úterý 29. dubna 2014

Beztrestné zabití

Iveta Bartošová spáchala sebevraždu. Sama. Měla problémy. Nikdo ji pod vlak nešoupl.

Ale...

Loni přiznal Pavel Novotný, šéf bulvárního Extra.cz: "Samozřejmě, my ji teď zabijeme. Ona se ale už zabíjí sama. Faktem je, že na ní dlouhé roky parazitujeme, lidsky ji až lituji. Uvědomuji si, že když ji nafotí pomočenou, je to nedůstojné, a že tím přispíváme k jejímu blížícímu se konci".

Iveta Bartošová měla problémy a sama se je rozhodla řešit sebevraždou. Přesto tvrdím a trvám na tom, že Pavel Novotný (a řada dalších) nesou spoluvinu na její smrti.

6 komentářů:

  1. tady máš pokračování ságy:
    http://zpravy.idnes.cz/pavel-novotny-rozhovor-smrt-iveta-bartosova-faz-/domaci.aspx?c=A140429_193737_domaci_mcn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je argumentace drogoveho dealera, ktery prodava detem drogy, ale rika, ze nenese zodpovednost za to, co s tim sajrajtem ti spratci delaji - to je zodpovednost rodicu, skoly atd,

      Vymazat
    2. Slava sveta ma skrytou stranku, vrazednickou a ta ty slabsi osobnosti naprosto sesrotuje.
      Tech umelcu, co vyhoreli mentalne a spachali sebevrazdu za dobu meho zivota jsou stovky.
      Bulvar je proste casti te zabijejici masiny, jiste nejakou zodpovednost nese, ale to uz tak chodi, ze proste obcany zajimaji privatni veci umelcu a celebrit..Za dalsi cast medialni stvanice jsou zodpovedni ti, co podporuji-kupuji bulvarni zpravy a texty.
      Ja se obdivuji sile a rovnovaze britske kralovske rodiny, na jejiz existenci parasituji statisice, mozna miliony novinaru, casopisu a televisi...
      Ale ten Pavel N. je priserne individuum.. Na mne pusobi jako nejaky mental, s tim breptanim a lunatickym mimikrem...
      Bych rekla, ze se takto casto projevuji cholericti cechackove, hlavne ti, , co mne mazou nebo opravuji a umravnuji....:-)))


      Vymazat
    3. Novotnej ty drogy ale neprodává dětem, prodává to svéprávnejm dospělejm konzumentům. A ten plurál, co použil, neni plurál majestatis, ale my, tato společnost a civilizace bulváru (nejen dělníci bulváru). Nevim o nikom, kdo by bejval Ivetě pomohl, aby k tomu nedošlo.

      Vymazat
  2. Když on je to, Vodníku, jeden velký hnůj. Chceš trestat Novotného, že pronásleduje nějakou celebritku, když ona sama mu vzkáže, že tehdy a tehdy jde na operaci, nebo když mu její partner pošle fotky, kde je našrot a pochcaná?
    Ona celá ta komediantská subkultura nestojí za nějaké vzrušování. Mě spíš překvapuje, že se málo "z lesa ozývá".

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo skvělé vědět, že existuje upřímný věřitel půjček, který ví o pomoci půjčce s nízkou sazbou 2. vždy zůstaneme pokorní a nikdy se nevzdáme financí mého projektu a za nabídku půjčky, kterou mi pedro poskytl, jsme opravdu vděční za pomoc a podporu, kterou jsme obdrželi, jak jsme diskutovali, kontaktujte pedroloanss@gmail.com pro více informací o jeho nabídce půjčky .

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>