středa 13. října 2010

Svoboda a demokracie po česku

Citace z Lidovek:
Přibližně tři desítky lidí se odpoledne v Hradci Králové sešly na Happeningu za svobodu a demokracii a ... také vyjádřili nesouhlas se záměrem na vybudování muslimského kulturního centra v Hradci Králové.

32 komentářů:

  1. Pred lety se proti vystavbe mesity v Teplicich seslo pres 6tisic podpisu!
    A vyznavace Allaha to zastavilo. Na cas. Na jak dlouho? Nez se jich do CR a Evropy jeste vice pristehuje, nez se jeste vice rozmnozi. Pak z posice silne mensiny pripadny pozdeji az vetsiny budou urcovat sva pravidla :-(
    Za krivy pohled na jejich vystrkovsne prdele na jejich viru, na Allaha Vam nasadi sariju:-(
    Na rozdil od dnesnich casu, podle jejich pravidel a zakonu snadneji budete kratsi o ruku, jazyk, nebo hlavu:-(
    Vodnikovi jde patrne o svobodu vyznavat jakoukoli viru ci nabozenstvi. Jeho snaha o svobodu je jiste chvalyhodna. Existuje nekolik tisic sekt ruznych nabozenstvi na planete Zemi a FSICHNI si mysli a veri ze ta jejich je ta prava :-) Sarija ale neni o svobode !

    OdpovědětVymazat
  2. Astr: je vidět, že Ti to myslí správně! Tak jako každá kritika Israele je zárodek nového holokaustu, tak i muslimské kulturní centrum v Hradci Králové je počátkem šaríji v ČR a zbytku světa. Naštěstí královéhradečtí bdí a vědí, že svoboda a demokracie není pro každého, což svými vepřovými a pivními hody dali zběsilým fundamentalistům jasně najevo!

    OdpovědětVymazat
  3. Konecne me nekdo chvali ze mi to mysli spravne, uz sem tu byl skoro za Antisionistu a ejhle ja sem vlastne anti jihadista a antisarijak:-)
    Konecne spravne zarazen
    a dusevne omlazen
    bojovat jdu za svuj sen
    hnat zlosyny z kola ven

    Nevim jak v kulturnim centru v Hradci, ale jsou mista u Vas v Evrope kde se muslimove projevili a projevuji jinak nez jak by si mirumilovne nabozenstvi melo dovolovat. Pro Tebe a Tve dusevni bratry kteri na kamen odpovi chlebem, pripominam odkazem na mirumilovnou demostraci mirumilovnych muslimu z mirumilovne Anglie:-)

    V Anglii v zemi svobody projevu se projevuji stale hlasiteji a vyrazneji, odkaz a pripomenuti davam na konec komentare.
    To ze Ty mas zkusenosti s muslimy coby dobrymi zakazniky a veris na jejich mirumilovnost na 99, ci az na 99,9 % jeste neznamena je tomu skutecne tak jak Ty rikas.
    Na Evropu delali a delaji najezdy ve jmenu Allaha od dob stredoveku. Krve uz teklo dost.
    Zalistuj si v historii. Tentokrat ne zbranemi ale invaze pristehovalcu a sukatelu, kteri poctem za cas mohou precislit dnesni obyvatele Evropy.
    Pak bude opravdu realne nebezpeci, ze casem to bude to Tvoje mene nez jedno procento ktere sariju v Evrope zavede.
    Pokud si budes prat mohu tomu od ted rikat Vodnikovo mene nez 1 procento :-)
    Srovnani nebezpecnosti kritiky Israele a "muslimské kulturního centra" v Hradci, to byl zasah primo na komoru imperialismu.
    V Saudi Arabia ted svetu dokazi ze jsou jini nez v fanatici Hradci a na dukaz mirumilovnosti a tolerance postavi presnou kopii chramu Sv.Petra z Vatikanu hned vedle posvatneho kamenu v meste Mecca:-) A basilika Pravoslavna bude stat z druhe strany na dukaz mirumilovnosti a tolerance viry Allahovy :-)
    Dukazu bude vice.
    Take FSECHNY Vase pravoslavne kostely, ktere docasne mene mirumilovni Albansti muslimove na uzemi byvale Yugoslavie zlikvidovali, opet za olejdollary postavi a Vam se omluvi:-)!!!
    Buh Ti zehnej :-)
    Kdo po Tobe kamenem....
    az se ucho utrhne:-(

    Vodnikovo mene nez 1 procento

    OdpovědětVymazat
  4. V Kosovu kostely hořely, ve většině muslimských zemí nehoří a křesťané tam mohou v pohodě projevovat svoji hloupost a pověrčivost. Já bych z toho spíš dovodil že k maléru vede náboženství (jakékoli, viz Severní Irsko) až když se propojí s politikou.

