úterý 12. února 2013

"Velice vás obdivuji"

...napsal Karel Schwarzenberg polonahým slepicím, které dnes řádily v Notre Dame.

Kecám, nenapsal. Zaprvé je vyspělejší Žabožrouti, na rozdíl od stepních troglodytů, nezavřeli. A zadruhé neprotestovaly proti Putinovi, ale jen proti papeži. Nu což, jako hlava římskokatholické církve je to sice taky podezřelý ptáček, ale horší než Putin být jistě nemůže.

8 komentářů:

  1. Když jsem tu zprávu poprve viděl, marně jsem vymýšlel nějakou vtipnou glosu na toto téma. Přece jen katolíci v Notre Dame nepředstavují předmět toho nejúzkostlivěji hájeného kultu v Evropě.

    Bojím se ale, že pipeny v sobě nikdy nenajdou odvahu píchnout do živého a prověřit tak místní pokrytecké pravdoláskomily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, takhle být to mešita! To by byl šrumec! Celosvětový.

      Vymazat
    2. Báša: to ale ony dobře vědí, na to jsou dost zdravě zbabělé, aby to nezkoušely. V kostele mohou třeba posrat oltář a vydávat to za avantgardní umění - podpoří je Plastici, Ladislav Heryán, Karel Schwarzenberg a možná i Yoko Ono nebo Paul McCartney (zejména bude-li to sraní proti Putinovi).

      Vymazat
    3. Gogo: nejsem si jist, jestli jsem pochopil, co myslíš tím nejúzkostlivěji hájeným kultem v Evropě; ale někde jsem četl, kdo ta Vemena podporuje, a byly to mj. i nějaké sionistické organisace. Nevzpomínám si, kde to bylo, ale možná to byl nějaký spiklenecký web, kde se šíří takové antisemitské nesmysly jako že Aškenazim pocházejí z Chazarů nebo že v Israeli podávali falašským ženám antikoncepci, aby se jim tam ti méněcenní černí Židé tolik nemnožili. Ale pokud by to byla pravda, památníky holokaustu nejsou v nebezpečí.

      Vymazat
    4. Bez obav :-)
      Je skutečně zajímavé, že tahle nejrůznější individua si tu a tam kopnou do křížů, ale nikdy do svatého holokaustu. Asi mají dobře zjištěno, co mohou a co ne a kudy se má ubírat jejich nevázanost.

      Vymazat
    5. Asi mají dobře zjištěno, co mohou a co ne a kudy se má ubírat jejich nevázanost.
      Tak o tom není, myslím, třeba vůbec pochybovat!

      Vymazat
  2. Sionisté by podpořili i praktické ukázky provozu Auschwitzu (nejlépe na etiopských Židech), pokud by dokázali přijít na to, jak by to poškodilo křesťanskou civilizaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baso, sioniste by mozna udelali lecos, ale oni (vetsinou) nejsou pitomi. Experimenty na etiopskych Zidech neposkozuji ani tak krestanskou civilisaci jako Israel samotny a potazmo jiddiskeit. Lepsi je to jinudy - tohle
      jim sice asi neprojde, ale za pokus to stoji.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>