pondělí 1. července 2013

Heáló hé polis! Město je ztraceno!

Zcela otřesen jsem dnes kráčel „svým“ Utrechtem po boku weekendové návštěvy. Trochu jsem se za své milované město styděl, podobně jako v roce 1986, kdy úchylní amerikanofilní radní připevnili na naši věž Domtoren papundeklovou maketu rakety Saturn V (je stejně vysoká). Útěchou mi bylo, že návštěva zde nebyla poprvé a zná tedy Utrecht i v jeho běžné podobě - jako město chrámů a klášterů (byť zaniklých), ve kterém se vznáší ozvěna responsorií, zpěvu žalmů, hodinek, rorátů a liturgií z kanovnických kapitul z dob, kdy město charakterisovalo mimo jiné usebrání mnichů, jeptišek a bekyní, šepot modliteb v klášterních zahradách a farních kostelech.

Můj milovaný Utrecht dostal na frak! Byl včera dobyt hordami aggressivních, ideologicky pevných militantů. Mám na mysli akci „Růžová sobota“. Město ovládly kohorty otrlých vyzývavých homosexuálů, dávajících veřejně najevo svou vzájemnou lásku způsobem, který bych si já s manželkou na veřejnosti nedovolil. Z podií znělo dunění diskotékového rythmu jako zlověstný satanský rumrajch. Jedno podium stálo na místě, kde v 7. století vyrostly první křesťanské svatyně, z nichž se ve století následujícím rozšířila víra po celém Holandsku. Růžově odění zběsilci tančili s nepříčetným výrazem v očích v místech, kde svatý Willibrordus proměňoval chléb a víno v Tělo a Krev Páně. Utrecht se stal Sodomou a Gomorou. Jako dovršení a triumf satanské ideologie vlály na utrechtské věži vlajky hnutí jinak orientovaných.

Dnešní cesta byla cestou po bojišti, kde se válely všude trosky a střepy včerejších orgií, kdy vítězové vyspávali svou kocovinu a poražení nedávali najevo známky života. Pouze pamětní deska 18 homosexuálům, popraveným v 18. století, umístěná v prostoru oltáře bývalé kaple Svatého Kříže se pyšně leskla na dnešním slunci. Lobboval jsem před rokem u zdejšího římskokatholického kardinála ze její přemístění (nikoli úplné odstranění), ale ani on se neodvážil postavit se růžové soldatesce, jejíž vítězná ideologie táhne Evropou.

Uvažoval jsem, co by se stalo, kdybych vyšel do ulic v tričku s nápisem I’M NOT GAY AND I’M PROUD OF IT. Není vyloučeno, že bych se dostal do potíží, protože svým vyzývavě homofobním postojem ohrožuji „židokřesťanské“ hodnoty.

Modlím se jako Abrahám, zda Hospodin najde v Utrechtu aspoň deset spravedlivých, pro které odvrátí od města svůj hněv...

54 komentářů:

  1. Vodniku dockej casu jak husa klasu :-)

    Zadny strach Vodniku,
    jen co vyznavaci Allaha Evropu presoulozi
    a novy zakon sarija zvany uvedou v platnost
    nova nastanou pravidla
    jinou podobu bude mit Evropska statnost
    Tak jako v zemich kde vladne Allah Akbar
    jsou buzeranti zivel cizi
    I z Evropy pod vladou Allaha zmizi !
    Zmizi i Tebou zminovana pametni deska,
    neb nebude platit co plati dneska !
    God bless You

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astře, nejsem sám, kdo považuje muslimskou Evropu za zdravější než to, co tu máme teď.:-) Pan Efrati má sice poněkud jinou perspektivu a jeho názory na křesťanství jsou podle očekávání, ale co se týče současné Evropy, tak má celkem pravdu.

      Vymazat
    2. Nejhorší je, že za spory modlářů trpí i nevinní atheisté.

      Vymazat
    3. Svět je zcela šílený. Myslíš, že tohle je také úplně nevinné?

      Vymazat
    4. Myslíš, že je vinna špatným vkusem? To je stejně zajímavé, že neustále potkávám lidi, co nalézají v hudební scéně tolik nebezpečí.

