sobota 16. února 2013

Je čas na novou, nadnárodní Chartu

Charta 77 vznikla jako hnutí, jež upozorňovalo tehdejší československou vládu, že nedodržuje dohody (konkrétně helsinské), které se sama zavázala plnit.

Jak upozorňuje na svém blogu Guy Peters, dnešní česká vláda - a s ní celá řada evropských vlád - porušují svým zákonodárstvím Mezinárodní pakt o občanských a politických právech. Podle uvedeného stanoviska č.34 jsou zákony o popírání holokaustu neslučitelné se závazky, které Pakt ukládá členským státům. Stwora byl tedy odsouzen podle zákona, který těmto právům odporuje.

Informované nepřekvapí, že všechny demokratické sračkomety mlčí a jediné medium, které o tom informovalo, byl Ha'aretz.

28 komentářů:

  1. Samozřejmě nikdo nic neporušuje, jedná se pouze o zmatení interpretace textu Úmluvy o lidských právech, neboli International Covenant on Civil and Political Rights, podepsán členskými státy OSN 16. prosince 1966.

    Jmenovitě jde o zmatení článku 19. Specielně pro Vodníky vyjímám:

    3. The exercise of the rights provided for in paragraph 2 of this article carries with it special duties and responsibilities. It may therefore be subject to CERTAIN RESTRICTIONS, but these shall only be such as are PROVIDED BY LAW and are necessary:

    (a) For respect of the rights or reputations of others;

    (b) For the protection of national security or of public order (ordre public), or of public health or MORALS.

    Pokud tedy občané jakéhokoliv státu si odhlasují a uzákoní, že popírání Holocaustu je nemorální a nerespektuje úctu a restpekt k přeživším obětem a jejich potomkům, potom klidně popírání může být trestné a Stwora by mohl zcela zákonně jít sedět třeba na 50 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě tedy čas na nějakou novou nadnárodní chartu vůbec není. Ta stará je naprosto v pořádku, pouze někteří matou pojmy, když nevědí, co je to respekt k druhým a morálka.

      Vymazat
    2. Výbor OSN, který vydal 12. 9. 2011 citované stanovisko, je zřetelně jiného názoru než Vy: "Laws that penalize the expression of opinions about historical facts are incompatible with the obligations that the Covenant imposes on States parties in relation to the respect for freedom of opinion and expression."

      Ostatně občané ČR si nic neodhlasovali, to za ně udělali jejich volení zástupci. To by tito volení zástupci mohli taky (opět bez ohledu na občany) odhlasovat, že je trestný alternativní pohled na odsun Němců z ČSR nebo cojávím na Bílou horu.

      Vymazat
  2. Vodnik:
    Ostatně občané ČR si nic neodhlasovali, to za ně udělali jejich volení zástupci. ...

    Takže jsem měl napsat: "Pokud tedy občané jakéhokoliv státu si odhlasují prostřednictvím svých volených zástupců .... Spokojen? Děkuji...

    Vodnik:
    Výbor OSN, který vydal 12. 9. 2011 citované stanovisko, je zřetelně jiného názoru než Vy: ...

    Výbor asi není imunní vůči pitomcům ve svých řadách a evidentně je líný si přečíst zmíněnou úmluvu až do konce.

    BTW, nejedná se pouze jenom o Holocaust. Například tvrzení "historika" Tomáše Krystlíka, že rodina mé maminky nebyla vyhnána z pohraničí po Mnichovu je zrovna tak nemravné rovnající se plivanci do obličeje, jako agitace o mírném či neexistujícím holocaustu. Dále rovněž tvrzení, že Američané nepřistáli na Měsíci je zrovna tak nemravné a rovněž plivanec do tváří těm mnoha tisícům, kteří se na programu účastnili včetně ještě stále žijících astronautů. Jak známo, Buzz Aldrin dal nedávno jednomu takovému pitomci do zubů a ten ho v zápětí zažaloval. No a jak dopadl soud? Jistě víte. Aldrin byl sproštěn jakékoliv viny, rána do zubů byla plně oprávněná. Zrovna tak bych nejradši dal Krystlíkovi a Pecinovi do zubů, ale jsem si jistý, že by mi tohle v Kocourkově rozhodně neprošlo. A zrovna tak by to mělo být s Holocaustem. Žádné zákony netřeba, stačilo by, když by dostali anti-holocaustníci (jinak řečeno náckové) po papuli a policisté a soudci by se otočili zády ...

