úterý 10. května 2011

Příběh pravdivý o zabití strašlivého Usámy

Tereza Spencerová na konci svého článku (který je ostatně i jinak pln zajímavých informací) shrnuje dosavadní verse popravy Usámy bin Ládina. K zábavným faktům přibylo, že poblíž měla prý bezpečný úkryt CIA. Výstižný je i citát Chomského: „Měli bychom se ptát sami sebe, jak bychom reagovali, kdyby irácké komando přistálo na pozemku George W. Bushe, zabilo ho a jeho tělo hodilo do Atlantiku,"

24 komentářů:

  1. Pokrok preci jen nastal. Byl odvysilan rozhovor s "poradcem" ktery pravil ze je na case predat zemi do rukou mistnich bezpecnostnich sil a odejit. Od r.2003 stale stoupa pocet mistnich obyval kteri nas nazyvaji ne osvoboditeli ale okupanty.

    Od prvopocatku se ptam jak by obcan USA reagoval kdyby invazi kterou USA predvedli Iraku, byla v opacnem smeru, kdyby Irak ci jina zeme okupovala USA ve stylu ktery predvadi USA v Iraku?

    Prof.Chomsky to shrnul presne :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Z Chomskeho: "It’s like naming our murder weapons after victims of our crimes: Apache, Tomahawk… It’s as if the Luftwaffe were to call its fighter planes “Jew” and “Gypsy.”"

    :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jak by americky obcan reagoval, pane Astr?
    Jednou veci si jsem jista. Americane by si mezi sebou nezacli vyrovnavat stare ucty a spachane krvdy, nepobijeli by se katolici s krestany ani cernosi s belochy.
    To proto, ze se nic nenahromadilo jako v Iraku, (coz byl totalitni rezim)- a kazdy se muze svobodne projevovat.
    Naopak, okupace by sjednotila vetsinu proti okupantum.
    Chomsky a Terazko Spencerova si muzou plkat co chteji, dokud zustanou na okraji demokraticke spoecnosti, jsou jen obtiznym hmyzem a slouzi jako uzitecny meric opozicnich hlasu...

    OdpovědětVymazat
  4. To přirovnávání lidí k hmyzu atp...z toho mě vždy zamrazí.

    OdpovědětVymazat
  5. LK: mně se líbí ten text, který tomu předchází: "The imperial mentality is so profound, throughout western society, that no one can perceive that they are glorifying bin Laden by identifying him with courageous resistance against genocidal invaders."

    OdpovědětVymazat
  6. Danielo, upozorňuji Vás, že Vaše antisemitské příspěvky nebudou zde na tomto webu trpěny. Přirovnávat Žida ke hmyzu, to je opravdu hodno nacisty! :-(((

    OdpovědětVymazat
  7. A pan Chomsky ze je zid?
    To jsem nevedela, ze je obrezany...:-) Jedine ten, kdo rozdeluje svet na zidy a nezidy by na toto upozornil...

    Noam Chomsky je prece predevsim neunavny soudruh, co neustale kritizuje republikanskou vladu a jeji "imperialisticke" akce. Na druhe strane ale zacal burcovat proti americkemu hnuti Tea party, ktera ma podle nej fasisticke hodnoty. Velmi by odsuzoval rasistickoyu akci D.O.S.T. a urcite Batoru.:-)
    Je teda pravda, ze komuniste fasisty a nacisty nenavideli a dosud v osamocenych enklavach proti nim bojuji.

    Komrade Chomsky je proti tradicnimu konzervatismu, svetova multikultura s muslimy je jeho odpoved proti valkam.
    Podporuje emigraci lidi z Afriky a Stredniho Vychodu do Evropy, protoze
    je povinnosti shnileho zapadu pomoci tem, ktere zapadni kultura kolonizaci v minulosti znicila...:-)
    Ale genosse Chomsky spravne upozornil na to, ze naciste pronasledovali zidy a cikany a toto by si meli vzit k srdci cesti nackove..

    OdpovědětVymazat
  8. Pan Chomsky je hlavne uz senilni a viditelne rapidne blbne. Byvala sharp mind zrejme uz neni co byvala, kdyz pise takove nesmysly jako ty o Apache, Tomahawk a Jews/Gypsy.
    Ono se totiz urcite najde par Apache warriors, ktery dneska litaji s Apache helikopterama a mnoho prislusniku jinych kmenu, kteri odpaluji Tomahawky.