      Vymazat
    5. Ta holčička samozřejmě nemůže za nic. Myslím její rodiče a to stádo debilů, které je tím nadšeno.

      Vymazat
    6. A co je na tý holce za problém? Ne každej se musí ukájet zpěvem žalmů, hodinek, rorátů a liturgií.

      Vymazat
    7. To konkrétně Vám asi nevysvětlím, soudě už z otázky samé...

      Vymazat
    8. Nebude to třeba celkově charakterem té soutěže? Typicky se tam omílají středoproudé srajdy, po několika letech toho mají lidi už dost a pobaví je proto chrčení holčičky. Navíc, vzhledem ke kurioznosti to nevypadá na popíkovou rychlokvašku jako Ewa Farna zamlada, ale holčinu to asi i baví. U nás se stala hodně populární Anička Dajdou, kde byly její schopnosti v nepřímé úměře k jejímu sebevědomí.
      Usuzovat na cokoliv reálného z TV obrazovky je dost ošidné.

      Ještě se ale vrátím k neustálým obavám o nebezpečí schovaném v písničkách. Zažil jsem to u bolševiků, později u křesťanů, co jsou citliví na čertíky. Jedna známá mi dokonce pouštěla nějakou popovou hvězdu pozpátku a upozorňovala na skryté mystické významy. Kupodivu ten zvuk pozpátku tu a tam opravdu vyplivl srozumitelné anglické slovo jako hell, kill a další. Až bude křížkařská hudební ideopolicie, tak jejich metody dalece překonají Mazla i Svobodu.

      Vymazat
    9. A abych nezapomněl na muslimy, tak ti zase hledají všude možně nápisy v arabštině. I coca-cola se dá narafičit tak, že se v tom dá přečíst arabsky (už nevím co).

      Možná budeme jednou vzpomínat na tolerantní bolševiky, kterým vadilo jen to háro a texasky.

      Vymazat
  2. Jó, copak Utrecht. Tam to žije.

    OdpovědětVymazat
  3. Tomuhle se řiká boží mlejny, váženej Vodniku! Vy se chcete srát do života jinejm, a hle, najednou se jiný serou vám. Stěžujte si na lampárně! Bekyně se už neuseberou. Ale zas z tý optimistický stránky - ani buzíci si v neděli nenakoupěj, v hospodě nezahulej atd., podle toho jaký všechny dobra ste si zas vy vynutili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svým způsobem máte pravdu: řádění růžové squadry dopustil Bůh jako trest za naše hříchy. I to, že si buzíci nakonec v neděli přece jen nakoupí a v některých hospodách dokonce taky zahulí.

      Vymazat
    2. Správně, málo buzerace, musíte přidat.

      Nepoučej se...

      Vymazat
    3. Buzerace neni nikdy dost! Kdyby například buzny musely po každym technu voddrmolit 2x zdrávas, hned by bylo v Utrechtu veseleji. Měl by to někdo nadhodit městský radě.

      Vymazat
  4. "Astře, nejsem sám, kdo považuje muslimskou Evropu za zdravější než to, co tu máme teď..."

    Vodniku, vy uz vazne nevite co. Rabin Efrati je fanaticky kreten, ktery patri do psychiatricke lecebny. Zdravejsi Evropu chcete? Stejne zdravou jako jsou zdravy vsechny islamsky staty? Nektere vase vyroky opravdu svedci o tom, ze vy sam mate k fanatismu velice blizko. Mel byste se nad tim zamyslet. habr

    OdpovědětVymazat
  5. Tak nevím, ale tentokrát výjimečně stojím za Vodníkem. A jak tak na to koukám, tak asi jako jedinej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V kterém směru?
      Jestli v tom, že mu vadí buzerantské pochody, tak to se přidám a myslím, že proti tomu protesty nebyly.
      Největší debatu tady ale vzbudila jeho teze, že "považuje muslimskou Evropu za zdravější než to, co tu máme teď."
      Zdravá-nezdravá, já bych rád dožil v zemi bez šaríji a pokud možno s převahou domorodců.

