úterý 23. srpna 2011

Český emirát

Česká společnost opět dokazuje, že v důsledku historického vývoje už bohužel nepatří mezi okcidentální civilisační okruh. Nepatří ovšem ani mezi orientální despocie, kde sice rovněž neomezeně vládnou multimillionářští a milliardářští šejkové a emirové, ale společnost jako taková je hluboce tradiční, bojí se Boha a dodržuje (až na pochopitelné výjimky) v zásadě Jeho zákony. Česká společnost je unikátním světovým kulturním a civilisačním páriou. Protože nikde na světě by nějaká významněji postavená osobnost nemohla neomaleně hlásat takové věci, nota bene když je na ni podáno trestní oznámení.

Prosím křesťany mezi čtenáři tohoto blogu: pomodlete se za Bartáka, aby se vzpamatoval a obrátil. To, co páše opovážlivým spoléháním na milosrdenství Boží, je hřích proti Duchu svatému a ten jak známo nebude odpuštěn!

34 komentářů:

  1. Vodníku, uklidněte se. Jeden psychopath jaro nedělá. Je to stejné, jako kdybychom třeba Rusko posuzovali podle Rasputina, rovněž zcela výjimečné osobnosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Já ale neposuzuje český svět podle jednoho Bartáka, ale podle toho, že je vůbec možné, že s ním někdo takový rozhovor udělá, že veřejně vyjde, že lidi nad tím pokrčí rameny a že se nic neděje. To už je víc než jeden psychopath. V Česku je pornografický cynism normou. To i tady, v ultraliberálním Holandsku, když soc.dem. politik přiznal, že chodí za kurvama (podle Bartáka samozřejmost mezi těmito lidmi), musel okamžitě odstoupit. O USA nemluvě. Je to samozřejmě pokrytectví (všichni víceméně vědí, že ti politici většinou smilní o stošest) ale uznávanou, byť porušovanou normou je přeci jen něco jiného - a to když někdo přestoupí, tak si nechává pro sebe a nejde s tím na veřejnost.

    OdpovědětVymazat
  3. A co je špatného dělat rozhovor s kýmkoliv? Nejsme v Rusku.

    A co byste si představoval, že by se mělo stát?

    To i tady, v ultraliberálním Holandsku, když soc.dem. politik přiznal, že chodí za kurvama (podle Bartáka samozřejmost mezi těmito lidmi), musel okamžitě odstoupit. O USA nemluvě.
    Asi jste přehlédl klíčové slovo: politik.

    Jinak je zjevné, proč se ozval nářek potrefené husy: „Vystupuje v něm i osoba Teplý z Teplic, bývalý kněz Evžen Freimann, který přestoupil od katolíků do pravoslavné církve a dnes údajně pohřbívá bohatým pravoslavným Rusům jejich psy, kus za pět tisíc dolarů na hřbitově v Teplicích.“

    Ruskopravný kněz Evžen Freimann, vůdce podezřelého bratrstva Rytířského řádu svatého Konstantina a Heleny, je bývalý agent StB a byl vyšetřován pro podezření z pedofilie. Ale ruskopravoslavný vladyka Kryštof to přikryl pod koberec. Standardní pravoslavná taktika.

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak byste si měl uvědomit, že ČR není na rozdíl od USA nebo Nizozemí kalvinistický stát, ale katholický, a proto máme mnohem zdravější přístup k sexu, stejně jako třeba ve Francii.

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlas s GP.

    Nevím, Vodníku, proč považovat vámi popisované pokrytectví za lepší než toto. Otevřenost české společnosti vůči otázkám sexu je jeden z celkem mála plusů, které bych nám tady připsal.

    A škoda jen, že atheismus Čechů je spíše jen mythus...

    Celá ta "causa" okolo Bartáka je srovnatelně absurdní jako "causa Bátora"...

    OdpovědětVymazat
  6. A co byste si představoval, že by se mělo stát?
    Neměl by zůstat šéfem modřanské polikliniky.