    Jinak řečeno, právo plivat i třeba virtuelně někomu do obličeje nikdo nemá a ať si výbory OSN říkají co chtějí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spokojen? Děkuji...
      Ne. Nespokojen. Ale to není Vaše vina...

      Výbor asi není imunní vůči pitomcům ve svých řadách
      Opravdu je každý, kdo má jiný názor než Vy, pitomec?

      Žádné zákony netřeba, stačilo by, když by dostali anti-holocaustníci (jinak řečeno náckové) po papuli a policisté a soudci by se otočili zády ...
      A to nadáváte jiným do nacistů??!! Vy??

      právo plivat i třeba virtuelně někomu do obličeje nikdo nemá
      To jistě ne. Ale zřejmě už i někomu v OSN dochází to, že když Vy tvrdíte, že Vašeho dědečka zabili s 30 dalšími a někdo jiný řekne, že to bylo jen s 15 dalšími, tak to není "plivání do obličeje" - ani Vašemu dědečkovi, ani těm, co s ním zahynuli, ať už jich bylo kolik chce.

      Vymazat
    2. Vodnik:
      Opravdu je každý, kdo má jiný názor než Vy, pitomec? ...

      Ne kdo má jiný názor, ale kdo uznává jiné mravní hodnoty. Pitomec nemusí být nutně pitomý co se vzdělanosti týče, existuje totiž mnoho vysoce vzdělaných pitomců (Jan Werich). Už jsem tenhle naprosto elementární koncept zmiňoval milionkrát ...

      Vymazat
    3. Ne kdo má jiný názor, ale kdo uznává jiné mravní hodnoty.
      To je fuk - prostě "je jiný" = "je pitomý". Tečka.

      Pitomec nemusí být nutně pitomý co se vzdělanosti týče,
      A to tu někdo tvrdil?

      A že Vy se, človíčku, porád odvoláváte na toho Wericha? Vždyť to byl celoživotní kommunista! Ve 30. letech, kdy v Rusku Jagoda a Ježov vraždili Rusy po millionech, dělali V+W na prknech Osvobozeného divadla prosovětskou propagandu, v 50. letech, když věšeli Horákovou a zavírali anglické letce, točil Werich, který přežil válku v USA, Císaře a pak pohádky, v osmašedesátém říkal, jaký je Dubček moudrý člověk a na stará kolena podepsal Antichartu. Ani na měsíc neměl zákaz hrát! Rozumějte: já mu to nemám za zlé, ani netvrdím, že "bývalý kommunista" je totéž co "bývalý černoch", ale zrovna Werich byl kommunistou celoživotně, nikdy bývalým a tak kromě respektu k jeho herectví a psaní k němu žádnou obzvláštní úctu necítím, nějakou ikonou moudrosti se pro mě nikdy nestal.

      Vymazat
    4. Hm, Vodniku, já sem zanášim čtvrtou cenovou, jo? No je vidět, že měl Hylš pravdu, nepoznáš skutečnej hnus. Leho sice píše pěkně spisovně a i grama je ok, ale vevnitř se skrejvá nácek jak poleno. Ty vole, za idiota mě smažeš a tohle je ok?

      Vymazat
    5. Důvodem k vymazání na tomto blogu není hnus, který evt. pociťuji vůči některým názorům, protože i takové musí být svobodně hlásány (výjimkou jsou ty, které zakazuje zákon - svoboda slova je omezená a já nechci dopadnout jako Stwora). Důvodem jsou osobní útoky, ať nadávky nebo jiné formy, na ostatní diskutéry. Pokud máte na svém blogu jinou politiku, fajn, ale tady je to holt takhle. (Pro upřesnění: "sprostá slova" a "idioti" nejsou zakázány samy o sobě, ale coby útoky na jiné).

      Pokud bych zde zakazoval diskutovat nacistům, kommunistům nebo satanistům, tak to můžu zavřít a můžeme jít všichni na iDnes.

      Vymazat
    6. No jo, ale kde se to člověk měl dovědět? Nikde sem na žádný pravidla nenarazil. OK, budu se to snažit držet.

      Vymazat
    7. Fajn. Pak zjistíte rychle, že za nějaký názor nebo za "hovno" či "prdel" Vás nikdo mazat nebude. Máte pravdu, že tu není žádný disclaimer, ale já jsem tenhle blog shodou okolností "zdědil" a neumím s tím zacházet. Za ta léta, co se na fórech pohybuji, platí tak nějak všude podobné zásady, jejichž osou je nenavážet se do ostatních. Ty detaily, v kterých se to liší, se v disclaimeru stejně nedají vyjmenovat. Holt je to vždycky nakonec na administrátorovi. Já se snažím aspoň dávat varování, ale že se někdo bude nakonec cítit ukřivděn, tomu nemohu předejít.