    OdpovědětVymazat
  5. Nevim Anonymousi kterou vetsinu myslite.

    Rozhodne to neni Middle East, tam je jedine misto Jerusalem, kde vedle sinagog jsou i krestanske kostely jakoz i mesity mohamedanu vedle sebe a koexistuji. Nejen v Kosovu, i v Indonesii, krestany prohaneli a prohani dodnes!
    Ze se od toho vlada distancuje a pokud mrtvoly nejdou do desitek tak i mrtveho brouka hraje je jina story. Mame je za humny, je jich dost "umirnenych" muslimu":-(
    Jsou jak vysiti z Vodnikova scenare 99+ % mirumilovnejch :-)
    Bali bylo mirumilovne misto a oblibena destinace pro turisty z Klokanie. Navic levna. Dnes tam to 1 Vodnikovo % obcas nejakemu turistovi podrizne krk:-( Take uz tam nekolika lidem strcili drogy do zavazadla a monster procesy jedou na pokracovani. Takze je vlastne dobre ze jim rezou krky nevericim drogistum z Klokanie a Zapadu, jen sarija na ne plati. 99 % je ale hodnych ti by nesarijovali, to jen kdyz vladce prikaze poslusne souhlasi:-(
    Taktez na East Timoru( drive Portugalska kolonie) taktez na Filipinach a tech zemi je vic. Jde o princip stejneho metru, PADNI KOMU PADNI, kdyz svobodne stavet mesity v Evrope, tak stejne svobodne i v muslimskych zemich. To se nedeje. Ze nekde jsou trpena vice a jinde mene odlisna nabozenstvi je vec nejen postoje obyvatel samotnych ale i politickeho systemu te ci one zeme.
    Evrope hrozi ze na korektnost a demokracii zajde:-(
    Nasilnici a terroriste demokracii nepovazuji za prednost ale za slabost. Rozumi jen jednani z posice sily, nikoli recem o lasce a pravde!

    To je to co jsem se snazil mirumilovnemu Vodnikovi preplnenemu laskou naznacit :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Aby bylo jasno, Astře: jestliže těch 6000 teplických občanů svými podpisy pod tou peticí vyslali světu jasný signál: "JSME XENOFOBNÍ BURANI", je to jejich nezadatelným právem! Jestliže hradečtí nechtějí, aby si muslimové postavili centrum, je jejich právem proti tomu protestovat. Za to se jim nesměju (no, trochu jo, ale spíš je mi jich líto). Já se směju tomu, že si oni takhle představují svobodu a demokracii. Jak to pak má v tom Česku vypadat?!

    Nevím, jestli těch "nemírumilovnejch" je jedno procento nebo deset. Jde o to, že pro některé (a Ty mezi ně evidentně patříš) symbolisují ti nemírumilovní ten islám. Takže ač se Ti to nebude líbit, Ty - nevědomky - přispíváš svým postojem a svou energií k tomu, že to nedopadne dobře a jedno procento na jejich straně a jedno procento na naší straně zařídí, že se to bude řezat a odsere si to 99% na obou stranách. :-(

    OdpovědětVymazat
  7. V Kosovu kostely hořely, ve většině muslimských zemí nehoří a křesťané tam mohou v pohodě projevovat svoji hloupost a pověrčivost.
    Bravo.

    OdpovědětVymazat
  8. http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Syria

    http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_the_Middle_East

    http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Egypt

    OdpovědětVymazat
  9. http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Lebanon

    OdpovědětVymazat
  10. křesťané tam mohou v pohodě projevovat svoji hloupost a pověrčivost.
    Jak kde. Zrovna Egypt není dobrý příklad, ale vcelku positivní zprávy mám například kupodivu z Íránu nebo z Libannonu.

