úterý 11. ledna 2011

Lubomír Stejskal podpořil svobodu slova pro neonacisty!

Samozřejmě ne přímo. Titulek jsem zvolil bombastický proto, aby upoutal všechny, kteří tohoto fanatického sionistu znají. Ale ve svém článku na Psu tento pán trvá na tom, že v žádném případě nelze výzvu Sarah Palinové "Odstřelte politky" považovat za trestný čin! Viníkem zůstává pouze střelec z Tucsonu (pan Stejskal píše konsekventně "z Tusconu" - je v Arizoně jiné město tohoto jména?). Rovněž za vraždu Rabína nese vinu Jigal Amir a nikdo jiný.

Něco na tom je, zastánci bezbřehé svobody slova jistě zajásají. Tímto nebezpečným liberalismem ovšem pan Stejskal osvobozuje nejen neškodného Vondráka a Dupovou, nejen Zündela (který ostatně nebyl odsouzen za propagaci nacismu nýbrž pouze za popírání holokaustu). Pan Stejskal dává zelenou všem, kteří chtějí volat "Židé do plynu!" nebo "Jeden Vítkov nestačil!"

Myslím, že by si policie české republiky měla v zájmu všech lidí, kterým jsou svoboda a demokracie drahé, na pana Lubomíra Stejskala pořádně posvítit!

23 komentářů:

  1. Leon Kreutzfeld11. ledna 2011 v 16:06

    "pan Stejskal píše konsekventně "z Tusconu" - je v Arizoně jiné město tohoto jména?"

    Mr. Stayskull trpi tzv. bushevickym syndromem, tzn. ze neumi spelovat. Proto si muze na "Tweeteru" cist zpravy z "Tusconu" a pak delat na Psu chytreho.

    Tato porucha je na Psu hodne rozsirena, treba takovy vp. Neumann, ten nedokazal napsat ani "Cheney".

    Otazka pak jestli lze verit zaverum techto psich mudrcu, kdyz to vyrabeji stylem "garbage in, garbage out".

    OdpovědětVymazat
  2. No tak pise z Tusconu, ono je to skoro-foneticke, jelikoz se to "c" v jmenu nevyslovuje, naprosta prkotina, toto by se melo blahovolne prechazet, zrovna jako ja nedelam vedu z toho, ze pan Kreutzfeld zprznil anglicke slovo "spelling".
    Palinova urcitou zodpovednost za sve terce a vyroky nese, ale to neni nijak trestuhodne a v ramci jeji politicke image naprosto pochopitelne. Sileny strelec je absolutni psychopat a zde system selhal, neb mel byt uz davno ve sverci kazajce. Je to podobny maniak stada vericiho na NWO, ze vlada pacha na obcanech "mind control" a jine halucinace. Ja jim rikam zvedave opice.

    Nackove se v Americe musi ridit zakony statu, ve kterem ziji. Zde je trestne rvat "Zidi do plynu", protoze je to vyhruzka a hate speech, poskozujici prava obcanu zidovskeho puvodu.
    Neonacisti Dupova a Vondrak nasledne podlehaji zakonum Ceske republiky, nalepkovani je agitace pro nove cleny do skupiny, ktera je spolecnosti skodliva. O trestu nebo osvobozeni obzalovanych by pak mel rozhodnout nezaujaty soud na zaklade spolehlivych dukazu.

    Dedek Zundelu v Kanade ohrozoval spolecnost, coz mu bylo prokazano, za to byl nekolikrate spravedlive odsouzen a sedel ve vezeni podle kanadskych zakonu. Pak sedel ve vezeni podle zakonu nemeckych, neni teda co resit. Nelibi se? Zmente zakony.

    OdpovědětVymazat
  3. Leon Kreutzfeld11. ledna 2011 v 22:08

    Pani Danielo, prestante spinovat, ja jsem nepsal spelling, nybrz spelovat. To je jako kdyz vy jste napsala foneticke misto phonetic. Nicmene ja to blahovolne prejdu, protoze zde jen tak nezavazne kecame, zatimco Pes, to je vitrina ceske "pravice", tak tam jak jiste uznate je treba jina uroven.

    Tucson je vyjimka na kombinaci spelovani a vysloveni. Ja ale z nejakych duvodu tyhle veci okamzite vidim, kdyz si prectu Tucson nebo Tweeter, vsimnu si toho stejne rychle jako nahe zeny s penisem treba. To je proste muj talent nebo uchylka.

    Myslim, ze by ti lide co o tom pisou by si to aspon po sobe mohli zkontrolovat, protoze kdyz nekontroluji spelling, jak asi kontroluji fakta?

