neděle 3. dubna 2011

Svatba Jiřího Káry je zpět

Hodnocení na Youtube:

1. díl:
179 líbí se
8 nelíbí se

2. díl:
161 líbí se
9 nelíbí se


3. díl:
80 líbí se
4 nelíbí se

Nejlepší kommentář: "kdo nedá pět hvězdiček je čůrák vole vydlážděnej"

15 komentářů:

  1. Nedela bych si z toho kozy a to ohne srande, protoze kdesi bylo uvedeno Karovo prohlseni ze prave z duvodu zverejneni videa pan Kara NIKDE nemuze sehnat praci ! Nemluve o tom ze doslo k zavrazdeni manzelky a take jak jinak u policie CR, zustalo nevysetreno:-(

    OdpovědětVymazat
  2. A opravdu je to právě z důvodu zveřejnění toho videa? Mě napadá spousta dalších důvodů, když se na to tak dívám.

    OdpovědětVymazat
  3. Sem s nimi :-)
    Mozna konecne panu Karovi pomohou k ziskani nejake prace ?

    OdpovědětVymazat
  4. Pane Astře, já bych takové hovado taky nezaměstnal. Už jsem asistoval u vyhození dvou menších pitomců než je on. A bylo to daleko těžší, než píšete ve svých nářcích o vykořisťování.

    OdpovědětVymazat
  5. Leon Kreutzfeld4. dubna 2011 v 16:52

    Zalezi jako co byste jej chteli zamestnat vazeni panove. Jako star nejakeho reality show, pripadne maskot rockoveho festivalu ci noveho alba Tri sester by pan Kara mohl byt celkem uzitecny. Imho by mohl byt lepsi pomer ceny a vykonu nez kdejaka hvezdicka z tech Big brotheru a Super Stars co lezou po diskotekach.

    Jiri Kara je takovy Justin Bieber ceskeho Internetu, jen treba najit ten spravny cilovy trh.

    OdpovědětVymazat
  6. No jo, to jsou ty supernovy...kdo třeba dnes pamatuje Svatýho Vincenta?

    OdpovědětVymazat
  7. Leon Kreutzfeld4. dubna 2011 v 18:58

    Ja si myslim, ze pan Kara by ve nejake marketingove niche urcite dobre uplatneni docasne nasel. Asi by z nej nebyl David Beckham, ale urcite by si mohl vydelat slusne penize.

    Mohl by tez endorsovat ruzne produkty, a hodi se i jeho jmeno, treba nejake pivo, s marketingovym sloganem : "budes jako Kara" a fotkou pana Kary v pozici pana Zipicha napr.

    OdpovědětVymazat
  8. Starý pán řekl(a)...
    Pane Astře, já bych takové hovado taky nezaměstnal. Už jsem asistoval u vyhození dvou menších pitomců než je on. A bylo to daleko těžší, než píšete ve svých nářcích o vykořisťování.

    Nekdy muze byt lepsi clovek ten co rika vole, vole nez ten co zasadne sire, ale pokud jde o ty narky o vykoristovani narky by se nemusely konat kdyby to vykoristovsni skutecne neexistovalo. To vysvetlovat lidem jako GP je jako vysvetlovat pasackovi koz ktery neumi spocitat kolik jich ma, ze existuje mathematika:-(
    V CR Vam nepromitaji treba ukazku z Indie kde stoji fronta nekolika tisic lidi na par desitek mist?
    Podle GP and all this melody boys je to preci nic nez otazka svobodneho vyberu :-) cha cha cha....
    Marx si z nudy vymyslel vykoritovani(zatim co ho kapitalista Engels zivil a vydrzoval) a Astr tu z toho udelal narky o vykoristovani. Jen tak dal, az se zase jednou ucho utrhne:-(

    Ze Vas nenanpadne napadnout blabol GP o Vasich 50 letych co mimo Marxovy poucky neznaji nic jineho? To jste si je poslednich 20 let od jejich30 do soucasnych padesati sametove skolili v maxismu leninismu v praxi, kdyz jste jim ukazovali jak vypadal Marxuv kapitalismus 19 stoleti aplikovan do sametove podoby Vasich dnesnich pomeru? Jak u vas nekteri ziji ze to neni ani k zivotu ani k smrti a prijde Kalousek aby jim oznamil ze si zili nad pomery?
    To je opravdu skoleni primo ukazkove a predvadi ho ne komunisticti ci jini socialne mimozni ale sami Vasi nejuspesnejsi podnikatele.
    Hlavne ze jse si bystre povsiml Astrovych narku o vykoristovani :-)
    Kara je nic nez smutny priklad soucasneho pohodoveho sametoveho kapitalismu v CR dnes:-(
    Bohuzel jen pro nektere:-(
    Uz Vam zbyva od Velkeho bratra okopirovat placeni FSEHO od zdravotnictvi pres skolstvi za FSECHNO a selekce mezi uspesnymi a povlem bude mit i v CR konecne tu spravnou podobu. Tedy pokud take zakazete pouzivani slov jako cikan ci negr, korektnost slov misi byt, kdyby na chleba nebylo, ta je na miste prvnim :-)
    Ale jak vidno, svet cinu ten je jiny:-(

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud by thema bylo pris vazne na Vase soucasne Kalouskovske pomery, mohu nabidnout pribeh ze zivota z jedne z Emerickych universit :
    --------------------------------------------


    A professor at the University of Florida was giving a lecture on Paranormal Studies.

