čtvrtek 10. června 2010

Úspěchy desinformace

49% Američanů věří, že za massakr na Mavi Marmara nesou zodpovědnost propalestinští aktivisté.

Navrch Israel je připraven vyhlásit válku státu NATO - pochopitelně v rámci nutné obrany!

Ta ironie osudu, kdyby tohle hanebné společenství rozsekaly israelské atomové rakety na fašírku, ta by nebyla tak docela nezasloužená. Kdoví, možná by u Putina leštili kliky jako první ti, co vehementně požadovali pro Israel členství v NATO.

22 komentářů:

  1. Myslím, v.p. Kreutzfeld, že ta media v Americe Obamovi Židé fakt nemají...

    OdpovědětVymazat
  2. Vy jste jak hystericka manzelka pane Vodnik. Vzdyt ten clanek prece jasne rika, ze to nerekl Israel, ale byvaly zastupce sefa of General Staff.

    Proc jste misto toho nenapsal, ze Israel pozaduje dusledne vysetreni incidentu, jak to pozaduje skupina vysokych namornich dustojniku?

    Vy uz mate predem jasno, a pak uz jen "lovite data".

    OdpovědětVymazat
  3. Vy uz mate predem jasno, a pak uz jen "lovite data"
    Bohužel, v tom, že je Israel psychotický aggressivní stát, který kdekomu každý týden vyhrožuje válkou, mám zcela jasno a vskutku už jen lovím data...

    OdpovědětVymazat
  4. Ale gentlemouni, nectete Emericky tisk, prectete si Nostradamuse jak tento moudry French-Jew prediktoval ze Rim, jakoz i Evropa bude v plamenech!
    Podle Israelskych vyhruzek to asi opravdu brzy zacne:-(
    Nebo znate nejake Islamske jaderne hlavice namirene na Evropu?
    A ani Vam nepomuze ze jste meli Zzidovskeho docasneho Premiera a ze temer FSICHNI potentati Evropy jezdi tlouct hlavou do "zdi narku".
    Malo se Evropane, malo se kajete:-(
    Malo jste vstricni, malo jim prejete:-(
    A Vodnicku pozor protoze Tulipanov je urcite plnej terroristu, tam to padne s pravdepodobnosti vetsi nez malou. Emericke rakety darovane netanjahum to k Vam donesou poselstvi miru na hlavicich napsane prinesou.
    Kdeze ty reci o miru, kdeze jsou?

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. LK:"Proc jste misto toho nenapsal, ze Israel pozaduje dusledne vysetreni incidentu, jak to pozaduje skupina vysokych namornich dustojniku?"

    Ale p. Kreutzfelde... Vy si z nás děláte legraci. Vždyť jsme přece viděli, jaká byla reakace Israele na důsledné vyšetření předposledního 'incidentu', které bylo zveřejněno pod názvem Goldstone Report.

    Pokud budou chtít oficiální kruhy něco vyšetřovat, tak to bude proto, aby se neopakovala situace, kdy někteří příslušníci hrdinného israelského námořního komanda dostali v akci přes držku a nebo čistě z propagandistických důvodů : )

    OdpovědětVymazat
  7. Nerozumim slovu desinformace v nadpisu clanku, vzdyt americkeho obcana o svych umyslech informovali take shahidove s muslimskym kufi na hlave, zarostli a s cernyma blyskavyma ocima, jen jim dat nuz do zubu. Ano, taky hlasili, ze tem zidovskym zmetkum dali na drzku a priste dostanou vic.:-)

    Ted, kdyz se Turecko ukazalo jako domov statecnych, tak si IMHO zaslouzilo clenstvi v Evropske Unii. Sedmdesat milionu muslimu s velkou a funkcni armadou, to se pak Evropane nebudou muset bat vlka nic...