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, Minderbinder, nechybí jim v posledním odstavci nějaká interpunkce?
    :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Vliv reci politika na chovani obcana?
    To je dobre thema na dlouhou debatu :-(
    idnes

    Co treba vliv filmu na dusi cloveka? Takovych ve kterych se pocet mrtvych neda spocitat a lidem vymyvan mozek na pokracovani.

    OdpovědětVymazat
  6. To je jina, pane Kreutzfelde, kdyz to podate srozumitelne metaforicky...:-)

    Z toho vidite, ze svoboda slova v Americe uplne vyresena neni a kazda generace si musi nastavit svoje pravidla.
    Kazdopadne tuhle strilecku levicovi demokrati republikanum tak lehce nenastrci. President Obama mel taky macho reci, kdyz nadsene kandidoval...

    Jo a nejvice zde rozhorcene rvou levicaci z Hollywoodu, co vydelavaji na akcnich mrtvolach...

    OdpovědětVymazat
  7. Palinova urcitou zodpovednost za sve terce a vyroky nese, ale to neni nijak trestuhodne a v ramci jeji politicke image naprosto pochopitelne.
    A neni to stejne v pripade samolepek nebo Zundela? Neni to rovnez "nijak trestuhodne a v ramci jejich politicke image naprosto pochopitelne"?

    OdpovědětVymazat
  8. Palinova je hlavne strasny zbabelec. Proc tu mapu davala z webu pryc? Bud stoji za svobodou slova a nebo ne. Toto neni Amerika jak ji pravi Patrioti miluji!

    OdpovědětVymazat
  9. Vodniku, v ramci image Vondraka a Dupove je to pochopitelne, ovsem v ramci zakona je to trestuhodne.
    Na kolik trestuhodne, to at dokaze a rozhodne cesky soud.
    Neonacistcke pomatence D.+V. zatim neradim k statu nebezpecnym individuim jako je nacista Zundel. Jemu bylo dokazano, ze upiral svobodu slova jinym, verejne nadrazoval arijskou rasu v rasistickem pojeti, verejne popiral nacisticke zlociny, verejne lhal a vyuzival nespokojene primitivy ke svemu prospechu, tim minim hlavne prospech financni.
    Tri demokraticke spolecnosti ho odsoudily jako spolecnosti nezadouciho a to by melo byt i pro naivni pricmrdalky smerodatne.

    OdpovědětVymazat
  10. Takže podle Vás je trestuhodnost nějakého činu určena výlučně zákonodárstvím dané země? Kdyby Zündel propagoval nacism v USA, kde se to smí, tak by jeho jednání trestuhodné nebylo? Když Íránka zahne svému manželovi, zaslouží trest (=smrt), protože v Íránu to je trestuhodné?

    OdpovědětVymazat
  11. Samozrejme, Vodniku, ze trestuhodnost je vylucne v rukach zakonodarstvi jednotlivych spolecnosti-statu. Jeste nemame NWO.:-)
    Nesmime ale slucovat moralni opovrzeni se zakony zeme. To by vubec v Americe neslo, aby se zavirali hnusaci kvuli tomu, ze jsou okolnim obcanum hnusni, vezeni by nestacila. Musi se cekat, az se projevi trestnym cinem.
    Co je trestne v Americe, neni nutne trestne v CR nebo naopak a toto je silne ovlivneno vlastni historii a zkusenosti. Nastesti mame, az na male vyjimky, celkovy soulad prava s nasim vnimanim morality. Morality judeo-krestansko-helenisticke.
    Islamska moralita je znacne odlisna, nezmenena od sedmeho stoleti a neslucitelna s occidentem.
    Proto mame pripady, ze zde v Americe jde muslimsky muz do vezeni za biti nebo uskrceni manzelky, oproti Iranu, kde trestani manzelky-podrizene je v souladu se sharii...

    Ruzne zakonodarstvi umoznilo novy zivot imigrantum z CSSR, zaplat panbu, ze zapadni justice socialisticke zakony neuznavala.

    OdpovědětVymazat
  12. Takže zpět k úvodnímu thematu: když pan Stayskull tvrdí, že Sarah Palin nemá podíl viny na arizonském incidentu, tak je to ne proto, že by její výroky nebyly nebezpečné, nýbrž proto, že ve americký zákon netrestá?
    A naopak: činnost Vondráka a Dupové je vysoce společensky nebezpečná nikoli z podstaty věci, nýbrž proto, že tak stanoví český zákoník?

    Nesmime ale slucovat moralni opovrzeni se zakony zeme.
    Samozřejmě, že ne. Mně se nacism hnusí, ale nejsem si jist, jestli je to v pořádku vsadit do vězení někoho, kdo tomu věří (pokud vysloveně nevybízí k násilí nebo k svržení vlády a nastolení tohoto régimu). A opakuji: Zündel byl snad souzen v Kanadě za propagaci nacismu, ale poslední soud v Německu ho odsoudil pouze za popírání holokaustu, což považuji za ryze totalitní skvrnu na tváři demokracie. Demokracie se pozná podle toho, že povoluje šíření názorů právě odpudivých! Toleranci k názorům žádoucím vykazovali jak nacisti, tak bolševici; vykazuje ji na svém blogu i Věra Tydlitátová.

