středa 12. června 2013

Tak nevím...

Senátorovi Štětinovi a Dušanu Makovskému kdosi vyhrožoval smrtí. "V reakci na vulgární výhrůžky senátor Štětina a Dušan Makovský podali na jaře letošního roku trestní oznámení. Dušan Makovský zároveň zjistil, že emailová adresa, ze které byly dopisy odeslány patří Aleši Rozsívalovi z Prostějova a tento poznatek k trestnímu oznámení připojil."

5 komentářů:

  1. Komunista komunistovi vlkem.
    A tachnicky žádný problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, myslim, ze volnotrzni podnikatel volnotrznimu podnikateli prinejmensim stejnym (ale spise jeste horsim) vlkem, ale proto jsem to sem nedaval. "Ales Rozsival" byl nick, pod kterym se prihlasil pred 10 lety na Sprchu jeden kuriosni filosof z Prostejova. Ovsem to byl skalni pravdolaskovec a sionista, s vyhruzkami Stetinovi, nerku-li se SMKC, nemuze mit nic spolecneho. Ale ze zpravy se zda vyplyvat, ze si to jmeno nevymyslel, nybrz ze se jedna o nejakeho konkretniho cloveka, zrejme zijiciho v Prostejove.

      Vymazat
    2. Stejně se jmenoval taky nějaký účastník talentové soutěže, co svými kousky přiváděl porotu do hysterického ječení, což přenášela TV.
      Spousta orgánů se domnívá, že jméno odesilatele e-mailu je nějak autorizované, ostatně zkušenost pana Peciny s jedním z orgánů málem skončila výslechem pana Googla.
      Tak já bych spíš vsadil na to, že někdo prostě použil jeho jméno, asi jako Elvis has entered the building blahé paměti.

      Vymazat
  2. Našim ctihodným sernátorům někdo zlý vyhrožuje, americká celebrita z Kojetína končí,
    to jsou věci http://dvoranahlouposti.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. A už asi natáhl bačkory, Štětináčovi nejede web:) http://www.jaromirstetina.cz/


    cnemo

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>