    OdpovědětVymazat
  8. Daniela: to jsem nevěděl, že Fox, CNN, N.Y.Times nebo Washington Post vlastní shahidove s muslimskym kufi na hlave, zarostli a s cernyma blyskavyma ocima, jen jim dat nuz do zubu...8-O

    OdpovědětVymazat
  9. Vodniku
    nebavim se o tom, kdo vlastni americka media, to by bylo na dlouhe lokte, ale pisi o zpravodajstvi, ktere poskytli sami aktiviste na zivych zaberech do kamery, pozdeji pak v interviews. Ciliz aktualni zpravy ze zdroje.
    Stanice CNN je politicky korektni a tak jihadisty moc neukazuje. Tam vystavuji vychrtle ohyzdne smrtky-aktivistky brecici nad utrpenim palestinskych bratru. Pripadne zabery mirotvorstvi--Flotilu svobody sinouci se po mori, v pozadi pisen "All we are saying, give peace a chance" ..
    Zasah IDF neodradil Abbase, ktery povysil na presidenta a tim dostal autoritu prijet vyzebrat dalsich 400 milonu dolaru od USA na pomoc palestinskemu lidu. Ve svem projevu se zminil jen marginalne o utrpeni Gazy a o nutnem vysetreni tragedie na M. Marmare, coz pozorovateli naznaci, ze se s Hamasem o korist dobrovolne delit nebude...:-)

    OdpovědětVymazat
  10. nebavim se o tom, kdo vlastni americka media
    Hm, ale to je dost důležité, kdo ty zprávy (i z autentických záznamů) vyrábí. Tak se vytváří ten celkový dojem.

    OdpovědětVymazat
  11. Vodniku
    vy to berete jeste po socialistickem vzoru, kdyz komunisticka strana mela monopol na zpravodajstvi. Kde jsou ty casy..
    Jak to vidim, zpravy v Americe vyrabi stovky stanic a ano, maji sve ideologicke zamereni. Preci nebudete ocekavat na krestanske stanici CBN reklamy na potraty?
    Jinak provoz stanice je nejvice ovlivnen sledovanosti, coz se prisne kontroluje a urcitemu publiku se predkladaji specialni zpravy, o kterych se administrativa domniva, ze je budou zajimat vice nezli zpravy u konkurence.
    Normalni trzni system a i zde plati prupovidka p. Kreutzfelda, ze silnejsi vyhrava, v tomto pripade kdo ziska nejvyhodnejsi reklamy.
    Na internetu je casto vice zprav ktere zase zajimaji mne a tak jsem se na provokaci aktivistu divala v primem prenosu Lifestream, spolecne to televizni akce Al-Jazeery a tureckych muslimu. Psanou Al Jazeeru sleduji regulerne, ta by se vam libila, oni davaji nazev Muslimsti teroriste do uvozovek...:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Daniela: Já Al-Jazeeru sleduji pravidelně, neboť v USA dnes prostě neexistují média, která by podávala podobně kvalitní zprvodajství ze Středního východu, včetně Israele, oblasti pro USA stále ještě velmi důležité, jako zmíněná stanice.
    ---
    Blokáda Gazy je nelegální, protestovat proti ní je záležitosti cti každého slušného člověka a kdyby kupř. policajti zabili při demonstracích v ČSSR v roce 1989 několik studentů, byli by ze studentů přes noc hrdinové a to přesto, že by československá policie dělala pořádek na svém území, ne v mezinárodních vodách.

    Pochopte, Israel není nějaký normální stát, je to aparthaidní darebák, jehož existence je založena na snad největší aplikaci dvojího standardu v moderních dějinách lidstva. Tudíž výsadek israelského námořního komanda, který měl zabránit prolomení nelegální blokády Gazy, na civilní loď v mezinárodních vodách, jejíž náklad byl ověřen před vyplutím v přístavu a neobsahoval žádné zbraně, apd. je samozřejmě právem považován většinou okolního světa za nelegální. Pokud se bude Israel takto chovat i nadále, bude čím dál, tím víc isolován se všemi důsledky takového stavu...

    Nejlepší na tom je, že Israel si svou hloupou akcí pouze pohoršil, do Gazy dnes proudí víc zboží přes Egypt a Israel, atd., adt. Ono ne všichni Židi jsou zralí na Nobelovu cenu... : )

    OdpovědětVymazat
  13. Vzdyt ano, at do Gazy proudi vice darovaneho zbozi, jestli v zasobach budou i rakety se brzy ukaze.
    Mne je uplne jedno pane Juchelka, jestli je Israel stat darebacky nebo plny andelu. V mem pohledu je to jedina demokracie v teto oblasti a proto plne respektuji jejich ciny doma i v zahranicnich aferach. Ze nekdo nevidi, ze Israel je ve valce s islamem, ze Gaza je jen bastou, majakem pro planovany muslimsky kalifat ohrozujici celou zapadni civilizaci (tedy i mne), za to ja nemuzu.

