středa 18. prosince 2013

Vraždění křesťanů = "židokřesťanská" hodnota

USA veřejně vyhlásily, že jsou ochotny podporovat islamisty. Čtěte: USA vyhlásily, že jsou ochotny bojovat bok po boku s džihaddistickými hrdlořezy proti křesťanům a umírněným muslimům. Jsem zvědav, které leho bude štonc mi tuhle "židokřesťanskou" hodnotu vysvětlit.

Aktualisace: profil našeho nového spojence (dopsat "v boji proti terrorismu" nedokážu ani ze srandy!). Lehovi přeju příjemnou spolupráci s těmito soudruhy. :-(

26 komentářů:

  1. Ubohe pisteni nepratelu zapadniho sveta, aby se zapomnelo, ze prave oni jsou zodpovedni za krveproliti v Syrii.
    V Syrii prece zadna US armada neoperuje, pomoc je logisticka a zdravotnicka. Poslat nekam vojaky musi schvalit americky kongress, mozna na to dojde, ale pod B.Obamou spise ne, necha tam bojovat salafisty, ktere sponsoruje Saudska Arabie, a jini Sunnite.
    Machiavelli by to delal zrovna tak.
    Tisice a tisice zabitych obycejnych Syranu ma na svedomi v prvni rade samozrejme Rusko a China.
    Najednou rudohnedci zapomneli, jak vriskali, kdyz Britanie se Spojenymi staty uvedly UN resoluci o drastickych sankcich proti assadskemu rezimu... V lete 2012 vetovalo Rusko a China tyto sankce opetne , celkem asi trikrat . !!! Rusko chtelo delat nejakeho mediatora, coz se nestalo a Putin prodaval a prodava Assadovi zbrane.
    .V te dobe, kdy Rusko A China marily /zidokrestanske/ snahy, pan Vodnik toto podkopavani podporoval na svem webu.
    Jeden jeho clanek o Syrii nese nazev "Kdo nas stve do valky? ", s implikacemi, ze valecni stvaci jsou zidovska lobby a Liga arabskych statu.. Uvaha, kdo nas hecuje do valky a kdo naopak vyzyva k mirovemu reseni.(Putin:)
    Zidovska lobby se stahla, resoluce neprosla a masakry krestanu jsou tudiz nasledek politiky Ruska a Chiny.
    Ted asi islamiste vsechny jinoverice povrazdi a nevinna krev je na rukou Putina a Ciny a lidi, co sabotovali plan Francie, Nemecka a Britanie.
    Pro osvezeni ze svetovych medii, rok 2012 :
    .........The British-drafted resolution, co-sponsored by the U.S., France and Germany, would have given the Syrian government 10 days to withdraw its troops and heavy weapons from populated areas or face sanctions targeted at the regime's elite. Though not specified in the resolution, the threatened sanctions were to have included asset freezes and international travel restrictions on senior Syrian officials.....

    Mate co jste chteli, oponenti zapadniho sveta.
    Konec debaty.

    .



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo, to není vysvětlení, které bych čekal. "Za to, že bojujeme bok po boku s hrdlořezy, vraždícími křesťany, může Rusko a Čína, které pomáhají tomu, kdo ty křesťany a umírněné muslimy chrání." - takhle blbě nepsala ani Tribuna!

      Vymazat
    2. No, nobelův vraždící negřík v Sýrii nevraždí jen proto, že ho Putin klepl přes prsty:) To je konstatování faktu.

      Tzv. "jenom" pomoc je zejména finanční (jistě za to nakupují vánoční pohlednice) a je to podle mne jasné porušení suverenity Sýrie a mezinárodního práva. Ale co chcete po grázlech, kteří jsou schopni se spojit s fanatickými islamisty? Spojení militantního islámu a neoliberálních US je opravdu nechutné.

      cnemo

      Vymazat
    3. Ale co chcete po grázlech, kteří jsou schopni se spojit s fanatickými islamisty?
      No aspon bych cekal trochu konsistence ohledne vyhlasenych objectives. Ze to jsou dablovi slouhove, to o nich vime; ze se bez nejmensiho studu spoji s tou nejhorsi chamradi, aby dosahli sveho, to nas neprekvapuje. Ale nemohou se spojit s kommunisty v boji proti kommunismu, nemohou se spojit s nacisty v boji proti nacismu, nemohou se spojit s muslimskymi terroristy v boji proti muslimskemu terrorismu. To prece dojde i mongoloidovi, ze tady neco nehraje, ze nam tu nekdo lze, ze se asi o boj proti muslimskym terroristum nejedna, nybrz ze jde o boj proti necemu jinemu nebo pro neco jineho. To pouze typy jako Daniela prekonavaji stupiditou argumentu i bolsevicke prolhane blaboleni ze sociku. Anebo to delaji schvalne, aby nam dali najevo, jak okazale pohrdaji nasi intelligenci, nasim usudkem, protoze si stejne mohou delat co chteji?

