sobota 19. července 2014

Citát týdne

Vždy jsem pozorně sledoval „oficiální“ (dnes maintreamová) média ne proto, abych se zorientoval v domácím a světovém dění, ale vždy proto, abych se dozvěděl, co si oni přejí, abychom si mysleli.
A zbytek článku taky stojí za přečtení!

18 komentářů:

  1. ....vždy proto, abych se dozvěděl, co si oni přejí, abychom si mysleli.

    Co si asi muze ctenar myslet o pripravovanem zakonu 2277 ?
    Ze to je zakon o "pratelstvi" mezi narody " po Emericku

    Z Internetu česky:
    Další aktuální video, o vztahu USA- Rusko
    Je věnováno aktuálnímu americkému zákonu na likvidaci Putina, Ruska a všech postsovětských i jiných zemí, které s putinovským Ruskem dosud spolupracovaly, spolupracují nebo se ke pro spolupráci s ním rozhodují. Tento zákon má číslo 2277 a nazývá se “Akt o odvrácení agrese Ruska 2014 a byl zpracován na základě požadavků Obamovy administrativy. Prvním čtením v kongresu USA prošel v květnu letošního roku, druhým čtením na konci minulého měsíce a podle všeho bude co nevidět schválen.
    Se zákonem Vás podrobně seznámí ruský novinář Arťom Vojtenkov. je opatřeno českými titulky,
    aby si co nejvíce našich spoluobčanů uvědomilo, že omedailovaný mírotvůrce Obama a američtí kongresmani tímto zákonem vrací svět někam na začátek padesátých let minulého století.

    http://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/zakon-usa-na-svrzeni-putina-vzdelavaci-tv-artom-vojtenkov-cerven-2014-titulky-cz.html
    z originalu
    Text of the Russian Aggression Prevention Act of 2014
    https://www.govtrack.us/congress/bills/113/s2277/text

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astře, já tomu nerozumím. Nechápu, jak ještě někdo může nevidět, že se jedná o další aggressi Západu proti Rusku, ať už je to huntingtonský střet civilisací nebo kopání chcípající imperiální kobyly - a to bez ohledu na to, že Putin bude jistě taky pěknej gauner. Ovšem "slušný politik" je stejné oxymoron jako "horká zmrzlina", takže s tím ani nepočítám. Ale proti těm gaunerům, co spískali Majdan a nesou hlavní zodpovědnost za to sestřelené letadlo, je to pořád kůrový zpěváček.

      Vymazat
    2. Mam nejake zname na Krymu a Ti maji ruzne po bytech valecne uprchliky z Donetska, pry jim nasi rozbombardovali dum a nemaji kam jit. Dost takovych uprchliku pry ted taky tabori ve stanovych taborech za hranici v Rusku. Na letadlo se pry strilelo proto, ze si chybne mysleli, ze je to nas bombarder.

      Vymazat
    3. k tomu sestřelu- tohle celkem odpovídá tomu, jak to vidím i já:
      http://www.cover72.net/blag/viewpost.php?blag=198

      Původně jsem uvažoval i o trochu komplikovanější teorii, ale věci většinou bývají spíš jednodušší, tak se kloním víceméně k výše uvedenému

      Vymazat
    4. Hlavni vinik je ten, kdo letadlo odklonil nad bojovou zonu. Pak dlouho nic. Ve zbytku to vidim taky tak: omyl separatistu (spis) nebo UK armady

      Vymazat
    5. Já si naopak myslím, že ta změna kursu nebyla motivovaná zlým úmyslem. Pokud ano, vedlo by to k propracovaným konspiracím a to se mi zatím zdá méně pravděpodobné.
      Pořád si myslím, že nikdo ze zúčastněných nechtěl sestřelit civilní let.

      Vymazat
    6. Zatim nejlepsi analysa na toto thema, kterou jsem cetl, je prekvapive od pravdolaskovce a sionisty, ex-dissidenta a ex-tajneho policisty Jana Schneidera:

      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Chteji-Rusko-vtahnout-do-valky-couha-to-jak-slama-z-bot-Zpravodajec-a-disident-Jan-Schneider-pripravil-prehled-deje-od-Majdanu-az-po-sestrelene-letadlo-327691

      Vymazat
  2. Clanek v odkazu je nejen vystizny ale svym sdelenim tez rika ze Ivan David, exministr zdravotnictví, ČSSD
    nepatri mezi tu tlupu spravne trenovanych opic ktere v posametu vladnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svého času snad vládl zdravotnictví, ne?

      Vymazat
    2. Ceske zpravy vicemene opakuji drby a konspirace.
      Nerozumm, proc se stale opakuje, ze malajske civilni letadlo bylo odkloneno od sve normalni letove trasy.
      To prece neni pravda. Bylo na oficialni lince, alespon podle Malajcu, na ktere letaly zkrze tento koridor doposud vsechny letadla smer vychod.
      Teprve ted, po havarii malajske urady linku zmenily na prlet pres Syrii. Coz je take nebezpecne....

