úterý 28. května 2013

V jakém že světě to žijeme?...

Včera jsem četl v holandských novinách, že holandští muslimové, kteří odcházejí bojovat do Sýrie po boku Al Kajdy proti Assádovi, jsou většinou ostatních muslimů považováni za hrdiny.

Dále jsem se dočetl, že EU dala od zelenou dodávkám mírových zbraní těmto humanitárním hrdlořezům.

Dnes píšou, že mongolští pacholci dodají zase zbraně Assádovi, ale Israel to prý tak nenechá.

Z toho pro mě vyplývá následující:

1. EU si po vzoru USA vychovává terroristy - nemůže přece nic namítat proti dobrovolnické účasti těchto bojovníku v džihádu, který sama podporuje!

2. EU aktivně pomáhá v ničení křesťanství. Na nevyhnutelný Boží trest mohou sice tito zednáři okázale nasrat, ale jakýkoli žvást o "židokřesťanských hodnotách" by jim měl být okamžitě omazán o hubu.

3. Džihadisté bojují v zájmu Israele! To je od Israelců opravdu úctyhodný výkon, zatímco džihadisté, kdyby měli IQ vyšší dneš dnešní datum, by se měli propadnout studem a nadále chodit kanálama.

4. Ti zkurvení Rusáci jsou zase kazišuci.

17 komentářů:

  1. Je to takový krásný nový svět... :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Klid. Bůh je poslední dobou velmi rychlý. V Libyi by mohly ty coury, co vítaly humanitární bombardéry a teď se bojej z baráku, vyprávět.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevim, proc by si Evropa teroristy musela vyrabet, kdyz uz tam jsou davno zahnizdeni. Jihad maji v koranu nakazany a tak musi bojovat, stuj co stuj, - v Evrope ci Syrii.
    Je dobre, ze mladi agresivni muzi se mohou timto zpusobem realisovat a zaroven oslabuji spolecneho nepritele.
    Zapad ma stesti, ze se hezbollaci otevrene pridali k Assadovi a bok po boku bojuji proti shiitum, coz je proxy boj proti Iranu. Oslabeny Iran , hlavne politicky, ztrati prestiz v muslimskem svete a na chvili budou mit navrch sunnite, ochranci Mekky...8-)

    OdpovědětVymazat
  4. Danielo,

    bohužel píšete nesmysly. Hizbollah jsou šíité a tudíž nebojují proti Íránu, ale s ním a s Assádovým režimem proti sunnitům a přidruženým .islámským fanatikům. Ono je to v Syrii ještě trochu komplikovanější, např. dík Rusku, Izraeli a EU, ale podrobnějším vysvětlením Vás nebudu unavovat. Pro dnes jen to, že Írán a Hizbollah jsou bratři v triku.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, samozrejme, pane Zemane.
    Hezbolah je financovany Iranem a nedavno Israel bombardoval zbrane v Syrii, ktere byly na ceste k hezbolacum.
    Mohla bych muj nesmysl vymazat, ale pak by zase Vase odpoved nedavala smysl..Nekdy proste preskakuji myslenky a pak je z toho gulas...:-)
    Hezbollah se otevrene prihlasil k Assadovu rezimu a bojuje tedy zaroven i za zajmy Iranu, to jsem minila tim "proxy".
    Hezbolah-Hizbollah v jiznim Lebanonu jsou vetsinou shiitove, zrovna jako rezim v Iranu a maji i stejny cil, znicit Israel.
    Sunnite jsou arabsti sejci , kteri maji kontrolu nad svatymi misty Medinou a Meccou.
    Pro miliony muslimu je svata pout-hajj velmi dulezita a shiitove, ac Meccu navstevuji, se citi diskriminovani, mnoho se jich domniva, ze Mecca patri shiitum.

    P.Vodnik pise o Al-Kajde, ktera je vicemene sunnitska, ale spise wahabisticka nebo salafisticka..To jsou opravdu muslimsti silenci.
    Nedelam si iluse, v Syrii jiste nejaci al-kajdisti proti Assadovi bojuji..Holandsti muslimove se pridali k rebelum, proti Assadovi, at uz je tam ta smiska jaka chce. Priorita je, zbavit se Assada. Ja v tom konfliktu take vidim pokus o "Rozdel a panuj"...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "...v Syrii jiste nejaci al-kajdisti proti Assadovi bojuji...", píše Daniela. Já myslím, že o tom nemusí pochybovat a že co se těchto pánů týče, může si Západ svou podporu strčit do prdele. Připomíná mi to trošičku české radarové lezení do zadku Američanům.