    Asi jste přehlédl klíčové slovo: politik.
    Asi těžko, když jsem ho sám napsal.

    Ad Evžen Freimann: až tak daleko jsem to nedočetl, děkuji za upozornění. To je ale dávno profláklá figura, myslím, že o něm vím víc než Vy. Jestliže nebyl ještě zbaven kněžství, popř. vyloučen z církve, je to samozřejmě skandál, který by třeba v naší církvi možný nebyl. Jestli jeho podezření z pedofilie/homosexuality souvisí s tím, že studoval v Římě a je půvoodně římský katholík, to posuďte sám...

    OdpovědětVymazat
  7. Celá ta "causa" okolo Bartáka je srovnatelně absurdní jako "causa Bátora"...
    Myslím si, že srovnáváte nesrovnatelné! A pokud se Barták dopouštěl násilí, pak tuplem!

    OdpovědětVymazat
  8. Neměl by zůstat šéfem modřanské polikliniky.
    Těžko druzí 2 společníci vyhodí třetího, který má ve společnosti třetinu.

    Asi těžko, když jsem ho sám napsal.
    Asi určitě, když hovoříte o odstoupení. Politika <> business.

    Jestliže nebyl ještě zbaven kněžství, popř. vyloučen z církve, je to samozřejmě skandál, který by třeba v naší církvi možný nebyl.
    Česká pravoslavná církev snad není ruskopravoslavná?

    Jestli jeho podezření z pedofilie/homosexuality souvisí s tím, že studoval v Římě a je půvoodně římský katholík, to posuďte sám...
    No, nakonec se ukázalo, k čemu má mnohem blíž, kam jeho srdce přirozeně směřovalo.

    OdpovědětVymazat
  9. Těžko druzí 2 společníci vyhodí třetího, který má ve společnosti třetinu.
    Těžko.Inu, já jsem se ke stavu společnosti vyjádřil v článku. Propojenost východní maffie s některými pravoslavnými hodnostáři je jen dalším žalostným svědectvím o českém světě.

    Jinak se zase pouštíte ve věci církví na neznámou půdu.

    OdpovědětVymazat
  10. Inu, já jsem se ke stavu společnosti vyjádřil v článku.
    A ukazuje se, že nerozumíte ani jí, ani podnikání. V podnikání jsou důležité jiné kvality než někoho vykopnout na základě několika novinových článků.

    Propojenost východní maffie s některými pravoslavnými hodnostáři je jen dalším žalostným svědectvím o českém světě.
    Opravdu? Když je pravoslavných v ČR méně než pedofilů? Spíše je žalostným svědectvím o kvalitě pravoslaví.

    Jinak se zase pouštíte ve věci církví na neznámou půdu.
    Nikoliv. Ruskopravoslavné církve jsou jedna velká rodina, duchovně závislá na Moskvě.

    OdpovědětVymazat
  11. V podnikání jsou důležité jiné kvality než někoho vykopnout na základě několika novinových článků
    Ano. Tak si představuje podnikání český postkommunistický parvenue (čímž nepopírám důležitost oněch kvalit, které patrně máte na mysli).

    Když je pravoslavných v ČR méně než pedofilů? Spíše je žalostným svědectvím o kvalitě pravoslaví.
    ???

    Jinak se zase pouštíte ve věci církví na neznámou půdu (podruhé).

    OdpovědětVymazat
  12. Celá ta "causa" okolo Bartáka je srovnatelně absurdní jako "causa Bátora"...

    Myslím si, že srovnáváte nesrovnatelné! A pokud se Barták dopouštěl násilí, pak tuplem!

    Mě jde spíš o ten tyátr okolo.