      Vymazat
  2. Vodníku, prostě sorry, musí to ven (teď jsem stěží odolával, abych Vás netituloval jako předsedu vlády, jak jsem se tak rozjel).
    Vy tomu prostě nerozumíte. Oportunismus je nový světový standard. Tací jako Vy prostě jen odmítají vzít na vědomí, že dnešní vrah může být zítřejší bratr ve zbrani. A dělá se to naschvál, aby to došlo všem a přestali si vyskakovat, bo předešlé platí i obráceně. Vždyť vidíte, že to chápe i Daniela, natož pak Leho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Bášo, já vím, že máte pravdu. To je z definice svět, ve kterém jsou všechny hodnoty devalvovány nebo zfalšovány ("židokřesťanské") a takový svět prostě přežít nemůže! To je skoro jako přírodní zákon: vyprázdněná civilisace se zahubí sama. Musí. Jiná cesta (kromě znovunaplnění, ke kterémuž evt. zázraku nevidím žádné indicie) neexistuje. Současné USA jsou toho prototypem a já nevím, proč by pak měl být třeba Putin horší. Není! Anno 2013 jsme my, Západ, ta Sauronova armáda, ti voldemorti - a taky tak dopadneme!

      Vymazat
    2. Vodniku, pokud my predstavujeme Sauronovu armadu tak by me zajimalo, kdo podle vas v soucasnym svete predstavuje Froda a jeho partu. Rusko, Cina, Iran? habr

      Vymazat
    3. Rusko nebo Čína se snaží být jako my. Írán, Indie, všechny oběti západních invasí, milliony vykořisťovaných v Třetím světě...

      Vymazat
    4. Z toho co pisete me pripada, ze se vam zachtelo nove bolsevicke revoluce. To uz tady jednou bylo a jak to dopadlo. Obeti zapadnich invazi? Co takhle obeti vychodnich invazi na zapad? A ze jich taky bylo dost. Byt chudej nebo vykoristovanej neni samo o sobe zadna ctnost. Kdyby se to prohodilo a ti vasi Iranci nebo Papuanci byli technologicky i jinak vys nez my tak se stane to samy ale opacne. Zda se mi, ze to vsechno berete moc smahem a tedy velice zjednodusene. Jinak vam preju hezke vanoce. habr

      Vymazat
    5. Habr: pěkné Vánoce i Vám.
      Které východní invase na západ myslíte? Bavíme se přece o současném světě. Hunové, Tataři, Turci - to už je dost dávno, nemyslíte?

      Vymazat
    6. Pravda je to davno, ale chtel jsem jen poukazat, ze takovy uz je beh sveta. Zapad byl v historii nekolikrat na pokraji katastrofy. Vsechno uz tady jednou bylo. Troufam si ale tvrdit, ze nase civilizace si vzhledem k tomu k cemu jsme dosahli technologicky, v umeni i na poli lidskych prav na tom vrcholu stat zaslouzi. Tim se nesnazim nic omlouvat, ale myslim si, ze v soucasnosti zadna lepsi alternativa neexistuje. habr

      Vymazat
    7. Proč to má být "židokřesťanské", Vodníku?
      Křesťané prodávali křesťanské otroky na arabských trzích s otroky už v 7. století.

      Vymazat
    8. Navzdory tomu, že někteří židé i ničemní křesťané prodávali křesťanské otroky, není obchod s otroky ani židovskou ani křesťanskou hodnotou (termín "židokřesťanské hodnoty" je nesmyslný a popisují se jím hodnoty současného sekulárního, liberálního glůobálního kapitalismu). Není ovšem řeč o 7. stol., ale o současné válce prý "proti terrorismu" "ve jménu židokřesťanských hodnot", ve které podporujeme terroristy a vrahy křesťanů.

      Vymazat
    9. Co furt kdákáte o židokřesťanských hodnotách? Vy také jak slyšíte nějaký mem, hned se ho chytíte a opakujete ho do omrzení. Prostě se křesťané už os sedmého století chovaj stejně. Tehdy se prodávali muslimům do otroctví, dnes s muslimy bojují proti křesťanům. Tečka.

      Vymazat
    10. Vy jste jaksi nepostřehl, že to nejsem já, kdo kdáká o židokřesťanských hodnotách, nýbrž že to kdákání naopak kritisuji. V souvislosti s tím monstrosním americkým pokrytectvím je to obzvláště odpudivé.

