neděle 11. listopadu 2012

Vondrák versus Fischer

Převzato ze Zvědavce



Být Tomášem Pecinou, nedám kartáček na zuby z ruky!

24 komentářů:

  1. A dneska jsem i cetl, ze prej v Reichu koupi Cesi levnejsi snowboardy a pivo. Uz to nebude dlouho trvat a bez ostnatej dratu tu Pravdu a lasku neuhaji.

    OdpovědětVymazat
  2. Občanská iniciativa Nechceme Fischera si klade za cíl shrnout ty skutečnosti a shromažďovat ta fakta, která vysvětlují, proč by slušní lidé neměli volit v prezidentských volbách 2013 Jana Fischera.

    František Ringo Čech o prezidentském kandidátovi Janu Fischerovi:

    Nezapomeňte, že Fischer, když v roce 1980 vstupoval do KSČ, tak musel odsouhlasit vstup vojsk. Jak může člověk, který souhlasí se vstupem cizích vojsk do vlastní země, chtít o pár let později být jejím prezidentem?
    http://nechceme-fischera.info/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V článku se připomíná Fischerova kandidatura do EŽP. Fischerova kancelář to popřela, zatím to není dokázáno. Pokud by se to dokázalo (+ jeho zapírání této skutečnosti), pak je to o důvod víc tohoto člověka nevolit.

      Vymazat
    2. Fakt potřebujete ještě víc důvodů?

      Vymazat
    3. Vůbec ne. Je to jako připomínka, že XY nejen lže a krade, ale i trhá mouchám nožičky.

      Vymazat
    4. Nevim, zrovna tohle by mi nevadilo. Co špatného EŽP udělal - zatím nic.

      Vymazat
    5. Ne, zatím nic. Ale samotná jeho existence je podvodná (nejde jen o evropské Židy) a Židům škodlivá, protože dělá přesně to, co ten ruský dirigent v onom vtipu a co se jim tak nelíbí: dělí svět (v tomto případě Evropu) na Židy a ty ostatní. Jestli Fischer hodlá zastupovat ausgerechnet Židy, neměl by zastupovat všechny české (tj. i nežidovské) občany.

      Vymazat
    6. Jako bych v tom cítil...nic neudělali, ale jsou to...ale nic, namám chuť na další flame.

      Vymazat
    7. Už sama existence toho orgánu je škodlivá. Nemusí nic dělat. A není škodlivá proto, že to jsou ... , ale z důvodů, které jsem uvedl tolikrát, že je odmítám opakovat.

      Vymazat
    8. Jistě, já už pochopil, že máte patent na to, co je správné...

      Vymazat
  3. Netvrdím to jen tak, bez důvodů. Nikdo Vám přece nebrání, abyste uvedl, proč si myslíte, že je to zcela neškodné. Já jsem své argumenty pro tu škodlivost už uvedl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ctím presumpci neviny a soudím až dle činů.

      Vymazat
    2. To založení samo už vnímám jako čin a to dosti výrazný! Tváří v tvář právě takovým těm vtipům jako o těch dirigentech...

      Vymazat
    3. Ano, já jsem si všiml, že vaše tolerance je již skoro na nule. Žiďáci si něco založili...ano, žel až takový z vás mám poslední dobou pocit :-(

      Vymazat
  4. Ano, pletete si pojmy a dojmy. To "něco" jsem zcela jasně a s argumenty zkritisoval (s tolerancí to nemá co do činění), Vy jste na to neřekl ještě nic, pouze své dojmy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože si, na rozdíl od vás, nedělám názor předem. Vaše "argumenty" jsou na úrovni "argumentů" církevních - domněnky, pocity, víra.

      Byly to s vámi hezké roky, ale - nevím co se stalo - stále víc mi připomínáte fanatiky typu leho.

      Mějte se pěkně.

      Vymazat
    2. Není pravda: formuloval jsem svoje námitky zcela přesně a zcela konkrétně, žádná "víra" nebo "pocity". To Vy jste nám zatím neřekl nic! Ale usuzuji, že tedy považujete za nezávadné, když mj. turkmenští a ruští Židé založí v rámci evropských struktur těleso s vyhlášeným cílem ovlivňovat evropskou politiku proisraelským směrem, a že nemáme právo je za to kritisovat. Že je správné, když se toto mezinárodní židovské uskupení nazývá "Evropský židovský parlament" a že je v pořádku, když se zároveň (mnohdy titíž) Židé ohrazují, když někdo poukáže na něčí židovský původ. A že je zcela v pořádku, když kandidát do tohoto sdružení chce stát v čele České republiky. Nu, není nad toleranci.

      Abych Vám dal příklad na té Vaší nesvaté trojici: když se založí verbovací organisace, která ohlásí jako svůj program verbovat nezletilce pro erotické filmy, tak Vy nemáte námitek, dokud nějaké to dítě nenajmou a nenafotí; do té doby je to "presumpce nevinny". Opravdu zajímavé...

      (Inu, je to na pováženou, jestli Vaše argumenty musím formulovat za Vás!)