      Vymazat
    8. OK, beru to, a jestli jsem byl fakt moc hrubej, tak se omlouvám. I kdyš já se asi ještě víc musim omlouvat za pravopis, čech nečech, vim že je to děs :(

      Vymazat
    9. Pravopis nevadí. Já jsem napůl Slovák a žiju 33 let mimo Česko, jsem zvyklý na ledacos...

      Vymazat
  3. Jisteze se nebude nic oznamovat, pac by to plasilo paranoidni ovecky a ony by se zdrahaly vlezt dobrovolne do ohrady nadnarodniho Noveho svetoveho radu.
    Predni, naprosto prehlusujici CIL je ustanoveni jedne globalni vlady, s hmatatelnymi zakony.
    Nasledne, nabouravani statnich suverenit je na veledulezitem miste a ano, i holokaust se muze stat vhodnym vnadidlem..
    Nevim, jestli je cas na nove ovlivnovani a nahaneni ovecek do NWO, jestli uz je dokoncen odsun kapitalu z postkomunisticke Evropy.. Stehovani montoven z CR by byl asi indikator.
    Nu a pak by hybatelum sveta vyhovovalo i cinkani klicku na Vaclavaku, vyzadovani svobody popirat holokaust a hlavne, HLAVNE odmitat demokraticke zakony sve zeme ....
    DOBROVOLNE SE ODDAvat a dychtive prijimat authoritu JINE ENTITY je prvorady zamer.

    P.S.:Pan Astr sice loutkare prokoukl, ale neni mu to, v teto konecne fasi, nic platne....:-)


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a pak by hybatelum sveta vyhovovalo i cinkani klicku na Vaclavaku, vyzadovani svobody popirat holokaust a hlavne, HLAVNE odmitat demokraticke zakony sve zeme ....
      No jak jste tohle dala dohromady, to je mi záhadou!...:-\

      Vymazat
  4. Nu, Vodnicku,
    obezretelny stat i jedinec se snazi vyhybat vsemu, co je nadnarodni.. At uz ta entita slibuje nizke uroky, velke zisky anebo prosazeni touzeneho politickeho zajmu.
    Kazda entita-organisce ma sve zajmy a domnivat se, ze se bude nezjistne angazovat, je detinsky naivni, ba pitome..
    Z velke casti, dnesni OSN je prolezle vsemi moznymi skupinami, co spekuluji, jak ziskat vetsi moc.
    Treba tim, ze volaji po nove charte.

    Domahat se dodrzovani domaciho prava v cizine je ostuda pro cely stat, neb hlasa svetu svou bridilskou neschopnost a CR by se zaradila k Zimbabwe a Mayamar..Kdyz to tak chcete, nikomu tim neuskodite, jen sobe...

    Samozrejme by to, ani v pripade vyhmatatelnosti lidskopravniho paktu, moc v CR nezmenilo, protoze napriklad Stwora by mohl byt pohodlne stihan jinymi zakony. Napada mne poburovani, lziva pomluva, porusovani lidskych prav, a, pod jeho moderaci, na jeho blogu, i vyzvy k nasili....


    Muj predesly sarkasticky prispevek byl urcen predevsim skalnim konspiratorum, aby si pripomneli mudrce :

    ..14. Ve state, v nemz je spatna organizace moci, zakony jsou neucinne a kde jsou vladci, kteri ztratili svou osobnost uprostred zaplavy prav, vyplyvajicich z liberalismu, nachazim nove pravo - zautocit pravem silnejsiho a rozprasit vsechny existujici sily poradku a regulace, rekonstruovat vsechny instituce a stat se svrchovanym panem tech,
    kteri nam dali pravo k jejich ovladnuti tim, ze se ve svem liberalismu vzdali vlastni vlady.

    --------
    A ze to padne na rozvratniky narodni suverennity a podryvance sveho statu jako detska prdelka na nocnicek...
    8-)))))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerad ale musim :-)
      Je to debata Vodnika s Danielou ale presto, to vola do nebo, nebo spis do pekla co tu Daniela predvadi a jak s lidskymi pravy vypekla :-(

      Sorry jinak nemohomu nez se v uvodu zeptat osobne.
      Opravdu FSECHNY Vase commenty zde pisete Vy osobne?
      Nebo obcas ke sve klavesnici pustite nekoho jineho?
      jako v tomto pripade?
      Proc se ptam?
      Protoze rad se korenu dopatram.
      Chci se dostat na koren teto hruzne vety jez vypadla z Vasi klavesnice :

      "Domahat se dodrzovani domaciho prava v cizine je ostuda pro cely stat, neb hlasa svetu svou bridilskou neschopnost a CR by se zaradila k Zimbabwe a Mayamar.."