    OdpovědětVymazat
  13. Ne ne, Vodnik to ma tentokrate spravne.
    Sice je antisemita, jizlivy provokater zapadnich svobod, rusofil a pata kolona islamu, ale kdyz ma pravdu, tak ma pravdu.
    Zrejme pobyt na zapade mu v tomto oci pootevrel.
    bartak je bezcharakterni ubozak, jeho pristup k sexu nerozlisuje zakladni lidska pravidla, ze vstupem do manzelstvi ma zavazky. Jak se muze poctive venovat rodine, kdu prijde domu malatne vym*dany? Ty jeho sexualni eskapady nejsou totiz nic jineho nez psi m*dani. Toto nevidim jako zdravy pristup k sexu a lituji ceske zeny a divky...
    Urcite nejsem pruderka, ale uprimne si myslim, ze takove chovani (kurveni), pokud bude pribyvat, vam spolecnost rozvrati.
    Nejde zde jen o sex, ale o moralni zakotveni, zodpovednost, ktera je v tomto pripade uplne pokrivena--Pokrytectvi je jen nasledek jedne spatnosti, lez, ktera se casto provali.
    Pokrytectvi je nasledny, tedy trochu mensi precin oproti primemu sobeckemu a nemoralnimu (v dusevnim smyslu) zachazeni s lidmi.
    Chodici bimbas mel mit alespon zakladni decency a rozhovory neposkytovat...
    To nikomu nevadi, ze dokturek, clovek, ktery ma mit bytostni pochopeni pro lidi, zachazi s nimi, jako by to byly spinave hadry? A nejen hadr manzelka, ale hadrove onuce prostitutky. Jeho hnus se pak rozleva i na zamestnance kliniky.. Naprosty upadek lidskeho souziti.
    Desive je, ze pry maji v klinice narvane ordinace. Asi clenove tupeho stada. Ja bych si v jeho nemocnici pripadala jako dobytek, ktery se bud smontuje, nebo chcipne..

    Vite, ono vsechno souvisi se vsim.
    Take s politikou.
    Nezodpovednost, sobecka smelina s lidskymi bytostmi, drza samolibost, zrejme i neschopnost ryziho citu, to jsou vsechno vlastnosti nekterych politiku, ktere tam volite a jejich chyby omlouvate tim, ze je to jejich privatni zivot. Nemuzete se pak divit, ze se po volbach projevi jako prasata....

    Konec kazani.:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Danielo, ale já si taky myslím, že "bartak je bezcharakterni ubozak". Ale nemyslím si, že kvůli tomu, že existuje Barták, je na tom celý český národ nějak špatně.

    OdpovědětVymazat
  15. Stejně tak, když je někdo prasák, neznamená to, že by nemohl být dobrý kardiolog. Koneckonců, Váš stát právě zastavil trestní stíhání jednoho takového prasáka.

    OdpovědětVymazat
  16. Na rozdíl od Vodníka se nedomnívám, že by měl být odejit na základě manželské nevěry s "asistentkami",
    Ale já jsem nic takového neřekl. Já si myslím, že by měl odejít na základě toho, s jakou blaseovanou souverainitou presentuje amoralitu jako normu, jako něco, co sice není kosher, ale když se z toho vyzpovídá, tak jedeme dál močálem černým kolem bílých skal (nic takového DSK myslím nedělal). A to, že se to nesetkalo s žádnou větší pohoršenou odezvou (výjimka Tydlitátová, která v tom ale chce zase skoupat hlavně Hájka a Hrad), to je mi indikátorem ethické devastace české společnosti.

    OdpovědětVymazat
  17. Yamato: absurdní tyátr se dělá kolem spousty věcí, které spolu nemají ani zdánlivě vůbec nic společného...

    OdpovědětVymazat
  18. Sice je antisemita, jizlivy provokater zapadnich svobod, rusofil a pata kolona islamu
    A co nacista a kommunista? Popírač holokaustu? Obhájce terroristů? Narvaný šimpans? Myslím, že jste ještě na lecos zapomněla...

    OdpovědětVymazat
  19. Nic se nestalo. Asi je to nesrozumitelné, Peters se zase domnívá, že na základě jednoho psychopatha hodnotím všechny Čechy (tedy asi i Deža a Nguyena).