      Vymazat
    3. Let odkloněn byl oproti letům předchozím. Během 3 dnů se trajektorie posunula z Krymu k Doněcku.
      Není v tom asi potřeba hledat nějaký zlý úmysl, ale je to tak.

      Vymazat
    4. Moskva a rebelové plně spolupracují. Kyjev dnes prý odmítl vydat audio nahrávky mezinárodní vyšetřovací komisi a bylo prý potvrzeno, že bezpečnostní ukrajinská služba SBU vtrhla krátce po zřícení letadla do řídíčí věže a pásky zkonfiskovala. Začíná se to vybarvovat...

      Co myslíte - bude Holandsko a USA trvat na vydání těch nahrávek, jako by nepochybně trvaly, kdyby je zadržovali Rusové?

      Vymazat
    5. V černých skříňkách je záznam ze strany letadla. Dostali je Malajci a postoupili Britům k prozkoumání. Copak se asi najde ... už teď jsou noviny plné zpráv, že se tam nemůže najít nic co by vedlo k vysvětlení.
      Jestli porošenkovci opravdu odmítli dát záznam, mají k tomu patrně dost dobré důvody, ne třeba související s vinou za sestřel. Pořád mi vrtá v hlavě ten Putin, údajně jim drze letící nad hlavami.

      Vymazat
  3. Ja se nezajimam o drby z ruskeho prostoru, ani alternativnich medii.
    Kdyby ale ukrajinska vlada konfiskovala nahravky, stejne ji to nepomuze, doufam, ze se Americane rozhoupou a dodaji sve satelitni fotky.
    Ja jsem se informovala o takzvanem "odkloneni" mezi jinymi take u telvise NBC, ta je celkem neutralni.

    http://www.nbcnews.com/#/storyline/ukraine-plane-crash/why-was-malaysia-airlines-mh17-flying-over-ukraine-time-money-n159161

    Takze letadlo bylo v mezinarodnim koridoru aviace, a i kdyz by se odklonilo na "direct path", tak jen o par kilometru. Rakety BUK maji range pres 20 kilometru. I pro polovicate navadeny system to neni problem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se nezajimam o drby z ruskeho prostoru, ani alternativnich medii.
      Dobře děláte! Váš svět si tak udržuje jasné, černobílé kontury a systém se na Vás může spolehnout! Těm, kteří se o ty drby zajímají, už systém časem nějak pomůže. Za Protektorátu byl za poslouchání drbů z Londýna trest smrti, dnes jsou jistě sofistikovanější.

      Vymazat
  4. A co bych asi z toho mela, davat nejaky merit zkrachovancum, co se chteji zviditelnit a jeste nachytat hloupejsi tydlitky, nez jsou oni, aby nakupovali DVD, nebo jako ruzni zebraci, jeste za ty hrozne nesmysly platili?
    Vdyt za tech 20-30 let niceho nedosahli, kdyby byli tak informovani a jejich fantasticke habadury ustaly pravdu, tak uz si jich vsimnou hodnotnejsi agentury. Jejich "dukazy" se ale vzdy ukazaly jako bridilske, hlas luzy, primitivne paranoidni.
    A ty podradne zdroje ! Namatkou P. Craig, ktereho z okoli Washingtonu vyprovodili pro neschopnost, ted sprada smradlavou vlnu pro nespokojene hlupaky, Robert Fisk je zase placen teroristy na Blizkem Vychode a ma uz ze vzteku mentalni halucinace. Chomsky, Finkelstein, dalsi evergeen v mosaice svobody slova. Takovych darmozroutu je i na zapade prehrsel a ziji z reptaveho plebsu, anebo, jako v pripade Stwory, take z prace manzelek.
    Nekolik roku strasili, ze Israel napadne kazdou chvili Iran. I kdyz se to stat muze, ty miliony stranek, co popisovaly ruzna scenaria, se nenaplnily... Dodnes se neobjevil ani jeden svedek, co by potvrdil nejakou bizarni teorii o utoku 9-11. Stale stejne kecy, ale zadne dukazy. Pak zase pitomci a jejich posluchaci tvrdili na jezedackych webech, ze 1.cervence 2014 americky dolar zbankrotuje, coz papouskovala i ceska OM. ...Kdyz jsou to tak chytri analyste, proc jsou stale, dodnes, na okraji civilisovane spolecnosti ?
    A ze se z jejich koumackych hlav nenasel ani jedien jedinky, Honza Nebojsa, co by prisel s nejakou senzacni bombou, ktera by zmenila obcanske smysleni ?
    Nikde nic. :-)
    Zaver : Zpytacky tym je spolek nejhorsich zoufalcu....



    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>