      Vymazat
    2. S nim taky vcelku souhlasim, rozhodně když de o tyhle nechutný pochody. Ale sám si naběh. To je ze stejnýho ranečku, kterej se mu jinde hodí, a kecy vo hříchu to nezměněj.

      Vymazat
    3. Nejde ani tak o to, jestli jsou ty pochody buzerantské nebo jaké. Prostě si myslím, že by mělo duchovní a kulturní dědictví chráněno před takovými excesy, ať už jde o jakékoli pochody, sklady řepky nebo stáje pro dobytek. A to třeba i prostřednictvím zákazů a omezení, které Blackstone a MH tolik nemají rádi. Z historického hlediska mi stále připadá, že menší škodu nadělají ty zákazy a omezení osobní svobody.

      Pokud jde o tu muslimskou Evropu - no, mně připadá, že spor s Vodníkem začal už před tímto jeho výrokem. Ale když už se na to ptáte - jistě, nepřál bych si žít v islamistickém státě a řídit se šariou. A nelíbí se mi, co se momentálně v muslimském světě děje, zejména vývojem v Turecku jsem dost zklamán. Jenže na druhou stranu - naše znalosti o tom jsou dost zprostředkované, dějiny naší vlastní Evropy nejsou o moc lepší, nic není napořád a každý chvilku tahá pilku. Třeba pokud jde o Pyrenejský poloostrov, je to takové všelijaké, s tím komu fandit. No a konečně - křesťanství, to máte 1. století, že? Islám sedmé století, nemýlím-li se. Tak si odečtěte zhruba 600 let od roku 2000 a ejhle - jsme někde uprostřed husitských válek a toho, jak Prokop Veliký děsil na basilejském koncilu papežence svým svatým fundamentalismem. Tak co byste od nich chtěli?

      Vymazat
    4. Já nejsu proti zákazům, který maj smysl a jsou prověřený dobou. Že se v kostelech nedělá bordel uznávám i já, i když církve nesnášim. A podobně. Jedna věc je tolerance homosexuálů a jiná zvrhlosti, který se hnusej i většině z nich (mam aspoň ověřený u těch pár, co znám). Vaděj přesně to co píšete - excesy. Proč, když teda musej mít pochod, nemůžou se chovat jako lidi? Nesjížděj se tam ani tak homosexuálové, ale zběř z nich. Stejně jako chuligáni na fotbalu nejsou typický fanoušci a tak dál.

      BTW, stejně tak třeba bych bral zákaz obchodů o víkendech/v noci, který dělaj kravál a podobně. Vaděj mi plošný zákazy bez smyslu postihující všechny. Konec OT.

      Kdo je MH?

      Já bych od muslimů chtěl, aby zůstali u sebe. Akorát že to je vlastně hlavně vina těch, co je sem začli tahat.

      Vymazat
    5. Vo tom, jaký zákazy kdo nemá rád se musíte informovat u Svobodnejch. Jen si dejte bacha aby jste s nimi vždy a za všech okolností souhlasili, páč nesouhlasit s takovym Pánkem je to samý, jako nesouhlasit s Vodníkem. Zkusil jsem obojí. Pánek mne nazval buzerantem a Vodník hříšníkem. Tak nevím.
      Co se srandovních tezí Astra a páně Pulgara o zdravém muslimském jádru týká, doporučuji alespoň roční studijní pobyt kdekoliv, kde platí šaria. Do té doby jsou to plané kecy kavárenských intelektuálů.

      Vymazat
    6. "jistě, nepřál bych si žít v islamistickém státě a řídit se šariou"
      Takže jděte do prdele, Bášo, když nevíte, o čem mluvím.

      Vymazat
    7. Bášo, Pánka nebrat tak vážně - co vim, tak štve i spoustu svobodnejch :D

      Já ten pobyt nedoporučuju. Fakt né. Ani tam, kde jsou jen ty takzvaně umírněný to neni med.

      Vymazat
    8. Blackstone, já to vím, Vy to víte, jen pan Pulgar to neví, což mu umožňuje moudře zůstat nad věcí a šířit osvětu.

