středa 30. ledna 2013

Český nácek skřípe zubama závistí!

Již před nějakými minimálně 7 lety jsem se podivoval tomu, že se současní nacisté a neonacisté znemožňují antisemitismem, zatímco by jim bývalo prospělo, kdyby si vzali halasně stát Israel a jeho způsoby za vzor.

Jen považte: zatímco Israel je židovský stát z definice, žádný evropský nácek si nemůže dovolit prohlásit svůj stát za svůj - hesla jako "Čechy Čechům" nebo "Nederland voor Nederlanders" jsou považována za ošklivý projev pravicového extremismu a nacionalchauvinismu a mezi slušnými lidmi jsou tabu.

Když jsem zde před dvěma měsíci upozornil na humorný návrh sionistického spisovatele Leona de Winter, aby Židé sypali Palestincům do vody nějakou antikoncepci (prošlo to relativně bez povšimnutí), netušil jsem, že realita je už dávno mnohem dál. Je to proto, že nečtu pořádně spiklenecké weby. Něco, co si ve slušné společnosti může dovolit říct i jen žertem pouze nějaký takový Leon de Winter, to nyní přiznal stát Israel jako praxi, prováděnou zcela nedvojsmyslně v rasistickém kontextu: někteří rabíni v Israeli zpochybňují židovský původ tzv. falašů, tedy judaistické kommunity z Ethiopie a tak jim stát snížil porodnost.

Po "chazarských genech" tedy další skutečnost, označovaná za antisemitskou spikleneckou theorii, získala statut neoddiskutovatelného faktu. Půjde-li to takhle dál, bude označení "antisemitská spiklenecká theorie" známkou spolehlivosti a reálnosti. A český nácek zase ostrouhá: kdyby nebyl hloupý, mohl dnes prosazovat antikoncepční injekce cikánkám "podle israelského vzoru". Chtěl bych vidět toho smělce, který by se mu pak opovážil opponovat!

36 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Sorry! Příště!...:-D

      Vymazat
    2. To máš jedno, samozřejmě křížkuji d).

      Vymazat
    3. Já bych to křížkování nechal na Daniele. Ta je tu na špinavou práci.

      Vymazat
  2. TP: od Tebe je to obzvlášť cynické, neboť Ty znáš §400 1b. Tam stojí, že trestného činu genocidia se dopouští ten, "kdo v úmyslu zničit úplně nebo částečně některou rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, třídní nebo jinou podobnou skupinu lidí provede opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí". Israel se tak - podle platných českých zákonů - zařadil po bok Třetí říše, Stalina nebo Rwandy. Jsem zvědav jak tohle okecá Leo Pavlát nebo Věra Tydlitátová!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leon Kreutzfeld31. ledna 2013 v 11:14

      Vodniku, opet vytrhavate veci z kontextu, jak uz to svickove baby delaji. Kdybyste mel schopnost nazirat veci v kontextu holocaustu a oprostil se od orientalnich nabozenskych dogmat, tak Israel je samozrejme nevinna a Vy jste za d).

      Vymazat
    2. Vp. Kreutzfeld, netusil jsem, ze vedle kontextualnich zlocinu mame take kontextualni nevinu. V kontextualnim svete se mozna vy, Zide, citite jako ryby ve vode, ale pro nas, svickove baby, zpitomele orientalnimi nabozenskymi dogmaty, v nem neni misto. Ocekavam, kdy Velke mozky nas, Male mozky, vyhladi (kontextualne v souladu se zakony) s povrchu zemskeho...:-(

      Vymazat
    3. Ještě bych připomněl, že to byl (opět) Ha'aretz, který s tím odhalením přišel, takže je dnes platné (když to tvrdily tzv. spiklenecké weby, nikdo si nedovolil brát to vážně). Je to ukázka toho, že navzdory genocidálnímu rasismu nese Israel i některé ryze demokratické znaky, v čemž by se od něj česká společnost mohla učit. Být něco podobného v ČR, jistě by napsali Svěrák s Hřebejkem petici, že Ha'aretz nejsou jejich noviny a Petr Jakeš by podal trestní oznámení.

      Vymazat
    4. V tomto světle bych ještě připomněl, že narozdíl od Haaretzu se Moskevská Pravda a spol. demokraticky vůbec nechová, protože dosud nenapsala, že Vodník je d).