    OdpovědětVymazat
  11. Burani v Hradci Kralove? Jak pro koho.
    Pro mne je to osvezujici prihoda, konecne se nekdo pokojne a v ramci demokracie vyjadril, ze neco nechce. Nebyla potreba nacku ani antify, zadne nenavistne slogany.
    Uplne se zapomina, ze mesita je pro muslima malym kouskem Allahovy zahrady, odkud verici porada sve vypravy, dusevni i materialni. Neznam jedineho prikladu ze svobodne zeme, kde by byla mesita zrusena--jakmile jsou zalozene, jsou tam navzdy. Maji cas. Proto se zacatecni okazala mirumilovnost postupne zmeni na islamskou autoritu, odkud se vedou pravnicke spory o svobodu nabozenstvi, lidska prava mensin a multikulturni natlak na zbytek obcanu.

    Toto je prime jadro zhoubne a demokracii nicici Multi-kulti.

    Celkove cesti Romove jsou ve vydupavani svych prav oproti muslimum naprosti bridilove, ale v tomto se jiste rychle priuci, podivejte na bystry kmen Olahuv, az do Francie se zatoulal, jiste zaregistrovali, ze muslimove-mensina dostava stedre socialni davky.

    Kazdopadne tech tricet lidi demonstrujici za sva prava jsou pochopeni a ocenovani na mnoha mistech zemekoule, jiste Americany, kteri protestuji mesitu v New Yorku, Svycary, kteri zakazali na mesitach minarety, nebo i statisici Holandanu, kteri volili G.Wilderse.

    Jestlize jsou muslimove tak mirumilovni, proc musi stavet mesitu, proc se mirumilovne nespokoji s pronajmutymi mistnostmi pro jejich modlosluzebnictvi?

    Krestanske kostely jsou v muslimskych zemich napadany neustale, to uz ani do informacnich medii neprijde. Honba na krestany je spolecenska zabava v Pakistanu, v Nigerii bylo letos v breznu zmasakrovano a nahazeno do hromadnych hrobu tisice krestanu. Jelikoz je to muslimska agrese, zpravy o tom jsou strucne. Zadne knuceni a narikani o nespravedlnosti, jak se v opacnem pripade deje.
    Jen vyhruzka, ze se pastor nekde na daleke Floride chysta palit koran zapricinila smrt nekolika krestanu na druhem konci sveta v Malaysii. Tam vypaluji katolicke kostely (All Saints), nebo lutherany (Good Shepherd) regulerne, posledne kvuli tomu, ze se krestane odvazili nazyvat Boha "Allah" tot hrozna blasfemie...

    OdpovědětVymazat
  12. motto:
    v najezdech fseho druhu
    vzdy hledej jen vzpruhu
    nikdy nebud xenofobni
    sirit lasku je ted modni

    .. a hlavne souhlasit se stavbou mesit a center, jinak vysilate světu jasný signál: "JSME XENOFOBNÍ BURANI",
    To jsi vyslal signal lasky a pravdy primo ukazkovy:-)
    Kdyz s necim nesouhlasis proti necemu se branis = jsi XENOFOBNÍ BURAN ?,
    videl jsi takto nekde demonstrovat"krestany" ?
    Vodnikovo vice nez 1 procento
    Toto jakoby nevidis, zato velmi dobre 6tisic Teplickych ci Hradeckych xenofobnich obcanu:-(
    a z toho sis odvodil svuj krestansky projev zatraceni:
    Nevím, jestli těch "nemírumilovnejch" je jedno procento nebo deset. Jde o to, že pro některé (a Ty mezi ně evidentně patříš) symbolisují ti nemírumilovní ten islám. Takže ač se Ti to nebude líbit, Ty - nevědomky - přispíváš svým postojem a svou energií k tomu, že to nedopadne dobře..

