čtvrtek 13. ledna 2011

Daniel Estulin o Bilderbergu

Daniel Estulin měl v Praze v sobotu přednášku o Bilderbergu, který už léta sleduje. Ne se všemi jeho názory se ztotožňuji, ale jeho pohled na Bilderberg Group (IMHO jen jeden z faktorů světovlády elit) mi přijde střízlivý. Z přednášky vyjímám:
»Ohledně skupiny Bilderberg panuje mnoho mýtů, že jde o tajné společenství. Bilderberg není tajným společenstvím, nejde ani o židozednářské spiknutí. Nesedají potmě v kruhu nad křišťálovou koulí při plánování nadvlády nad světem – pokud si něco takového myslíte, pak to nemáte v hlavě v pořádku...Nejde jim o budování „jediné světové vlády“ nebo „nového světového řádu“, jak si řada lidí myslí. Jde spíše o budování firmy JEDINÁ SVĚTOVÁ KORPORACE S.R.O.«
Ve své sobotní přednášce byl ale Estulin ještě ostřejší. Podle něj Bilderberg usiluje o rozvrat a chaos ve společnosti, ekonomický kolaps, zánik národních států a národních měn – to vše proto, aby mohl lépe ovládat zbytek obyvatelstva. Netají se také svými plány na redukci počtu obyvatel na zemi (viz Bondyho předpovědi o možnosti usilování elit o globální genocidu z 80. let). Pobavily mne také jeho výroky na adresu Karla Schwarzenberga: „Morální společnost nemůže mít někoho, jako je Karel Schwarzenberg, na mocném místě. Karel Schwarzenberg by místo prezidentování měl jít do zoo, možná tam by mohl být prezidentem, kdyby ho ale zvolili.“

Je smutné, že se tento člověk obdivuje Václavu Klausovi a vidí v něm snad nějakou alternativu k vládě bilderbergských elit.

18 komentářů:

  1. Bez lásky ke spravedlnosti a lásky k pravdě, nemá člověk žádnou hodnotu. Všichni lidé v naší civilizaci, ze kterých vyzařují tyto mravní kvality, nesou na sobě pečeť nesmrtelnosti. Věřím, že v České republice je jeden takový člověk. Možná jste o něm slyšeli. Jmenuje se Václav Klaus.

    Hahahahahaha.... kde ta přednáška byla, v Bohnicích?

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, je to příšerné. Má kliku, že za veřejné vyjádření tohoto svého velmi hloupého názoru si nepůjde sednout do lochu jako Vondrák s Dupovou.

    Ševče, drž se svého kopyta a ty, Danieli, svého Bilderbergu...

    OdpovědětVymazat
  3. JzP: Klaus by se jako jednooký mezi slepými nazvat skutečně dal. Potíž je v tom, že Estulin mluví o jeho MRAVNÍCH KVALITÁCH, které "nesou na sobě pečeť nesmrtelnosti." V tom punktu je tedy úplně mimo neb právě Klausovy morální kvality se staly pohříchu symbolem postsametového českého marasmu.

    OdpovědětVymazat
  4. Je smutné, že se tento člověk obdivuje Václavu Klausovi a vidí v něm snad nějakou alternativu k vládě bilderbergských elit.

    Rozumne vysvetleni proc pokrok znamena neoddelitelne expanzi cloveka do Vesmiru.
    Taktez co tomu brani.
    V zaklade je s clankem pak nutno souhlasit.
    I v tom jak "rozumnym" zpusobem popisuje funkci seskupeni Bilderberg, viz Vodnik vyse.

    Nejde jim o budování „jediné světové vlády“ nebo „nového světového řádu“, jak si řada lidí myslí. Jde spíše o budování firmy JEDINÁ SVĚTOVÁ KORPORACE S.R.O. Kdysi v roce 1968 v Kanadě George Ball, tehdy podtajemník pro hospodářství ve vládách presidenta Kennedyho a Johnsona, řekl: „Jak máme najít legitimní základnu pro posílení moci korporací, když tyto korporace dělají rozhodnutí, která mají zásadní vliv na ekonomický život národů a přitom se vládám těchto národů zodpovídají jen minimálně?“

    http://www.reformy.cz/zpravy/daniel-estulin-globalni-vlada-s-r-o/

    PS
    Stejne jako existuje rozumne vysvetleni k cinnosti Bilderbergu, existuje jiste i k autorove obdivu smerem ke Klausovi.
    Uz to ze se dokazal postavit vuci integraci do Velke Evropy a poukazat na rozpory a nerovnopravnost ve vztazich je pro mnohe hrdinou. Ukazte jineho ci jinou hlavu statu ktera se odvazila. Jako odvazny Euroskeptik vejde do dejin. To jestli a jak moc zkurvil privatizaci to mu na obdivu lidu k zasadovemu postoji mezi lidem neubere.

