sobota 23. března 2013

Doživotí

Na doživotí má Giorgos Katidis od Řecké fotbalové federace zakázáno hrát v mezinárodních soutěžích za to, že na athénském olympijském stadionu po vstřelení gólu ukázal publiku, jak vysoko skáče jeho pes. Ani dikce Kalandry nebo Slánského, se kterou tito před pankráckým soudem prosili o jedný spravedlivý trest - trest nejvyšší, ho nezachránila: "Chtěl bych vyznat, že jsem zcela nepřijatelný a cítím se strašlivě vůči těm, které jsem hloupostí svého činu urazil... Plně také chápu důvody k rozhodnutí Řecké fotbalové federace, které dlužím velikánskou omluvu, protože to ona mě dostala v professionálním fotbalu tam, kde jsem... Není důvod hledat výmluvy. Udělal jsem naprosto špatnou věc a budu za ni platit... Upřímně se omlouvám svým spoluhráčům z týmu a každému kolem klubu, koho jsem urazil, nevěda přesně, co dělám, když jsem slavil. Nicméně to, že jsem to nevěděl, není omluva."

Pozdě bycha honit, panáčku rozjívený! Poděkuj v nějakém pravoslavném chrámu Hospodinovi za to, že žiješ v demogracii, která je k tobě milosrdná! Na Kubě nebo v Severní Koreji bys dostal taky doživotí - v gulagu!

17 komentářů:

  1. Příznakem rozkladu je ztráta zdravého rozumu a zpětné vazby. Elita řeší blbiny a na druhé straně páchá zločiny, jako teď na Kypru.

    cnemo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomy Vy říkáte blbiny? Takovými blbinami to začíná a plynovými komorami končí! Copak jste to ještě nepochopil??

      Vymazat
  2. Panacek dostal za vyucenou. Ale k tomu, aby se skutecne polepsil by imho mel absolvovat zajezd do Auschwitz nebo Yad Vashem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já pořád co mi v tom celém chybí. Děkuji p. Kreuzfelde, že jste mi otevřel oči. Pouť na svatá místa! Jak je možné, že vyvázl tak levně?

      Vymazat
    2. Správná připomínka! Trestní instance by měly - aspoň v rámci EU - lépe spolupracovat v otázkách těchto zločinů. Chtělo by to nějakou nadnárodní zastřešující organisaci. Co třeba EJP?

      Vymazat
    3. Shalom, reb Kreuzfeld,
      maj už ve sklepě nějakou šikse na krev na pesachové macesy? Nenechali by mi trochu tý krve? Nemám teď moc čas, tak by mi to pomohlo. Na oplátku jim pomůžu postavit na zahrádce stan na sukkot.

      Vymazat
  3. Mne překvapuje liknavost české veřejnosti a úřadů, že ještě nikdo nepodal trestní oznámení na jediného účastníka známé výtržnosti, vp. Jiřího Káru, který se spolu s několika kumpány veřejně přihlásil k podpoře hnutí, směřujícího k ... To video shlédly desítky tisíc diváků a ani jeden nepozdvihl svůj hlas na obranu civilisovaného zbytku společnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vím, vp Kára si uložil doživotí a nastoupil k výkonu dobrovolně.

      Vymazat
    2. Nebylo to náhodou na jeho svatebním videu?

      Vymazat
    3. Starý pán, OT: Vy znáte Bukovské vrchy? Byl jste na Kremenci?

      Vymazat
    4. Byl jsem tam před 20 lety, takže na tohle se budu muset zeptat. Vyloučeno to není, ale pamatuju si spíš medvědí stopy, rusínské vesnice, tůje na pastvinách ...

      Vymazat
    5. Omlouvám se za tu změnu nicku, nedošlo mi to. To je kvůli jednomu projektu někoho jiného.

      Vymazat
    6. Kremenec je nejvýchodnější bod Slovenska, místo, kde se stýkají hranice Slovenska, Polska a Ukrajiny. Šli jsme tam po hřebeni, který tvoří slovensko-polskou hranici a z jednoho místa jsme měli rozhled široko daleko a neviděli jsme nic jiného než lesy. To jsem předtím viděl jen v Pennsylvánii. V těch rusínských vesnicích jsou nádherné dřevěné kostelíčky s lidovými ikonkami.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>