čtvrtek 29. listopadu 2012

Demonstrace israelské pravice v Tel Avivu

Výživné! Tuto skupinu israelské společnosti podporují čeští sionisté a ICEJ.

Koho vám připomíná muž, který se objeví na obrazovce mezi 2:16 - 2:19 a 2:20 - 2:24? :-))

57 komentářů:

  1. Neznat vás déle, tak bych to d) občas myslel vážně...

    Aneb Vodník právě rozhodl, koho přesně podporují čeští sionisté.

    A já po vás chci data, že to tak opravdu je :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A umanutost Psem! Jako by byl nějakým jediným mluvčím sionistů. To je jako bych někoho odkázal na Zvědavce jako důkaz židobijství...ne, tak hrozný zas Pes není.

      Vymazat
    2. Yamato: ne, tak hrozný zas Pes není.

      No hrozný rozhodně je! A představa, že je k mání ještě něco horšího, jak nazanačujete, mě příliš neuklidňuje. : )

      Vymazat
    3. Pes už dávno není ten ultrasionistický plátek, co býval. Vychází tam docela dost rozumných věcí, a i ohledně Israele už není zdaleka tak stoprocentní.

      Vymazat
    4. Yamato: Neffův dnešní úvodník ovšem ultrasionistický je. Začínám si skoro myslet, že Ruská invaze a komunismus byly okolnosti, které přišly vhod, aby pomohly na čas zakrýt neskutečnou servilitu a nedostatek jakékoliv národní hrdosti...

      Vymazat
    5. On to tady snad musel číst. Nebo bere nějaké strašné drogy. Takovouto sračku by (samozřejmě v jiném vyznění) neotiskly ani Haló noviny! Dementní analogie, dementní strašení Íránem...opravdu hnůj!

      Vymazat
    6. Nikoli hnůj. To je Psí standard. Diskusse pak se hemží verbálními trestnými činy rasismu, je ovšem obrácen "správným směrem" (když se tam kdysi občas obrátil směrem nesprávným, měl Neff na krku hrozbu žaloby, jak sám napsal - kde není žalobce není soudce, v určitém oboru je žalobce vždy).

      Vymazat
    7. Já Psa neposuzuji jen dle úvodníků a už vůbec ne dle článků o Blízkém východu. Kdyby ano, tak mám asi podobný názor jako vy. Naštěstí je toho na světě více, než jen debilové v Palestině - spousta různých debilů v celé řadě jiných míst :-)

      Vymazat
    8. A zrovna nápad EU o zákazu vstupu "agresivních židovských osadníků" je věc, která si kritiku velmi zaslouží.

      Vymazat
    9. Co na tom chcete rozvádět? Vždyť to je absurdní. Už třeba jen jak je rozlišovat? Seznam "agresivních židovských osadníků"? Kdo a jak jej vytvoří? A proč vlastně zrovna "AŽO" a ne miliony jiných agresivních osob z celé řady zemí?

      Vymazat
    10. Co na tom chcete rozvádět? ... A proč vlastně zrovna "AŽO" a ne miliony jiných agresivních osob z celé řady zemí?
      Třeba právě tohle. Řada (jistě ne milliony) aggressivních osob z jiných zemí to zakázáno má. U aggressivních osadníků - kolonisátorů a zlodějů půdy - se taky nejedná o milliony.

      Seznam "agresivních židovských osadníků"? Kdo a jak jej vytvoří?
      Jistě, applikace takového zákazu by byla problém, bylo by to děravé. Například: nepustit nikoho, kdo má jako bydliště nelegální osadu. On si samozřejmě může napsat adresu falešnou - bylo by to jen gesto, ale určitý smysl bych v tom viděl.

      Vymazat
    11. Kolektivní vina?
      Teď ještě ne. Nikdo, kdo se nastěhuje do nelegální osady, není nevinný. To budete moct říkat za pár let o jejich dětech nebo vnucích. O to taky Israelcům jde. Hrají o čas, doufají, že pak už to nějak nepůjde vyklidit (bude se volat o kollektivní vině apod.)

      Jinak pokud mmáte ještě pochyby o Psu, přečtěte si kommentáře bpod dnešním úvodníkem nebo článkem Dušana Makovského. Ostatně hysterie textů článků samotných je zarážející.

      Vymazat
    12. Rozhodně nebudu posuzovat dle komentářů!