      Vymazat
    5. Vodníku nebuďte zlý na p. Pecinu. Drží smutek za resuscitaci Benešových dekretů. Už se to skoro povedlo, už měly namále, chuděry, a najednou 10%.

      Vymazat
    6. Starý pán: nevím jak se chová Moskevská Pravda, ale Bylo, nebude možnost d) nabízí demokraticky v každé enquetě, ať se týká čehokoli.

      Báša: Benešovy dekrety sem, Benešovy dekrety tam, p.Pecina, který je přítelem Israele, je v situaci srovnatelné s přítelem Třetí říše v r. 1936/7. Rasově motivované omezení porodnosti falašů nelze omluvit nějakým "válečným nebezpečím", "obklíčením barabary, kteří je chtějí zahnat do moře" nebo vylhanou "íránskou hrozbou".

      Vymazat
    7. Vidím, že pan Pecina má hodně přátel :)

      Vymazat
    8. No, srovnávat Haaretz s BN ...

      Vymazat
    9. Omlouvám se, lepší bude ta slova prohodit:
      Hodně přátel má pana Pecinu.

      Hned to vypadá lépe...

      Vymazat
    10. SP: nesrovnávám BN s Ha'aretzem, nýbrž s Moskevskou Pravdou. Nebo ani to se nesmí?

      Vymazat
    11. To jako že Moskevská pravda je lepší než BN? Ne?!
      A s p. Pecinou... On bude vědět. Já bych si při pokusu o vysvětlení připadal jako když čekám, až se blondýna zasměje potřetí.

      Vymazat
  3. "Nebo ani to se nesmí?"
    A pak že nejste paranoidní magor s Židem za uchem...
    Haaretz je Izrael
    Pravda je Rusko
    BN je Vodník

    Chápete ten rozdíl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím Vás, Vy opravdu nechápete, jaký je rozdíl mezi třeba Ruskem nebo Izraelem na jedné straně, a Vámi na straně druhé?

      Vymazat
    2. No já tu hlavně doufám, že mi někdo, ne-kommunista a ne-nacista, nerudý a nehnědý (nejlépe Leho nebo Daniela), vysvětlí, že je to s tím omezováním porodnosti falašů v pořádku, protože co Israel činí, dobře činí. Zatím udělal pokus pouze vp. Kreutzfeld a musím bohužel říct, že mě neuklidnil. Nějaké srovnávání medií je odbočka od thematu.

      Vymazat
    3. Leon Kreutzfeld31. ledna 2013 v 19:21

      Tak dobre tedy, druhy pokus, opet vytrhujete z kontextu.

      V jednom z Vasich odkazu se pise: "Ministerstvo zdravotnictví přikázalo gynekologům, aby s praxí skoncovali, informoval server deníku Haaretz." Chcete tedy stale tvrdit, ze se jedna o statem Israel podporovanou a sankcionovanou praktiku?

      Vymazat
    4. Text článku začíná slovy: "Izraelský stát přiznal, že ovlivňoval porodnost u židovských přistěhovalců z Etiopie..." Nemohu to tedy netvrdit, ledaže by těmi slovy bral israelský stát na sebe zodpovědnost za neuvážené počínání jednotlivých isolovaných gynekologů.

      Vymazat
    5. Vždyť je to jedno. Porodnost ovlivňují i Kassámy nebo někteří cestující autobusem, byť se zpětnou platností. Třeba nakonec vznikne prázdné místo bez porodnosti.

      Vymazat
  4. Jedinou chybu v pocinani Israele vidim v tom, ze to zenskym nerekli.
    V asylovych taborech, jeste v Ethiopii, mely dostat volbu. Bud prijmou antikoncepci, anebo se musi vratit tam, odkud prisly.. Jsem presvedcena, ze za techto okolnosti by byly rady - moznost sexu bez hrozby otehotneni a zadarmo, -- ve vyspelych zemich je antikoncepce dost draha.
    (Z pohledu feministky je to ovsem diskriminace, meli povinne podvazovat pytliky chlapum.}

    Slib neotehotneni- antikoncepce u mladych zen je v nekterych firmach zadana, V Nemecku holky podepisovaly, ze nesmi prijit po dobu jednoho roku do jineho stavu, jinak ta firma bude od nich pozadovat naklady za bankovni skolu, kam je poslala...