    OdpovědětVymazat
  14. Daniela: to jsou samé nesmysly! Israel je demokracie, ale pouze pro Ž/židy; nežidovští občané Israele jsou občany druhého řádu, takže ve své celkovosti je Israel nacionálně-theokratický apartheid.

    Ve válce s islámem není ani trochu. Je ve válce s Palestinci a ta válka je o území, lebensraum, nikoli válka náboženská, přestože muslimové celého světa vyjadřují solidaritu s Palestinci.

    A že Vám je jedno, jestli stát s cca 200-300 atomovými hlavicemi, vymykající se jakékoli kontrole, je stát darebácký nebo plný andělů, to považuji za - mírně řečeno - trestuhodnou ledabylost a lhostejnost.

    OdpovědětVymazat
  15. Daniela: "V mem pohledu je to jedina demokracie v teto oblasti a proto plne respektuji jejich ciny..."

    Ve vašem pohledu možná, ale ve skutečnosti takový Libanon je rovněž demokratický a dokonce o něco málo déle, než Israel.

    USA jsou také demokrací a přesto žádný slušný člověk nemůže respektovat naše akce v Iráku, Afghanistánu, naši podporu teroristů v Iránu a celkovou kampaň proti této zemi, kterou vedeme ve prospěch a pod taktovkou israelských darebáků...

    OdpovědětVymazat
  16. Jen se vztekejte panove, zrejme je to jedine, co vam zbyva.:-)
    Lebanon byl demokraticky do te doby, nez muslimove zacli hroznou a dlouhou obcanskou valku v roce 1975, ktera kvetouci a prosperujici zemi uplne zdecimovala. Od te doby se Lebanon dostava do podruci muslimu a v posledni dobe se zavadi i muslimske pravo sharia. Krestane jsou velmi diskriminovani, mnoho se odstehovalo za nabozenskou svobodou do USA a pravdive svedci o nasili proti krestanum.
    Deset procent obyvatelu Lebanonu jsou Palestinci a ackoliv se rodili Lebanonci brani castecnym apartheidem proti postupu muslimu na sever zeme, nepomaha to zabrzdit dravou muslimskou kolonizacni expanzi vedenou Hezbollahem. Nemam nic proti tomuto typu segregace, ackoliv Palestinci na teto bazi omlouvaji svoji neschopnost se uzivit-z tohoto duvodu jich 500 tisic zivi UNRWA. Kolik Arabu zivi UNRWA v Israeli?
    Taky docela chapu Lebanonce, ze Palestincum nedavaji statni prislisnost, je to posledni zoufala obrana proti nastaveni nove Ossmanske rise.
    Tim chci rici, ze Lebanon by mohl byt demokratickym statem, kdyby nebylo zahnizdenych fanatickych muslimu, kteri demokraticke prvky silne nahlodavaji a postupne nici.

    OdpovědětVymazat
  17. Daniela: Ve vaší poslední větě, "Tim chci rici, ze Lebanon by mohl byt demokratickym statem, kdyby nebylo zahnizdenych fanatickych muslimu, kteri demokraticke prvky silne nahlodavaji a postupne nici", nahraďte Lebanon Israelem a muslimy sionisty a máte obrázek Israelské demokracie.

    Tady máte něco o emigraci z Israele...

    OdpovědětVymazat
  18. Danielo, můžete mi prosím vysvětlit, podle čeho se vy, proisraelští propagandisté, rozhodujete, kdy Israel označíte za "jedinou demokracii na Středním východě"? Pravidlem je sice toto propagandistické označení, ale občas mají Vaši kollegové světlejší chvilky: "Na jedné straně demokratický Izrael, na druhé straně autoritářské režimy ve všech sousedních zemích s výjimkou Libanonu, kde se dá hovořit o jakés takés formě demokracie, jež má ovšem z různých důvodů dosti daleko k evropským standardům. Arabští obyvatelé Izraele se těší mnohem větší právní ochraně, než by se těšili v naprosté většině arabských zemí."