      Vymazat
    3. Yamato: Tady v tom bych Vodníka nezatracoval (slibuji vám, že stejně skončí v Pekle...) a řekl bych, že jeho světské instinkty jsou dobré a hodné zvážení. Já vím, že vám pořád něco vyčítám, ale další věc, která vám IMO chybí (opravte mě prosím) je pozorovat práci Israele 'v terénu'. U nás k tomu existuje vhodné prostředí a budování institucí/způsobů, jak ovlivňovat vládnoucí orgány je hlavní součástí toho, jak u nás Israel působí. To znamená v prvé řadě Kongres: bič=mediální/dopisový/emailový tlak na kongresmany, kteří vybočí z řady, apd. a med=přispívání na volební kampaně poslušných kongresmanů obou politických stran. Těch židovských organizací, které na tom pracují je mnoho, ADL, AIPAC, J Street, apd. Na této úrovni bude asi fungovat EŽP. V podstatě existuje situace reversně analogická ke kontrole ČSSR Sovětským Svazem se vší slávou takové absurdity.

      Tyto organizace se většinou nezabývají obyčejnými smrtelníky (při nějakém starším internetovém rozhovoru na Vimeu se nechala pí. Tydlitátová slyšet, že už nemá cenu vyvracet bludy o Israeli plebsu [třeba diskutérům na jejím blogu], ale že je třeba se obracet na tzv. decision makers; to je přesně ono), ale prominentními novináři, již zmíněnými kongresmany, samozřejmě presidentem, apd. V médiích je pro jistotu o Israeli (a Palestině) minimální množství zpráv (i naše závislá média jsou přece jen méně závislejší, než AIPAC) a všechny tyto věci se odehrávají v kuloárech. Víme o nich pouze proto, že se v někom probudí svědomí a pustí si hubu na špacír (třeba bývalý AIPAC MJ Rosemberg) a nebo do toho začne někdo šťourat (známa kniha o Israelské lobby), apd.

      Vodník preventivně varuje. Takové, s Israelem a USA hlasující ČR se může jednou hodit (a vlastně už k tomu dochází). Nemyslím, že ČR má v Evropě takovou váhu, aby si mohla dovolit, že si časem takovým postojem poškodí své bytostné evropské zájmy. Izraeli to je samozřejmě jedno. Ten by nás poslal do Iránu předevčírem...

      Vymazat
    4. Vodník: neřekl? Spíše neumíte číst - "udělám si názor až dle činů". Vy říkáte 'sprostý podezřelý - je vinen', já říkám 'k žádnému zločinu zatím nedošlo'. Já mám trpělivost počkat, zda padne výstřel - vy jej předem považujete za jistý.

      Váš příklad je směšný. Inu, jako už to bývá s použití nesvaté trojice...


      Alex: AŽ EŽP reálně udělá věci jako AIPAC atp., budu jej kritisovat. Zatím to je jen 'asi, pravděpodobně'.

      Vodník preventivně nevaruje - on již odsoudil.

      Vymazat
  5. Yamato: To už bude možná právě pozdě, ale OK. Varování jsou pro to, aby člověk zpozorněl nějakou dobu před samotným 'činem', byl si vědom, kam to může dojít a byl schopen rozpoznat tahy na šachovnici, před tím, než dojde k nejhoršímu. Jak se zachováte, je samozřejmě na vás. Hlavně se nenechte zatáhnout do nějakých válek, to vám ale asi (v takové míře, jako u nás) nehrozí...

    OdpovědětVymazat
  6. yamato:
    Byly to s vámi hezké roky, ale - nevím co se stalo - stále víc mi připomínáte fanatiky typu leho.

    Já že jsem fanatik? A jako v čem? Vlastně, docela blbá otázka už jenom proto, že odpovědi se asi těžko dočkáme. Moment, odpověď by mohla být příbuzná se slovem "souputník", není-liž pravda, že ano...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, leho, nejsi fanatik - a tím se také omlouvám Vodníkovi.

      Ty jsi prostě debil.

      Vymazat
  7. Tak jsi si ulevil, že. A pomohlo to? Pochybuji.

    Docela by mne zajímala také odpověď na tuhle otázku či otázky: Proč nemůžeme být kamarádi? Nebo alespoň být schopni té nejzákladnější komunikace?

    Ale asi ztrácím zbytečně čas, že. Mě to ale pořád nějak nedá a tak se ptám...

    PS: K tématu bych dodal: Fischerovo členství v KSČ by mi také silně vadilo, ale naštěstí tam u vás nežiji. V mém nynějším bydlišti máme také své vážné problémy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepomohlo, samozřejmě, neb opět otravuješ. Kamarádi? Ty piješ nebo co? Komunikace? Protože s tebou komunikovat nechci. Vůbec nejde o tvé názory, kolikrát s tebou souhlasím víc, než třeba s Vodníkem a dalšími z tohoto blogu (když už jsme zde), ale ta tvoje namyšlenost, oprsklost, otravnost, či jak to přesně říci - to se prostě nedá!

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>