    To get a feel for his audience, he asks, 'How many people here believe in ghosts?'

    About 90 students raise their hands.

    Well, that's a good start. Out of those who believe in ghosts, do any of you think you have seen a ghost?'

    About 40 students raise their hands.

    That's really good. I'm really glad you take this seriously. Has anyone here ever talked to a ghost?'

    About 15 students raise their hand..

    Has anyone here ever touched a ghost?'

    Three students raise their hands.

    That's fantastic. Now let me ask you one question further...Have any of you ever made love to a ghost?'

    Way in the back, Ahmed raises his hand.

    The professor takes off his glasses and says 'Son, all the years I've been giving this lecture, no one has ever claimed to have made love to a ghost. You've got to come up here and tell us about your experience.'

    The Middle Eastern muslim student replied with a nod and a grin, and began to make his way up to the podium.

    When he reached the front of the room, the professor asks, 'So, Ahmed, tell us what it's like to have sex with a ghost?'

    Ahmed replied, "Shit, from way back there I thought you said Goats."

    OdpovědětVymazat
  10. Astře, jestli jste si nevšiml, tak celá ta přiblblá debata o vykořisťování začala Vodníkovým rozborem ČESKÝCH poměrů. A ČESKÉ poměry se tam rozebíraly. Proč Vy jste do toho začal plést Indii a deset miliónů, to mi je doteď záhadou, stejně jako to, proř myslíte, že bych Káru nezaměstnal kvůli vulgární mluvě.

    Možná byste udělal lépe, kdybyste čas věnovaný hypertrofii svých textů věnoval četbě toho, na co reagujete. Pak byste snad nebyl tak mimoběžný a možná by někdy někdo Váš komentář dočetl až do konce.

    OdpovědětVymazat
  11. AHA tak ono je to vykoristovani je zalezitost CR a od voleb Kalouska ?
    Indii nezatahovat, zadny celosvetovy problem?
    Dik za pouceni. Ja sice bezne ctu vase commenty az do konce, ale nekdy mi tez pripadaji vice nez mimobezne. Vas ping pong s Mr Kreutzfeldem je vyjimkou a bylo by obohacenim blogu kazdeho jineho:-))
    A ten Ahmed co sukal kozu a sam se k tomu priznal to bylo vybrano extra pro Vasi nemimobeznost :-)
    Mimochodem nebylo jiz napsano dost vselikych komentaru v cem a jak se lisi ten Vas Kocourkovsky capitalismus od tech sousednich ?

    OdpovědětVymazat
  12. Leon Kreutzfeld5. dubna 2011 v 15:47

    Vp. Aster, z toho si nic nedelejte, ze si Dreyfus plete duchy s kozama. On byl vzdycky trosku natvrdly. Uz na Suezi jsem mu rikal, ze si jdu do skladu pro vazelinu a on tomu rozumel tak ze kradu proviant a schmellim ping-pongove micky.

    OdpovědětVymazat
  13. "AHA tak ono je to vykoristovani je zalezitost CR a od voleb Kalouska ?
    Indii nezatahovat, zadny celosvetovy problem?"

    Astře, proboha, laskavě si přečtěte ten Vodníkův článek, ve kterém to všechno začalo. Pak Vám snad dojde, že zatahovat do toho Indii byla pitomost, protože Vodník v něm zvracel pouze z České republiky (a z Izraele, nejspíš).
    Šlo tam o zcela konkrétní problém, který Vy jste zase ráčil povýšit na globální pangalaktické plkání.

    OdpovědětVymazat
  14. pangalaktické plkání pro Vas

    Vodnik mluvi o Karovi a kapitalismu 19 stoleti ktere v CR praktikujete. Svet ale dnes bezi jak vidime podle pravidel ktere Vy sice muzete nazvat "pangalaktickym plkanim" ale jsou to pravidla podle kterych svet dnes jede a Vy to nazyvejte jak chcete :-)
    S vysledkem v CR ze i ona TRETINA co si zije dle Vase prvniho ekonoma Klause hure, alias co zije z ruky do huby se od Kalouska dozvedeli jak si zili nad pomery a jak moc rozhazovali cha cha cha ....
    Kazdy rikame plkani necemu jinemu jak vidno :-(
    Ano pan Kara je konkretni problem, ktery Vodnik popsal zpusobem Vam neprijemnym a to jak dopadl je jen dalsi ukazkou Cechistanu,:-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>