pondělí 10. května 2010

Blbosti plody přebohaté

Tak jsem se dnes dozvěděl, že i slovo "multikulturní" není politicky zcela korrektní. Správná varianta je "interkulturní". Pojem "multikulturní" prý naznačuje (neptejte se mne, jak a kde, nevím to), že je tam jedna kultura hlavní mezi těmi ostatními, což prý termín "interkulturní" nesuggeruje.

Očekávám, kdy nastane ta doba, že prohlášení "Jsem Čech, běloch a pravoslavný křesťan" bude několikanásobným trestným činem...:-((

3 komentáře:

  1. CHA CHA CHA VODNIKU
    zacina to byt vazne a hlavne ty dopady:-(
    Pokud bude nutno vsechna MULTI predelat na INTER to bude makacka. Na to by se melo uvolnit z fondu UN i z fondu EU poradnej balik penez.
    Neco pujde snadno, ale co treba chudaci dochtori az dostanou prikazem nepouzivat MULTI treba u
    "Multiple sclerosis" ? Az to bude Interple sclerosis to bude duvod k oslave. Se urcite k nakymu datumu budou fsichni experti pres zdravi nezdrave vozirat a dotace pobirat na to jak nevhodne vyrazy potirat.
    Ze se vesmirne ritime a kam se ritime uz nam astronomove spocitali, ze budeme za cca 4 milliardy let kopulovat s Andromedou, ale kam se riti a smeruje druh homo sapiens ve sve blbosti to ani v pohledu na pristich jen 10 roku nikdo nevi.
    S pravdepodobnosti vetsi nez malou dojde k tomu, ze po prechodu od MULTI na INTER dojde k dalsim opatrenim pres korektnost, pres reci, az prestane byt do reci.
    Pak nastane ta doba kterou Vodnik zminuje:
    že prohlášení "Jsem Čech, běloch a pravoslavný křesťan" bude několikanásobným trestným činem...:-(( ...
    a potrestan bud cyklon plynem !
    (sem si dovolil doplnit jak takovy zlocin spravne trestat)
    Ale zas se tak moc nedeste, jine veci ktere do korektnosti nepatri, jako treba "humanitarni bombardovani" budou pokracovat nerusene dal, kdo nebombarduje, stoji opodal :-(
    -----------------------------

    OdpovědětVymazat
  2. Vodník: Tak to jsem zde ještě nezaznamenal.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdá se, že jsme v něčem napřed.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>