úterý 19. srpna 2014

Není Procházková jako Procházková

Pěkný rozhovor s Lenkou Procházkovou, dcerou spisovatele Jana Procházky, a co se postoje týče, pravým opakem své jmenovkyně Petry. Musím říct, že v článku zcela zásadně nesouhlasím pouze s touto větou: "Co se týče českého národa, podle mě si zaslouží uznání. Běžný občan se naučil, právě i vývojem během Pražského jara, používat kritické myšlení, což mu umožňuje i dnes rozeznat propagandu od reality." Anebo okruh mých známých tvoří ta menšina, která je rusofobií a sračkomety zblblá k nepoužití.

6 komentářů:

  1. Ten rozhovor jsem viděl nezávisle a překvapila mě stejná věc. Já jsem taky obklopen rusofoby. Sám nejsem žádný rusofil, ale překvapuje mě způsob uvažování typu Slavia-Sparta i u lidí, kteří by měli mentálně na víc. Mnozí trpí falešným přesvědčením o povinnosti podpory "našich" .. kde naši jsou ti, které označí EUSA, ať jsou sebehorší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně překvapil rozumným názorem na věc skalní sionista Jan Schneider a Petr Žantovský, oba příležitostní authoři extremistického plátku Neviditelný pes. Když čtu ty jejich články, tak mám taky dojem, že mediálním sračkometům už mohou věřit jen extrémní blbci nebo fanatičtí zaslepenci. Ale jako by jich v Česku byla přehršle...:-(

      Vymazat
  2. Vedle Štětiny vypadat velmi rozumně ovšem není žádný velký problém. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Co takhle článek: Štětinovi je potřeba ukázat sílu :)

    cnemo

    OdpovědětVymazat
  4. Nebudou. To už je antisemitism podle dogmat Nathana Ščaranského "3D". Šlomo Sand se tak coby Žid zařadil mezi sebenenávidějící Židy.

    OdpovědětVymazat
  5. Light is without a doubt blanketed in addition to presented in a variety of pieces of paper the iron: 24lb, 28lb (nowadays complete), and even 32lb. https://imgur.com/a/CgJRLy0 https://imgur.com/a/PvSkxDo http://i8kqib18yl.dip.jp https://imgur.com/a/jQxtaNr http://1p6ur52cy3.dip.jp http://rkm4jgt7an.dip.jp https://imgur.com/a/8vOXULg

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>