    Dobre by to jiste dopadlo podle Vodnika kdyby obcane neprotestovali a naopak souhlasili.
    Expanse mohamedanstvi by pak mohla pokracovat mirumilovne az do bodu sarija a jihad :-)

    Aby to cos napsal mohl ctenar brat vazne, musi vedet ze sis napred odpovedel na otazku jaky signal vysilaji svetu ti kteri nekam pritahnou a tam se roztahnou
    Z Tveho textu vychazi, ze otestuji puvodni obyvatelstvo na miru xenofobniho buranstvi:-( Jsem rad ze uz Ti konecne doslo ze o tom jako vzdy v dejinach bude rozhodovat ono Tvoje vice nez 1 procento:-)
    Ale nejak Ti stale jeste to pouceni z dejin nedochazi, ze bud se budes branit a nebo budes prevalcovan!
    ----------------------------

    OdpovědětVymazat
  13. Egypt není dobrý příklad

    Já netvrdím, že tam mezi náboženskými komunitami panují příliš dobré vztahy, jenom tvrdím, že je úplná pitomost, že tam nesmějí mít žádný kostel - koptů je víc než Čechů a mají pro zajímavost i televizní stanici.

    OdpovědětVymazat
  14. Xenofobní burani - a proč ne, lépe se to nedá vyjádřit. A ti lidé nedemonstrovali za svá práva, demonstrovali za omezování práv jiných.

    OdpovědětVymazat
  15. A ti lidé nedemonstrovali za svá práva, demonstrovali za omezování práv jiných.
    ?
    Jaka prava ma pristehovalec do Saudi Arabia ci jinych muslimskych zemi?

    Dobre si ty obrazky prohlednete a prectete o co jim jde! Za co demonstruji tito muslimove v Anglii a v Evrope?

    islamiSace Evropy

    RECI O LIDSKYCH PRAVECH MAJI SMYSL POUZE V PRIPADE ZE BUDOU PLATIT PRO VSECHNY!
    howk

    OdpovědětVymazat
  16. Saudská Arábie pro mne rozhodně není vzor, kterému bych chtěl přizpůsobit občanská práva v České republice. O ostatních zemích s převahou islámského obyvatelstva mluvit nebudu, protože každá vypadá hodně jinak. Nevím o žádném dalším státu kromě tohoto divokého - mimochodem podporovaného USA - a USA okupovaného Afghánistánu, kde by nebylo možno si postavit kostel a modlit se v něm až do alelujá - ne že by zrovna tohle byl ten důvod, proč bych se tam chtěl stěhovat.

    OdpovědětVymazat
  17. Danielo, Vy plčete tak ďábelsky, že se na to ani nedá reagovat, nicméně jedno by mě zajímalo: jaké "modle" nebo "modlám" slouží muslimští "modloslužebníci"??

    OdpovědětVymazat
  18. A ti lidé nedemonstrovali za svá práva, demonstrovali za omezování práv jiných.
    A zase jsme u toho. Smí se to v demokracii? V Americe ano - tam smí demonstrovat i KKK. V Česku, v bojující demokracii, je ovšem svoboda slova omezená, takže omezování některých práv některých jiných je žádoucí. Nevím ovšem, že by na seznamu těch "některých jiných" byli muslimové jako celek. Není tedy vyloučeno, že královéhradečtí svým pivně-vepřovým happeningem ohrozili demokracii a měli by být stíháni přinejmenším jako Vondrák a Dupová!

    OdpovědětVymazat
  19. otestuji puvodni obyvatelstvo na miru xenofobniho buranstvi
    Astře, mezi manifestovaným xenofobním buranstvím některých Čechů a sračkovitou připosraností některých politicky korrektních multikulturních politiků je hodně velká vzdálenost a pravda bude (možná) někde uprostřed.