      Ale to je presne veta ktera naprosto presne popisuje vyvoz demokracie z vasi zeme do sveta !
      To jste udelala naschval? Naschval takto provokujete? Proc ?
      Pak se divite a ohrazujete kdyz Vas nekdo narkne z hasbary ?

      I nej nej nej... ctenare asi po precteni napadne co ?
      Vyvoz demokracie a domaciho prava z USA do sveta, potazmo kam se mu zlibi at se to komu chce treba celemu svetu nelibi ci libi! At libi nebo ne, terazky sme majorom?
      Vycet kam se vyvazi predstavy o demokracii z US na laufech coby v podobe demokratickych idealu jez zabalene v depleted uranium po svete strili
      a pritom poslouchat reci jak se prosty ovcan sveta v pohledu na USA a jeho politiku myli,
      ze politika USA smeruji k jedinemu a to jen demokratickemu cili?
      cha cha cha cha
      Tohle se tu stale opakuje, ze po rade rozumnych uvah sem placnete neco, aniz Vam dojde co to zpusobi?
      Nebo je to cilena provokace ! Proc?
      Vas nenapadne co takovou vetou zpusobite? Ze i nejnaivnejsiho ovcana napadne cosi o Vasich prapodivnych nazorech,
      kdyz tu Daniela proti Stworovi coby zpochybnovateli holocaustu hrima
      jak ze velke nebezpeci za tim zpochybnovanim drima,
      to na strane jedne a jak je to pokrytecke proti skutecnosti slabe, ubohe a bedne.
      Prevedeno do reci faktu na jedne strane se KDOSI v CR pokousi odsoudit Stworu JEN za zverejneni clanku kde je uvedeno cislo 4millionu, misto uzakonenych v CR 6millionu, na druhe strane v Iraku v dusledku vyvozu demokracie USA zemrelo JEN 1,5 millionu lidi!... ani NIC!

      Za zpochybnujici vyrok do vezeni, ale za 1,5 millionu mrtvych beztrestnost ?
      Tak toto je soucasny stav sveta a spolecnosti !
      Tohle jste sem prisla vyprovokovat ?
      Podarilo se :-(
      Hasbara co do hlav busi
      slova pravdy co jini tusi:-)
      Pokracujte , jen tak dal
      krajinou temnou by lid se bal.
      ======================================
      Cost Of War
      Number Of Iraqis Slaughtered In US War And Occupation Of Iraq "1,455,590"
      Number of U.S. Military Personnel Sacrificed (Officially acknowledged) In America's War On Iraq: 4,883
      Number Of International Occupation Force Troops Slaughtered In Afghanistan : 3,257
      Cost of War in Iraq & Afghanistan
      Total Cost of Wars Since 2001
      $1,420,918,689,162
      http://www.costofwar.com/

      Vymazat
  5. Jak upozorňuje na svém blogu Guy Peters, dnešní česká vláda - a s ní celá řada evropských vlád - porušují svým zákonodárstvím Mezinárodní pakt o občanských a politických právech.

    GP tam rika:
    Media o tom zcela mlčela, s výjimkou Arecu. Pro nás je to výzva, abychom zesílili úsilí o odstranění kriminalisace verbálních deliktů.
    Autor: Guy Peters v 9:48:00