    OdpovědětVymazat
  5. Leon Kreutzfeld14. ledna 2011 v 16:35

    Koukam, ze ten Estulin spolupracuje s Alexem Jonesem, to je pekny ptacek! Tak to je jasne, ze jste se zase nekde nechal tahat za nohu pane Vodnik.

    V tom clanku jsou same rozpory a pitomosti, nevim, jestli od vas, nebo toho Estulina. Tam ani nejde moc o nejaka fakta, ale jasne logicke rozpory. Ono je celkem jedno, jestli chteji globalni vladu nebo globalni korporaci, obe jsou formou moci a v tomto kontextu mezi nimi rozlisovat je blbost, to spis ukazuje, ze jen tak zvani aby vyplnil cas za ktery ho plati. A kdyz ted ta financni oligarchie chce globalni korporaci, proc zaroven chteji ekonomicky rozvrat? Vzdyt by prisli o penize, nebo ne? A jak se da pri chaosu ve spolecnosti lepe ovladat obyvatelstvo? Kdyz je chaos, tak to prece znamena, ze si kazdy dela co chce. A to uz ani nemluvim o tom, ze eserocko a korporace jsou dve ruzne obchodni entity, a rikat tedy Korporace s.r.o. ja taky logicky nesmysl.

    Proste jste zase naletel vp. Vodnik. Bilderberg Group, Trilateral Commission a dalsi podobne outfity, to je jenom kour a zrcadla. Ti skutecne bohati a mocni raraskove, kteri tahaji za nitky a ovladaji vas zivot mnohem vic nez si myslite, ti jsou uplne nekde jinde, kde byste je vubec necekal. Jsou ovsem uplne nenapadni a neviditelni a mohou byt kdekoliv, klidne treba I u nas, v ping-pongovem clubu. A ted s rozvojem nanotechnologii se ta kontrola bude jeste zvetsovat. Zacneme pridavat nanorobotytreba do mestskeho vodovodu, nebo do zachodoveho papiru a tak se vam dostanou do tela. VYs e budete dale zajimat o BIlderberg, ale veskutecnosti budete pracovat pro uplne nekoho jineho, akorat to nebudete vubec vedet.

    OdpovědětVymazat
  6. V.p. Kreutzfeld, pokud jste četl můj příspěvek přes tím, než jste do sebe vylil flašku raki, tak jste si mohl všimnout větičky "Ne se všemi jeho názory se ztotožňuji".

    Ono je celkem jedno, jestli chteji globalni vladu nebo globalni korporaci, obe jsou formou moci a v tomto kontextu mezi nimi rozlisovat je blbost
    Blbost možná, ve smyslu zbytečnost. Logický rozpor v tom nevidím, jde, myslím, jen o úhel pohledu nebo akcent.

    A kdyz ted ta financni oligarchie chce globalni korporaci, proc zaroven chteji ekonomicky rozvrat? Vzdyt by prisli o penize, nebo ne?
    Já myslím, že o peníze nepřijdou ani v tom Řecku, které rozvrátili. A co Kocourkov? To psal Bondy kolem roku 1990: všechno to tu vytunelují a pak nás prodají za hubičku (konkursní podstata se snad tomu říká, nevím). Já jsem, pravda, ekonomický idiot, ale tohle chápu líp než to, když za krise sypali pomeranče před očima hladovějících nezaměstnaných do řeky.

    A jak se da pri chaosu ve spolecnosti lepe ovladat obyvatelstvo?
    Tak, že to obyvatelstvo z toho chaosu bude chtít ven a samo bude po ovládnutí volat a bude ho pomáhat nastolit...

    Korporace s.r.o. ja taky logicky nesmysl.
    Tak to je možné, v.p. Kreutzfeld, tomu já nerozumím.

    Bilderberg Group, Trilateral Commission a dalsi podobne outfity, to je jenom kour a zrcadla. Ti skutecne bohati a mocni raraskove, kteri tahaji za nitky a ovladaji vas zivot mnohem vic nez si myslite, ti jsou uplne nekde jinde, kde byste je vubec necekal.
    Tedy metakonspirace? ;-) Já s tím souhlasím, ovšem s tím, že Bilderberg Group, Trilateral Commission, Carlyle Group nebo CFR nejsou jen kouř; přinejmenším někteří ti skuteční loutkovodiči tam sedí také. Ale jak jsem psal rovněž v postu, považuji tato sdružení jen za kamínky v mosaice, ve které - může být! - některé ty nejdůležitější kamínky nejsou vidět.

