pátek 22. března 2013

Nepřestávat! Nepřestávat!

Sračkomety si nesmějí dovolit ani na chvíli polevit v působení na lidské emoce a podvědomí! Mohlo by se stát, že ovčané začnou myslet a to nemůže nikdo potřebovat!

Tak například jinak celkem ne vždy konformní První zprávy hlásí v titulku: "Satan z Iránu hrozí zničením Izraele". Odhadmo 90-95% čtenářů zareaguje pocitově nějak tak ve smyslu "aha, zase hrozí vymazáním z mapy". O co jde? Ali Chamanejí (který na fotografii ukazuje, jak vysoko skáče jeho pes) prohlásil, že pokud Israel napadne Írán - něco, čím Israel Íránu vyhrožuje několikrát do roka a nepokrytě se k tomu snaží donutit Ameriku - bude se Írán bránit a nebude se s nimi srát: Tel Aviv nebo Haifu smetou s povrchu zemského.

Je přeci lepší řvát: "Řek´, že mi urazí palici!" než "Když mu porád říkám, že ho zmydlím, tak řek´, že mi urazí palici, když na něj šáhnu"...

13 komentářů:

  1. Vodníku, řeknou nám otevřeně: Komu voni vlastně fanděj?

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsou prvni zpravy neco kam pise i Adam B. Bartos? Proste maji editora, ktery se porad hleda.

    Toto je trochu off-topic vp. Vodnik, ale nebylo by mozne do seznamu Zajimavych blogu na prave strane pridat i Paragraphos a blog, doktorky Tydlitatove? Pouzivam Bylo nebylo ve smyslu portalu soublozi a bylo by to tak jednodussi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ABB tam píše.

      Paní Tydlitátová svůj blog, pokud vím, skončila. Na Paragraphos chodím já osobně přes Slepeckou hůl, ale možná by se hodil apartní odkaz. Jenže nevím, jak se to dělá. Snad na to přijdu, teď o weekendu ovšem nevím, zda se k tomu dostanu.

      Vymazat
  3. Zpatky k tematu. Vodniku, emoce neemoce, skutecnost je takova, ze si civilizovany svet nemuze dovolit atomovy Iran. Starosti s silenymi rezimy v Pakistanu a S. Korei je vic nez dost. Zniceni iranskych zarizeni melo prijit uz davno, ale to by musel v Bilym dome sedet jiny president. a ne politicky korektni a s islamem sympatizujici levicak. Israel ma velky problem a ja jen doufam, ze na nej nebude sam. Cim driv tim lip. Svet pouze ztraci drahocenny cas. habr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skutecnost je takova, ze si civilizovany svet nemuze dovolit atomovy Iran
      Opravdu? A proč ne? Pomíjím na tomto místě to, že Írán zatím prokazatelně obohacuje uran pouze na mírové využití, ne na atomovky. Ale i kdyby je chtěl mít, kdo by se divil, má-li je na jedné straně Pákistán + Indie a na druhé Israel? Nebo Vy snad věříte těm sionistickým paranoidním scénářům, že by Írán použil jako první atomovku k napadení Israele (nebo kohokoli jiného)??

      Vymazat
    2. Vodníku, tento svět si nemůže dovolit dvě věci. Pokračování v současné politice vývozu bor... demokracie a atomové musulmany. Vy s nimi možná máte nějaké zkušenosti, ale já byl jako šéfmontér v Syrii, Libanonu, Pakistánu, Indii... To vše ještě v době, kdy tam byl relativní klid. Dá se to říci asi tak, že kde musulman, tam nebezpečno. I úplně obyčejní lidé, v okamžiku, kdy se začalo hovořit o šíření slova Alláhova, se změnili v nebezpečné magory. A co teprve když si poslechnete nějakého toho mullu! V sebemenší vesnici! Kdyby ten člověk měl k dispozici to červené tlačítko, tak ho neudržíte. To jediné co je drží je to, co řekl jeden pensionovaný generál. Zhruba 400 hlavic střední ráže by vyřešilo problém. A proč někam posílat vlivovou agenturu, když střela s plochou dráhou letu je tam dřív. Ničemu jinému než síle nerozumějí a nic jiného nerespektují.

      Vymazat
    3. Bášo, mám na to jiný názor. Není muslim jako muslim, není Arab co Peršan, není Ujgur co Indonésan. Pákistán má atomovku už po desetiletí - a že tam žijí ti největší magoři! Nezapomeňte, že v Evropě nebyla 70 let válka jen díky té odstrašující síle nukleárních zbraní - k ničemu jinému totiž nejsou, to každý ví.

      Vymazat
    4. Vodníku, nejde o názor, jde o zkušenosti. Ten vzorek byl vskutku reprezentativní. Jen v Pakistánu 3 státy (či jak tomu říkají) a něco kolem dvaceti kmenů. Nejhorší snad byl Libanon.

      Vymazat
    5. Právě v tom Pakistánu, kde jsou ultramagoři, už tu atomovku mají. Oni se tihle šílenci nikdy nedostanou k tomu červenému knoflíku. Zatím se nedostali ani k tomu kufříku.

      Vymazat
  4. Podivejte, nema smysl to prilis analyzovat. Verit, ze Iran obohacuje uran pouze pro mirove ucely muze jen clovek se sebevrazednymi umysly. Nabozenskym fanatikum, kteri veri, ze nekde ve studni sedi imam proste atomovy zbrane do rukou nepatri. Podle vas kdyz atomovy zbrane par zemi ma, tak to ospravedlnuje aby je meli dalsi. Co takhle Egypt nebo Irak? Vsadim se, ze by je chteli taky. Naslapnuto k svetovymu kalifatu uz maji, tak co jim k tomu nepomoct ze jo. No ja bych se ani nedivil, blby jsme na to dost. habr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Habře, Váš kommentář zmizel ve spamu, nevím proč.

      To, zda vznikne nebo nevznikne světový kalífát, o tom nerozhodnou atomové zbraně, ať v rukách našich nebo muslimských. Zatím nejnebezpečnější majitel atomových zbraní byl Sovětský Svaz. Konkrétně Íránu se nebojím vůbec.

      Vymazat
  5. Propagandistický bídák Ondřej Neff dnes na Psu odpálil svou standardní nálož sraček, když uvedl, že proti útoku v Bostonu protestoval také "íránský vůdce Chameneí, tento jemný vzdělaný pán, který se jinak nerozpakuje vyhrožovat vyhlazením Tel Avivu a Haify, tedy zabitím všech jejich obyvatel."

    Ondřej Neff by měl vstoupit do politiky. Jeho naprostá absence studu ho k tomu dokonale kvalifikuje.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>