      Vymazat
    9. Pánek mne nazval buzerantem a Vodník hříšníkem.
      Kde? To jsem musel prohlásit obecně něco za hřích, co jste si následně vzal na sebe. Já jinak nikomu - kromě toho mizery Kreutzfelda - nenadávám.

      Vymazat
    10. Zásadně na sebe neberu cizí hříchy. Mám vlastní a lepší. Takže to muselo být adresné. Naštěstí jsem to už (pro jistotu) vytěsnil, abych udělal místo dalším Vašim obviněním.
      Co se týká v.p. Kreutzfelda, nemám bližších informací, aele zaslechl jsem, že prý je to hanba vystřízlivět.

      Vymazat
    11. Zásadně na sebe neberu cizí hříchy.
      Já přece nic takového nepíšu, čtěte pořádně! Když prohlásím obecně o kradení, že je to hřích, a Vy kradete, pak na sebe neberete cizí hříchy, ale pouze se cítíte (právem) být mnou zařazen mezi hříšníky skrze své skutky; zda Vy sám krádež za hřích považujete nebo ne, to není relevantní. Ale prohlášení "Vodník mne nazval hříšníkem" je v takovém případě nepravdivé.

      Vymazat
    12. Dyť povídám, že to muselo být adresné. Jenže se mi to mezi těmi náboženskými bludy nechce hledat... ;-)

      Vymazat
  6. Me tedy jako konformniho obcana NWO boussny co tanci opile na namestich nijak neirrituji, protoze pri svych verejnych orgiich neznasilnuji, nezneuzivaji, nepopiraji ci nepropaguji zakonem urcene zavadove postoje.

    Spis premyslim, proc se podobne slavnosti neporadaji i pro heterace, swingery, nudisty, pripadne vyznavace podoboji, zoo-, geronto- ci paedophily. Pokud pri tom nedochazi k porusovani stavajicich zakonu, tak je to preci stejny prinzip. Kazdy ma pravo mit svou barvu na duhove vlajce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenomže u nich se neni čemu divit, Milo, vzhledem k tomu, co ve skladu prováděli s erárním turistickým salámem.

      Vymazat
    2. Rebe, zkusim to v sobotu nadhodit na swingru, ale už předem tuším, že se to s žádným velkým nadšením nesetká. Kromě toho, i tak bych nevěděl jak to pojmout technicky, aby bylo vůbec jasné, že je to demonstrace swingerů. Veřejné vyměňování si občanek by mohlo být snadno zaměněno například za řazení v průvodu podle velikosti a podobně.
      Pedofilové, ti by to měli jednodušší, ale ti chodí v průvodu na den učitelů.
      Teď se mi vybavilo spousta dalších, neméně zajímavých úchylek i s jejich možnostmi veřejné prezentace, jenže to už bych se nejspíš dotkl Vašeho a Vodníkova jemnocitu. Asi z toho udělám článeček.

      Vymazat
  7. Jo, abych nezapomněl, kde jsou ti obdivovatelé musulmanů? Tady máte návod a učte se. Přímo od Alláha. Takhle se to smí. Všechno ostatní zakázat.
    http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=17324

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jste tím chtěl říct?

      Vymazat
    2. Že až tu zase bude někdo vyprávět o zdravé muslimské civilizaci, měl by se na to video podívat a dlouze se zamyslet.
      Takhle to dopadá, když se musulman prvně dostane k ženský v pětadvaceti letech.

      Vymazat
    3. Myslíte, že u nás nemáme zoofily? Copak zoofilie charakterisuje islám s islámskou civilisaci?? Takhle tady kváká ten motherfucker Wilders:...:-(

      Vymazat
    4. Přesně to mám na mysli. Tedy, ještě krom pedofilie (už od dob prorokových) a homosexuality. Já to na rozdíl od Wilderse viděl.

      Vymazat
    5. Co jste viděl? Že obyvatelé muslimského světa jsou převážně/veřejně/výrazně víc než u nás homofilní/pedofilní/zoofilní? To mi připomíná tu holku, jak přiletěla do Ameriky a znásilnili ji hned na letišti; pak se po Praze povídalo, že v USA se znásilňuje všude, kam se podíváš, na ulicích a bílého dne...:-\

      A kde jste viděl víc zoofilů, v Maroku nebo v Číně mezi Ujgury? V Indonesii nebo v Azerbajdžánu? V Bosně nebo v Mali? Když tak se zeptejte Wilderse...

