úterý 2. října 2012

Lidská práva v ČR v ohrožení

Poradce premiéra pro lidská práva Roman Joch je na dlažbě. Ani neochvějná věrnost neokonservativní Americe a Israeli ho nezachránily poté, co označil Klause za "ufňukanou kremlofilní bábu".

12 komentářů:

  1. Též se chystám komentovat, jen času se nějak nedostává… Rozhodně Nečas s Jochem pobavili!

    OdpovědětVymazat
  2. Hahaha, respekt Jochu! Mstivy narcis si ho maze z mobila za ta falesna slovicka a veticky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ha,ha. Vaclavova mstivost me pripomina chovani jeho kamarada Vladimira Vladimirovice.
    Canadian

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyz me se ten vyrok zase az tak drsny nezda. Spise prilehavy. A v porovnani se zbytkem ceske politicke sceny me pan Joch pripomina anglickou guvernantku.
    Ovsem ani u nas to neni vzdy perfektni. To se datuje od doby, kdy v Moskve vystudovany pan Trudeau ukazal novinarum prst.
    Canadian

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy nevyjde. Zvláště s jeho prapodivným pojetím konservatismu.

      Fakt nechápu kde vzal tu Klausovu zbabělost. Místo aby dostal infarkt, tak se na dementa přísně zamračil, pak se zasmál, sprdnul ochranku, načeš zůstal a teprve později zajel do nemocnice. Jestli tohle je ufňukanost, tak už asi všechno.

      Vymazat
    2. Yamato San, souhlasim s vami v tom, ze behem samotneho incidentu se Klaus zachoval jako chlap.
      Ale Joch podle me mluvi o tom, co Klaus rekl v rozhovorech s novinari.
      A Klausovo poklonkovani Kremlu a strongmanovi ktery v nem vladne je vec verejne znama a neni to nic noveho.
      Canadian

      Vymazat
  5. A co ufňukaného řekl Klaus novinářům? CO jsem četl, tak nemluvil o sobě, ale o útoku na úřad presidenta. A to je závažná věc, i když byl zatím proveden jen hračkou. Další Rubikon byl překročen...

    Poklonkování Kremlu je spíše mediální konstrukt než realita. Klaus jen nepotřebuje do Ruska stále kopat, jak je u nás populární.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kdyz se jedna o plynovou pistolku, tak se jen tezko da mluvit o "atentatu" jak cini pan president. A stezovat si na nejmenovane lidi kteri dovoli kritizovat PRESIDENTA, to se me jako ufnukanost jevi.
      Kritika Klausovy servilnosti vuci darebakovi ktery vladne v Kremlu podle me neni zadne "kopani do Ruska".
      Canadian

      Vymazat
    2. Mluvil o rozeštvávání společnosti, a to se děje.

      Servilnost? Ó, pan chytrý není enrgeticky závislý na Rusku, tak se mu to vykládá o servilnosti. Ono když EU místo soběstačnosti a diversifikace nařizuje absurdní pseudoekologické šílenosti, a když se každý alternativní zdroj (břidličný plyn např.) hned preventivně zakazuje, tak holt nezbývá než být s Ruskem zadobře. Chytrými řečmi se v zimě nezatopí...

      Vymazat
    3. Budete se divit, ooh Yamato-san, ale ve vetsine veci se s vami shodnu. To rozestvavani spolecnosti a medialni histerii pozoruji take. Pri otevreni ceskeho internetu mam nekdy pocit jako bych vstoupil do blazince, kde polovina lidi vykrikuje, ze v diktature by bylo lepe a podobne hlouposti. S bridlicnym plynem a dalsimi nesmysly E.U, je to take tak.
      To ale porad neznamena, ze musime jit (verni tradici) na ruku kdejakemu darebakovi s diktatorskymi sklony a bat se Rusa do skonani sveta. On ten plyn a ropu prodavat potrebuje a to velice nutne.
      Canadian

      Vymazat
    4. Mohl byste konkretisovat to "jít na ruku"? Jak a čím tak hrozně jde Klaus na ruku Rusku? Třeba to z odstupu vidíte lépe...

      Podobně jako my zas vidíme, jak u vás jdete kolikrát až moc na ruku třeba...ale ne, ne, kdepak, tyhlety nemyslím, to jsou spojenci, já vim...spíše jiné podivné kamarády...ale ne, nechme to být, další zbytečný OT.

      Vymazat
  6. Říkám si, jestli on ten Joch nemyslí dopředu. Teď je mučedníkem za svůj odpor ke Klausovi; příští rok bude v Česku nový president a Joch bude ve vší slávě povolán zpět.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>