čtvrtek 27. května 2010

Humanitární blokáda

Israel opět neohroženě demonstruje světu, že už nikdy jako ovce: hodlá blokovat neonacistickou antisemitskou humanitární pomoc Gaze, která ve svém důsledku může vést k dalšímu holokaustu. Nám ale šest millionů stačilo a proto israelskou blokádu se vší rozhodností podporujeme, že ano? Nebo snad někdo ne?? Ať se přihlásí, zbabělec!

18 komentářů:

  1. 'Defense Minister Ehud Barak surprised his colleagues at the meeting when he described a suggestion by journalist Eitan Haber, who reportedly proposed that the demonstrators be greeted at Ashdod by women soldiers dressed in white. They would give the activists letters destined for captive Israeli soldier Gilad Shalit, after which their ships would be allowed to sail on to Gaza.

    Another participant suggested that a collection of rockets that had been fired at the Sderot area from Gaza be put on display at Ashdod Port for the activists and foreign media to see.'


    Větší falešně ukřivděné psychopatické mimoňství a si lze jen těžko představit. Nápad postavit proti mírovým aktivistům israelské vojandy v kostýmech vestálek je klasická ukázka kam vede život v (k prasknutí nafouknuté) bublině.

    Co tak poslat israelské děti na prázdninový pobyt do jižního Libanonu, kam Israel nastřílel v závěru poslední israelsko-libanonské války tisíce kazetových bomb. Záběry israelských rodin, včetně dětí, které na náboje před vystřelením psaly vzkazy pro Hizbullah jsou známé z tisku...

    Co za vyhozené prachy a všchno ostatní úsilí, které jsme vynaložili na udržování tohoto absurdního, agresivního státu při životě : (

    OdpovědětVymazat
  2. Gilad Atzmon zase zaperlil: "morbidní židovské ghetto známé jako Israel"...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem toho nazoru, ze Spojene staty nepodporuji Israel dostatecne, rocni pomoc je treba zvysit o nekolik milionu dolaru..
    Humanitarni flotila neni organizovana antisemity a neonacisty, ale naivnimi mirovymi aktivisty typu Jane Fonda, kteri, v "humanitarni akci" naleteli muslimum a tudiz jsou to ukazkovi Uzitecni idioti...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tak, každý slušný člověk musí s Danielou souhlasit. Měli bychom z každé rodiny vyslat jednoho člověka, aby za Izrael položil svůj život a uchránil tak životy vyvolených, které jsou cennější. Je to morální apel!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jim přidejte, Danielo, co vám brání?

    Zrovna J. F. nebyla ani tak naivní, jako pěkná k...a - a to nemám na mysli její sexuální život.

    Co to má ovšem co dělat s humanitární pomocí Gaze? To jako z těch tepláků a léků atd. budou vyrábět Kassámy či co? Osobně bych byl proti dovozu vojenského materiálu nebo materiálu snadno tak použitelného, neb pak by se nejednalo o humanitární akci...ale co lze namítat proti skutečné pomoci lidem? Že to jsou Palestinci, po desetiletích bojů s Israelem docela solidně vyšinutí mimo běžnou realitu? No a kdo by nebyl?

    OdpovědětVymazat
  6. Daniela: Proč nenapíšete svému politickému zástupci, ať vaše země začne příspívat srovnatelnou částkou, aby pomoc Israeli byla podle vašich představ? Nespoléhejte se na USA, jděte sami příkladem!

    BTW, míroví aktivisté nebo okupanti, každá strana má své užitečné idioty, viďte! : )

    OdpovědětVymazat
  7. Ad Anonymní: ha! Vidím, že na úrodnou půdu padla slova Miro Iliaše: "Prečo by mali Židia posielať svoje drahé deti do bojových akcií, keď tu majú kresťanských fundamentalistov z celého sveta ? Prečo by vyvolený národ mal plytvať svojimi synmi a dcérami, vzácnym semenom Abraháma-Izáka-Jákoba, keď môže nasadiť nás, proizraelských kresťanov?"

    Tož vzhůru, děti moje, bijte je, nikoho mi neživte! Daniela vás povede!