    OdpovědětVymazat
  20. V jadru souhlasim,
    popravde, muzi mi pripadaji vsude stejni. Vzdycky se mezi nimi najde cast, ktera se dere za cilem bezostysne pres mrtvoly a vetsinou jsou to alfa-samci.
    Samotna nevera by nemela byt duvodem ke ztrate zamestnani, to ne, ale konsistentni mentalni nevyvazenost podle mne ano. Vzdyt ten bartak budi predstavu sexmaniaka levneho porno filmu, kde sileny "dochtor" v nemocnici terorizuje zenske osazenstvo obnazenym pyjem. Doufam, ze ten sexophil ma deti jeste male a neumi cist, neb mit za otce prasaka je deprimujici --- Clintonova dcera Chelsea, po oralove prihode, zazila sve..

    OdpovědětVymazat
  21. Von ten dochtor na to jde nesikovne a este to podela blbejma recma. Jsem presvedcen kdyby se neholedbal dobrym krestanstvim a recma na thema "dobre se vyzpovidat je zarucena cesta k odpusteni", i mirumilovny Vodnik by ho nechal bez poznamky.

    Uvedu priklad jak se na to musi kdyz nekomu sex chutna a co si mysli okoli je mu putna:
    ==============================
    Starší Ital vstoupil na předměstí Rima do kostela, poklekl u zpovědnice a když kněz otevřel okénko, spustil:
    Otče, za druhé světové války krásná mladá židovská žena zaklepala naléhavě na moje dveře a prosila mě, abych ji ukryl před fašisty. Tak
    jsem ji schoval do podkroví."
    Kněz se podivil: "To je ale něco úžasného, z toho se nemusíte zpovídat".
    "Otče, ono je toho víc, co mám na srdci..
    Ona se mi za to začala odvděčovat sexem.
    Bylo to několikrát za týden a o nedělích a svátcích i dvakrát."
    Kněz na to:"To bylo dávno a oba jste se tím vystavili velkému nebezpečí, ale dva mladí lidé na základě těchto okolností mohou slabost těla snadno podlehnout.
    Jestliže toho upřímně litujete, je vám odpuštěno".
    "Děkuji vám otče. Bylo to opravdu velké oslabení mého svědomí.
    "Ale mohu mít ještě jednu otázku?"
    "A jakou?" ptá se kněz.
    "Mám jí říct, že už je po válce?"
    =====================================
    Doufam priklad dost srozumitelny o rozdilu mezi zpovedi sexymaniaka dochtora a spravneho krestana ktery zadnou extra smlouvu o dodatecnych sluzbach nepotrebuje:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Vodniku nejen Ty ho odsuzujes, uz se do nej navazi i massmedia. Ceho je moc toho je prilis i na to co Ty nazyvas
    Český emirát

    OdpovědětVymazat
  23. Astr: pokud hlas Karla Škrabala zůstane osamělý, bude důkazem českého kulturního párijství.

    OdpovědětVymazat
  24. JzP: "Yamato-san, za ten tyátr si může ale Barták sám."

    Jasně, ale problém vidím v tom, že to s ním noviny hrají. Stejně např. jako aktivně udělali z Bátory arcizrůdu.

    OdpovědětVymazat
  25. víte co je zajímavé, pánové a dámo? Jak jste v tom, koho podporovat jednotní s poněkud hnědými pravičáky:))
    Absolutně totožný výběr.
    Andy

    OdpovědětVymazat
  26. Andy, doktor Věra Tydlitátová je podle tebe poněkud nahnědlá? Tedy co se Bartáka týče, tam jsme s ní na stejné lodi. Jinak co se ostatních záležitostí týká, tak se v jejím hodnocení překvapivě shoduješ se mnou.