    Jak tato rasistická "demokracie" funguje v praxi i vůči Židům: "Na svobodu se dostal v roce 2004, ale mělo to dvě podmínky - nesmí už nikdy opustit Izrael a promluvit s žádným cizincem, aby tajné informace nemohl šířit dál."

    OdpovědětVymazat
  19. GP: k tomu Doležalovu "Arabští obyvatelé Izraele se těší mnohem větší právní ochraně, než by se těšili v naprosté většině arabských zemí" zkopíruju od vedle: kecy o tom, že se Arabové v Israeli mají líp než v okolních diktaturách (což je pravda, protože i pro ně spadnou ze stolu nějaké ty drobky, věnované americkými daňovými polatníky), mají pouze zastřít fakt, že jsou občany druhého řádu, čímž je Israel definován jako apartheid.

    OdpovědětVymazat
  20. Jaka propagace? At se propaguji Israelci sami, at si v jejich state utvari vnitrni politiku po sve vuli. Ja do jejich afer nos nestrkam, zrovna tak jako se celkem nestaram, ze Romove z Ceske republiky knuci za Atlantikem, jak jsou krute diskriminovani.
    Israelsky system je parlamentni representace, sekularni stat, o zakonech se hlasuje v Knessetu, odvolani presidenta je mozne, arabska mensina je zastoupena nekolika mandaty. To v mych ocich uz samo kvalifikuje na funkcni demokracii, ale ja take davam vahu skutecnosti, ze v Israeli jsou zeny naprosto rovnocenne a emancipovane. Podle postoje zeny ve spolecnosti soudim systemy. (Ne jen nastrcene figurky okolnich statu, jako treba Benazir Bhutto.)
    Psat o nejakem boji o zivotni prostor ve vztahu k Palestincum je detinske, v Saudske Arabii a na Sinai je mnoho prazdnych mist pro Lebensraum.. At se Arabove necpou do Israele, tam uz je obsazeno (nasledkem UN resoluce 181) pres sedesat let.
    Ze se s tim Arabove nesmirili je take otazka nabozenska, protoze Mohamed prohlasil, ze se Zide nusi sklonit pred muslimy. Jelikoz se nesklonili, naopak, uhajili se, to je urazka jejich viry, prohlaseni proroka se tedy rovna prazdnemu tlachani.

    OdpovědětVymazat
  21. sekularni stat
    To jste spadla z jahody na znak, ne? Zkuste se tam občansky vdát, v tom "sekulárním" státě.

    Jaka propagace?
    Ty báchorky o "jediné demokracii na Středním východě", "sekulárním státě" apod. Přiznejte se, je to jen neznalost, nebo jde o zlý úmysl?

    at si v jejich state utvari vnitrni politiku po sve vuli.
    To je čistý kommunism: "Nezasahovat do vnitřních záležitostí". Ve skutečnosti musí každý slušný člověk proti genocidě Palestinců protestovat, pokud má ještě kousek morálky v těle.

    To v mych ocich uz samo kvalifikuje na funkcni demokracii
    Tohle všechno měla i JAR, přesto ten odporný apartheid odsoudil celý civilisovaný svět. Kdy apartheid odstraní i Israel?

    v Saudske Arabii a na Sinai je mnoho prazdnych mist pro Lebensraum
    To je sice hezké, ale Palestinci chtějí žít v Palestině, stejně jako drtivá většina Židů chce žít v Evropě nebo USA, protože je tam doma.

    At se Arabove necpou do Israele, tam uz je obsazeno (nasledkem UN resoluce 181) pres sedesat let.
    Tam je obsazeno Araby. Ruští kolonisté nechť se vrátí zpět do Ruska. Do Arábie je nikdo nezval.

    OdpovědětVymazat
  22. Izrael jste videli z ponorky a soudite,ja tam zil a slouzil a je to jedna z nejvyspelejsich demokracii a kdyby jste stratili dite kvuli fanatickym atentatnikum z pasma Gazy tak b\ ste mluvili z jineho pohledu,zatim je vecina z vas antiizraelska uz proto ze nechcete ani videt skutecnosti a zajimaji vas pouze vase nazory,ktere musite sirit dal bachorka je leda tvoje mama a bachorka jsi v tomto svete i ty mrdino.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>