    Na rozdil od Nemcu, Americani Indiany nechteli vyhubit, ale po kratkych bojich, ktere provazeji stehovani lidi od pocatku sveta a budou pokracovat do jeho konce, je do spolecnosti integrovali a projevuji jim uctu. Chomskeho prikriveni (na rozdil od prirovnani) je lacine a hloupe.

    Myslim, ze Stary pan ma pravdu v tom, ze LK se za valky jenom zasival a smelil, o kulture valecnika viditele nema LK ani poneti. Nebo je taky senilni jako Chomsky, leta na to ma.
    Dalsi popletenec je Astr, skucici o krivdach na druhem konci sveta a doma v Australii se porad se svymi Aboriginies moc nesrovnali. Ja tomu rikam pokrytectvi.

    William Tecumseh Sherman

    OdpovědětVymazat
  9. Daniela perli:-(
    Chomsky a Terazko Spencerova si muzou plkat co chteji, dokud zustanou na okraji demokraticke spoecnosti, jsou jen obtiznym hmyzem a slouzi jako uzitecny meric opozicnich hlasu...

    Zapomela genossin Daniela dodat ze Chomski je odchovan kibucem a protoze neni opravdu nic nez kibicem na okraji spolecnosti, navic velmi opatrnym, neni zadnym nebezpecim. Presto se dostal na hate list. A to nikdy nikoho nepojmenoval. Nikdy vyslovil jmena vlastniku FEDu, Rothschildu, Warburgu,GoldmanSachsu nikdy doslovne nekritizoval Wolfowitze a celou tu vlci smecku ktera dohnala USA do "vitezne" valky v Iraku. Presto se dostal na hate list.

    Vysledek invaze do Iraku, ten je jasny.
    Mimo pokus o nastoleni Emericke demokracie ktera se v Iraku nepovedla neb tamni lid o takovou nema zajem je to hospodarsky rozvrat s jedinym positivem, ze uz tam nevladne diktator Saddam. Neni presnejsiho mereni nez ktery nam dava TRH.
    Yes, the Iraqi Dinar was worth 3.25 Dollars some 12 years ago
    Dnes 1 US dollar =1168.5Iraqi Dinar
    Invaze a okupace s jedinym vysledkem.
    Obcane Iraku, Vas dinar nikdy jiz nebude 3,25 dollaru!
    Your 1,000,000 Dinar will never be 3.25 Million Dollars !
    Presne to same ceka Libyi:-(

    Daniela:
    Ale genosse Chomsky spravne upozornil na to, ze naciste pronasledovali zidy a cikany a toto by si meli vzit k srdci cesti nackove..
    Vrazdeni zustane vrazdenim at to dela vlada komunisticka, nacisticka nebo demokraticka:-(
    Byli vetsi vrahouni v historii nez nackove a uzakoneny holocaust a cele to monstrum zvane holocaust industry.
    Nutno dodat a pripomenout ze vrazdeni ktere predvedli Zidobolsevici v Rusku presahuje cisla holocaustu.
    Lazar Kaganovic 1932/33 zpusobil hladomor na Ukrajine s vysledkem 7 millionu Ukrajincu, o million vice ne uzakoneny holocaust Zidu a holocaust industry. Dodnes Rusove nevi kolik desitek millionu bylo zlikvidovano.

    Dalsi vytecnik s 10milliony na svedomi Genrikh Yagoda !
    And us, the Jews? An Israeli student finishes high school without ever hearing the name "Genrikh Yagoda," the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPU's deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalin's collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people. His Jewish deputies established and managed the Gulag system. After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, and was replaced as chief hangman in 1936 by Yezhov, the "bloodthirsty dwarf."

    Beo
    S urcitosti vime ze "nacisticke" vrazdeni se jiz nebude opakovat. Bude jine. Lide stale umiraji po millionech.

    OdpovědětVymazat
  10. William Tecumseh Sherman

    Hasbarujici s radoby Indianskym nickem mluvi o pokrytectvi.
    Sam predvedl lez.
    Dalsi hasbarujici expert ktery to sem prisel spravne ideologicky vylepsit:-)
    ------------------------------------
    Dalsi popletenec je Astr, skucici o krivdach na druhem konci sveta a doma v Australii se porad se svymi Aboriginies moc nesrovnali. Ja tomu rikam pokrytectvi.