    Ke cause Bátora: jeho názory nesdílím docela (a ani je důkladně neznám), ale bez ohledu na ně je zcela jasné, že opakovaně a hrubě byl ve veřejných zdělovacích prostředcích napaden a onálepkován on, a on se teprve pak ohradil v prostoru víceméně soukromém (fb), protože mu bylo doporučeno, aby v tom veřejném držel hubu. Pokud na tyto skutečnosti upozorňují pouze ti "poněkud nahnědlí", je to jen dalším důkazem o smutném stavu české společnosti.

    OdpovědětVymazat
  27. Vodníku, paní Tydlitátová je mi zcela a absolutně ukradená, její články nečtu a neanalyzuji, jestli také vyrazila do boje za práva Bartáka a Bátory, pak nám asi kočka krapet hnědne...stejně jako Císař tisíce a tisíce keců- pan Okamura

    Andy

    OdpovědětVymazat
  28. vlastně Bartáka ne, to je pokud vím nějaký cvok, co ho údajně pronásleduje zahraniční rozvědka...něco jako ten prasák co měl dělat fr. prezidenta. Z toho se nehnědne, z toho se blbne.

    A

    OdpovědětVymazat
  29. Andy: Tydlitátová jako jedna z mála vyjádřila svůj odpor k Bartákově vystupování; z toho se IMHO nehnědne ani neblbne. Co se Bátory týče, tam stojí pochopitelně na té jediné správné straně, tj. proti němu.

    OdpovědětVymazat
  30. ydlitátová jako jedna z mála vyjádřila svůj odpor k Bartákově vystupování; z toho se IMHO nehnědne ani neblbne...aha, já si ty Blbce od B budu muset prostudovat a ZAUJMOUT STANOVISKO. Zatím se mi plete Bárta, Barták, Bátora, Báthoryová a dokonce těžko rozeznávám i Dobeše s Drábkem. Není to však způsobeno postupujícím Alzheimerem, ale nastupující lhostejností k tomu, co kdo v Kocourkově vyvádí:))

    OdpovědětVymazat
  31. To je dobry postreh--to zaujmuti stanoviska.
    Nejlepsi je, myslim, mit svoji vlastni integritu a na nejake ideologie nebo stranicka stanoviska se vybodnout.

    Pripad nadrzeneho primata jde mimo politicke nazory, jeho barbarske sexualni chovani by melo byt v civilisovanych zemich vnimano jako sexualni otroctvi, coz spada pod porusovani zakladnich lidskych prav.

    Jsem nazoru, ze Jarousek je prototypem sociopatha.
    Je smutne, ze az zasah Schwarzenberga silencovo dlouhe radeni odhalil a vynesl na verejnost...

    Z psychologicke prirucky:

    "" Sociopaths are usually defined as people displaying anti social behavior which is mainly characterized by lack of empathy towards others that is coupled with display of abnormal moral conduct and inability to conform with the norms of the society. People suffering from antisocial personality disorder are often referred to as sociopaths. Some of the other characteristics that sociopaths may display are, lying, abnormal sexual behavior, lack of remorse for others and towards living beings, irresponsible behavior, impulsive behavior, drug or alcohol abuse, problems with the law, violating rights of others, aggressive behavior and much more.""""

    OdpovědětVymazat
  32. On se ale Barták už k Bohu obrátil... pěkná bohabojná partička, ti českou společnost nade vší pochybnost povznáší k vyšší civilizační úrovni!

    Bartáka řeší i v Teplicích. Při pitce samozvaného řádu napadl recepční

    Rytířský řád svatého Konstantina a Heleny

    OdpovědětVymazat
  33. Pánové, kdyby každýho soudili za to,že souložil s prostitutkou,tak by muselo sedět dost lidí!!! A pan Freimann je kapitola sama o sobě. Homosexuál,který jen škodí a je velmi zakomplexovaný. Je to hnus!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní: pokud máte dojem, že obsahem článku je rozhořčení nad něčí souloží s prostitutkou, pak jste ho dokonale nepochopil.

    Vy o. Freimanna znáte osobně?

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>