      Vymazat
    13. Proč ne? Píšou je snad roboti? Píšou je čeští sionisté a jejich affinita s těmi Israelci z videa je zřejmá.

      Vymazat
    14. Já to tak nevidím - asi proto, že netrpím daltonismem.

      Vymazat
    15. Mně teda ty názvy (Židům a psům vstup zakázán, Judenfrei Europa) jakožto reakce na návrh zákazu vstupu do EU také jiným terroristům než muslimským, připadnou ještě nekonečně hysteričtější než obvinění advokáta Kočího z antisemitismu a snahy zákazu povolání pro Židy, když podezříval Mazela z podujatosti kvůli jménu.

      Vymazat
    16. Protože jak jde o židy a pravoslaví, tak ztrácíte nadhled.

      To prosím neberte jako nějakou arogantní výtku, to je lidské - každý máme nějaké thema, kde se ne vždy udržíme. Třeba pro mě je jím socialism a EU :-)

      Vymazat
    17. Tak mi řekněte "s nadhledem", co je normálního na tom, když EU zakáže vstup muslimským terroristům, načež místní muslimové nebo politicky korrektní magoři začnou ječet, že EU chce "muslimfrei" Evropu, "muslimům a psům vstup zakázán" atd. Já vím, že se Židy se tu před pár desítkami let takhle nakládalo, ale odmítám touto situací, kterou ostatně z dnes žijících osobně zažil už málokdo, omlouvat dvojí metr na Židy a na ty ostatní.

      Ad pravoslaví: tuhle výtku bych přijal evt. od římského katholíka (s tím, že já si o něm myslím totéž), většina ostatních ví o pravoslaví tak málo, že to těžko může posoudit. A pokud jde o kritiku daimonisování (Ruska nebo Srbska), je to velmi laciný a velmi nepoctivý pseudoargument. Stejné posice se mnou zastávají mnozí nepravoslavní, ba atheisté, a naopak pravoslavní mohou být vůči Rusku (nebo Řecku) kritičtí.

      Vymazat
    18. Protože židovský osadník nerovná se terorista? Protože to je na stejné úrovni, jako zakázat vstup všem Palestincům, neb někteří z nich jsou teroristy, a oni si je dokonce zvolili?

      Ale sorry, to je vlastně váš návrh, který má alespoň jistou logiku, ač aplikuje kolektivní vinu. Ten EU ji nemá - není žádný způsob, jak rozeznat osadníka-teroristu od hodného osadníka.

      Nenene, žádné takové, jako "satanista", oběť vás křesťanů, mám dost důvodů :-)

      Kde jsem psal o Rusku a Srbsku? Sice tam náznaky přehánění máte, ale co se týče toho podstatného, nesmyslnosti jejich daimonisování, jsme na stejné lodi.

      Vymazat
    19. Nechci tvrdit, že rovnou terrorista. Ale zloděj země a kolonisátor docela určitě. Překračuje vědomě a dobrovolně resoluce OSN, sere na mezinárodní právo. Jeden každý! Tak proč ne on, když např. Lukašenko? To taky není terrorista.

      Kde jsem psal o Rusku a Srbsku?
      Vy možná ne, to se pak omlouvám, ale to je nejčastější únik mých opponentů: ty jsi prorusky a prosrbsky zaujatý, protože jsi pravoslavný. :-( Jak ale pak chcete posuzovat mou "zaujatost", jde-li o pravoslaví? Je přece logické, že když někdo obviní křivě pravoslavnou církev z něčeho, co nespáchala, že se postavím na její obranu. A že se některé její údy chovají nehodně, to jsem přece nikdy nepopíral - sám jsem jedním z nich! Na svatosti církve jako Těla Kristova hříšnost jednotlivých údů nic nemění.

      Vymazat
    20. No to už si musíte vyříkat s těmi jinými :-)

      Jo, ta kolonisace atd. - ale jsou přeci i na toto různé názory. Resoluce OSN? Pardon, ale málo co beru méně vážně než OSN...

      Vymazat
    21. Resoluce OSN? Pardon, ale málo co beru méně vážně než OSN...
      Vy můžete. Vy jste jen Yamato. Žádný jiný stát si to nemůže dovolit. Podívejte se, jak šlapou na Írán. A ten ani s nikým neválčí...

