sobota 2. srpna 2014

Doktor Tydlitátová bije na poplach

V boji o Prahu zatím k dnešnímu dni padlo 63 israelských vojáků, zatímco počet usmrceného terroristického hmyzu už přesáhl 1600 kusů (80% civilistů). Člověk v tísni se ovšem věnuje zřejmě zraněným ukrajinským banderovcům, protože Gaza je pro něj vzduch.

Když jsem si přečetl kommentář doktor Tydlitátové, nejprve mne nepříjemně zarazilo, že se věnuje obtěžování Židů v Evropě, zatímco Israelci beztrestně massakrují stovky civilistů. Západ sice officiálně protestuje, ale trestá místo toho Rusko za... (za co vlastně? Že podporuje na Ukrajině "svoje bastardy", tak, jako to děláme my? A kdo potrestá nás?)

Ale pak se mi to rozleželo: Věra Tydlitátová samozřejmě nezpochybní právo Israele rozdupat méněcennou havěť v zájmu udržení své nezpochybnitelné existence. Věra Tydlitátová ovšem dobře ví, že luza je přítomna na celém světě a tato luza bude trestat ji nebo André Pulgara za zločiny Benjamina Netanyahua nebo Šimona Perese. Neboť s výjimkou pražské kavárny je v celém světě dnes už dost zřetelně slyšet, že kollektivní trestání obyvatel Gazy za útoky Hamásníků je válečný zločin, který řadí vedení státu Israel po bok nacistických zločinců v Norimberku. Tam je ale nikdo nedostane, proto se bude pitomá luza odreagovávat na svých židovských sousedech. Proto je její strach racionální: "antisemitism" opravdu roste, a poroste, a postupně se bude měnit ve skutečný antisemitism. Žádné zákony, nařizující pod trestem odnětí svobody určité pohledy nebo postoje vůči dějinám nebo lidským skupinám, ba ani eventuální psychiatrická léčba nedostatku povinné lásky, nepomohou. Stát Israel prokazuje Židům po celém světě opravdu medvědí službu!

7 komentářů:

  1. Vodniku kdybych Te tak dlouho neznal, tak bych rekl ze ses do Sionistky a Judaistky jak se sama na blogu nazyva snad zamiloval a ze s ni tajne po nocich ve svych snech obcujes:-)
    To ze sledujes jeji judaisticke vytvory OK to je Tvoje vec, ale ze tomu venujes takovou Internetovou pozornost tim vlastne jeji Talmudovinu propagujes:-(

    Jeji posledni veta je opravdu alarmujici jen ji tam chybi v osloveni Ceske kavarenske spolecnosti jedna zaverecna veta, viz citace:
    ======================================
    Obracím se na vás, vážení spoluobčané, ať jste již známé osobnosti, nebo lidé vlivní a vzdělaní, nebo zcela neznámí a živící se prací svých rukou, staří či mladí, obracím se na vás s prosbou, abyste nemlčeli. Již po několik let se zde šíří propagace iracionální nenávisti a lidé mlčí a nechtějí o ničem vědět. Kdy jindy než právě nyní je na čase konečně pozvednout hlas a zachovat se stejně čestně a statečně jako naši němečtí sousedé?

    "To by si napřed Česká kavárenská společnost musela uvědomit a uznat,( jak antijudaista Vodnik pise , ze v boji o Prahu zatím k dnešnímu dni padlo 63 israelských vojáků, zatímco počet usmrceného terroristického hmyzu už přesáhl 1600 kusů )

    že ono číslo 1600 neni dulezite, že je jen číslo pro méněcennou terroristickou havěť zlikvidovanou v zájmu udržení Israelske nezpochybnitelné existence.
    Věra Tydlitátová
    ================================================

    Gaza's Death Rises To 1660
    Around 9000 Palestinians were also injured by Israeli attacks since the beginning of the war too.

    A tim Ty se zabyvas:-(
    Gaza je daleko a Mileikowsky-Netanyahu si s ni poradi
    Israelska “sebeobrana” v Gaze a likvidace terroristu ma tuto velmi uspesnou antiterroristickou podobu
    https://www.youtube.com/watch?v=fdoYZ1-9XsM
    Pristi clanek madame Tydli bude jasanim nad dalsim viteztvim vyznavacu Talmudu ale to co je pro soucasnou Evropu a svet jeste dulezitejsi nez vrazdeni v Gaze a co dnes Evrope vazne hrozi snaha USA zahnat Evropu do konfliktu s Ruskem o tom dalsi clanek judaistky nebude.

    Ze nejdulezitejsi je dnes nejvetsi nepritel Zapadu Putinovkske imerialisticke Rusko a s tim je nutno co nejdrive skoncovat pro dobro LIDU TRHu a svetove demokratury !

