ale - a to je právě bizzarní - o vyčleňování při současném popírání takového vyčleňování. První gogův příspěvek zde to popsal dokonale.

      EJP --zidovsky parlament tedy neni paralelni k oficielnim politickym strukturam,
      Ne? A co tedy?

      je to pokus, v mem pohledu, se dostat do procesu Evropske unie a mozna je nejak ovlivnovat.
      Ano, z paralelní politické struktury. Nota bene ovlivňovat budou Židé z Ukrajiny, Ruska, Kazachstánu, Uzbekistánu (v původním plánu byly i ostatní středoasijské republiky) a Zakavkazska.

      Takovych lobby je jako maku
      Ano. A každá představuje nějakou konkrétní zájmovou skupinku, z nichž ovšem žádná nepředstírá, že vlastně zájmovou skupinkou není a že ten, kdo ji vidí jako nějakou zájmovou skupinku, je antiskupinkáč.

      nejake PR lobby jen pro jedno ethnikum neschvaluji...Zajmove skupiny jsou O.K., ale nepatri do spravy vlady.
      No vidíte A přitom strašně se divíte, že mně přijde nenormální, když si ethnikum zvolí dokonce parlament (se zastoupením ethnika i z neevropských zemí), s netajeným cílem vyvíjet vliv na evropskou politiku v zájmu neevropského státu. Odporujete sama sobě.

      Vymazat
    3. Astr: Meir Dagan

      "Meir Dagan, former head of Mossad (2002-2011), said that the Iranian leadership, despite all its hateful anti-Israeli rhetoric, especially Mahmoud Ahmadinejad’s, is rational and acts for self-preservation."

      Vymazat
  9. Daniela zde prednesla nazor na Iransky "mirovy" jaderny program.
    OK Iran usiluje o jadernou zbran a pak by ji jiste pouzil?
    I za cenu nasledneho zniceni celeho Iranu? Az taci fanatici ti Ahmove jsou ?
    Tento styl uvazovani o tom ze plati kdyz se umi jeden fanatik obalit vybusninou, ze totez udela i Iran? cha cha cha
    O co vlastne jde na Middle east?
    Status quo?
    Na celem Middle Eeastu jen jaderna mocnost Israel s nekolika sty jadernymi hlavicemi?
    Zadna jina hrozba nez jaderne Israelska nesmi v oblasti existovat? Snaha kterou vyviji Netanyahu zatahnout USA do valky proti Iranu stejne jako bylo pouzito proti Iraku je tedy OK ?

    Podle jakeho prava ci zakona smi byt v cele oblasti jen jaderna hrozba Israelska? To je otazka kterou se ptaji staty Middle Eastu a dnes uz cele Afriky a Asie.
    Jaka je odpoved na otazku okolnich statu na dominanci Israele ?
    V pripade Iranu jen takova ze Ahma je silenec ktery by okamzike jadernou zbran pouzil kdyby ji mel a proto nutno oete "preventivne" zakrocit?
    Preventivne rozbombardovat jako Irak je reseni? Kdo se divi ze se do toho Americe nechce?
    Dovolim si prilozit odkaz na proslov presidenta Klause v OSN o puziti sily:
    http://zpravy.idnes.cz/klaus-a-zasah-v-syrii-0r7-/zahranicni.aspx?c=A120925_222846_zahranicni_jw

    OdpovědětVymazat
  10. No, Vodniku, ono je to skutecne tak, ze v mnoha negatibvnich prispevcich na netu ohledne zidu je podepsan Vodnik.. Jelikoz ja se take vetsinou podepisuji mym jmenem, jsem si vedoma, ze jsem za prispevky zodpovedna a ruzne narazky v tomto nutne prijdou - je to urcite noseni kuze na trh. Nevim, proc vas poznamka Canadana tak pohorsila, neb je to pravda.

    Ja si neodporuji.
    Celkove nemam rada uskupovani a sdruzovani se podle ethnicke sablony, ale to neznamena, ze budu protestovat a pohorsovat se nad tim jako vy.
    Ve svobodne spolecnosti si kazdy muze zalozit organisaci s velikasskym jmenem a tvorit struktury vedeni podle Knessetu. Ambice jsou jiste ruzne a opet, jako skoro ve vsem, plati " Podle ovoce je poznate".
    Dokud nebude Zidovsky parlament usvedcen z nejakeho korupcniho skandalu nebo partyzanskych bunek a la Irgun, pak se musite smirit s tim, ze turkmani-zide se budou snazit do Evropy pronikat.

    Vzpomnela jsem si, ze v Severni Karoline existuje paralelni vlada, vedle statu N.Carolina. Jsou to Cherokee indiani, kteri jsou prakticky ve vlade, jejich hlas ma vahu, prestoze maji svou chranenou, autonomni reservaci v horach.


    pan aSTR :
    "...Podle jakeho prava ci zakona smi byt v cele oblasti jen jaderna hrozba Israelska?"

    Odpoved:
    Podle zakona NASEHO preziti.

    Z cela ocividneho duvodu, kdyz pripustime, ze Israel vubec nejake atomovky ma.
    Kvuli zachrane nasi zapadni civilisace, jelikoz Israel vojensky nenapadne zapadni svet - napadl by totiz sam sebe - ale hrozba jsou pro nas agresivni muslimove. Pokud atomovky ziskaji, budou nasledovat svuj vecny ideologicky cil, coz je porobeni zapadu.

    Az lidi pochopi, ze fanatickemu muslimovi na zivote vubec nezalezi, protoze zivot na Zemi je jen zkouska pro Bozi rozhodnuti, zda jedinec patri do nebe nebo do pekla, pak porozumi mnoha vecem.
    Ahma je jen hlasna trouba pro Radu 12 shiitskzch strazcu a ti, kdyby na to prislo, lehce Irance obetuji, ostatne jako obetovali deti, kdyz je ve valce s Irakem hnali pres minova pole jako lidske rozbusky. Oni se s tim ani netaji..U nich to neni zabiti, jelikoz lidsky zivot podle nich nekonci smrti, ale pokracuje ve vecnem zivote..

    Iransky jaderny vyzkum je ted trochu stranou, americti experti se celkem shoduji, ze to vezme nejmene 3-4 roky, nez Iranci atomovku vyrobi..

    OdpovědětVymazat
  11. Danielo, lidé prostě vidí to, co chtějí vidět a nevidí to, co vidět nechtějí. Pro Vás to platí úplně dokonale.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>