      Vymazat
    2. Zase špatně paní Danielo, Izrael v Sýrii bombardoval kasárna, štáby a bojové pozice vojáků bojujících s prozápadními islamistickými "alkajdistickými" teroristy. Zbraní pro Hizballáh se nálety nijak netýkaly.

      Vymazat
    3. Pane hansi,
      toto mam spravne, pac vy si ocividne pletete militarni akce.
      Israel, ktery se k utokum mimochodem nevyjadril, bombardoval Damascus 2x, coz ukazuje, ze syrska armada, zasobena Ruskem, je neschopna. Nebo dostava stary sunt, vyrazeny jeste od Sovetu.
      Kazdopadne Israelci sleduji pohyby zbrani a proto mohou zasahnout nekdy uz v Africe, kudy tyto zbrane prochazeji.
      Toto oznameni je pravde nejblize :
      ... ......consignment of advanced, long-range, ground-to-ground missiles destined for Hezbollah, the political and military organization that dominates Lebanon’s government and has been designated a terrorist organization by the United States.

      The shipment did not contain chemical weapons, but the missiles were potentially “game-changing,” one official told the Associated Press.

      A Shiite Lebanese analyst with close ties to Hezbollah said late last month that the war in Syria has failed to slow the movement of arms and other resources to Hezbollah.

      “[Hezbollah] still has it coming in from Syria because Damascus is still controlled by the Syrian army, and the airport is theirs,” Mohammed Obeid said in an interview.

      Obeid said he communicates with Hezbollah leaders on a daily basis and frequently meets with Syrian officials in Damascus.

      Details of that attack were sketchy, but it appeared the target was a storage site at an air defense base on the periphery of the Damascus airport, known to be the chief transshipment point for weapons flown into Syria from Iran, both to aid the Syrian government in its battle against rebels and to supply Iran’s ally Hezbollah in Lebanon...


      Vymazat
    4. Ano, Vodniku, americky radar je krasny priklad ceske malosti, to ovsem neznamena, ze je treba se oddavat pesimismu a porazenecky knucet o nejakem podmanovani , jako to delate Vy.

      Barrosovci nakonec vyhrali, jestli lezla ceska vlada do zadnice Americanum, nebo ne.
      Takze se v odporu k USA shodli i se socialistickou casti EU. Uz proto ted musi poslouchat Brussel..Odporem k americke pritomnosti se totiz prohloubila authorita Evropske unie. Mnoho emigrantu bylo proti americkemu radaru v CR, jejich argument ten, ze Cesi jsou proradny narod, ktery nedodrzuje smlouvy, nema moralni hodnoty a jeste by radar kompromitovali Rusakum.
      Moje strana se domnivala, ze je lepsi pro ceskou suverenitu spojenectvi i s USA, nez monopol EU, nebo dokonce ustupky ruskemu imperialismu.
      Nu, Cesi, - tedy tech 70 procent proti radaru - se svobodne rozhodli na spatnem reseni. Skoda.

      Vymazat
    5. Zkuste si Danielo provést myšlenkový experiment, v němž se role obrátí. Myslíte, že by občané USA projevili "velikost" a jásavě nechali ČR postavit na svém území vojenskou základnu s radarem, vzdali se kontroly nad tímto objektem a následně stvrdili i praktickou beztrestnost českých vojáků vůči USA?

      Vymazat
    6. Gogo, nesmíte mít na Danielu za takové nároky. Co když se fakt zamyslí? Dokážete si představit ty důsledky?
      Mimochodem, když už je o tom řeč. Mně je mnohem milejší radar, než ty vlivové agentury, co vznikly proti němu a kupodivu existují dál. Zejména zajímavé je vědět, z jakých peněz byly (jsou) financované. Dřív než Vodníka zkosí záchvat mrtvice, musim poznamenat, že ruské to nebyly.

