pátek 15. července 2011

Adam B.Bartoš versus Vladimír Stwora

Proklatec č.1 se zpovídá proklatci č.2

Proklatec č.2 se zpovídá proklatci č.1

Pro mne osobně zajímavé obrázky. Přiznám se - trollové, sliňte tužky! - že Stwora mi z tohoto dvojportrétu vychází nepoměrně lépe. Možná to bude tím, že už nějaký ten rok žije v Kanadě. Jakkoli s některými jeho názory nesouhlasím, jeho postoj v otázce svobody slova považuji za precisní a ztotožňuji se s ním téměř bez výhrady.

U Bartoše bylo pro mě zajímavé novum ten složitý systém censury, který vládne ve sdělovacích prostředcích. Potvrzuje tím to, co vím od jednoho svého známého, kterému byl lehce problematický článek (ale opravdu jen "na hraně") v předním periodiku odmítnut s tím, že "by to čtenáře nezajímalo". Jinak i mé zkušenosti s rotariány potvrzují, že to není žádná zednářská lóže (že se někteří rotariáni stávají zednáři je asi tak signifikantní, jako že někteří kuřáci marihuany přejdou na heroin). Jinak myslím, že pan Bartoš je ještě mlád a jeho poněkud zmatená názorová směs musí vyzrát. Samozřejmě, že výroky jako "Nevím o tom, že by prezident ukradl nějaké pero." mu na vážnosti nepřidávají.

10 komentářů:

  1. Uctívání V.K. je zřejmě naprosto jednoznačným rozpoznávácím znamením všech českých pravověrných "konzervativců" ... toho Bartoše je škoda číst, na veškerou tvorbu těchto myslitelů by totiž postačoval kopírák.

    OdpovědětVymazat
  2. Alkibiades: myslíte? Takový Tomáš Pecina se za konservativce považuje, ale nemám pocit, že by uctíval Klause.

    Odtud se mi to jeví tak, že Klause uctívá ta "hradní partička" a lidi kolem D.O.S.T. Myslím, že značná část českých "konservativců" na Klause zanevřela hlavně pro jeho konstruktivní postoj k Rusku, pro který ho tito rusofobové považují za ruského agenta.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja uz jsem si oba rozhovorniky pokrtila na Cuka a Geka.
    Opelichany Cuk potrebuje zvysit pocet platicich volavek a tak se chyta stebla podoby buranskeho frajirka Geka, testuje, jestli jeho buranci prijmou "konzervativniho" Geka. Podle diskuze soudim, ze moc ne... Pisou tam totiz, mimo zidobijcu, i zavili komousi...:-)
    Mladsi Gek s fajfkou take nesmirne touzi po zviditelneni,--mele stale stejne fraze, uz i jeho seznamy se okoukaly--a tak se chlapci pokouseji o gekovskou symbiosu.

    Slozity system cenzury v Cesku mozna existuje, ale ted, kdyz se pilny Gek osamostatnil, tak na svem blogu volne plka co mu slina na jazyk prinese. Jak to, ze tedy neni hitem jako Karlik Gottu ?:-))

    Sibirsky Cuk papouskuje mantru o svobode slova, ale ja vim, ze kaze vodu a chlasta vino, neb cenzuruje jako kdyz se za kocarem prasi. Svobodu slova si predstavuje tak, ze muze urazet, pomlouvat a napadat lidi ruznych etnik.
    Coz ostatne dela i maly rasista Gek na svem blogu, byt zatim mene napadne.

    Cuk a Gek, oba bridilove, honosici se tim, ze prinaseji ctenarum specialni zpravy--ha ha- ve skutecnosti svobodne omilaji konspiracni teorie Bilderbergu a Pravdy.ru., ktere tak dlouho behaly po internetu az dorazily, polomrtve, na jejich stranky.

    Za nejhloupejsi cast rozhovoru povazuji:
    Otazka:"Jake mas rad zeny?"
    Odpoved: "Bile."

    Stesti, ze to zenate jelito neodpovedelo: " ty s vaginou"...:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Proč to považujete za nejblbější část rozhovoru, Danielo?

    To já jsem i oproti Bartošovi nekosmopolitní, xenofobní, rasistické a chauvinistické hovado: mám totiž rád ne jen bílé ženy, ale povýtce české a slovenské ženy. Sice se mi líbí i některé Italky, Francouzky a Portugalky, ale žít bych s nimi nedokázal, takže zůstává jen u toho líbení.

    Co měl podle Vás Bartoš Stworovi odpovědět?

    OdpovědětVymazat
  5. "Co měl podle Vás Bartoš Stworovi odpovědět? "

    Snad mel vysvetlit o kterou bilou rasu jde. Rasizmus je velice presna veda.
    Zidovska rasa je takovy geneticky unikat a naciste zase meli uzkou linii modrokych blondaku.
    Nastesti vaginam nezalezi na barve.

    OdpovědětVymazat
  6. Uhodila mne ta nevyspela frajerina..
    .
    Zde je par moznych odpvedi pro zenateho muze.:

    Libi se mi zeny, ktere mi svou zenskosti davaji pocit, ze jsem muz.
    Jedno jake rasy, krasne ci mene krasne, musi vsak mit zensky cit a jedinecnou esenci, proste to, co je dela zenami..

    Libi se mi vetsina zen, ale ja mam tu nejkrasnejsi doma.

    Libi se mi zeny z me kultury, krestanky, verne, zeny obetujici se pro rodinu a materstvi.

