čtvrtek 23. září 2010

Ignác "Nácek" Pospíšil opět útočí

6 komentářů:

  1. Toto je kvalitní a informativní článek!

    OdpovědětVymazat
  2. Ale jak jsme se nedávno shodli, mnohem kvalitnejší by byl kdyby vůbec nebyl napsán...

    OdpovědětVymazat
  3. Re: jezovec - proto taky Sprcha patri mezi elitni servery, zatimco zde je to jen takova drbarna sedmi senilnich dedku (Team B) a Snehurky Daniely nad clanky, o kterych by se vubec diskutovat nemelo, protoze jsou pouze informacni.

    OdpovědětVymazat
  4. @Leon: aj pětka gesť málo!

    OdpovědětVymazat
  5. Ono napsat tak kvalitní článek, že o něm prakticky nelze diskutovat, chce sice talent, ale dnes už to není tak exclusivní záležitost jako dříve. Další level je potom volba nadpisu - zde lze říci, že kvalitní nadpis je takový, že si vystačí samotný a žádný normální čtenář nebude mít ani myšlenku na nějaké klikání na text. Zde si prosím povšimněte, že autor zde málem dosáhl i této mety. Bohužel se musím doznat k tomu, že jsem se podíval i na článek, čímž jsem tento počin svojí nedůvtipností znehodnotil a autorovi se omlouvám.
    Naše současná konfigurace serverů ale napomáhá právě tomuto novému trendu. Po zmrazení diskusí stoupla nebývale kvalita článků a vede to k přípravě čtenářů na druhý level. Já se třeba nejčastěji mrknu na nadpis a představím si, o čem to tak asi bude. A hnedle hupky do diskusního semeniště se podívat na reakce. A vida, často vidím spřátelené duše, které (soudě podle obsahu komentářů) jistojistě trénují jako já.
    Dnes se ale projevila moje stále nízká míra kultivace kvalitou, takže jsem se šel na toho útočícího Nácka podívat až ke zdroji.

    Vrcholem je pak pochopitelně krystalická kvalita, která nepotřebuje už ani nadpis.
    Ta je vzácná, ale o to víc potěší když se objeví.

    OdpovědětVymazat
  6. "Ono napsat tak kvalitní článek, že o něm prakticky nelze diskutovat, chce sice talent, ale dnes už to není tak exclusivní záležitost jako dříve."

    Ale houby, stačí zakázat komentáře.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>