středa 29. června 2011

Paula Lima

Čiré zoufalství! Že jsem si někdy s touhle musikou začínal! Taková drzost!...

8 komentářů:

  1. Vsimni si mladeze za umelkyni, jak je hudba nadnasi a oslovuje, nadnasej se take mas li city jake :-)

    OdpovědětVymazat
  2. A to jen ladí, nebo už zpívá:)

    OdpovědětVymazat
  3. Neměli byste lidi soudit příliš přísně, uvědomte si, že pocházejí ze stromových opic. Až se u nich za několik miliónů let vyvine inteligence, tak se začnou chovat kulturněji.

    OdpovědětVymazat
  4. Kapitáne, pozoruji, že jste si poslechl pouze prvních 50 vteřin. Prozradím Vám, že další "ladění" začíná na 2:51, mezi tím ta osoba skutečně ZPÍVÁ, ale nedomnívám se, že to zrovna pro Vás bude zdrojem slasti a ohromení.

    OdpovědětVymazat
  5. Neználku, nechtěl bych Vám já, věřící, kecat do evoluce, ale podle J.C.Jollyho se lidé vyvinuli ze stepních, nikoli stromových opic. Když ustoupily pralesy, zůstaly některé ty opice v savaně, přizpůsobily se novým podmínkám a postupně se "vyvinuly" v člověka (tzv. "theorie pojídačů semen").

    OdpovědětVymazat
  6. Z opic se vyvinuli jen nekteri lide, treba pan Hajek z Hradu ne. Jinak ta pani zpiva pekne, at uz se vyvinula z cehokoliv.

    OdpovědětVymazat
  7. Ono těch teorií bude více, Vodníku. Ale na tom nezáleží, použil jsem totiž slovo "pochází" a ne "vznikl", jak jste si špatně vyložil. Dejte si banán.

    OdpovědětVymazat
  8. Odhalil jste mne jako protistátní živel, vydržel jsem asi tak 40s:) Mám rád pointy, tohle je uši řezající, nekonečná nuda. Samozřejmě dáma umí zpívat, ale poslouchat se to, alespoň pro mne, nedá.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>