    Bohuzel s GP nutno souhlasit:-(
    S corpolalem alias Lehem nikoli.
    Hlubsi rozbory jsou k nicemu, neb corporal coby odbornik na chopry predvedl jak si jakykoli Mezinarodni pakt, umluvu, ci smlouvu muze kdokoli vysvetlovat jakkoli:-(
    Jisty expert pres zakony a pravo se k tomu "odborne" vyjadril ve smyslu ze smlouvy se podepisuji aby se nasledne nedodrzovali:-(
    Komunisticke hazeli bobek na Helsinki a prebrali si je po svem, presne tak se chova vojensky nejsilnejsi mocnost dnesniho sveta ! Kazdy si dela co se mu hodi a co mu projde.
    USA v soucasne mezinarodni situaci projde FSECHNO !
    Dale nic netreba nic hloubeji posoudit ci rozsoudit.
    Snad jen proti recem servanta odpovidajici jeho vojenske hodnosti corporala,
    si poslechnost nazor jiny. Nejen ze opacny ale i coby dukaz ze slovo i kdyz pravdive je proti
    vojenske sile a nasili v podstate neskodne a proto v zemi kde svoboda slova je zajistena nechaji povidalky povidat:-)
    To jen ruzni poslanci slouzici komusi a kdejakym zajmum si vydavaji zakony o omezene svobode. Nejen cinu ale i slova a pokud by mohli pak i mysleni sameho.
    Co je vyjadrene slovo, je to slovni vyjadreni myslenky. Ze v CR je slovne vyjadrene pomysleni na jine cislo nez 6millionu je nejvetsi ostudou demokratury v CR !
    Proto spravne rika GP:
    Pro nás je to výzva, abychom zesílili úsilí o odstranění kriminalisace verbálních deliktů.
    Jakou podobu muze mit podobu skutecna svoboda slova si poslechnete:
    Informace ktere tam recnik presentuje by si nedovolil nikdo v CR presentovat!
    V USA je stale jeste svoboda slova a proto i neprijemne informace je mozno lidem rikat !
    http://www.youtube.com/watch?v=isuHrj6Ykuw

    OdpovědětVymazat
  6. Astr:
    Cost Of War
    Number Of Iraqis Slaughtered In US War And Occupation Of Iraq "1,455,590 ...


    Cost Of War:
    Number of innocent civilians slaughtered between 1939 - 1945: at least 55,000,000

    Slovy: PADESÁT PĚT MILIONŮ!!!!

    Sakra, to ještě někdo dneska oslavuje tohle Pyrhovo vítěžství? To jim nebyl Protektorát dost dobrej? Führera měli nechat na pokoji a tolik desítek milionů životů by bylo ušetřeno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opet spatne corporale :-(
      Cost Of War:
      Number of innocent civilians slaughtered between 1939 - 1945: at least 55,000,000
      =================================
      Prirovnavat obeti z 2 svetove ve valce proti nacismu
      k obetem vyvozu emericke demokracie do Iraku to je opravdu mistrovsky kousek na urovni corporala :-)

      Nevim odkud jste to opsal i s tim "at least" cislem
      jen pro WWII ruzne zdroje uvadi ruzne udaje "at least" :


      World War II fatality statistics vary, with estimates of total dead ranging from 50 million to over 70 million.[1] The sources cited in this article document an estimated death toll in World War II of 62 to 78 million, making it the deadliest war in world history in absolute terms of total dead but not in terms of deaths relative to the world population.
      http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

      Kdyz cele tak cele, nutno pripocist co priznalo Rusko= minimalne 20millionu komunistickeho gulagovani, dale 40 az 80 millionu Cinske kulturni revoluce, dale Rambodzu, Ruandu - Urundi a vsechny ty masakry kolem a kolem a take samozrejme ta cisla vyse v odkazu z vyvozu emerickeho vyvozu do sveta!

      suma sumarum mnohem vice !

      Vymazat
    2. Astr se chytil slovíčka "at least" a nějak pozapomněl na pointu mého příspěvku. Ten "emerický" vývoz také zahrnuje vylodění v Normandii a válku v Pacifiku? To by mě docela zajímalo...

      Vymazat
    3. Corporale
      at least(alespoň) jste tam zamontoval Vy a ano ja to jen zesmesnoval :-)
      at least s naslednym cislem je pro i podprumerne inteligentniho ctenare informace dopredu hlasena coby nepresna a to prave pouzitim at least !
      Coby vojak byste mel byt vychovan k presnosti.
      Kdyz u presnosti tam jste tam Vy vlozil vetu:
      Number of innocent civilians slaughtered between 1939 - 1945: at least 55,000,000.
      Mlzite az tak ze trapne, napred pripomenete "innocent civilians" a pak se
      zeptate:
      Ten "emerický" vývoz také zahrnuje vylodění v Normandii a válku v Pacifiku? To by mě docela zajímalo...
      ===========================
      Na to Vam odpovim ze by me docela zajimalo kudy se to ubiraji myslenkove pochody corporala USarmy Leha:-) Zeptam se presne vasimi slovy:
      To by mě docela zajímalo...

      Presneji nez ja a bez at least Vam odpovi ecyklopedie kdyz si zadate valecne ztraty na zivotech, vcetne vylodění v Normandii a válku v Pacifiku!
      http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

      Pro corporala by snad nemel byt problem rozlisit mezi "innocent civilians" a vojaky jedne a druhe strany.