    Bojovnici za demokraturu planovite rozmla​ti Evropu,zni​ci vse zive,
    protoze v lidske valecnicke povaze je potreba valcit a nicit jako vzdy
    To kdyz gansteri jsou u vesla!
    Zde nejblizsi bratri USA ve valce volaji po utoku na Rusko !

    http://www.globalresearch.ca/uk-parliamentary-defense-committee-demands-nato-prepare-for-confrontation-with-russia/5394551?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=uk-parliamentary-defense-committe-demands-nato-prepare-for-confrontation-with-russia

    Vypada to ze proroctvi ktera predpovedel Nostradamus o znicene Evrope se zacina naplnovat :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ze s ni tajne po nocich ve svych snech obcujes:-)
      Vidím, že jsem Ti ještě neposlal fotku své manželky - jinak by Tě něco takového nenapadlo ani žertem.

      Jinak předmětem úvahy není odporné vraždění v Gaze, ani netečnost českých sionistů vůči těmto zločinům. Já jsem se zamyslel nad tím, že to, co jsem ještě před deseti lety považoval za paranoiu, se může výhledově stát reálnou alternativou vývoje.

      Strašlivá ironie dějin: to, čemu se Židé nejvíc ze všeho snaží zabránit - nový holokaust - přestává být nepředstavitelným. A prostředek, který to umožňuje nejvíc, je paradoxně ten, který měl být garantem toho, že se holokaust opakovat nebude - židovský stát!

      Putina nechme prozatím stranou.

      Vymazat
    2. Myslel jsem obcujes v tom smyslu ze s ni vedes rec kde ona Ti prednasi o sve predstave Judaistickeho sveta a Ty ji tu svetovladu rozmlouvas :-)
      Jinak souhlas s tim co pises. Jak jsem jiz pripomel to ze bude hure psal jiz Nostradamus!

      Vymazat
  2. Kdy jindy než právě nyní je na čase konečně pozvednout hlas a zachovat se stejně čestně a statečně jako naši němečtí sousedé?
    Ceho tak prikladne Nemeckeho se Tydlitatova dovolava ?

    Na jedne strane to v Nemecku vede smerem
    K zastrašování a kriminalizaci odpůrců války se v Německu používá obvinění z antisemitismu
    Ale
    Na Ukrajine podporuje Ukrajinskou stranu " Svoboda" stranu volajici po likvidaci nepritele !

    Když to poslouží německým zájmům, tak se vláda v nejmenším nerozpakuje spolupracovat s antisemity či s fašisty. Dělají to i v Maďarsku, kde neofašistická strana Jobbik v dubnových volbách získala 20 procent. Po celé Evropě se vynořují pravicové strany jako přímá reakce na antisociální politiku německé vlády a EU.

    Ta současná kampaň proti antisemitismu tudíž nemá absolutně nic společného s autentickými obavami z potenciálního ohrožení židovských občanů. Je spíše zaměřená na kriminalizaci protestů proti válce a proti imperiálním zločinům, na omezení práva na shromažďování a k zintenzivnění opatření policejního státu.
    A po takovemto novem "Nemeckem poradku " I v CR judaistka Tydlitatova vola :

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4554-k-zastrasovani-a-kriminalizaci-odpurcu-valky-se-v-nemecku-pouziva-obvineni-z-antisemitismu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ano, Astře, zastrašování antisemitismem je jejich obligátní taktika už dlouho, však o tom mluvila nějaká americká Židule v televisi, nakonec dělá to na prvním místě sama doktor, Leo Pavlát a další výtečníci. Až dosud ta jejich kampaň proti antisemitismu opravdu neměla "absolutně nic společného s autentickými obavami z potenciálního ohrožení židovských občanů". Jenže v důsledku chování israelského státu dochází k tomu, že se realisuje ta pohádka o pasáčkovi, co pořád křičel "Pomoc! Vlk!", a když pak vlk opravdu přišel, nikdo jeho volání nevěnoval pozornost. A jestli nestojím o nějakou diktaturu a povinnou lásku k vyvoleným ethnikům, tak stejnou měrou nestojím o nějaké pogromy a ethnické nebo náboženské čistky.

      Vymazat
  3. Vodniku bude lepe a radostneji
    Uz se to blizi :-(
    Konecne bylo nalezeno reseni problemu jmenem GAZA !
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2715466/Israeli-official-calls-concentration-camps-Gaza-conquest-entire-Gaza-Strip-annihilation-fighting-forces-supporters.html#ixzz39UMoYk8o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdokoli by ovšem vyjádřil nějakou doměnku o podobě tohoto pána s nacisty, stává se automaticky antisemitou!

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>