      Vymazat
    22. Ale může. De facto po něm přeci nešlape OSN, že :-)

      Vymazat
    23. OSN ne přímo, jen jeho náhončí (MAAE apod.)

      Vymazat
  2. Nemyslel jsem, že je záměrně representativně ultrasionistický, ale o nějakých rozumných věcech opravdu nevím. Je ale fakt, že soudím téměř výhradně podle článků věnujících se zahraničí. Možná některé věci z domácího českého prostředí jsou rozumné, to nedokážu posoudit, ale nečekal bych, že ve stejném médiu budou vedle sebe existovat diametrálně (kvalitativně) odlišné texty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jako prakticky v každém mediu, pokud se tam samozřejmě nějaké kvalitní vůbec vyskytují.

      Vymazat
  3. Ze nekteri Palestinci, Hamasovci krici o zahnani Israelcu do more?
    Tak tito vytecnici zase krici " erasing Gaza ".
    O tom ze to tam nema reseni a stejne umanuti se vyskytuji take v CR a to nejen na internetu.
    To si lze snadno dohledat:-(
    Cim to asi ze kdyz napisi spolecny Israelsko-Palestinsky stat, od toho okamziku jsem uhlavnim nepritelem vachnivych Sionistu i Palestincu?
    Takze jak ?
    ERASING GAZA nebo ERASING ISRAEL ?
    Samozrejme ze toto show je dobre na rozdmichavani emoci mezi prostymi ovcany.
    Netanyahu neni troskar pres Gazu, ten chce ERASING IRAN.
    Otazka do posametove demokratury zvane CR.
    V CR je ovcan masmedialne korektne informovan jak?
    Komu ze to ma ovcan fandit?
    Jako obvykle?
    70% proti radaru
    80% proti cirkevnimu obdarovani
    Kolik procent v tomto pripade?
    Cim to asi ze stale hure a mene radostneji?
    Sakra ze voni to moci pani prave takhle chteji?
    Cim vice lide budou nasrani
    tim snadneji zas ve zbrani
    zas odserou to bezbrani!
    Kde laska a pravda je
    kde po miru volani ?

    OdpovědětVymazat
  4. USA, Kanada, Israel a Česká republika (+ pár pacifických souostroví) hlasovaly proti uznání Palestiny. Dokonce i Velká Británie, Německo a Holandsko se zdržely hlasování. 132 zemí (mj. Rusko, Čína, Indie, Francie, Španělsko, Itálie) hlasovalo pro. Někteří Češi jsou dnes na svou vlast obzvlášť hrdí, jiní se obzvlášť stydí.

    Israel je ale má na háku!

    OdpovědětVymazat
  5. Hlasovani krasne odhalilo Evropskou Unii, ktera podleza Palestincum, politici ze sebe delaji humanisty multikulturniho radu a tak toto je vysledek.
    Takze ted nevim, proc mnozi jsou proti socansko-multikulti ideologii Brusselu, kdyz jsou
    v tomto nazoru zajedno..Stat Palestina je samozrejme blbost, je to jen jine oznaceni a podstata legaliho statu neexistuje, jelikoz neni sobestacny.
    V roce 1918 alespon Ceskoslovensko melo dostatecne vybudovanou infrastrukturu a statni spravu, proto novy stat mohl bez vetsich problemu fungovat.
    Palestina je co ?
    West Bank, Vychodni Jerusalem, anebo Gaza?
    Zamerne opominam Golanske vysiny, ktere mnohdy ani zminovany nejsou a jejich prava se patricne nezohlednuji.
    Zapad ted jedna s Abbasem, pokrytcem, ktery rika neco jineho doma a neco jineho v cizine.. Ve West Bank ho vlastni lidi obvinuji z korupce a nepotismu.
    Nu, uvidime, jaka pospolitost milujiciho arabskeho mustru pak bude v Palestine nasledovat. Idealne, jak tusi pan Astr, se palestinsky lid zacne mezi sebou mohamedansky masakrovat...

    OdpovědětVymazat
  6. Paletina je Danielo všechna ta země, kterou dnes okupují židé:) Izrael je jen název státu, nikoli území. Už několik tisíciletí žádný kus země s tímto názvem neexistuje.

