středa 10. srpna 2011

Chtělo by to nějaký ten seznam!

Nezávislý publicista, hudebník, spisovatel, novinář, publicista a člen několika občanských sdružení František Kostlán šlape Adamu B. Bartošovi na paty! Na blogu doktor Tydlitátové skvěle разоблачил síť vztahů kolem momentálně nejnebezpečnějšího škůdce, rozvraceče a potenciálního genocidálního vraha Ladislava Bátory:
Aktualizovali jsme tedy okruh lidí kolem Bátory: vedle neonacistů a českých šovinistů, rasistů, antisemitů a xenofobů, vedle kriminálníků, vedle lidí z Dělnické strany, ze Strany svobodných občanů a Jany Bobošíkové (Suverenita) patří dnes k Bátorovu okruhu již i Klausovi muži Hájek a Jakl a ministr školství Josef Dobeš. To vše jištěno přátelským objetím prezidenta republiky.
Jak říkám: ještě nějaký ten bartošovský seznam by to chtělo a po příštím "muslimském" (nebo jiném) terroristickém útoku, třeba v pražském metru, může zatýkací kommando vyrazit!

Škoda, že zatímco blb Bátora zmizí záhy po zásluze v propadlišti dějin spolu s touto nenáviděnou vládou, která už ve společnosti nemá skoro žádnou podporu, politicky korrektní aktivisté, fízlové a sestavovači seznamů nás budou provázet až do hořkého konce.

2 komentáře:

  1. Díky za článek, Vodníku. Dlouho jsi absentoval, tak jsem se konečně rozhoupal k vlastnímu textu. Předpokládám, že sis užíval dovolenou a doufám, že stála za to.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, užíval.
    Ano, stála. :-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>