      Opet opakuji ze clanek je o nazoru na potrebu ozvat se proti porusovani lidskych prav a valky a obeti civilistu jsou prikladem nejmarkantnejsim, viz odkazy vyse.


      Reakce corporala:
      Astr se chytil slovíčka "at least" a nějak pozapomněl na pointu mého příspěvku...
      Ja si Vam dovolim pripomenout ze clanek je o necem jinem proto si dovoluji neregovat a pozapomenout "na pointu" Vaseho příspěvku...
      Pritom vubec neni o cem se dohadovat.
      Je to od pocatku naprosto jasne a bylo zde presne uvedeno corporalem K.Lehem
      v jeho prispevku :
      leho16. února 2013 16:26
      Samozřejmě tedy čas na nějakou novou nadnárodní chartu vůbec není. Ta stará je naprosto v pořádku, pouze někteří matou pojmy, když nevědí, co je to respekt k druhým a morálka.

      Naprosto presne corporale:-)
      Jen pro nechapave zopakuji jakou podobu mela a co to je respekt k druhým a morálka.
      Nejlepe je to videt na respektu okupacni armady vuci obyvatelstvu v Iraku, s timto vysledkem:
      Cost Of War
      Number Of Iraqis Slaughtered In US War And Occupation Of Iraq "1,455,590"
      Total Cost of Wars Since 2001
      $1,420,918,689,162
      http://www.costofwar.com/
      Vse jasno, neni dal o cem mluvit.
      Tedy pokud nekdo ze ctenaru je nazoru ze nejprinosnejsi je bavit se o lidskych pravech a jejich dodrzovani se s valecniky.
      Corporal ci general,
      vzdy lidske pravo opodal!





      Vymazat
    4. Astr:
      Na to Vam odpovim ze by me docela zajimalo kudy se to ubiraji myslenkove pochody corporala USarmy Leha:-) Zeptam se presne vasimi slovy:
      To by mě docela zajímalo...


      Aha, pan Astr nerozumí. Zeptám se tedy jinak: Kolik lidských životů stojí za to, abychom s někým začli válčit? Nemyslím jenom zabitých, zavražděných či umučených, ale třeba jenom zničených. Milion, milarda, dvě miliardy? Tři? A co váš život? V komunismu se vám nelíbilo? Proč? Utekl jste, hmm. Utekl tam, kde se dalo žít. A proč se tam dá žít? Díky komu? Protože stupidní američtí korporálové obsadili půlku Evropy a vyhráli válku v Pacifku. Bez nich by jste nikam neutekl, možná mluvil německy, možná nemluvil vůbec, jelikož jako Untermensch by jste neměl právo na existenci.

      Žijete ve svobodě, můžete díky americkým korporálům a nejenom jim plivat do ksichtu a nic se vám nestane. Někde proti tomuhle mají zákony, které nějaká komise OSN označuje za protiprávní, někde jinde si vystačí bez nich ...

      Astr:
      Number Of Iraqis Slaughtered In US War And Occupation Of Iraq "1,455,590"

      Slaughtered kým? Američany? A kolik že jich bylo slaughtered před obsazením Iráku v iráckých věznicích a na popravištích? Aaha, pardon, o tom se nemluví, že ano...

      Astr:
      Total Cost of Wars Since 2001
      $1,420,918,689,162


      A kolik peněz by to stálo neválčit? To by se jako ušetřilo? Všechno? No, pár lidských životů by to asi stálo, nějaké ty únosy letadel, popravení rukojmí, atentáty, atd, že ano. Kolik peněz stojí lidský život, třeba jeden? Milion? Miliarda? A nebo i víc? Pro někoho ani zlámanou grešli, že jo, pane Astr ...

      PS: Už zase slyším argument: Ale v Iráku nebyla žádná Kajda!!! Nebyla? A komu posílal Saddám své kapesné? Z jakých peněz se financovaly výcvikové tábory nejen Kajdy? A výcvikové tábory v Iráku? Chemické zbraně? Bakteriologické zbraně? Že je to lež? Já nevím, ale moji kolegové je hlídali a viděli na vlastní oči. Na tuny a tisíce raketových hlavic a granátů. Tohle mi dodnes nějak hlava nebere. Můžete, Astře, nějak dovysvětlit?