    Trochu bych se tentokrát zastal EU, proti rezoluci bylo jen 9 států, buď subalterních, vazalských (Kanada, ČR) a jeden teroristický (USA). Nedivím se, že se jim do takové společnosti nechtělo.

    cnemo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu bych se tentokrát zastal EU
      To, že se některé země zdržely hlasování, musíte nazírat asi tak, jako Klausův nepodpis pod církevními restitucemi.

      Vymazat
  7. Kapitáne,

    jen krátký komentář k Vašemu textu ohledně Kanady, kterou trochu znám, neb zde již přebývám víc než čtyři dekády. Kanada není vazalský stát USA. Nezaměňujte, prosím, pravicovou vládu Kanady (současný premiér Harper a úděsný ministr zamini Blair a další) s politickými názory průměrného Kanaďana. Současná kanadská vláda není populární a je jen otázkou času, kdy bude nahražena vládou méně vazalskou vůči politice Washingtonu a neoconů v globálním pohledu. O Québeku nemluvě, tam jsou ještě více doleva nežli ve zbytku Kanady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleši, a nebude situace v Kanadě podobná té v USA a nakonec i v ČR? Podle mě devět z deseti obyvatel takového San Diega, Des Moines nebo Nashvillu nemá páru, o co jde. Američtí politici hlasovali podle vůle AIPACu, nikoli většiny Američanů. A co myslíš, jaký je poměr mikronésského nebo palauského občana k palestinskému státu? Ví vůbec, o čem je řeč? O českých politicích si pak snad vůbec nikdo nedělá illuse, že by zastupovali někoho jiného než mafie kmotrů a nadnárodních loutkovodičů, díky nimž mlaskají u svých koryt a škodí té zemi víc než bolševik - a to už je co říct!

      Vymazat
  8. Errata: úděsný ministr zahraniočí Baird...

    OdpovědětVymazat
  9. Ja naopak musim rict, ze jsem velice hrdy na to, ze moje rodna zeme i ta adoptivni hlasovala na strane prava, pravdy, a zdraveho rozumu. Evropa se zase ukazala v pravem svetle politicke korektnosti, promuslimskeho vlezdoprdelectvi a spatne skryvaneho antisemitismu. Co se tyce ministerskeho predsedy Canady Harpera tak v soucasne dobe neexistuje schopnejsi a zasadovejsi politik demokratickeho sveta nez je on. Je velika skoda, ze nekdo takovy nesedi ve Washingtonu. Nejsme vsichni v Canade jako Ales Zeman. Tedy zaplat panbuh. Udesny ministr zahranici ... :)). habr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpověděl Vám Yamato: hlasování hrstky zkorumpovaných zločinců v čele nějaké země o náladě jejích obyvatel vypovídá málo nebo nic. To, že se takoví tradiční přátelé Israele jako Holandsko nebo Velká Britanie zdrželi hlasování, neznamená, že průměrný Čech je více nakloněn Israeli než průměrný Holanďan (i když v tomto případě to náhodou asi tak bude).

      Vymazat
    2. Ale prdlajs me Yamato odpovedel. "...hlasovani hrstky zkorumpovanych zlocincu..." Hlouposti se zde vesele vrsi. habr

      Vymazat
    3. Já jsem také nikomu na nic neodpovídal :-D

      Vymazat
  10. Jak šťastný jsem já, který dle rozhodnutí několika politiků nesoudí celé státy, ba i kontinenty.

    OdpovědětVymazat
  11. Americane jiste nehlasovali jen na pokyn Aipac, uz jen jizni cast volicu USA je silne krestanska a baptiste jsou pri Israeli take proto, ze tak ctou v bibli. Stary zakon pise o zemi zaslibene Abrahamovi .. Tak jim vzkazal Buh.
    Uz od 80 let byli Americane subjektem teroristickemu nasili od muslimskych agresoru, utoku na majetek a ztrate zivotu. Vsichni zabiti maji volebni zazemi, rodinu a pribuzne. Timto palestinci zaseli do podvedomi mnoha Americanu nechut, ba odpor ke vsemu muslimskemu.

    Chovani nekterych muslimu v Americe je hnusne, v mesitach kazi "hate speech" a neni tydne, kdy by nechytli nejakeho budouciho teroristu..Podotykam, ze k planovanemu cinu se muslimove hrde hlasi...

    Israel byl zalozen na zaklade hlasovani Valneho shromazdeni v resoluci 181 , toto hlasovani najednou neplati ? Baze plati. Zide holt Araby zase predbehli....
    V budoucnosti jiste vznikne nejaka forma palestinskeho statu, ale za hranicemi statu Israel..