    Nesmite si ale plest dva naprosto odlisne terminy.
    Antikoncepce je jen hormonalni zasah, ve kterem se zabrani mesicni ovulaci. Vajicko zustane ve vajecniku.. Kdykoli se antikoncepce vypne, vajicko se vyloupne a zadne cestu ve Fallopian tubach. zena normalne otehotni.

    Sterilisace, oproti docasne neplodnosti je permanentni.
    Pri sterilisaci se uskripnou- zablokuji Fallopian tube a ovum nemuze dal, takze nikdy nepotka sve osudne sperma.

    Naciste provadeli rovnou permanentni sterilisaci, mimo jine i vyjmutim delohy---zadna oralni, nebo injekcni antikoncepce jeste neexistovala a proto se israelsky zasah neda srovnavat s nacisticym...

    Ale neni potreba vzhlizet k Israeli.
    Komuniste v Ceskoslovensku prece take sterilisovali Romky, takze na tento drastictejsi pristup, nez je docasna antikoncepce, maji uz V cesku tradici a PRECEDENT.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou hodnotím počínání metodou zrcadla. Kdybychom např. my Židovky sterilizovali nebo je tajně krmili hormony, aby se nemnožily. Co by na to kdo řekl .. protože jestli je to přijatelné, nemůže to záviset na původu. Správně jste vzomnenula tajnou sterilizaci v ČR, kterou provedli, pokud dotyčná měla hodně dětí a valnou část z nich v ústavech. Vzbudilo to dost negativní reakci veřejnosti.

      Vymazat
    2. Toto je opravdu moc pěkná ukázka demagogie, Danielo!

      Vymazat
    3. Jedinou chybu v pocinani Israele vidim v tom, ze to zenskym nerekli.
      Jasně: na rasově motivovaném omezování porodnosti není nic špatného, jen se to těm méněcenným ženám musí říct předem. :-)))

      Slib neotehotneni- antikoncepce u mladych zen je v nekterych firmach zadana
      Předešlému jsem se ještě zasmál, tomuhle už se zasmát nemůžu. Oni ti falašové jeli do Israele pracovat? Na smlouvu? Jestli ne, jak to můžete srovnávat?

      Naciste provadeli rovnou permanentni sterilisaci
      Sterilisace je samozřejmě permanentní "řešení", applikovaná antikoncepce je soft varianta.

      Vymazat
  5. Já osobně pochybuji, že je zpráva z Novinek pravdivá. Možná že má nějaký pravdivý základ, ale článek je až moc nekonkrétní a když se v něm objevují slůvka jako např. "údajně", "podle některých zpráv", tak nadobro ztrácí věrohodnost. A že "Izraelský stát přiznal", to je taková malá třešnička na dortu. Kdo ře je ten "Izraelský stát"? Ale hodí se to do krámu, tak proč ne, že jo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jisteze je to zvelicene, leho,
      ja si myslim, ze ceske Novinky prebiraji zpravy od levicacke Huffpost.

      http://www.huffingtonpost.com/2013/01/28/ethiopian-women-israel-birth-control-shots_n_2567016.html

      Zrejme si opravdu par Ethiopek na israelske TV stezovalo, ze jim nebyly dostatecne vysvetleny nasledky injekci, ktere pred lety dostavaly v ethiopskem emigracnim tabore.

      Za chvili si budou emigranti stezovat, ze jim Zide brali ledviny...
      U mne tyhle emigrantky sympathie nenajdou. Sama jsem prosla emigraci. Kdyz je stat Israel tak rasisticky, at odejdou radsi zpatky do Ethiopie a maji kupu deti, vse je dobrovolne---jak uz jsem psala v drivejsim prispevku..
      Kazdy stat ma prece pravo na to, jake emigranty si preje prijmout a jak s nimi zachazet, nebo ne ?
      I Spojene Staty, kolebka civilisacni emigrace si dnes vybiraji a zprisnuji podminky, za jakych pusti cizince na svou pudu....