      Vymazat
    5. Diky za vysvetleni, spravne vojenske:-(
      Jen dalsi dukaz jak umi zelene mozky myslet jinak
      jak jsou z toho na konci vzdy vyjdou hromady mrtvol a predevsim nevinnych civilnich obyvatel( innocent civilians slaughtered during conflicts)
      Zelenym mozkum zase jen zelene mozky mohou vysvetlit ze to vrazdeni je spravne jak prave zkousi zde corporal K.Leho michat valceni za 2 svetove s okupaci a vrazdenim v Iraku ktere bylo vyvozem cehosi co se neda slusne nazvat a o ktere kazdy mimo fanatickych corporalu lide vi kdo to odstartoval a kdo z toho profitoval a tezi dodnes!
      Wolfowitz a cela ta vlci smecka , Perle a dalsi poradci z naroda Bohem vyvoleneho, vicepresident zvany Halliburton kteri nahnali svoje vojaky valcit a umirat do iraku.
      Vysledkem znicena zeme, obcanska valka Suni a Shiitu 1,5 millionu mrtvych a profit pro ty kteri to rozpoutali, v cele se jmeny Cheney, Rumsfeld a dalsi. Vicepresidentova company Halliburton prestehovala svuj headquarter z USA do Dubaje aby nemusela "doma" platit dane! Protoze pro tyto financni gangstery a bankstery "doma" neznamena stejne doma jako pro hrdeho emerickeho patriota ktery za jejich zajmy bojuje, ale vzdy spravne "doma" jen v danovem raji kdekoli jak Cheyum Halliburton nazorne predvedl!!
      Konecnym dusledkem ivvaze agrese a okupace je dnesni stav.
      Co lepe nez prosperitu statu presentuje prave nez kurz meny! ?
      Silu na trhu jakoz i zivotni uroven lidu!

      Drive za diktatora Sadama 1 dinar bylo 3,3 dollaru !
      Dnes IQD Iraqi dinar = 1164 za 1 USdollar

      . By not following the devaluations of the U.S. currency in 1971 and 1973, the dinar rose to a value of US$3.3778, before a 5 percent devaluation reduced the value of the dinar to US$3.2169, a rate which remained until the Gulf War, although in late 1989, the black market rate was reported at five to six times higher,
      Kdo na zniceni ekonomiky a devastaci statu profitoval a vydelava dodnes?
      Nejvetsi kontraktori v cele Halliburton pana vicepresidenta a dalsich tisicu Emerickych businessu! Kdo to zaplati ?
      Jen corporalove mohou predstirat ze neznaji ci lepe odpoved je nezajima.
      Oni hromady mrtvol a utrpeni vidi jinak.
      Zelene mozky to vzdy videli a vidi jinak!

      A tomuto sajrantu Vy jste corporale K. Leho slouzil a jeste mate tolik drzosti to obhajovat :-(

      Znicena zeme a Emericky vojak vam to sem prisel vysvetlit jak to bylo spravne , nebot kam noha US vojaka kdy vstoupila a vstoupi vzdy je to spravne, demokraticky a nikdy jinak :-(
      Jen v zajmu koho?
      Podle stejneho vzorce jste zlikvidovali Libyii, znicili menu, odepsali dluhy, vyhnali udajne 30 az 50 tisic techniku z jinych statu (predevsim z Ciny), rozvratili strujturu statu uvrhli mnoho let zpet! V Libyii se na prani vasich papalasu angazoval Cameron za Anglii a Sarky za Francii. I jejich busines na tom vydelal!

      Vrazdit v zajmu spinaveho a bezohledneho businessu vasich mocipanu a jeste to obhajovat jak tu predvadite, k tomu uz neni co dodat.
      No more!

      Vymazat
  7. Lidska prava
    presne popsal capitan a ja jeho slova musim zopakovat,
    to pro pripad ze by byl nekdo ctenim vyse Lehovskeho prebarven na zeleno :-(
    ===================================================
    Tím, že někdo napsal americkou ústavu, žádná práva nevznikla. Nejlépe je to patrné na pokračování tehdy probíhající největší genocidy v dějinách a otroctvím, které civilizovaný svět překonal již dlouho před tím. Člověk se bohužel nerodí obdařen žádnými právy, navíc se lidé rodí z principu věci jako nerovní, jak biologicky, tak společensky. I ten největší idealista jistě připustí velmi podstatný rozdíl mezi novorozencem Vodníkem Novákem a Vodníkem Rothshildem.