    OdpovědětVymazat
  13. Nevim, jestli rozumim.
    Palinova se proti zakonu preci nijak neprovinila, odsouzeni je, u opozice, jen a jen moralni.
    Pisi, ze zakony jednotlivych demokracii se ruzni, neb jsou silne ovlivneny minulosti a negativnimi zkusenostmi. Chtela bych videt, jak by dopadli kambodzsti nalepkari, propagujici i neprimo Pol Pota. Vubec se nedivim Nemcum (a Cechum), ze maji zakon o popirani holokaustu.
    Cinnost Dupove a Vondraka nebezpecna ceske spolecnosti jiste je, ostatne jako kazdy zastance a clen totalitniho hnuti, nemohu ale posoudit miru nebezpeci. Kazdy system si pricku nastavuje sam a je zodpovedny za civilitu a bezpecnost vlastni zeme.
    Svoboda slova je jedno a bojuvky mlatici homosexualy, nebo pogromy na Cikany je druhe. Je to stejna agresivni luza, ke ktere patri D.+V.? To nemohu posoudit, to je hlavne zalezitost ceske justice a vnitrnich okolnosti. . Co ale vim s urcitosti je, ze je velmi smutne, ze se nekteri Cesi k nacismu obraceji, ke stejne smrtici ideologii, ktera vrazdila jejich predky...

    OdpovědětVymazat
  14. Danielo, já taky netvrdím, že by měla jít Palinová do lochu. Já jen tvrdím, že když Stayskull exkulpuje ji, nemůže zároveň volat po potrestání neonacistů; jediné, co opravňuje poslat neonacisty do lochu, je trestní zákoník ČR.

    Cinnost Dupove a Vondraka nebezpecna ceske spolecnosti jiste je, ostatne jako kazdy zastance a clen totalitniho hnuti
    Samozřejmě, že není! Čím? Trochu Vám to vysvětlil JzP: neonacisté nemají v podstatě žádné zázemí, s výjimkou občanů, zfrustrovaných cikánskou kriminalitou v určitých lokalitách - a to je vina vlády a kocábismu, že se s tím nic effektivně nedělá.
    Výzvy Palinové (byť ne míněné vážně) jsou v zemi, kde je legální nosit zbraň a ve které byli zabiti 4 presidenti, M.L:King a pár dalších, nesrovnatelně nebezpečnější, než vylepení samolepky z textem "www.[zrušeno].cz"

    Chápat zákon o popírání u Němců je jedna věc, vysvětlovat ho jako správný, racionální a demokratický, je věc druhá. U ostatních evropských národů pro to vysvětlení není. Ledaže byste zastávala thesi Leona Kreutzfelda, že všechny evropské národy, křesťanské církve a de facto celý svět je až na výjimky spoluzodpovědný za holokaust a měl by platit reparace.

    OdpovědětVymazat
  15. Palinová se mi odsud z Kocourkova jeví jako docela příšerná osoba...ty její projevy jsou na můj vkus poněkud sládkovské.
    Její stránky s mapkou jsem neviděla, ale pokud tam byla, tak je skutečně blbá- takhle se kriket nehraje.

    OdpovědětVymazat
  16. Palinová se pohybuje mimo rozsah evropského vkusu a to i vkusu hloupého voličského stáda. Amerika je jiný svět, nic naplat...

    OdpovědětVymazat
  17. Palinová je vyřízená! Reagovala ve videu na kritiku, že svou vyostřenou rétorikou přispěla k nedávnému masakru v Arizoně. Prohlášením ale způsobila opět jen rozruch. Oponentům vyčetla, že by ji neměli neprávem obviňovat - použila ovšem termín, kterým se zpravidla označuje obviňování židů z rituálních vražd. Palinová podle šéfa Národní židovské demokratické rady Davida Harrise měla po tragédii zmírnit svou rétoriku, místo toho ale použila výraz, který je spojen se zločiny antisemitů vůči židům. ADL: "Přáli bychom si, aby Palinová použila jinou frázi místo té, která je tolik spojená s bolestivou historii židů." Tímto šlápnutím do hovna spáchala politickou sebevraždu. I když - pokud si dostatečně roztrhne roucho a nasype popel na hlavu, tak bude ještě použitelná, protože je hezká, populární (u debilů) a blbá jak troky.