    OdpovědětVymazat
  20. Aha, anonyme,
    zrejme se nestykate s krestany, vedel byste, ze prava krestanu v muslimskych zemich jsou jen na papire, jako byvavalo ceskoslovenske plneni petiletky na 106 procent. Vas priklad Egypta nebyl dobry a jeste horsi je priklad Syrie, kde si krestane sice kostel stavet "mohou", ale nikdy nedostanou povoleni aktualni stavby, licenci, nebo je pozemek jinak nedosazitelny, zkratka stavba krestanskeho kostela skonci v byrokratickem pekle.
    Posledni zpravy z tolerantni Syrie:
    28.zari 2010
    House Churches Shut Down in Northern Syria.
    "The Syrian government ordered the closure of numerous 'house churches' for meeting in places the government deems inappropriate for worship. Many congregations in Syria cannot afford to buy a plot of land and build a church, so instead they purchase an apartment and turn it into a place of worship. However, during the past few months, the government has enforced a law stating that congregations must only gather in buildings that resemble a church.
    Many Syrian Christians, however, believe that the government's 'legal' excuse for closing churches is merely a cover-up for a wider government crackdown against Christian activity in Syria. 'Syrian Christians that are active in their faith know that they are watched very closely and the government is waiting for an excuse to crack down on them,' a Syrian Christian told ... 'The government is targeting all religious activities which are considered 'extreme' -- from extremists all the way to Christians… It is generally believed that the government is getting reports from Orthodox and certain denominations as well as secret police and certain Islamic congregations.'"

    Takze neortodoxni krestane jsou exremisti, uz i schazeni se v soukromi islamistum vadi, nu, jiste na to maji pravo, protoze Syrie je vetsinove islamska.
    Proto maji pravo protestovat proti nabozenstvi i Cesi, protoze republika je vicemene atheisticka. To by byl stejny metr, ktery ovsem dodrzovan neni a v tolerantni spolecnosti si muslimove mesity stavet i za protestu mohou.
    O omezovani prav bych mluvila teprve, az se budou v Evrope hromadne zavirat a nicit mesity....

    OdpovědětVymazat
  21. Popravdě opovrhuji všemi náboženstvími stejně, ale vzhledem k tomu, že nejde všechna zakázat, je nutno všechna povolit. Povolit tady, nezávisle na tom co se děje v Saudské Arábii. Rozhodně odmítám pokusy brát občanské svobody v České republice jako rukojmí za práva křesťanů v Saudské Arábii. Tvrzení, že nikde na Blízkém východě nejsou kostely je prostě lež, což je možno prokázat náhledem do libovolného turistického průvodce.

    OdpovědětVymazat
  22. Nevidim, ze by zde nekdo tvrdil, neco o neexistujicich krestanskych kostelich. Vzdyt prave v teto oblasi je silna krestanska tradice, krestanstvi prosperovalo treba na uzemi dnesni Syrie a Turecka staleti pred najezdy a kolonizaci islamu.
    V demokracii si nasilne sekty svatostanky stavet mohou, je to povolene zakonem, ale nazyvat lidi jineho nazoru, jeste k tomu jedince, kteri hrozbu islamu prokoukli, burany je IMO dosti sproste a ukazuje na neinformovanou omezenost osocovatele.
    Tady nejde o vymenu "tam kostel, zde mesita", to byla jen okrajova ukazka pro dukaz, jak islam operuje. Ne jen silene nabozenstvi, ale take ideologie, (kterou musi kazdy spravne verici muslim nasledovat ve forme jihadu) a ta je svetovy system klanici se Allahovi. Kazdy chapavy tuto myslenku najde v proslovech Ahmadinejada. Saudis uz jsou opatrnejsi, ti jen potichu podsouvaji islamske prvky zkrze petrodolary do zapadni kultury...

    OdpovědětVymazat
  23. JzP: oni ale neuctívají ten šutr jako Boha, což je podstata modlářství. Vidím v tom variantu toho, když mi uctíváme ikony nebo svaté ostatky.

    OdpovědětVymazat
  24. Ne jen silene nabozenstvi, ale take ideologie, (kterou musi kazdy spravne verici muslim nasledovat ve forme jihadu)
    Vaše neinformovanost je bohužel na Západě standardní a vina medií, které jsou za to zodpovědny, je strašlivá.

    Saudis uz jsou opatrnejsi, ti jen potichu podsouvaji islamske prvky zkrze petrodolary do zapadni kultury...
    FYI: Ahmadínežád nepředstavoval a nepředstavuje pro západní svět žádnou hrozbu, zatímco ti Vaši Saúdové financují světový wahabismus a právě ty výjimečné mešity, které by se měly zavřít, protože se z nich šíří terrorim a záměrné paralysování normálního běhu společnosti, což se nerovná "podsouvání prvků islámské kultury" (na tom samo o sobě není nic špatného).

