středa 15. června 2011

Jak se vyrábí rusofobie

ČTK přinesla zprávu, kterou převzaly všechny ostatní české deníky: "Mezi deseti nejhledanějšími zločinci světa jsou tři Rusové".

Podívejme se na tyto "Rusy" zblízka:

Alimžan Tochtachunov
, už podle jména Rus jako poleno, je ve skutečnosti ujgurský podnikatel původem z Uzbekistánu. To, že Wikipedie o něm hovoří jako o "Russian businessman", není této encyklopedii rozhodně ke cti!

Doku Umarov, massový vrah Rusů jako ruský zločinec? To už je na přesdržku! Za trest bych nařídil redaktorovi, aby to zopakoval do očí fanouškům Dynamo Moskva!

Semjon Mogilevič
, třetí "Rus", je ukrajinský Žid, který byl millionářem už v r.1990, kdy se vystěhoval do Israele. Češi by ho měli dobře znát, pokud nezapomněli na LTO!

Guy Peters tomuto článku vůbec neporozumí. Pro něj jsou Fred Demeter i Nguyen Tran Češi. Vy ostatní, kteří jste té operace schopni: opravte si, prosím, v hlavách tu informaci z novin! MEZI DESETI NEJHLEDANĚJŠÍMI ZLOČINCI SVĚTA NENÍ ANI JEDEN RUS!

10 komentářů:

  1. Von se to nenaučí!

    Tak znova - opakujte po mě:

    Rusko je špatné - áno!
    Rusko vždy bylo špatné - áno!
    Rusko vždy bude špatné - áno!

    OdpovědětVymazat
  2. To nikdy Vodnik nepochopi, protoze nechape proc. Kdyby chapal vedel by ze to je smrtonosny vliv PRAVOSLAVI, a kdo ma spravne nastudovane dejiny Ruska to dobre vi.

    Treba masovy vrah Ukrajincu sam narozen na Ukrajine village of Kabany, Radomyshl uyezd, Kiev Governorate, Russian Empire (now named Dibrova, Poliske Raion, Kiev Oblast, Ukraine).
    Lazar Moiseyevich Kaganovich (pictured below) was the chief mass murderer for Stalin and ordered the deaths of millions and the wholesale destruction of Christian monuments and churches, including the great Cathedral of Christ the Savior. Standing amid the rubble of the cathedral, Kaganovich proclaimed, "Mother Russia is cast down. We have ripped away her skirts." (N.Y. Times, Sept. 26, 1995).
    Tak na nej Pravoslavi pusobilo ze nechal coby komunisticky papalas borit kostely:-(
    Co "Genrikh Yagoda,"take pod vlivem pravoslavi a ne Talmudu? Take Rus zdeformovany Pravoslavim?
    Co si precist vice o vine, spoluvine, o zlocinech jinych nez pravoslavnych ?
    Yagoda
    Fsechno spatne:-( Dnes je koser probirat Rusko Pravoslavnou okupaci Afganistanu, kterou jsme tam vystridali nasim vyvozem demokracie, dale Rusko Pravoslavnou krutost pri potlaceni Cecenske Muslimske republiky, a dale Rusko Pravoslavne potlaceni a pronasledovani FSECH koser byznysmanu nebot je prokazano ze 90% millionaru v Rusku jsou Jewish a jsou Pravoslavnym Ruskem pronasledovani.. atd atd same Pravoslavne nelidskosti, jen Vodnik to nevidi a nevidi:-(
    Sakra konecne uz pochop ze co je Ruske a Pravoslavne vzdy bylo, je a bude vzdy spatne !
    Shalom

    OdpovědětVymazat
  3. Vodniku, Vy jste opet zabredl do bahna nominalismu.

    To je jako vztekat se, ze vrazi John Muhammad nebo Richard Ramirez nebyli Americane.

    Ti panove z Vaseho clanku i ti co zminuji ja jsou proste produkty te spolecnosti, stejne jako rada Rusaku, co jezdi v norkovych kozisich po rakouskych sjezdovkach, tak proc nad tim dupat nozickama?

    Byl jste vubec nekdy v Rusku? Ja vim, vy namitnete, ze ten raj na zemi zdemolovali Zide a nepravoslavni infidelove.

    OdpovědětVymazat
  4. Vodníku, nejen že jsou Rusové jako poleno, ale ješte mají pravoslavné kořeny:)))

    Občas mi GP připadá jako Ondřej Sekora, když psal o americkém bloukovi:) Škoda, že neumí kreslit.

    OdpovědětVymazat
  5. Astr: ano, pravoslavní kommunisté si sami ničí chrámy... Petersova nenávist k Rusům jde tak daleko, že i israelské politické zločince nazývá konsistentně Rusy.

    OdpovědětVymazat
  6. Vážený pane Kreutzfeld, já si jen tak představuju situaci, jak v Israeli dva místní Řekové z jerusalemské církve a jeden palestinský Arab (všechno israelští občané) znásilní a zavraždí malou holčičku a naše noviny referují: TŘI ŽIDÉ ZNÁSILNILI A ZAVRAŽDILI DÍTĚ". Z toho by byla diplomatická válka, příslušní redaktoři by dostali vyhazov + zákaz povolání a noviny by se omlouvaly ještě několik let! A já bych Vám na to řekl: "Ti panove jsou proste produkty te spolecnosti."

    OdpovědětVymazat
  7. Cnemo: Vygooglil jsem si toho Tochtachunova. Nazvat Rusem ho může jen český novinářský debil - nebo nominalista Petersova kalibru. A nazvat Umarova Rusem je na úrovni toho nazvat šéfa brigád mučedníků al Aksa Židem.

    Občas mi GP připadá jako Ondřej Sekora, když psal o americkém bloukovi:) Škoda, že neumí kreslit.
    Třeba umí, sem se to ale nedá.

    OdpovědětVymazat
  8. Googlující Vodník: A co Vám na tom obrázku vadí? Pročby tak nemohl vypadat Rus?

    Rus může vypadat všelijak, mě kdysi fascinovala věta z Juliana Semjonova: Heslo není třeba - zde starý hajný kdesi za Vladivostokem říká: "pomáhám jim, protože jsou to Rusové, vždyť mají stejné šikmé oči jako já".

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní: no, sice by tak vypadat mohl, ale je to hodně málo pravděpodobné, nemyslíte? Navíc přitom googlování mi ani nešlo o to, jak vypadá (vím zhruba, jak vypadají Ujguři), ale o nějaké životopisné údaje.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>