    OdpovědětVymazat
  7. Vodniku nepripada Ti podivne, ze mozaika ci skladanka financne rozesraneho sveta, ktera se stale jasneji a jasneji rysuje jakoz i nekteri banksteri a banksterske a nadnarodni korporace ktere za tim viditelne jsou, nejsou z nekterych mist zemekoule viditelne? Treba z ping-pongoveho clubu:-(
    Asi by to chtelo zacit hrat ping pong.
    Jenze problem bude v tom ze do ping-pongoveho clubu se bezny smrtelnik nedostane:-(
    Ani v Bilderbergu, ani v Tel-Avivu :-(
    Ale alespon uznej ze to je take kumst, kdyz uz se neda poprit existence tech kteri kurvi svet tak alespon prohlasit je blbej ovcan vidi spatne a nekde jinde nez ve skutecnosti jsou.
    A dal se hraje ping pong s blbym ovcanem,
    vsak mi ho zase tam kam potrebujem dostanem:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Ackoliv radsi oponuji, v tomto pripade souhlasim, pan Kreutzfeld napsal naprosto logicky a pravdivy komentar, neni co dodat.
    Snad jen to, ze kdyz vezmeme jmeno toho hochstaplera a skrtneme pismenka "E" a "t", pridame pro presnost hacek na "s", pak vznikne velmi prilehavy nazev.:-))

    OdpovědětVymazat
  9. Astr: přesně tak! Když už ani blbý občan nemůže nevidět, řeknou mu, že to stejně nevidí dobře a nebo že to, co vidí, není vlastně to, oč jde...

    OdpovědětVymazat
  10. Daniela: takže Vy věříte na metaspiknutí, kdy loutkáři sedí třeba v Haifě?? To bych zrovna od Vás nečekal, to na Nezvědavce radši nepište! ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Vodniku, na N. pisu rada a co chci, mam svuj nezavisly mozek.
    Uz jsem zde nekolikrate psala, ze povazuji spiklenecke teorie, NWO, svetove loutkare tahajici neviditelne nitky za uplnou blbost. Toto si vymysleji ubozaci, kteri maji nevolnickou mentalitu, ktera musi v jejich omezenem ramci mysleni zahrnovat nejakou aristokracii, jim nadrazenou elitu. Povazuji za normalni, ze obrovske nadnarodni koncerny maji sva pravidla a v jejich sfere vlivu maji snahu a moc rozhodovat, nevim, co je na tom tak podezreleho. Kazda firma prirozene konspiruje jak se co nejlepe prosadit, kdyby tomu tak nebylo, tak neporoste a nakonec zanikne.
    To byste jako chtel, aby se BP rozdelilo mezi ruzne statni utvary, treba lidu Recka nebo CR? No, to by to dopadlo.:-)
    Chaos neni v zajmu obchodu, kdyz se zvedne luza, pak neni odber zbozi a z ceho by pak platili "konspiratori" sve zoldnere a kolaboranty, kdyby se chteli domoci vladnuti? V Americe je tato fantasmagorie uplne nemozna, protoze vetsina lidi by se uzivila bez pomoci systemu. Velmi skromne, ale uzivila.
    Suskani v podhradi proti autorite mne ukazuje, ze se tito hlupackove nezmohou na zadnou zasadni akci--pro zakerne a otrle sionisty by jejich fnukani bylo jiste smesne a irevalentni.

    Daniel Sulin pozoruje neuspesne Biderbergy asi dvacet let, ackoliv jednou prorokoval, ze tajne sily NWO budou rozdelovat Kanadu
    na dva dily (kvuli snazsimu zotroceni). Kdyz se tak nestalo, tak prohlasil, ze jeho verejne odhaleni tomuto planu zamezilo!! To je hrdina, co..:-))
    Nevim, kolik spiklencu sedi ve sklepe v Haife, jestli, ti vsak na svetove deni nemaji zadny vliv. Zrovna tak jako vyroky opiciho krestana P.Hajka nebo nackovske zaobirani se sionistickymi protokoly..

    OdpovědětVymazat
  12. Danielo, já jen regoval na Váš výrok "pan Kreutzfeld napsal naprosto logicky a pravdivy komentar, neni co dodat" Jak vidno, je co dodat.