    OdpovědětVymazat
  8. Pane Yamato
    prestante plakat nad vasi fantazii o zkousenem palestinskem lidu, zavrhnete predstavu nevinnych batolat, ktere bez suseneho mleka zemrou hladem..
    UNRWA bohate uzivi jeden a pul milionu zasadne nepracujicich Gazanu, kteri dostavaji zadarmo i jine produkty mimo leku a teplaku..
    Z jejich vlastnich zprav, 20 procent Gazanu vlastni pocitac, 70 procent televizi a 80 procent ma svuj mobilni telefon. Elektrinu dodava Israel, ktery je nepravidelne placen z cizi pomoce. Evropska unie spolu s humanitarnimi muslimskymi organizacemi planuje pristim rokem darovat vsem gazanskym skolakum osobni laptopy s arabskou klavesnici.
    Nekdo investuje do Gazy, druzi zase do Israele. Hadejte, kdo ma lepsi vysledky?

    OdpovědětVymazat
  9. Plakat? Jsa cinický člověk a prakticky lidská zrůda, musím na sebe prozradit, že mě nedojímají ani trpící Israelci, ani Palestinci. Popravdě řečeno jich mám plný zuby všech. Ale bohužel tenhle pojebaný cípek země ovlivňuje přímo či nepřímo celej svět. A když vidím, jak se hrdinní Israelci můžou posrat z pár lodí s nějakejma krámama pro Palestince, tak se nestačím divit :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Daniela: Není náhodou, že tyto specificky české bláboly o líných Palestincích potřebují zrovna ubožáci jako jste vy, za které vybojovali svobodu Poláci.

    A, BTW, pracovní morálka Čechů za ruské okupace byla vysoce substandartní, i když vy jste pravděpodobně příliš mladá na to, abyste si něco takového mohla pamatovat...

    Krávo.

    OdpovědětVymazat
  11. Ale, ale pane Juchelko,
    kam se podelo vase slusne vychovani? Mne byl tento blog Discussionspeed doporucen jako misto, kde se schazi intelektualove a lide moudri, mravu pocestnych--a nakonec aby se jeste neukazalo, ze je to hnizdo nenavistnych mysigonich starcu.
    Vy ctete velmi nepozorne, pane Juchelko, smim li poznamenat. Nepsala jsem, ze jsou Palestinci lini, ale ze zasadne nepracuji, mineno, ze nepracuji jako normalni lide a presto jim jini davaji almuzny. V tom vidim rozdil. Oni pracovat umi a pracuji tvrde na vykopu 800+ tunelu do Egypta, vyrabeni domacich raket take vezme hodne casu a namahy. Jinak je prace rozdelena mezi pohlavim a jiste vam neuniklo, ze v polich a manualnich pracich pracuji zeny jako dobytek podle muslimskeho prava. Jako kravy--vy jste muslim, pane Juchelko??
    P.S.: Ve skole nas neuci, ze by za nasi svobodu nekdy bojovali Polaci.

    OdpovědětVymazat
  12. Daniela: Zdá se mi to a nebo skutečně očekáváte, že na, po léta okupovaném území, na které je uvalená blokáda a jejíž obyvatelé mají omezenější pohyb, než měli občané většiny zemí bývalého sovětského bloku, budou lidé vést normální život, včetně schopnosti 'pracovat jako normální lidé'???

    BTW, proč se nezeptáte, zda jsem hinduista, pro ty jsou krávy posvátné...

    OdpovědětVymazat
  13. Nekdo investuje do Gazy, druzi zase do Israele. Hadejte, kdo ma lepsi vysledky?
    Inu, vzhledem k očekávaným koncům, ke kterým celá ta situace směřuje, se obávám, že veškeré peníze, investované do státu Israel od r.1948, byly tím největším investičním omylem, kterého se kdy Západ dopustil.

    OdpovědětVymazat
  14. Ve skole nas neuci, ze by za nasi svobodu nekdy bojovali Polaci.

    No jo, ve škole se toho učí a neučí...upřímně se bavím a zároveň začínám chápat...

    OdpovědětVymazat
  15. Vy vsichni anti-semist pro-terrorist exponenti co pisete v zoldu mezinarodniho antisionismu, prectete si radeji, jak Zide trpeli za 2. sv. v. Podminky v Gaze jsou samozrejme mnohem lepsi, nez v Auschwitz.

    http://www.humboldt.edu/~rescuers/book/Makuch/conditionsp.html

    OdpovědětVymazat
  16. Podminky v Gaze jsou samozrejme mnohem lepsi, nez v Auschwitz.
    Chtěl jste říct "v Auschwitz" nebo "ve Varšavském ghettu"? :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsou samozrejme i mnohem lepsi, nez ve varsavskem ghettu, protoze tam odsud vedla cesta primo do Auschwitz. Z Gazy zadna cesta nikam nevede, ponevadz vsechny jsou zablokovane. Nebo Vam to snad Vasi paymasters z neonacistickych ideodiverznich central zamlcuji?

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>