    Asi jako kazdemu heterosexualovi, to uz mame zabudovane v genech, ze se nam opacne pohlavi libi.

    Libi se mi ceske zeny s krasnou postavou a zlatymi vlasy, inteligentni a pritulne jako kocicky. Tu nejlepsi jsem si ulovil pro sebe..

    Libi se mi, ale ted se plne soustredim na manzelku, dala mi syna a potrebuje neznou peci.

    Americka odpoved:
    Well, women in general are fascinating creatures, life with them can be hell or a heavenly bliss. I was lucky though, my she-devil is an angel...

    OdpovědětVymazat
  7. Libi se mi vetsina zen, ale ja mam tu nejkrasnejsi doma.
    Já mám doma taky tu nejkrásnější, ale to neznamená, že to musím zdůrazňovat nebo že se mi ty ostatní nemohou líbit. Není to ovšem v žádném případě většina, nýbrž jen určitý výsek. U Bartoše jsou to bílé ženy, u mě bílé české a slovenské ženy (najmě), u někoho zase černošky nebo asiatky...

    OdpovědětVymazat
  8. Informace ktera mnohe vlastne VSE vysvetluje:

    Kdo na tebe žalobu podal a co soudíš o Lize proti antisemitismu, která za útokem na tvou osobu stojí?
    Úsměvné je, že ji podával čtyřikrát. Dvakrát to policie prošetřila a odložila, on se pokaždé odvolal. Když to podal potřetí, policie si nechala vypracovat znalecký posudek, ale ten vyzněl pro mě příznivě, policie to tedy potřetí odložila, Žalobu podal sedmatřicetiletý invalidní důchodce Petr Jakeš, člen LPA a člen Hatred Watch.on se odvolal počtvrté přímo ke státnímu zástupci, ten nařídil vrátit případ znovu k projednání. Policie si tedy nechala vypracovat druhý znalecký posudek jiným soudním znalcem, a ten napsal, že tedy ten článek by mohl být vnímán jako porušení zákona 261a.
    LPA soudit nebudu. To ať udělá za mě čas.

    Na rozdil od Vas FSECH zde diskutujicich kteri jste se o thematu svobody slova nechali zahnat az k libeznosti a libivosti zen a tak predvedli co je pro Vas podstatne a co nepodstatne!!! Bravo!
    :-(((((((((((((
    Ja si dovolim vratit se k te svobode. O cem je mozne a o cem je zakazane v CSR(Ceske Sametove Republice) hovorit a psat.
    Mam navrh. Co se hloubeji zamyslet nad nasledujici informaci?
    Žalobu podal sedmatřicetiletý invalidní důchodce Petr Jakeš, člen LPA a člen Hatred Watch.
    Stacila by mozna zjistit jak je to s 37 ivalidnim duchodcem? Mohu se mylit ale podle 4x podane zaloby by mohlo jit o pripad ivalidy na hlavu. Na druhe strane FSECHNO a co vsechno je v CR mozne nad tim zustava rozum stat. Kdyz se to rezimu hodi pak ani kdyby zaloba byla podana z Bohnic nebo z Berkovic to nemusi byt na zavadu:-)
    Stale opakovanedavam rozumbradum na svobodu v CR odkaz na USA co tam je mozno rikat.
    Co kdyby chtel prijet do CR treba takovy dusevni buditel jako je minister Farrakhan, kteremu neni nic svate a ktery bankstery, Zidobolseviky a Emericke imperialisty a jim slouzici vlady propere takovym zpusobem ze za to pri neexistenci trestu smrti v CR by musel dostat minimalne 100x dozivoti?
    A nic. Mluvi a mluvi a voda tece, jakoz i proudy penez danovych poplatniku nadale do kapes banksteru a nic se nedeje.
    Jen v CR se resi co se smi sametove rikat a co je nesametove a tedy zakazane.
    PS
    Umi si nekdo z hlasatelu sametove svobody slova proslov jako v USA v hale pro 20tisic posluchacu kde by recnik prednasel o propojeni nejbohatsiho klanu banksterskeho domu Rothschild na soucasnou vladu i to ze podporovali a financovali Hitlera?
    Porovnejte s tim jak za vlady Fischera prijeli dva Americane do CR, jeden byl vykazan okamzite, druhemu bylo zakazano prednaset na pude AV !
    Farrakhan1

    A stale opakovane se bude v CR rikat ze omezena svoboda musi byt, ze CR si nemuze dovolit svobodu jako maji v USA, stale stejne blaboly:-(
    Spatna slova coby hlavni problem prezivajiciho Fischerismu v CR! Vytunelovana a rozkradena republika jakoby nic, jede se dal krajinou temnou:-(
    Spavnou idelogii Vam pohlidaji ivalidni duchodci, nemocnou ekonomiku vyresi spravne nastavene kalouskovne:-(

    Gotham(Kocourkov), v necem az Czechistan :-(
    God bless You

    OdpovědětVymazat
  9. Farrakhan by v Praze NIKDY nepromluvil. Dopadl by hůře než Duke. Ale toho se nemusí obávat: nikdo tohoto muslima totiž do Česka nepozve.

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdu zajimave, ze clovek ani nemusi byt Muslim aby ocenil co rika Farrakhan.
    Vzdyt i Hilary Clintonova prohlasila, ze Al Jazeera prinasi lepsi zpravy nez nase synchronizovana media.

    Take je zajimave, ze udajne rasisticky Duke, hovori o uplne stejnem tematu jako Farrakhan, ze by si mohli potrast rukou.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>