    OdpovědětVymazat
  25. Vy jste rekl, Vodniku
    wahabisti, ja ne. Dobre tedy vite, odkud vitr vane a to pak protestantum nadavate do buranu? No to je mi teda pekne pokrytectvi. Ja nahodou studovala koran a hadithy s imamem na internetu, ciste kvuli otazkam zenske rovnopravnosti a musim vam rici, ze cim vic o islamu vim, tim je HRUZNEJSI. Oni ti muslimove nereknou casto pravdu nevericim, jiste vite, co je to takiya a take verim, ze mnoho evropskych muslimu vyzvu ke svate valce bere jako osobni boj proti hrichu a za priblizeni se k Bohu. Vsak uz jim bude od tech "pravych" muslimu v koranu ukazano jak se ma verny muslim chovat, jen se podivejme na az doposud mirumilovnejsi muslimy v Turecku, ti uz tez prozreli a vraci se k zakladnim pramenum islamu. Shahidi nejsou extremisti, ale verici, co doslova nasleduji verse koranu. Ono totiz nezalezi na tom co si myslime my, ale co si mysli a uplatnuji muslimove.
    " Middle East historian Bernard Lewis argues that "the overwhelming majority of classical theologians, jurists, and traditionalists (specialists in the hadith) understood the obligation of jihad in a military sense." Furthermore, Lewis maintains that for most of the recorded history of Islam, from the lifetime of the Prophet Muhammad onward, the word jihad was used in a primarily military sense.

    Nechce se mi hledat vsech 100 versu o svatem boji v koranu, uvedu jen jeden, ktery nakazuje nevericim, tedy i atheistum:-) rezat hlavy, nebo jim dat milosrdne milost.
    koran 47:4
    "When you meet the unbelievers in the Jihad strike off their heads and, when you have laid them low, bind your captives firmly. Then grant them their freedom or take ransom from them, until War shall lay down her burdens."
    Schvalne se na to muslimu zeptejte, uvidite, jak se budou vykrucovat. Pritom dobre vedi, ze rezani hlav zajatcum na videech je postaveno primo na teto pasazi koranu.

    OdpovědětVymazat
  26. Ale ale, preci jasný signál: "JSME XENOFOBNÍ BURANI",
    ...ze rezani hlav zajatcum na videech je postaveno primo na teto pasazi koranu?
    Ale je to jen JEDNO Vodnikvo procento a XENOFOBNÍ BURANI nejen protestuji ale snad by i chteli ublizit 99% hodnych a mirumilovnych!!! fuj
    V CR to znaji dobre, tam jeden Cikan neco ukradne a XENOFOBNÍ BURANI odsuzuji cele Cikanske ethnikum ! fuj

    Nechte si od Vodnika dat skoleni o krestanske lasce a nexenofobnosti.

    Kdybych se chtel na toto thema s Vodnikem vazne bavit, bylo by to jen za podminky ze bychom se oba dozili dnesniho datumu za 100 ci vice let, kdy muslimove budou schopni Evropu presoulozit a nasledne nastolit svoje viru a pravidla.
    "When you meet the unbelievers in the Jihad strike off their heads.."
    V pripade techto bojovniku za viru pravou nejem moje hlava by byla bez tela ale i FSECH mirumilovniku typu Vodnika, pokud by nepronesli kouzelnou vetu ze neni jineho boha nez Allah.

    Dovolim si proto dat ke zvazeni uvahu kdo ze je vetsim nebezpecim pro budoucnost lidstva, zda protestujici proti expansi mohamedanu ktere Vodnik nazval coby XENOFOBNÍ BURANY nebo lide projevujici se zpusobem a s nazory jak to zde prednesl laskyplny bojovnik Vodnik.
    ?
    howk, & no more comments!

    OdpovědětVymazat
  27. kdo ze je vetsim nebezpecim pro budoucnost lidstva, zda ... XENOFOBNÍ BURANi nebo ... Vodnik.
    Patrně by to chtělo upřesnit, jakého "lidstva". Vodník, který se špatně naučil lhát a vidět svět tržně, představuje pro podstatnou část dnešního západního lidstva nepochybně větší nebezpečí, než královéhradecký občan - čtenář Lidových novin a Respektu, protestně konsumující pivo a vepřové.

