neděle 23. prosince 2012

Nudný ale stále žhavený stereotyp

Naprostá většina Němců je podle Tuvii Tenenboma antisemitská. Tenenbom antisemitismus definuje jako snahu přesvědčit někoho, že Židé ve svých rukou shromažďují nepřiměřenou moc a jsou posedlí penězi. V jeho definici figuruje také Izrael jako jediný, kdo nese odpovědnost za konflikt s Palestinci.

Pak je nutno ovšem připojit, že podle Tenenboma je antisemitská nejen většina diskutérů na Novinkách, ale patrně většina obyvatel na této planetě.

Jeden názor za všechny, pan Kála: "Pravda se proste nesmi rikat. Rict tento fakt o mocnych Zidech v politice a financnictvi prece neznamena, ze mam neco proti vsem Zidum, to se svetu snazi namluvit jen tento pan."

Staré zlaté totalitní časy se vracejí! A nebo vlastně nikdy neodešly? Vždyť podle určitého pohledu na svět je totalita v nás (v Češích teda docela jistě!) On ten Tanenbom ten antisemitism musí mít taky v sobě...

5 komentářů:

  1. Dopustím se definice:
    Antisemitismus je stav, kdy příslušný antisemita ono etnikum bezvýhradně nemiluje a nesouhlasí s čímkoliv z toho, co ono etnikum (národ mi nějak neleze přes klávesnici) dělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Definic je víc. Jedna z nejpřesnějších: antisemita je ten, koho sionisté nemají rádi.

      Vymazat
    2. V té souvislosti jsem si vzpomenul jedné mé kamarádky, která byv zaměstnána na kriminálce na Praze 1 vyprávěla, kterak na oddělení losovali, kdo půjde řešit k synagoze velmi hlučný konflikt dvou skupin správců různého majetku nadávajících si vzájemně do, cituji: židovskejch sviní. Kdo prohrál, vzal pět uniforem a šel si nechat vynadat do antisemitů.
      Vyjdu li z toho, může tedy být antisemita i žid.

      Vymazat
    3. Baso, tomu se rika "sebenenavidejici Zid". Taky jsme tu o nich uz psali.

      Vymazat
  2. ".... může tedy být antisemita i žid."

    A je, kdyz ukazuje nenavist k semtiskyn Arabum

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>