sobota 8. ledna 2011

Píseň pro Pavla Drobila

Převzato z Blistů. Přijde mi to výstižné štěkání psů na karavanu, která jede stále dál.

V tomtéž vydání lze pěkně porovnat poměry v Kocourkově s poměry v civilisované zemi.

8 komentářů:

  1. Drobilovo setrvání v politice jsem sice predikoval, přesto jsem poněkud zděšen tím, že by měl být v ODSce jakýmsi ideologickým tajemníkem.

    OdpovědětVymazat
  2. Proč? Vždyť on dokonale ztělesňuje jejich principy a ctnosti!

    Mezi Havlovými pravdoláskaři a Klausovými kapitalisty bez přívlastků je takový rozdíl jako mezi soft erotikou a hard porno. Ti první si hrají na slušné lidi, kteří s těmi druhými sprosťáky nic nechtějí mít. Ti druzí pracují na tom, aby amoralita a zhovadilost byla široce akceptována jako norma, ba dokonce aby byla cool.

    OdpovědětVymazat
  3. Ti druzí pracují na tom, aby amoralita a zhovadilost byla široce akceptována jako norma, ba dokonce aby byla cool.

    Drobilova posice novy spravny trzni vitr bez privlastku potvrzuje.(ideologicky tajemnik)
    Novinari mozna vedi proc je Drobil obdaren prizni pana presidenta a ma stale duveru ODS:-)
    Protoze ma talentovany a ambiciozni ministr tu smulu a prihodi se mu blbej poradce kterej si nevidi do ustni dutiny a cem promluvi to posere, zato prece nebude odchazet z politiky talentovany ministr kdyz jsou pred nim v ODS svetle zitrky :-)
    Si ten Samet a posamet predstavujet jak Hurvinek valku:-(

    OdpovědětVymazat
  4. Leon Kreutzfeld8. ledna 2011 v 20:57

    To by me zajimalo, kdyby se nejakym mavnutim kouzelneho proutku stala z ceske kleptokracie biharskeho typu ta britska, jak by to asi dopadlo? To by asi "bruceli" za zneuzivani poslaneckych nahrad vsichni poslanci a senatori vcetne Rudolfa Hrusinskeho ve Federalnim shromazdeni.

    OdpovědětVymazat
  5. Kristovanoho pane Kreutzfeld, kam az to couvate? Rudolf Hrusinsky zemrel 1994,podle zprav sedaval tise v parlamentu a jen naslouchal, zadnych parlamentnich tanecku a cachru machru se nezucastnoval. Byla a jsou jina esa :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Leon Kretzfeld9. ledna 2011 v 21:26

    Vp. Astr, Kristovy nohy na me neplati. Chtel jsem tim jen rici, ze v Katerdorfu je zneuzivani poslaneckych nahrad uplne normalni, zatimco v Britanii za nej lidi dostavaji zaznam do trestniho rejstriku. V Parlamentu kdyz se na to podivate tak tise sedi a nasloucha vetsina.

    Ovsem kdyby brucel alespon Rudolf Hrusinsky in memoriam (jestli uz to tam plechtili takhle a mozna jeste hur), byl by to prece krok spravnym smerem, nebo ne?

    Na druhou stranu je to porad dobre. Prestavte si, jak by to asi vypadalo, kdyby ti Drobilove nebo Paroubci meli ve vinnych sklipcich Stingery a prodavali mak. To uz by slusny clovek asi opravdu musel volit Stranu zelenych, i kdyz by mu to ani tak nebylo nic platne.

    OdpovědětVymazat
  7. Vp.Kreutzfeld, ja jen chtel rici ze pan Hrusinsky byl posledni pokud tam slo o parlamentni pechchtle mechtle a ze to s tim odsuzovanim trochu prehanite kdyz byste chtel odsuzovat jen za naslouchani. Jen naslouchani znamena neodporovani a kdyz prijde revoluce je z toho i vlastizrada, easy, nich wahr ?:-(

    mate pravdu volit Zeleni neni nic platne, casto z deste pod okap:-(
    Stranu Zelenych jste zminil spravne pokud jste to myslel jako moc vosklivej pripad toho jak z krasny zdravy a zeleny myslenky muze vzniknout az tak hruznej priklad skudcu a priblblejch vudcu:-(
    Klokanie je vedle nekterych Europskych prikladem. Mame tu pana Browna z Tasmanie a co ten uz nadelal skopicin je na knihu :-(
    Ze je buzerant je jeho privatni vec a nevadi, vadi ze prosazuje broskvoviny podobne tem v CR treba kdyz dalnice od Lovosic do Usti jeste dlouho nebude pokud bude duvod bojovat o vzacne druhy z rise rostline i zivocisne. Vyvlastnit pozemky tisicum lidi a vyhnat je kdyz se parta lobistu v parlamentu na necem spravne byznysove dohodnout neni zadny sametovy problem. Prestehovat zviratko nebo rostlinku naopak problem jakoby neresitelny.
    Je to ukazkovy pripad jak se muze dobra vec zvrhnout vezme li to za nespravny konec nekolik hlav kterym mozek zezelenal v mire vetsi nez male casto az do podoby byznysove:-(
    Ti zdejsi podobne jako v Evrope, kazi vodu piji vino. :-(

    OdpovědětVymazat
  8. "treba kdyz dalnice od Lovosic do Usti jeste dlouho nebude pokud bude duvod bojovat o vzacne druhy z rise rostline i zivocisne. Vyvlastnit pozemky tisicum lidi a vyhnat je kdyz se parta lobistu v parlamentu na necem spravne byznysove dohodnout neni zadny sametovy problem. Prestehovat zviratko nebo rostlinku naopak problem jakoby neresitelny."

    Ve skutečnosti tam jde právě o ty lobbisty, mistře Astře, rostlinky jsou jen kamufláž. Nebýt těch lobby, tak už by rostlinky byly dávno pod asfaltem.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>