    Ve skutečnosti jsou tzv. lidská práva přidělována společností, respektive její vládnoucí strukturou. Proto jsou selektivní, platí jen pro ty, kteří si je "zaslouží". Je povoleno vyvražďovat Srby, Palestince, Afgánce - podle potřeby je možné seznam změnit. LP neplatí pro oběti exekutorů, obyčejné důchodce, chudé nemocné, "extrémisty"... Chce se mi parafrázovat jednoho slavného lumpa: "Když slyším spojení "lidská práva" sahám po zbrani." Když s tím na vás někdo přijde, chce vás v lepším případě okrást, v hoším zabít. Obyvatelé zemí, podrobených "šíření" LP by o tom asi napsali tlustospisy.

    VY FSICHNI potřebujete slézt ze stromu idealismu a podívat se do očí tvrdé realitě.
    Howk

    OdpovědětVymazat
  8. Nejpádnější Astrův argument: ZELENÉ MOZKY

    No a pak stačí nějak poskládat dohromady Cheney, Haliburton, Rumsfeld, hromady mrtvol, občanská válka.

    Samozřejmě zamýšlet se nad logikou jak na neštěstí někdo vydělává, tím méně Haliburton, to radši ne. Fakta radši ignorovat, jako např. jak byla nelidská Saddámova diktatura, že v Iráku bylo víc mrtvých než dnes, ovšem se to tajilo, novinářské buzny i kdyby měly do Iráku přístup, by to stejně ignorovaly. Zajímavé, kolikrát i Hitler je oblíbenější, než nějaký dnešní západní politik. Zrovna tak Německo před válkou prosperovalo, stavělo se, Hitlerjugend se starala pečlivě o mládež, byla práce. A dneska? Škoda mluvit. Irák je na tom podobně. Ovšem pořád mi nějak nesedí to profitování. Kolik peněz Haliburton má z Irácké invaze? Naposledy, co jsem tak zkontroloval burzu, má potíže se vůbec držet nad vodou. A která že americká firma profituje na iráckém oleji? Nějak nevím, možná Astr mi může pomoci. A jak že to funguje, že jsme my poštvali Šíity a Sunnity proti sobě? Vždyť oni se vraždí mezi sebou víc než 12 století! A pokud si vzpomínám, USA vznikly někdy v 18. století a v regionu se začaly angažovat až ke konci století 20. Jakže jsme je rozeštvali? Aha, Saddám je držel zkrátka popravami a perzekucí tak šikovně, že o tom nikdo nevěděl. Out of sight, out of mind. Když se o tom nepsalo, tak se to nedělo, že. Akorát ti tzv. "March Arabs" nějak zmizeli a místo bažin v dolní deltě Eufratu a Tigridu byla jenom prašná wasteland, jak že se to řekne česky? Ale byla to jejich chyba, byli to problémoví Šíité. Jakže jsme je poštvali proti sobě? Nějaké odborné vysvětlení od Astra je zde třeba! Prosím...A také jak by diktatura psychopatických diktátorů jako Saddáma a jeho synáčků by byla pro svět lepší než nynější stav, vysvětlit, pěkně prosím. Blázni dávající miliardy $$$ teroristům, no svět by byl asi tak zajímavější, že. A ti blázni s chemickými, bakteriologickými a později možná i atomovými zbraněmi, to by bylo ještě zajímavější. Ale ono to možná bude, blázen Ahma a ajatolláhové v Iránu atomovku mít budou dřív nebo pozdějc, akorát jak ji někam dopravit, ale oni to zvládou, že. Oni jsou chytří a imperialisty s jejich zelenými mozky snadno přečůrají...

    PS: Někde jsem četl, že v Kocourkově se potvrdilo, že soudruzi z StB poslali mezi emigranty nejméně několik stovek šmíráků a spících agentů. Kolik jich poslala z Kocourkova přímo KGB se ale neví. Astr? A může se o tomhle beztrestně mluvit? Podle komise OSN určitě ano...

    OdpovědětVymazat
  9. Kuriosní: známý sionista a bělokošiláč (© Peters) Lubomír Stejskal horuje proti trestání veřejného nošení závadové symboliky! Dokonce poukazuje na to, na co jsem upozorňoval snad už na Sprše: zkuste se projít v tričku s rudou hvězdou a Leninem, a pak v tričku s hakenkreuzem a Hitlerem - a pak porovnejte výsledky. Jeho motivace k tomuto protestu je ovšem na konci článku vysvětlena: dnes zakážeme hvězdu nebo hakenkreuz, zítra by mohl někdo zakázat šesticípou hvězdu nebo menoru. Lubomír Stejskal je zřejmě přesvědčen, že něco podobného hrozí. Budiž. Závěr, který z toho vyvodil, je rozhodně správný.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>