      Vymazat
    6. Vodníku, to, jak se separece dívek od chlapců projevuje jsem viděl online a měl jsem na to dost času a dost velký vzorek populace, abych mohl udělat závěry jaké jsem udělal. Žádné přišlápnuté multikulti na tom nic nezmění.
      Jiná věc je, jak se to projevuje, když tu zvěř vypustíte mezi lidi. Švédi, nebo spíš Švédky, už o tom vědí své a věřím, že to za pár let dojde i do Utrechtu, takže si pak i Vy budete moci udělat svoje vlastní závěry.

      Vymazat
    7. Žádné přišlápnuté multikulti na tom nic nezmění.
      Multikulti (které ostatně vůbec nevyznávám) s tímhle nemá co dělat. Multikulti naopak úchyly podporuje a Vodníky kaceřuje.

      jak se to projevuje, když tu zvěř vypustíte mezi lidi.
      A jak víte, že to není opačně? Že nevypouštíte lidi mezi zvěř? Resp. že nevypouštíte bytosti, které - jakkoli se Vám mohou jevit jako "zvířecí" - uchovávají něco mnohem podstatněji lidského, mezi zcela zezvířečtělou odlidštěnou společnost, která tento úpadek maskuje tenoulinkým nátěrem zjemnělé "civilisace"?

      Vymazat
    8. A maj to, Bášo! Znásilňování, rabování atd. sou projev lidství vůči nám zezvířečtělým odlidštěným zrůdám!

      Jdu zvracet...

      Vymazat
    9. Já to nekomentoval, bo na něco takového nemám inteligenci. I můj gastrointestinální trakt s tím měl problém. Je to k posrání.

      Vymazat
  8. Vodniku tady je to jen na strankach Internetu,
    ale v zivote jde casto o zivot a znasilnovani
    ktere Ti jakoby nic nerika umi poznamenat na cely zbytek zivota
    takze uz konecne svou ideu kdo po Tobe kamenem Ty po nem chlebem opust
    a konecne pripust ze pacha li par procent obyvatel mnohasobne vice zlocinu nez obyvatelstvo puvodni neni to "tenoulinkým nátěrem zjemnělé "civilisace".
    To pak FSECHNO co si predtim napsal dobre a spravne de do prdele!

    To se pak marne snazis vysvetlit ze to neni tak strasne jak to Wildersove lici, neb se tim priklanis k tem co zakony prestupuji znasilnuji loupe vrazdi a ne k tem kteri volaji po naprave.

    Na nasili existuje jen jedina odpoved!
    Nepredstirej ze nevis.
    V mnohem spolu souhlasime v mnohem ne.
    Ano ja verim s Pravdou a Laskou jsi na spravnem miste. Ale jen ve svem kostele.
    Az misto multiculti kecu bude nasledovat tvrdy postih pak muze dojit k naprave.
    Pokud ne zvrhne se to do podoby ze potoece mnoho krve.
    Koho vinou?
    Moji? Ze hlasam ptvrdy postih prestupnikum? Oko za oko, zub za zub?
    Nepredvedl starosta NY ze tvrdy postih pracuje ?
    Prave tu predvedla mistni vlada ktera v ramci lidumilneho programu importovala odkudsi ublizovane obyvatele a jeden z nich tu delal co doma. Nasili! odsouzen a brzy propusten a tak si to hned zopakoval, znasilnil a nozem opecoval svoji obet tak ze ta ted bojuje ve spitalu o zivot! Opet bude za dobre chovani propusen a bude pokracovat ve svych zvyklostech ktere si privezl ze zeme sveho puvodu?
    V jednom mas jiste pravdu, tento vytecnik a mnoho jemu podobnych se chovaji zcela prirozene, podle svych zvyklosti, pudu, naprosto nezatizeni
    "tenoulinkým nátěrem zjemnělé "civilisace"!

    Proc musis mit v mnoha vecech pravdu a pak to takhle poseres a jeste podsprajcnes
    argumenty o "tenoulinkem nátěru zjemnělé "civilisace"?
    Nechapu Te .