    Australane se srovnali s "puvodnimi obyvateli" myslim lepe nez v USA.
    Na rozdil od USA zde maji vse "zadarmo" od lekarske pece az po vysokoskolska studia. Tedy podminky lepsi nejen nez v USA ale i lepsi nez maji Cikani v CR.
    howk

    OdpovědětVymazat
  11. Myslim, ze musite mit horecku nebo jste docasne mimo smysly, pane Astre, pokud nevidite ty obrovske rozdily mezi tim, jak se chova Australie k Aboriginies a jak se chova USA k Indianum.

    K Vasemu opakujicimu se postu na Beo snad jen pridat, ze jste to doufam necetl, pokud souhlasite s clankem, ktery rika, ze pachatel mel uz byt davno zavreny za to, ze je cikan, tak jste nejen pokrytec, ale primitivni rasista nejhorsiho zrna.

    OdpovědětVymazat
  12. Hasbaraku,
    nejhorsi zrno by vam slo, taktez "skuceni"
    a to srovnani jak se chova a choval US government a jak Australsky k puvodnimu obyvatelstvu je opravdu nesrovnatelny rozdil.
    Jste asi jiz spravny Emerican ze vas slovo "zadarmo" vytaci az ke skuceni cha cha cha
    V USA dnes neco nepredstavitelneho. Bohuzel k obrazu svemu se pokousite deformovat cely svet.
    Vy alespon zde svymi recmi:-(

    OdpovědětVymazat
  13. Noam Chomsky opet placa nesmysly a micha jabka s hruskama. Nic novyho pod sluncem. Psi stekaji a karavana jde dal. Bin Ladinovi se dostalo zaslouzene odplaty a nezbyva nez doufat, ze brzy privita v islamskem raji co nejvic svych kamaradu. Musime se postarat o to, aby mu tam nebylo smutno. Nedivim se, ze se soudruh Chomsky cili. Americani mu zhatili plany. Byl zcela jiste pripraven navrhnout bin Ladina na misto predsedy komise pro lidska prava pri OSN :). habr

    OdpovědětVymazat
  14. Noam Chomsky je kritikem systemu jak v USA tak v Israeli. Ja si myslim ze odchovan kibucem a filosofii dobra, vidi co jini nechteji videt.S nesouhlasem s US governmentem zacal jiz za Vietnamske valky a pokracuje dodnes.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Noam_Chomsky

    Nefandi Arabum ani muslimum, jen rika ze by se politika mela delat jinak. Ovlivnuje jen par studentu a ctenaru, ne politiku. V CR zase prednasi v Plzni madame Tydlitatova. Ta toho Chomskeho kompenzuje zase druhym smerem :-)
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Pane Astre, pokud chcete pokracovat v debate, bylo by doporucenihodne uzit nejake fakticke vety. Zatim jen nesmyslne blabolite dojmyanikolipojmy. Zdravim
    William Tecumseh Sherman.

    OdpovědětVymazat
  16. Chomsky a kritika US.
    Nejen jak uvedel Chomskeho Vodnik,
    Chomsky je ve velke mire pouzivan a odkazovan temi kteri argumentuji siri demokracie v USA.
    Ale nic noveho pod sluncem, jiz pred staletimi bylo dobrym zvykem ze si kralove drzeli sve sasky, kterym bylo dovoleno rikat veci, lidu zakazane. Kdyby nekdo z lidu chtel realisovat neco z jeho reci spatne dopadne, stejne jako pred staletimi! Nektere lidi slovo demokracie mate vic nez je zdravo:-(
    Jinak ale na rozdil od hasbarujicich ja vetsinou s Vasimi komentari souhlasim pane Habr:-)

    OdpovědětVymazat
  17. William Tecumseh Sherman napsal:
    pokud chcete pokracovat v debate, bylo by doporucenihodne uzit nejake fakticke vety. Zatim jen nesmyslne blabolite dojmyanikolipojmy

    Slepuji se Vam pismeka a cismenka :-)
    Moje odpoved zni, nechci!

    Pokud konkretni informace ze FSECHNO maji puvodni obyvatele v Australii od vlady zdarma, vcetne zdravotni pece a vzdelani, to na rozdil od USA, pokud tato informace Vam nic nerika, pak povazuji dalsi reagovani na Vase hasbarovani za naprosto zbytecne.