    OdpovědětVymazat
  12. > Stary zakon pise o zemi zaslibene Abrahamovi .. Tak jim vzkazal Buh.

    :)) Tak Bůh, Starý zákon, jo? No to je opravdu silný mandát:) Ten jejich Bůh se asi původně jmenoval Marduk a valná část mytologie je jen překroucenou vzpomínkou na skutečné civilizace. Tohle je oprávnění k etnické čistce? Poněkud chatrné.

    >Podotykam, ze k planovanemu cinu se muslimove hrde hlasi...

    S muslimy to bude rozhodně ještě zajímavé, je to odporné náboženství (jako ostatně všechny monoteismy s "prvním přikázáním"), ale to s Izraelem až tak nesouvicí.

    >V budoucnosti jiste vznikne nejaka forma palestinskeho statu, ale za hranicemi statu Israel..

    To je pouze přání, které je otcem myšlenky. Myslím, že dlouhodobě neexistuje možnost přežití státu Izrael, takové, na vnější pomoci zcela závislé útvary, moc dlouho nefungují. V prvním kole to prohrají demograficky, muslimské dělohy jsou daleko výkonnější než imigrace z Ruska.

    OdpovědětVymazat
  13. Od sionistů je jen krok k iluminátům, tak teď ani nebudu moc OT.
    Jako pro GP je nejvíc "krutopřísný kundál" Josef Pekař, pro mě vždy jím byl J.E. Purkyně. A teď jsem o něm chtěl najít nějakou pěknou stránku na netu (nejlépe v angličtině) a našel jsem leda tak todle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Evangelista_Purkyn%C4%9B
    No a v angličtině ještě míň.
    No ale což. Ale především mě zaujalo, že tam je napsáno, že Purkyně u nás nemohl sehnat místo kvůli "vlastenectví". A přitom já si z dříve nějak pamatoval, že zrovna to vídeňskému dvoru ani tak nevadilo. Že ve skutečnosti se ho snažili odstavit proto, že o něm někdo nahlásil, že je členem spolku iluminátů.
    Nevíte někdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím, ale v dvoudílných Dějinách Prahy se v druhém díle na str. 20 píše o tom, jak se v Praze v r.1793 pražští zednáři dobrovolně rozhodli rozpustit své lóže a někteří dokonce udávali své kollegy, zednáře i nezednáře. Považuji to za nepěkné svědectví o českém charakteru už v té době. Klást všechen ten dnešní marasm za vinu kommunistům (a před nimi nacistům), není únosné.

      Vymazat
  14. Tady je pěkná mapka, která ukazuje rozdělení států podle hlasování. ČR se tam vyjímá jako beďar...:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me pripada, ze se na te mape ceska zeme vyjima skvele. Jako ovce co se odpojila od beciciho zblblyho stada. Kdyz jsem obklopen samejma pitomcema jeste neznamena, ze bych se mel chovat a myslet taky jako pitomec. habr

      Vymazat
    2. Habre
      vyjadrujete se chrabre
      kdyz jde o muslimstvi
      a jeho radikalni podobu
      ale kdyz vylejvate nadobu
      nevylevejte s vanickou i dite
      jak Hegel pravil
      kdyz o nemoudrosti a estetice se bavil.
      Dovolim si vzpomenout dalsiho moudraka
      ktery na rozdil od komousu i soucasneho modraka
      do dejin vstoupil svou lidskosti
      misto kazani hlouposti:

      Voltaire:
      S vašimi názory nesouhlasím, ale do smrti budu hájit vaše právo je říkat!

      Podobne bych jistou miru lidskosti ocekaval od moudrych a tvrdych Habru, Dubu, Buku a dalsich nejtvrdsich drevin.
      UN(OSN) je organisace ktera sdruzuje statni a narodni utvary z cele planety!
      Kdyz Zide, jakoz i obyvatele Mikronesie, ministatecku jako Pallau maji pravo byt v UN, proc ne Palestinci? Do you have any rational reason why not?
      Nejsou to take lide kteri maji narok na zastoupeni? Nejde o prehnane multikorektni nazory a pozadavky, jde jen o ty nejzakladnejsi "basic humane rules"