    OdpovědětVymazat
  18. Možná jen to, že střelec Jared Loughner je halachický Žid, drží poněkud na uzdě označování tohoto útoku za "antisemitskou vraždu". (Jestli teda mají ti bojovníci za občanská práva bílých pravdu...)

    OdpovědětVymazat
  19. K obhájcům svobody slova pro neonacisty, antisemity, rasisty a bolševiky se přidal i Roman Joch. :-))) Co s tím, neoconi, co s tím uděláte?...:-D

    OdpovědětVymazat
  20. Roman Joch napsal clanek ve kterem odpovedel tem kteri by k serii blbejch proslovu Sarah Palin chteli pridat i jeji spoluodpovednost za ciny ktere by mohly na jeji reci navazovat.Nejde o to ze stacilo malo, nezverejnit mapku s krizky ci volit jiny slovosled.
    Toho ovsem pani Palin neni schopna.
    Ta bude perlit jak perli i nadale coz by ani tak nevadilo v zemi demokracie a svobody slova, naopak ona je vzorovou ukazkou toho jak to se svobodou slova v Emerice je:-) Trojsky kun je v novinarske ethice. Z nejakeho duvodu se prave novinari na Sarah Palin zamerili v mire vetsi nez male a jedou po ni a jedou a jedou. A stale je veselo:-(
    V ocich svetove verejnosti tim Emerice delaji opravdu vynikajici reklamu:-( Vic nez o siri svobody slova (pro nekoho a nektere) o urovni nekterych politiku a "kandidadu" na nektera mista v casech budoucich. Mozna to delaji cilevedome ve snaze poucit ovcana ze svetlych zitrku nebude? Naopak pro nektere to muze i vypadat jako nova vychazejici hvezda.
    Je li pravda co prohlasil jeden novinach na dotaz proc ji opakovane ukazuji a dostava tolik prostoru, odpoved znela, "nekteri lide ji miluji".
    God bless You Amerika:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Vzpomnela jsem si na vas, pane Aster, pri reportazi o tech hroznych povodnich, ktere vasi zemi postihly, znicena mesta a ztraty na zivotech, ze se starate o budoucnost lidstva a zatim muze prijit uplne neocekavana hrozba odjinud.
    Mam dojem je, ze Sarah Palin slouzi jako hromosvod pro rozjitreny lid- verejnost a mozna jde o pokus, aby se odpoutali radovi volici, ti, kteri nejsou tak politicky zapaleni a presli k jinym, neproflaknutym kandidatum. Napada mne Huckabee nebo Romney. Ti alespon budou v pristich volbach neokoukani.

    OdpovědětVymazat
  22. ....ze se starate o budoucnost lidstva a zatim muze prijit uplne neocekavana hrozba odjinud.

    Starat se o budoucnost je treba,
    kdyz se to nedela tak se to podela.
    Jsou veci se kterymi clovek ani dnes v dobe tak zvaneho technickeho pokroku neni schopen nic udelat, tim myslim zasahy matky Prirody.
    Tam je zatim veskere lidske snazeni marne, ale
    tam kde bychom mohli zasahnout a neceho dosahnout treba tim ze bychom postavili serii prehrad to nasi politici v ramci svych uzkych casove volebne omezenych zajmu neudelaji:-(
    Vysledek v podobe ztrat na zivotech a milliardove skody jakoz i prudky narust cen potravin jsou vysledkem. To je skutecne k nasrani:-(
    Dalo by se mnoho udelat a mnohemu predejit kdyby... kdyby politici nemeli obcany jen za blbe ovcany a nesrali na ne v mire vetsi nez male:-(
    To jiste plati i pro Vase milovane Spojene staty Emericke.
    Pozornost odvedena k primitovni Palin a nasledne nahnani volicu do naruce jineho dosud nezkorumpovaneho slibovace je jiste dobra a uspesna taktika jak zase a znova manipulovat naivniho ovcana tim spravnym smerem.

    OdpovědětVymazat
  23. Jako správný konspirátor bych měl vzít v úvahu, jestli to taky není cesta, jak omezit v USA svobodu slova...;-)

    Já osobně, jak známo, pro absolutní svobodu slova nejsem (byť začínám být na vážkách). Rozhodně výzvy k vraždění - byť (údajně) ne myšlené vážně - v zemi, kde si může opatřit zbraň člověk jako John Hinckley, Eric Harris, Dylan Klebold nebo Seung-Hui Cho a kde vraždění politiků, včetně presidentů, má dobrou tradici, tedy tyto výzvy za těchto okolností nejsou prosty spoluzodpovědnosti. Společenské risiko a dopad je ve srovnání s revisí událostí II. světové války nebo s výzvami ke genocidě cikánů v Evropě (o vylepování nálepek nemluvě) prostě nesrovnatelné. To by si měl uvědomit i Lubomír Stejskal i Roman Joch.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>