    OdpovědětVymazat
  18. V Americe maji nekteri puvodni obyvatele trochu extra podpory. Stejne jako jine "neprivilegovane" skupiny. Ostatni jsou americane se stejnymi pravy a povinnostmi jako zbytek obyvatel bez ohledu na nabozenstvi, barvu kuze, etnicitu, atd. Vypada to, ze v Australii si kupujete odpustky, ale porad mate Aboriginies za podradne obyvatele, ackoli jste jim ten kontinent ukradli daleko brutalnejsim stylem nez kdokoliv jiny v historii. Co se genocidy puvodniho obyvatelstva tyce, v relativnich cislech, myslim, ze ani Spanele v Jizni Americe nebyli tak vyhlazovaci.
    Mohl byste mi vysvetlit, co to znamena hasbarak/hasbarovani, kteryzto termin stale vuci mne uzivate? Je to pochvala nebo nadavka a proc to uzivate?

    William Tecumseh Sherman

    OdpovědětVymazat
  19. Ono se totiz urcite najde par Apache warriors, ktery dneska litaji s Apache helikopterama a mnoho prislusniku jinych kmenu, kteri odpaluji Tomahawky.
    Priznam se, ze tomuto argumentu nerozumim. Kdyby dnes v Afghanistu litali na pomyslnych nemeckych strojich "Jew" nemecti Zide a strely znacky "Gypsy" odpalovali nemecti cikani, nebo kdyby nejaky talibansky warlord dostal code name Anna Frank, nebyl by cely ten fenomen o nic mene trapny a odpudivy.

    Na rozdil od Nemcu, Americani Indiany nechteli vyhubit
    To Nemci Zidy puvodne taky ne. Kdyby Britove umoznili Zidum odjet do Palestiny (nebo KAMKOLI), zily by tam dnes ty milliony, co nakonec vyletely kominem, kdyz se plany zmenily.

    OdpovědětVymazat
  20. Hasbry netreba, jakoukoli diskusi spolehlive zlikviduje a argumenty "sve strany" diskvalifikuje blaboleni strejcu jako je Astr.... i kdyz kdo vi, treba je to jenom rafinovanejsi verze hasbry, tendle Astr....

    OdpovědětVymazat
  21. Danielo, ze musim sdilet blog se zenou, to uz jsem si zvykl, ty vase vecne kosilate narazky taky jsem ochoten se skripenim zubu tolerovat, ale nazyvat Zida hmyzem, to uz je opravdu prilis!

    Byt Vami, tak bych prokazal, ze jsou Vase umysly ciste a ze se nekde v temnych koutech Vasi cerne duse neoddavate anti-semist pro-terrorist fantaziim.

    OdpovědětVymazat
  22. Vodniku to mel byt projev pokroku:

    Ono se totiz urcite najde par Apache warriors, ktery dneska litaji s Apache helikopterama a mnoho prislusniku jinych kmenu, kteri odpaluji Tomahawky.
    Drive letaly tomahawky, dnes opet :-(
    Ale maji v soucasnosti v USA i jine sve problemy:-(

    Novou techniku i proti vlastnim lidem
    predvadi na videu s klidem :-(

    Wants the new growth industry for
    the military-industrial complex and
    Homeland Security?

    Repackaging military weapons to use
    at home against American citizens.

    And no one is saying a word about it.
    Let's change that.

    Video:

    http://www.brasschecktv.com/page/1096.html

    Pak stačí, když se technika zblázní...a nebo vojaci co z Apache strili do civilistu, viz video od Wikileaks :-(

    OdpovědětVymazat
  23. Pane Vodniku, o tom cemu nerozumite by se daly psat knihy, myslim, ze nekdo o tom ma i blog. Jiste pochopite, ze Vam tedy nebudu nic vysvetlovat.
    Asi bude lepsi, kdyz se vzdalim a necham vas tu s panem Asterem delat to, co delate. Co je to, jsem neodhalil a pan Aster mi na otazku o hasbrovani neodpovedel.

    William Tecumseh Sherman

    OdpovědětVymazat
  24. Asi bude lepsi, kdyz se vzdalim
    Tím jsem si docela jist! Doufám, že se Vám to podaří! Tento blog, na kterém žvatlají individua, o jejichž neznalostech by se daly psát knihy, rozhodně není pro Vás!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>