    Pozoruji, že rhetoriku proti konspiračním theoriím máte naučenou na výbornou. Ovčan jako Vy je pro NWO požehnáním! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ale Vodniku:-)

    Pozoruji, že rhetoriku proti konspiračním theoriím máte naučenou na výbornou. Ovčan jako Vy je pro NWO požehnáním! :-)

    Precti si to jeste jednou
    Povazuji za normalni, ze obrovske nadnarodni koncerny maji sva pravidla a v jejich sfere vlivu maji snahu a moc rozhodovat, nevim, co je na tom tak podezreleho

    Takove priznani se k servilnosti nevyssiho kalibru Ti nic nerika?
    Takto fungujici mozky ktere vidi system co z lidi dela novodobe otroky TRHU jako spravny a nic podezreleho na nem nevidi, k tomu snad neni co dodat:-(
    Spolecnost ktera ma latku nastavenu tak ze vitez je ten kdo dokaze urvat maximum za kazdou cenu, jak nam soucasna svetova situace ukazuje ze bez ohledu na lidi, co je to za spolecnost? A hlavne jaka budoucnost ceka takovou spolecnost ? Co muze dal cloveku TRH se stale tvrdsimi a krutejsimi pravidly?
    Eliminovat slabe, neschopne, nemocne, neproduktivni, neprizpusobive? Hura:-) Konecne duvod svrhnout tenhle TRZNE neproduktivni povl ze skaly a kupredu za dalsimi trznimi uspechy, za dalsimi zisky!
    Shalom a dal krajinou temnou:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Bilderberg nepochybně tajná společnost je, protože utajují o čem jednají. Pravděpodobně tam slaďují asociální pravicovou politiku (což není zakázáno), určitě se nesnaží zredukovat počet obyvatelstva očkováním apod., to jsou nesmysly, ten rozvrat a zkáza je vedlejším důsledkem této politiky, není to úmysl, nanejvýš je to úmysl nepřímý (pan Peters vám to kdyžtak vysvětlí).

    OdpovědětVymazat
  15. No hlavně media až do 80. let o jeho existenci mlčela (pokud ji dokonce nepopírala), ačkoli se jednalo o sjezd mimořádně důležitých lidí, hlav států, premiérů, Rockefellerů atd. V 80. letech velmi váhavě a okrajově začala jeho existenci připouštět, ale bagatelisovala ji jako Karel Schwarzenberg ve svém proslulém televisním vystoupení na toto thema. V této fasi se doposud nachází ovčanka Daniela. Teprve okolo r.2000 začalo být myslícím lidem jasné, že se jedná o velmi důležitá setkání a pokud se kolem toho dělá tolik tajností, tak to velmi pravděpodobně smrdí!

    OdpovědětVymazat
  16. Panove konspiratori,
    neberu vam "scape goat" mentalitu, jen se hlodejte a zerte stavem lidstva..:-)
    Ja si myslim, ze za tim je neuroticka touha po spravedlnosti ovlivnena silnou paranoii.
    Na dukazy si musite pockat, vzdyt uz cekate 30 let--doufejte a ocekavejte, mozna opravdu prijde bilderbergsky whistleblower, typu Mesiase, a odhali tusenou pravdu..:-)
    Ono by to bylo docela jednoduche vzit nadnarodnim monopolum jako jsou staty OPEC jejich silu a vliv. Jednoduse nepouzivat jejich produkty. Takze kdo v jadru muze za silu volneho trhu a poptavky? My KONZUMENTI. Ne nejaci spiklenci, co konspiruji zakerne habadury na prosty, nic netusici lid.

    Vidim, ze k vam jeste nedorazila spiklenecka vlna okolo tajne oblasti, kempu Bohemian Grove v Kalifornii.Tam se teprve kuji pikle. Originalni kabalisticke ritualy a tajne smlouvy, co ovlivnuji celicky svet !

    OdpovědětVymazat
  17. Mimochodem, hodně zla v tomto světě také působí příklad úspěšného fašistického státu Izraele, který rozdělil své obyvatelstvo podle rasového původu. Již teď ho napodobují fašizující pobaltské státy, pokud to světová veřejnost nezatrhne bude se to dále šířit.

    OdpovědětVymazat
  18. dal sirit stare dobre zvyky a mravy,
    urra, za roodinu, za Staalina, urraaa.....
    spravne souzi, je treba jim ty multykulty myslenky vyhnat z hlavy ...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>