      Vymazat
  6. Výraz Al-Kaida vidím nerad. To je jen myšlenkový konstrukt nemající nic společného s realitou. Používá se vždy, když je nutné lidu vysvětlit kolik že stála ta munice co se spotřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báša: máte úplnou pravdu. Ale žijeme ve světě, kde se to falešnými termíny jen hemží. Je falešné nazývat vatikánskou církev "katholickou", stejně jako totalitu sovětského typu "kommunismem", tento régime "demokracií", nemluvě o tom, co se všechno označuje za "levici" nebo "pravici".

      Já používám termínu "Al Kájda" konsensuálně jako souhrnný termín pro nejrůznější nesourodé skupinky islamistických hrdlořezů, kteří žádnou "organisaci" netvoří a islámu dělají jen ostudu. Západ s nimi officiálně huntingtonovsky válčí, ale zároveň jim pomáhá svrhávat legitimní vlády a rozvracet stabilní státy. Oni mají v sobě víc cti a principů než celá "židokřesťanská" politika dohromady, viz můj odkaz Daniele.

      Vymazat
    2. Já jsem dokonce na pochybách, jestli by se za alkajdistu někdo vůbec označil, pokud by neznal desinformační kontext našich medií.
      Ale jinak mi situace v Syrii přijde mnohem složitější než např. v Lybii. Podle mě nejde o Syrii, ale je to prostá geopolitika a těžko se domýšlí kdo o co usiluje.
      Každopádně je chybou házet muslimy nebo "Araby" do jednoho pytle a zejména směšovat obyvatele s vedením. Např. poměrně sionisticky naladěná vládnoucí rodina v SA vs. tamní zbídačené obyvatelstvo.

      Vymazat
  7. K thematu dnes článek na Outsider Media. Cituji:

    „Zánik Evropy byl předpovězen před přibližně sto lety Oswaldem Spenglerem (německý filozof a spisovatel, 1880 až 1936). Už tehdy došlo nejen k hlubokému zřeknutí se vlastních kulturně historických kořenů, ale i reprodukce života.... Je absurdní, když spojenci Evropy v boji za "demokracii" v Sýrii jsou autoritativní režimy v Saúdské Arábii nebo Kataru. Je to celé komedie a výsměch zdravému rozumu. Nemají tam totiž ani tu část svobod a náboženské tolerantnosti, jaká je v Sýrii... Není tedy možno hodnotit jako komplex sebezničení, když Británie a Francie požadují, aby byly dodávány zbraně syrské opozici? Takovým, kteří řežou hlavy britským vojákům na ulici hlavního města?”

    OdpovědětVymazat
  8. Vy frikulinkove...
    Xenofobni Cesi radar nechteli, americka pritomnost by jim vadila, pac jsou v jadru zbabeli a neprekroci svuj stin.
    Lidi, co by Cechum radar prali, prohrali. Nu coz. Takze jsem nakonec musela priznat, ze Cesi jako narod jsou kmen Boratu, coz mne zamrzelo, ale ne zas tolik..
    Je to take o tom, ze se celkove Cesi neciti byt spojenci USA-NATO, stale se domnivaji, ze maji nejakou moznost byt naprosto nezavisli. Bez silneho hospodarstvi, prumyslu, s trosickou schopnych lidi a bez vlastni armady...Takova suverenita by byla mozna jen v utopickem programu Svobodnych, kdyz by kazdy Cech a Moravan aktivne a svedomite pracoval na oslabeni role statu a predal vice moci svym ZODPOVEDNYM obcanum...
    V tom je ale to utopie. Cesi a vubec Evropane chteji silny stat, nechteji zodpovednost za sebe, chteji jistoty, ktere z centralni administrativy plynou.

    Gogo,
    my zde ve Statech mame nekolik radaru jednoho nejmenovaneho spojence.
    Americke zakladny, (ne nejaky radarek), ale americka vojenska mestecka funguji po cele zapadni Evrope. Zapadni Nemecko vdeci svemu rozmachu nejen sve pracovitosti, ale take americke pritomnosti, dnes uz silne omezene.
    Jedna z nejvetsich zakladen je v Italii a proti ni demonstruji hlavne mirovi aktiviste a socane.. -- A Itale je mnohem vice suverenni nez Ceska republika. .Holt Italove nemaji ten komplex menecennosti, jako vetsina Cechu.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>