    OdpovědětVymazat
  9. Je mozny, ze je za tim nabozenstvi jako takovy. Vodnik je krestan a veri v Boha a muslimove taky. Nezalezi ani na tom, ze je to jinej Pan Buh. Obe skupiny veri a tudiz je mezi nimi jakesi spojeni a to staci Vodnikovi na to aby je uprednostnil pred bezbozniky a to at se deje co deje. Vodnik dlouhodobe demonstruje, ze ma k islamu rekneme nevyrovnany vztah. Ja sam se stale snazim nalezt v takovychto jeho vyrocich nejaky vyssi princip ci filosofickou pravdu nebot Vodnik neni zadnej trouba. Vzdycky si rikam, ty vole ses blbej urcite tam neco bude, nejaky skryty vyznam. Snazim se snazim, ale zatim ty moje snahy nevedou k nicemu. Takze me muj selsky rozum zase zklamal a dovedl me tak jako nekolik diskutujicich prede mnou pouze jenom k dalsi kolosalni a nemoralni hovadine. habr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přihořívá, habře! Zdá se, že jste v hrubých rysech pochopil moje stanovisko. Ještě kousek a uvidíte, že můj vztah k islámu vůbec není nevyrovnaný.

      Vymazat
  10. Vidím, že jsem s ukončením jakéhokoli spojení s tímto blogem udělal moc dobře. Bylo mi to docela líto, ale už nemusí. Když se shodne Báša s Blackstonem a Astr s habrem, tak je to hodně kruté.

    A ono vážně je...

    OdpovědětVymazat
  11. Theoreticky se zda ze je to velmi proste, bohuzel seda je theorie a zeleny je strom zivota !

    Nekdy az tak zeleny az cerny :-(
    Nevim v cem muze byt problem, staci vyjit z potreby fungujici spolecnosti. To predpoklada funkcni pravidla!
    Stastni lide v Boha verici jako Vodnik to maji v mnohem velmi snadne. maji svoje desatero kteremu nejen veri a jej dodrzuji, svuj moralni kodex maji take vyznavaci Koranu ci Talmudu.
    Sharia zakon je take kodex, jen za kradez se misto do kriminalu seka koncetina, coz jiste neni duvod Vodnika s vyznavaci Islamu sympatizovat,.
    Nechci mu tu delat advokata, nema to zapotrebi, ale za leta co ho znam on bojuje proti nasili a ublizovani jinym, padni komu padni.
    Ja zase vyznavam Pravdu,padni komu padni!
    Je tu vsak nejaky zadrhel v tom ze on jakoby odmita skutecnou podobu tohoto sveta, kde plati ze jen dobre slovo na prestupniky zakona a poradku neplati.
    Ti rozumi jen jeste vetsi sile nez sami maji. Na jejich nasili jen jeste vetsi sila!
    To ze on ma svoji zkusenost a jiste pravdivou ze ON zna kolem sebe jen slusne vyznavace islamu, to neni v zadnem rozporu s tim co vidime kolem sebe.
    Mohu souhlasit s jeho nazorem ze kdybychom nevyvazeli nasi predstavu o demokracii do sveta "nerozesrali" kde co a nepostvali si tak proti sobe mnoho lidi bylo by na svete lepe.
    Jen mi tato PRAVDA je platna jako neboztikovi zimnik kdyz mi nejaky pristehovalec znasilni ci zabije pribuzneho, neb jeho moralni kodex je jiny nez muj civilizivany byt muj je jen s tenounkym naterem. Nasilnicky je jiny nejen nez muj ale jiny i nez jeho, nez mu kaze jeho desatero.
    Svuj zivot si musim chranit a pokud me neochrani instituce zvana stat ktera v ramci propagovani multiculti ma jak vidno jine cile, pak nezbyva aby obcane vzali svoji ochranu do vlastnich rukou!
    Jak proste a snadno pochopitelne.
    Ostatne multiculti jiz natolik predvedlo sve, ze jak Merkel, tak Cameron, tak Sarkosy priznali ze multiculti selhalo, nefunguje !
    Ano I ja jsem napsal pod clanek o nechutne se predvadejicich homosexualech v predchozim Vodnikove clanku a jsem toho nazoru stale, ze pokud demokracie jiz zdegenerovala natolik ze neni schopna prokazat svoji zivotaschopnost, pak prijde a zvitezi sharia.
    Sharia pak tyto odklony od lidske prirozenosti zlikviduje.
    Jiz dnes rozvesuji buzeranty po lucernach ana jerabech v zemich kde saria vladne. Bude to tak i v Evrope pokud v Evrope islam zvitezi!
    Ze Vodnikova filosofie" kdo po Tobe kamene Ty po nem chlebem" je jen dalsi postoj ktery napomaha dalsimu a dalsimu nasili on z nejakeho me neznameho duvodu odmita pochopit.
    Zbyva otazka , jak dal v rovina zivota.