      Konkretne to ze jsou zastupci Palestiny v UN
      a hlasovala pro to vetsina statu s vyjimkou
      USA, Israele, CR a Canady pro prijeti
      " to recognise Palestine as a non-member state",
      bude znamenat jake nebezpeci pro Israel?
      Ze uz nebude mozne zabirat Palestincum uzemi stavet nova Israelska sidliste, dalsi superzdi na ochranu, buldozerovat domy Palestincu?
      Presto jako nesouhlas s priznanim existence Palestincu v UN
      vyhlasili Israelci toto "odvetne" opatreni. Take fandite?
      http://www.heraldsun.com.au/news/world/israel-fines-palestine-for-un-win-by-witholding-taxes/story-fnd134gw-1226528519147

      Habre dal bojujte chrabre za prava Israelcu, ale priznejte totez pravo na zastoupeni Palestincum. Hamas nehamas, to ze si tamejsi obyvatele zvolili Hamas to neznamena ze FSICNI Palestinci jsou terroriste ale ze po mnoha desetiletich prokazatelneho utlaku se nechali brainwashingovat k tomu aby zvolili stranu hlasajici konfronrtaci silou! Kalasnovem a po domacku vyrobenym raketkam proti buldozerum a jedne z nejlepe vyzbrojenych armad to vypada jak to vypada, ale je to dostatecny duvod priznat pravo Palestincum na existenci a jejich zastoupeni v UN ?
      I kdyz tak necinite
      a jednostrane se cinite
      jak vyplyva z Vaseho prohlaseni,
      presto je moje stanovisko viz vyse Voltaire.
      God bless You

      Vymazat
    3. Hlavně se mi líbí, jak titíž lidé, co jsou proti uznání Palestiny, obhajují uznání Kosova.
      Od našich papalášů jsem ale nic jiného nečekal, oni nikdy nezastupovali ani neutrální prinicpy, ani zájmy vlastní země.

      Vymazat
    4. Od našich papalášů jsem ale nic jiného nečekal, oni nikdy nezastupovali ani neutrální prinicpy, ani zájmy vlastní země.
      To je sice pravda, ale kteří západní papaláši zastupují zájmy vlastní země? Ani ti američtí ne! Je třeba si uvědomit, že zatím v tom OSN jde o hovno, je to jen jeden z prvních kroků a tak si mohou dovolit "nehlasovat" (v tom smyslu jako Klaus nepodepsal církevní restituce), ba dokonce - mají-li početnou muslimskou menšinu :-) - hlasovat pro.

      Vymazat
    5. ...zatím v tom OSN jde o hovno, je to jen jeden z prvních kroků a tak si mohou dovolit "nehlasovat" (v tom smyslu jako Klaus nepodepsal církevní restituce)

      Presne podle tohoto vzorce se zachovala Klokanie a okamzite sklidila obavy uz na pude sveho parliamentu od nejvernejsich privrzencu jen Israele a nikdy jinak,
      doufalcu zoufalcu u kterych doslo k odkopani, neb se obavaji aby nedoslo
      "k podkopani dlouhodobe podpory Israele"
      ("to undermine the party's long-standing support for Israel")

      Nejen souzi drive byli ostraziti, i dnesni souzi jinych politickych partaji stejne stejni jsou,
      kdyz pod svym praporem do boje jdou:-)
      http://www.theaustralian.com.au/national-affairs/foreign-affairs/un-shift-risks-status-with-israel/story-fn59nm2j-1226527092051
      Souzi nebojte, verni zustanem,
      i kdyby hrozilo ze do pekla se dostanem!

      Vymazat
    6. Astre, nemyslim, ze bych vylival s vodou i dite. Pokusim se vam svuj postoj vysvetlit. Predkladam nekolik argumentu proti priznani Palestincum jakehokoli statutu pri UN.

      1. UN timto defacto priznava jakousi moralni vahu ci legitimizuje spolecnost, ktera Israel nenavidi a ma ve svych stanovach ho znicit. Toto prichazi po tom, co dobri lide z Gazy odpalili na Israel stovky raket. Uz jen to ukazuje jak zprofanovana UN je.

      2. UN legitimizuje zvlaste v Gaze politicky system zalozenym na islamskem extremismu. Legitimizuje fanatiky, kteri sve oponenty vlaci mrtve po ulicich privazane za motorky. Skvele video. Za to by mel nekdo dostat Oscara. A to je pouze jen jeden priklad islamske zvracenosti. No ale to nevadi, to je jina kultura. Nekdo ma rad vdolky a nekdo zase smrt. Dalsi dukaz nemoralni UN.

