čtvrtek 1. srpna 2013

Další ostuda Anglosasů

Ctitelé anglosaské kultury a civilisovanosti zažívají jedno nepříjemné zklamání za druhým. Nejen když se ukázalo, že se v koloniích chovali způsobem, který je nijak neodlišuje od sovětských katů v gulagu nebo nacistických bachařů v KL. Nyní se objevila už víc jak 60 let stará zpráva z historie Anglické banky o tom, že Angličané předali půl roku před vstupem do války Hitlerovi tuny československého zlata za bratru 5,6 millionů liber.

Vychází najevo velmi ošklivá pravda, kterou jsem byl nucen připustit už před lety a před kterou leckterý západní supremacista dodnes zavírá oči. A sice v čem se liší voňavý anglický lord od smrdutého ruského mužika? Jen drahými šaty a voňavkou. Jinak systémy, které oba vytvořili, realisují stejné prasárny a bezcharakterní podrazy. Volnotržní demokracii má cenu preferovat před diktaturou sovětského typu jen z jednoho důvodu: že se v ní jejím občanům nesrovnatelně lépe a pohodlněji žije. Oba systémy jsou před Bohem ohavné a ztratily nárok na existenci. Volnotržní zastupitelská demokracie bude právem následovat sovětskou tyranii na hnojiště dějin co nevidět. Allahu akbar!

Aktualisace: Abych předešel oprávněným výtkám za poněkud zkratkovité vyjadřování, chtěl bych upřesnit použitou formulaci: diktaturu sovětského typu smrdutý mužik nevytvořil (a už vůbec nevymyslel). Tento systém vznikl v důsledku applikace úpadkové společenské filosofie Karla Marxe a Bedřicha Engelse tlupou mezinárodních dobrodruhů (v naprosté většině odpadlých židů, dále Lotyšů, Gruzinců, Poláků a několika exempláři dekadentní odcizené ruské intelligence) na nejzaostalejší říši v tehdejší Evropě, na národ, který na něco takového neaspiroval a ani nepomýšlel. Tento národ byl tímto experimentem strašlivě zdecimován, navzdory tomu nakonec ten systém přijal za svůj v momentě, kdy se jemu i jeho katům pokusili uštědřit smrtelný úder nacisté. My jsme měli co do činění s diktaturou sovětského typu až v době, kdy ji už z valné části provozovali Rusové.

10 komentářů:

  1. Leon Kreutzfeld1. srpna 2013 v 10:04

    Je vsak treba zvazit vp. Vodnik, ze Britove jen napravovali krivdy. To zlato totiz predtim ukradli cesti legionari admiralu Kolchakovi a Rusove to urcite ukradli za 1. sv. valky v Nemecku. Nemci sice jezdili pravidelne rabovat pocatkem 20. stoleti na Haiti, ale to uz bylo v te dobe promlcene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaké křivdy napravovali kastrováním keňských povstalců?

      Vymazat
    2. Víte kolik lvů a pardálů ty pytláci sežrali? Ačkoliv lov na velké kočkovité šelmy by měl být výsadou korunovaných hlav?

      Vymazat
  2. Cesko-Slovensko neexistovalo, na to zlato mala Risa pravny narok. Ale tato tlacova sprava je len prva polovica pravdy: v skutocnosti vacsina CS zlateho pokladu ostala v britskych rukach a vratili nam ho az koncom 80tych rokov(aby sme ho mohli predat nemcom za dlhopisy o par rokov nato) potom ako z neho odpocitali uniformy, zbrane a dokonca aj pohreby Cechov a Slovakov, ktori za britske imperium bojovali. podrobnejsie informacie sa daju nast v knihe: Kam zmizel zlaty poklad republiky (stanislav motl) a David Irving: churchills war.
    Inak o hriechoch anglosasov by som vedel napisat par A4: len debil si moze mysliet ze Britske imperium sa roztiahlo na tretinu povrchu planety bez svinstiev(to, ze mali plnu hubu reci sirenia krestanstva, civilizacie a podobne snad nikoho neprekavi) A USA detto... tazia z dvoch vyhratych svetovych vojen na ukor Europy. A samozrejme sa v skolach ucia, ze nas dvakrat zachranili... a veria tomu aj ludia u nas.

    Bivoj

    OdpovědětVymazat
  3. Přijde mi neférové srovnávat systematické mučení, bití, kastrace a vraždění v britských koncentrácích s byť i těžkou, nicméně "jen" prací v sovětských gulazích. Kdyby ti uvěznění Keňané sklízeli banány, nebo stavěli cesty, srovnání by bylo na místě; ale mezi dřinou s lopatou a kastrací je kvalitativní rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On tam byl skutečně rozdíl, ale jiný než máte asi na mysli. V sovětských gulazích byl zavedený systém "samosprávy", kde ozbrojená ostraha v podstatě držela mukly v táboře a zajišťovala nadvládu supermuklů. Ti ovládali běžné vězně - otroky. Byly definované kvóty a bylo jedno, jak jich bude dosaženo a kolik při tom zařve lidí, pokud nedojde k nějakým extra průserům.
      Britové to měli myslím založeno podobně jako nacisti - jejich ideové základy se v otázce lidských práv beztak příliš nelišily.

      Vymazat
  4. Já moc neberu tu křečovitou snahu o vyvinění Rusů z bolševismu (viz aktualisaci). Dá se to pochopit ještě v kontextu debaty s rusofobem, ale jinak to působí dost podivně, jako by šlo o nějaký zvlášť vyvolený národ, jehož občané nejsou vůbec schopni hajzlovinu vymyslet a provozovat.
    Přitom chování Rusů k ostatním národům si nijak nezadá s Anglosasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mate pravdu sefe, tento sposob vysporiadania sa s minulostou je v rusku dost rozsireny. Osobne sa domnievam, ze za katastrofu carskeho ruska su zodpovedne liberalne kruhy ktore pripravili bolsevikom podu, ale ubranit sa im nedokazali. Poucenim by malo ostat, ze nikdy to nie je tak zle aby to nemohlo byt este horsie. (ked si Tolstoj alebo Cechov stazovali na nedostatok slobody v carskom Rusku tak co by povedali na gulagy) A ostatne plati, ze cim viac expanzie tak tym viac krvi na rukach.

      Bivoj

      Vymazat
    2. jako by šlo o nějaký zvlášť vyvolený národ, jehož občané nejsou vůbec schopni hajzlovinu vymyslet a provozovat.
      To tu ale nikdo nenapsal a to, že si (naprosto oprávněné) vyvinění Rusů ze vzniku a zavedení bolševismu vykládáš tímto způsobem, je důkazem toho, jak jsou ty rusofobní stereotypy hluboce zakořeněné v myslích většiny Čechů.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>