    Bud vlady budou schopny obcana ochranit a nebo obcan bude muset o svuj zivot bojovat!
    Pokud bych se te doby mel dozit, rozhodne sve hrdlo sharijcum nenastavim !
    Od tohoto nazoru neustoupim ani za cenu toho ze si me Vodnik zaradi do kategorie agresivnich militantu :-)
    Na straz obcane, NA STRAZ !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vodnikova filosofie" kdo po Tobe kamene Ty po nem chlebem"
      Ono to ale není tak jednoduché, Astře. Nemyslím si, že miltantní fanatiky bychom za jejich útoky měli odměňovat chlebem. Víš velmi dobře, že liknavý postoj politiků vůči zločincům (ať už domorodým nebo přistěhovalým) je mi trnem v oku. Ale plošný odpor k islámu jako takovému (neřku-li coby k příčině té přistěhovalecké štrapace) je mi vzdálen na hony!

      Vymazat
  12. Pokud se ukaze ze islam je na ceste likvidace krestanstvi
    pak i "plosny odpor" muze byt resenim.
    Mozna i velkoplosny !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak ano. Ale to se zatím jeví být cílem jen malé skupiny psychopathů.

      Vymazat
  13. Tak Vodnicku ke Tvemu pohorseni pridam jeden nezny buzerantsky chtip :-)

    enjoy :-)
    =========================================

    OPILEC NABOURÁ DO AUTA SE DVĚMA HOMOSEXUÁLY.

    "RÍŠO, ZAVOLEJ POLICII, PÁN NÁM NABOURAL AUTÍČKO."

    "PÁNOVÉ, NEŠLO BY TO BEZ TÉ POLICIE? DÁM VÁM TISÍCOVKU KAŽDÉMU, VÍTE, MÁM TROCHU UPITO."

    "RÍŠÁNKU, ZAVOLEJ POLICII, PÁN NÁM NABOURAL AUTÍČKO A JEŠTĚ BUMBAL!"

    "PÁNOVÉ, DÁM VÁM DESET TISÍC KAŽDÉMU! PŘED TÝDNEM MI SEBRALI ŘIDIČÁK."

    "RÍŠULO, ZAVOLEJ POLICII, PÁN NÁM NABOURAL AUTÍČKO, BUMBAL, A JEŠTĚ NEMÁ PRŮKAZEČKU!"

    "TAK VÍTE CO, VY BUZERANTI? POLIBTE MI OBA PRDEL!"

    "RÍŠULKO, NIKAM NEVOLEJ, PÁNÍČEK ZAČÍNÁ VYJEDNÁVAT!" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Vodníkovi se víc bude líbit tůto:
      http://www.andele-svetla.cz/svetelna_knihovna_0_cz.htm

      Vymazat
    2. OT: Starý pane, Vy jste psal v r.1992 pod pseudonymem Milota Beneš?

      Vymazat
    3. Ne. Pouze jsem si řekl, že bych měl ten spisek, který jsem u sebe 20 let měl, nějak představit široké veřejnosti.
      Milota Beneš (Havířov) i Libor Kropáček (Nový Bor) jsou reálné osoby. Lze je i vygooglit. Libor Kropáčka i jako bývalého člena Zeyko Kuchen a současného člena Zhasni (Bandzone).

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>