      Vymazat
  3. Ale Vodníku, jako obvykle jste nepostřehl pár klíčových slovíček z článku Washington Post, jako "may be", což v českém překladu znamená "možná", že ano, a pak, že to vyhlásily samy USA? To USA je samojediná bytost, která jako jedinec je schopná cokoliv vyhlásit? Podle Washington Post tohle "vyhlášení" bylo ústy jakési oficielní osoby, která nemá jméno, jedná se o jakéhosi tzv."oficial". A ještě k tomu je to všechno "možná". Silně liberální až komunistický plátek Washington Post evidentně vaří z vody. Sice vás, Vodníku, chápu, jelikož se vám tohle krásně hodí do krámu, ale realita je úplně někde jinde. A rovněž věhlasná Tereza Spencerová jaksi taksi blouzní, o žádném rozhodnutí podporovat džihádisty v Sýrii jsem v životě neslyšel. Naopak, podpora odpůrcům Asáda byla odmítnuta kongresem, pokud se dobře pamatuji. Dle mého nejvyššího velitele došlo sice k překročení jakési červené čáry použitím chemických zbraní Assádovými vojáky, ale v USA není absolutně žádná politická vůle s tím překročením cokoliv dělat. Vodníku, takže jako obvykle, samá voda samá voda :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobré! Tak Američané v konfliktu v Sýrii nikoho nepodporují, nevyzbrojují... V Jugoslávii to taky nedělali. No to jsem opravdu asi z jiné planety. Já myslel, že nebýt Putina, už byste tam bombardovali!

      Vymazat
    2. Vodník: "V Jugoslávii to taky nedělali. No to jsem opravdu asi z jiné planety."

      Všechno tomu tak nasvědčuje. Kdo zabránil bombardování nebyl žádný Putin, ale americký Kongres. Volení zástupci nechtějí mít nic se Sýrií společného neboť jsou si velmi dobře vědomi, že svržení Assáda džihádisty je krokem z bláta do louže. Rovněž americký volič tam nikoho nechce a vrchní velitel je persona typu kam vítr tam plášť a tak v Sýrii Američané nikoho nepodporují a podle toho to tam vypadá. Jedni džihádisti jsou podporováni mírumilovným Iránem a druzí džihádisti zase Sauďany. Je tam zkrátka bordel, americké zájmy jsou minimální.

      Jugoslávie nemá naprosto vůbec nic společného se Sýrií. A opravdu, zřejmě jste z úplně jiné planety...

      Vymazat
    3. Kdo zabránil bombardování nebyl žádný Putin, ale americký Kongres.
      Ano, sám od sebe...:-)

      Americký volič tam nikoho nechce, ale ono toho je víc, co se děje, co americký volič nechce.

      Je tam zkrátka bordel, americké zájmy jsou minimální.
      Ani to není relevantní, jak je vidět.

      Jugoslávie je jiný příběh se stejnými herci a podobnou zápletkou.

      Vymazat
  4. Vodník: "..."Za to, že bojujeme bok po boku s hrdlořezy, vraždícími křesťany, může Rusko a Čína, které pomáhají tomu, kdo ty křesťany a umírněné muslimy chrání." - takhle blbě nepsala ani Tribuna!"

    Kdo je to "my"? Rozhodně ne já a nikdo v mém okolí. Vy v Sýrii bojujete? To jsou mi novinky ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy v Sýrii bojujete? To jsou mi novinky ...
      V Sýrii se proti Asadovi - tedy po boku hrdlořezů - angažuje tak či onak celý Západ. Tedy i Holandsko, tedy i já, jakkoli si snažím nenechat ujít žádnou příležitost, abych dal najevo: NOT IN MY NAME! Kdybychom tam nevozili zbraně - vy i my - byl by tam, dávno klid a pořádek.

      Vymazat
    2. Vodník: "...Kdybychom tam nevozili zbraně - vy i my - byl by tam, dávno klid a pořádek."

      Zbraně tam opravdu nevozíme, ani vy a ani my. Je to vidět i v telce, zbraně jsou na všech stranách ruské. A pořádek by tam byl možná kdyby byl Sovětský svaz stále v plné síle a to už dávno není. Dnešní Rusko už nemá na to být nějakou velmocí a tak je tam bordel. Ono to zas není tak složité, tam kam v minulosti jednou Rus, pardon, Sovět vstoupil, tam tisíc let tráva neporoste...

      Vymazat
    3. Jasně, my nic, my musikanti. Fujtajbl...

      Vymazat
  5. Na základě svých zkušeností exportního obchodníka v regionu Středního Východu musím konstatovat, že ve většině arabských zemí této oblasti tzv. obyčejní lidi Saúdy nemají rádi a považují je za šílence a exoty. Někteří jsou dokonce toho názoru, že už to dávno nejsou pravověrní muslimové, bez ohledu na to, kolikrát denně a jak moc ostentativně se klanějí směrem k Mekce...

    OdpovědětVymazat
  6. No comment:
    http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=18586

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotbal s hlavama hráli i Srbové v Jugoslávii.
      Závěr: pravoslavní jsou hlavofotbalisté.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>