pondělí 23. prosince 2013

Bojovníci proti antisemitismu jsou připraveni o důležitou zbraň

Dobře jim tak! Pod onou daimonisací Israele je samozřejmě třeba rozumět kritiku státu Israel, kritiku, která není konstruktivní. Bohužel to zřejmě bude jen dočasné opatření a Pravda a Láska nakonec přeci jen zvítězí nad Lži a Nenávistí.

5 komentářů:

  1. Za to se zaslouzili Palestinci, muslimove, pekne vam v te Evrope urcuji pojmy a moralku ..
    Nu coz. Budme oportuniste. Oznaceni antisemitismus se proste vyslouzil, nazev zestaral....Coz je na jednu stranu dobry ukaz, mne se nikdy nelibilo, ze jsou zide v teto ethnicke oblatsti povazovani za semity, ti, kteri uz zili v Evrope stovky let.....Nakonec i v samotnem Israeli, zvlaste v dnesni dobe, najdeme zidy, kteri vzhledem vypadaji jako cisti rusti slovane...Uz ta Tzipi Livni vubec nevypada semitsky..:-)
    Bude holt zalezet na samotnych Israelcich, jestli se nechaji rozmelnit a podhrabat zakuklenymi antizidy. ..Obavam se, ze jeste ted jsou zide schopni spachat svuj sebevrazedny Samson exit...Vzali by sebou i celou Evropu..
    Zatim je toto taneckovani jen PR pro hlupacky, co jsou pak celi nateseni, ze prehlidnou dulezittejssi mezinarodni rozhodnuti a neverejnou strategii ..Kdyz se urcite nejmenovane zapadni mocnosti pripravi, je docela mozne, ze daji Rusakum i jejich bastu,- namorni zakladnu, ktera uz Volodi tolik stala ...
    Paklize je to tak, modlete se, aby za vymenu teritorie nedali svetovi hraci stredni Evropu, najme Cesko, ruskemu imperialistovi, pac pate kolone komunistu i kryptokomunistu by to prislo strasne vhod....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo... teda... Vy musíte mít fajn život. Já vám závidim. S takhle jednoduchym pohledem na svět to musí bejt paráda.

      Vymazat
    2. Nu, Basiku, asi mam opravdu casto pragmaticky jednoduchy nazor, kazdy jsme nejaky, ze.
      O Vas se neda rici, ze chcete zustat ignoranten, to néé, snaha tu je, to Vam uznavam.
      Jenze, bohuzel, nekde mate v hlavicce kratas, tezko chapete psany text, , nejmene od rijna roku 2013 , kdy to poznal iuz i zdejsi humanista ..(Pod clankem Pouceni pro Peterse. )

      Vodník1. října 2013 9:33

      No, evidentně jste mou větu nepochopil, ale to je jedno. Co jste chtěl říct, jste řekl, ostatně to byla očekávaná reakce. Článek je ovšem (opět) o něčem jiném.
      -----
      Vsimnete si, mily Baso, toho slova OPET !!!!!!!!!!
      To je vazne...
      Dnes nemam tolik casu, prichazi Stedry vecer, - pozdeji se podivam na dalsi moudra...

      Vymazat
    3. Původně se mi po přečtení Vašeho článku prostě zastavil mozek, bo jsem nevěřil, že vidím to, co čtu. Dva panáky to spravily, takže se pro začátek, abych nedostal Vaše myšlení na hranu jeho možností, zmíním, jen o maličkosti.
      Já tu v životě viděl jen dva Palestince a voba byli tiše jako myšky. Zato jsem tu viděl spoustu uřvanejch netáhlů z různejch pochybnejch neziskovek, kteří předmětné (vaše) Palestince používají jednak jako zdroj moci pro sebe a jednak jako páku pro rozkládání národních států. A jako na potvoru, za každou neziskovkou je nějaká banka a ta tutově nepatří Palestincům, i když k nim zhusta geograficky má dost blízko.

      Vymazat
    4. Jo Baso, zrejme jste OPET nepostrehl, ze prvni zpravu o vynechani pojmu antisemitismu vydal kdo ?
      No prece ELECTRONICINTIFADA. A kdo jsou Intifadaci, Basiku ? To urcite vite, to je ten utlacovany palestinsky lid ...:-))
      Tak znovu :
      ,,,,Jak nedávno jako první informoval propalestinský server Electronic Intifada, rozhodla se Agentura EU pro základní práva (Fundamental Rights Agency, FRA) dále nevyužívat „pracovní definici“ antisemitismu, již navrhlo v roce 2005 Evropské středisko pro sledování rasismu a xenofobie – úřad EU, který zanikl a jeho roli převzala právě agentura FRA...
      Na iintifakace reaguji, to jsou ti hlupackove, kteri se predcasne radovali, prvne upozornili , cimz sve kause uskodili, a ted asi prijde korektni oprava. Mne je toto celkem fuk, pac jak jsem psala, nazev anti-semitismus se mi stejne nellibi, je zastaraly, semitismus ma puvod v Treti risi, vymysleli so ho vlastne nemecti nackove, -- semite jako protipol proti arijcum...

      Souhlasim s tim, ze evropska agentura pro zakladni lidska prava, FRA, je drahy multi-kulti hlidac,- ale jeji starosti o emigranty , poukazovani na diskriminaci Romu a gayu v Cesku, (ted je to v Madarsku) si platite vy Evropane v EU, tak co....

      Ze znate jen dva tiche Palestince ? To musite na navstevu do moravske mesity, tam je ech rvounu plno, nekteri hlasi nenavist a nasili proti Cechum, a ulovene ceske zeny-divky, neustale tehotne, pak zakladaji blogy z palestinske samospravy...
      A jestli se octnete v Praze-Troji, navstivte Palestinske velvyslanectvi, abyste poznal nove palestinske kamarady, tam Vas pouci osobne o porusovani lidskych prav v Hebronu, - budou moc radi - , pac jim ta webova stranka nejak chcipa....:A to jako ty mesity a velvyslanectvi v Cesku plati zide ???
      Aja jaja. jaj...:-(
      Timto koncim toto thema, dnes slavime americke Vanoce.
      Merry Christmas !!!!

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>