      3. Uzemni naroky palestinskych Arabu jsou pouhou zaminkou. Konecnym cilem je zniceni statu Israel. Tento konflikt je dnes prevazne nabozenskeho characteru, kde hlavnim rysem je historicka bytostni nenavist muslimu k zidum a to uz od dob Mohameda a zrejme jeste od dob drivejsich. Vidina nejakeho palestinskeho statu je nesmysl, pokud budou Arabove pokracovat ve sve nenavisti. Samostatny palestinsky stat proste nemuze existovat bez prime spoluprace s Israelem.

      4. Israel je jediny demokraticky a funkcni stat v cele oblasti a Arabove by se meli od nej ucit a ne se ho snazit znicit. Palestinci meli ostatne moznost vyresit svoje spory s Israelem mnohokrat a pokazde to zamerne promarnili. O mirove souziti nemaji zajem viz argument cislo 3.

      Mame tedy na jedne strane svobodny demokraticky stat a na strane druhe nenavistnou totalitni ideologii, co nepredstavuje nic nez kulturni a spolecensky upadek. Takze mily Astre o nejake nestrannosti nemuze byt ani rec. To mi nedava za dane situace zadny smysl.
      zdravim, habr

      Vymazat
    7. Takze mily Astre o nejake nestrannosti nemuze byt ani rec. To mi nedava za dane situace zadny smysl.
      =============================
      Sorry za pozdni odpoved, byl jsem mimo, fysicky, Vy mi pripadate mimo v tomto pripade odmitanim nestranosti take.

      Habre odmitate nestrannost a priznavate se k jednostrannosti. Your choice :-)
      Viz Voltaire: mate na svuj nazor pravo:-)
      Tak zvana politicka korektnost me v nekterych pripadech sere vic nez Vas,
      ale Vase body 1 az 4 to bohuzel je mix faktu a Vasi idelogie. Te tam je vice nez faktu, bohuzel pro Vas.
      Jen k veci, to jest hlasovani v OSN.
      Ma li kazdy mini ostruvek kdekoli na svete pravo na zastoupeni v OSN, musi ho mit i ostuvek Palestincu!
      V tom je Vami nechapana ci odmitana nestrannost !
      howk
      Hezke Vanoce a vse nejlepsi do Noveho roku:-)

      Vymazat
  15. "Kdyz jsem obklopen samejma pitomcema jeste neznamena, ze bych se mel chovat a myslet taky jako pitomec."
    Ono zalezi kdo koho povazuje za pitomce.
    1. Spolecnost, ktera nenavidi Izrael ma sve duvody od sameho vzniku tohoto parazitickeho statu, ktery vzikl na zaklade vrazdeni. Nenavist si tak sami na sebe prinesli.
    2. Islamsky extremismus vs. Izraelsky? Pravda, Islam se zastavil na stedoveku a chova se asi tak jako nasi vlastni predkove. Ovsem Izraelsky extremiszmus se jevi jinak a je stejne ucinny v udrzovani nenavisti.
    3. Uzemni naroky palestinskych Arabu? Staci se podivat na mapu, jak se smrstuje palestinske uzemi a stale se stavi nove a nove byty na jejich pozemcich. O Golanske vysine nemluve.
    4. Izrael je jedinny demokraticky stat? Rasismus, nenavist ke svym semitskym bratrum, lzi o "zidovskem state", plivani na krestany, Sionismus! Tomu rikate demokracie?
    Vzdyt tamejsi lide nenavid jeden druheho. Poznal jsem mnohe, kteri odtamtud odesli, protoze jako rusti zide tam byli povazovani za menecenne. Nekteri radeji sli zpet do Ruska.
    Kdyz uz je rec o pitomcich, nejvetsi je jejich vudce, Netanyahu, ktery se ted lisa k Obamovi, proti kteremu se v americkych volbach postavil. Jeho vlastni lid se mu ted vysmiva.

    Zrovna vysel zajimavy clanek, kde je videt, ze Izrael nema moc dobry vyhled do budoucnosti: http://www.blisty.cz/art/66366.html
    Vice tady: http://www.gilad.co.uk/writings/the-end-of-jewish-power-1.html

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>