    OdpovědětVymazat
  28. Vodniku je tu maly rozdil.
    Zatim co se naprosto shodneme pokud jde o to jak "vidět svět tržně" a kam se riti, mame rozdilny pohled na viru a od viry odvozenou viru ci neviru ve svetle zitrky a co"lidstvo" ceka a patrne nemine.
    Ja rikam ze bohatstvi hmotne a z neho se prohlubujici chudoba ducha smeruje ke katastrofe a ze lekem neni sekani hlav a koncetin podle receptu viry Allahovy.
    Ty ve sve lasce k cloveku vidis nesouhlas s cizim kostelem coby XENOFOBNÍ BURANSTVI
    ale
    hrozbu
    kterou vidi jini nevidis ci ignorujes.

    Pripada mi to, jako ze hledas pijavice u pacienta, ktery ma otevrene zily. A to je bod naseho nedorozumneni:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Takže lékem má být linčující spodina pronásledující náboženské menšiny a zblblá mocnými, aby se před vším cizím neznámým běžela schovat pod sukně svých elit, které ji přitom bezostyšně vykořisťují

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymousi ci Anonymousko, chodite sem placat nesmysly:-(
    Co ma byt lekem mate spatne, bezte na skoleni o politicke korektnosti, expertu na to mate v CR neurekom, mozna Vam tam poodrhnou zaclonku i nad bezostysnym vykoristovanim:-) Pak budete schopen-a rozlisit bezostysne od ostysneho :-)
    I k pochopeni rozdilu mezi spodinou muslimskou a nemuslimskou by u Vas mohlo dojit:-)

    Mohamedani maji coby lecebnou methodu jiz zavedene usekane rucicky a hlavicky za vse co se neslucuje s jejich ucenim. Aby tak cinili spravne to jim pohlidaji a vysvetli jejich mufti-ove.
    Lincujici spodina ve Vasich predstavach se za dnesniho stavu v CR a Evrope konat nemuze, rozhodne ne v CR, ba ani v sousednich statech Evropy, nebot Vase Vlada je stale tak Kocabovsky korektni ze k necemu takovemu nikdy nejen ze neda pokyn, ale ma to kazdy ovcan CR ze zakona zakazano ! I za skodlive napisy ci popirani se u Vas zavira, natoz za LYNCH ci pokus o nej!!!, na to mate sametove zakony v radu desitek let a v mnozstvi vetsim nez malem :-(
    Protesty ktere oznacil Vodnik ve svem hlubokem pravdolaskovem rozhorceni jako XENOFOBNE BURANSKE jsou cajicek v porovnani s tim co Vam tu opakovane ukazuji z demonstraci a pozadavku muslimu roztahujicich se "bezostyšně" po Anglii, Hollandu, Francii a pomalu jiz po cele Evrope.
    Protestujici v Hradci Vam laskyplne a korektne popsal Vodnik coby "XENOFOBNÍ BURANY"
    Prohlednete si obrazky, prectete hesla, pozadavky a vyhruzky na transparentech pod kterymi demonstruje
    muslimska spodina

    Ceho je moc, toho je prilis!
    Lide v CR jsou jiz z velke casti ne obcane, ale poslusni ovcane, presto ale uplne srat na hlavu si jeste FSICHNI nenechaji. Mozna mnozi jiz ano, ale nekteri nemnozi stale jeste ne a cim vice Vase vlada Kocabovsky korektne knuci tim vice jsou nekteri obcane nasrati. Samozrejme ne spodina "zblblá mocnými" jak bylo moudre a spravne tridne oznamkovano, neboli jak se politicky nekorektne drive spodine rikalo "lumpenproletariat", ale lide kteri umi pouzivat horni polovinu hlavy.
    Pujde li to takto dal, brzy se ucho utrhne:-(
    Nekdy to dokonce vypada az tak, ze tohle nekdo organisuje:-(
    PS.
    Stare sestave komentatoru zde se omlouvam za poruseni 2 prikazani,
    -ze s Anonymama se nebavime- jakoz i
    -ze na commenty s urovni pod psa jezevcika neodpovidame-
    -----------------------------------

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>