      Jeste, Vodniku,
      pratelska rada pro Vas-- stezujte si na rasovou diskriminaci v OSN, v sekci Lidska prava u pana Kohinora a nenapadne se zminte i o tech lidskych ORGANECH. ;-))

      Vymazat
    2. No vidíte, Vodníku. A máte to vysvětlené. Zveličili to. Skoro stejně, jako když Ti orthodoxní (chtěl jsem ván tím pravopisem udělat radost) rabíní prodávali v NY goyim orgány na volném trhu. To byly jen úplně malé orgány a zde to byly úplně malé injekce. A žádný rasismus ale eugenika. Rasismus by to byl u nás. Stačí aby viditelně poklesla porodnost jedné ethnické (zase, všiml jste si?) skupiny a hned se šíří takhle ošklivé drby.

      Vymazat
    3. Danielo, podle Ha'aretzu to aspoň v některých případech "v pořádku" bylo: »Women who immigrated from Ethiopia eight years ago say they were told they would not be allowed into Israel unless they agreed to be injected with the long-acting birth control drug Depo Provera, according to an investigative report aired Saturday on the Israel Educational Television program "Vacuum."«

      Leho: dobře děláte, že českým mediím nedůvěřujete (byť jsou ze všech evropských Israeli nejvíc nakloněna). Nicméně případ hýbe israelskou společností: 1, 2 nebo 3. Je mi jasné, že prohlásíte i Ha'aretz za nespolehlivé a sebenenávidějící medium, obávám se ale, že je to prostě průser, který už nešlo ututlat. Klobouk dolu před těmi Židy, kteří se nebáli s tím vyjít ven a demaskovat tuhle obludně rasistickou praxi!

      Vymazat
    4. Báša: no hlavně takovéhle zprávy šíří hlavně levičácká media (Huffington Post nebo i Ha'aretz) - to je ultimátní negativní nálepka.

      Otázku orgánů nakousla Daniela stejně hloupě jako Schwarzenberg Benešovy dekrety. :-D

      Vymazat
    5. Samozrejme Daniela a Leho zde zase obali tema do tajemnych nejasnosti.
      Internet je plny clanku ovsem jelikoz zadne overene zdroje synchronizovanych medii nic takoveho nepublikuji, jiste jde o vymysly.
      Fakt je, ze v Izraeli pokracuji v tom, co se naucili od nacistickeho Nemecka.


      Vymazat
    6. Ad vodnik007: no podle Daniely je to vlastně v pořádku. Jediná chyba je, že to těm méněcenným černoškám neřekli předem.

      Leho mi připomíná mého bratrance, který, když jsem mu zkopíroval text §404 a §405 TrZ, tak mi odpověděl: "Kdoví, jestli to tam skutečně v tom zákoně stojí!..."

      Vymazat
  6. Jeste ze tu Corporala Leha a hasbaru Danielu mate, jinak by se nikdo na obranu jedinne demokracie na Middle Eastu nepostavil :-)

    Zbyva jen odhlalit proc tolik povyku pro nic.
    Od hlavniho ukolu ktery pred prvni a posledni demokracii stoji, pred likvidaci Iranu coby jaderne hrozby a nejvetsiho nebezpeci, takove malickosti jako par nespokojenejch zenskejch z Habese nemuze preventivni demokracii od dalsiho preventivniho uderu odradit.
    Tesinska jablicka Vodniku :-(
    Budes-li takto dale pokracovat jeste si vyslouzis nalepku neptitele FSECH Zzidu nejen od 2 zdejsich piliru z Emeriky, ale dokonce i od Herrn Kreutzfelda. To by Te muselo mrzet. Z corporala zadne obavy, to uz je vystrilena munice, ten mel v pousti starost hlavne aby mu nespad chopper, nebo aby se mu na chopperu nezasek gun pri likvidaci terroristu pripadne az novinaru a take valecnych zpravodaju az lharu.
    Zato Jeho Zidovske Blahorodi pan Kreutzfel to je jina,
    ten behal po Sinaji s uzi gunem po boku, coby predvoj utoku.
    Kdybys nevedel vo co go, prikladam odkaz na zbran ktera vyhrala valku!(http://www.israeli-weapons.com/weapons/small_arms/uzi/uzi.html.)
    Herrn Kreuzfeld je veteran a gulturni clovek se pozna i podle toho ze k veteranum se chova vzdy s uctou !
    To vzdy s uctou nejvyssi !
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>