neděle 21. srpna 2011

Jan Čulík je vůl

Nic jiného se po přečtení tohoto článku říct nedá.

A navrch je to antisemita: tahá do toho Židy!...

14 komentářů:

  1. Na toto thema už se na Blistech diskutuje. Čulík mává Hitlerem a Židy. Já myslím, že je to naprostý nesmysl a mlžení. Nakonec, jak správně píšeš, Češi vědí, o koho jde, a když se tisk vytasí s tím, že machetoví útočníci byli Romové, až po několika dnech, tak je to trapné. Vzhledem k jejich podílu na kriminalitě při jeich zastoupení v populaci, takové uvedení ethnicity považuju za tichou pobídku, že by se s tím teda kurva něco mělo dělat. Když se o tom bude mlčet, budou kocábisti tvrdit, že mezi českou a romskou kriminalitou není žádný relevantní rozdíl.

    To, že je to českému čtenáři naprosto jasné i bez uvedení ethnicity, to raději Čulíkovi neříkej!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Divná doba, konstatování holého faktu je rasizmus. Zajímavá byla reportáž na Nově o tom mačetovém multikulturním příspěvku. Fakt, že útočníci byli cikáni nechali reportéři vyslovit svědkyni masakru (servírku). Jinak panovala censura. Asi měli z p. Čulíka a jemu podobných strach, nakonec, proč si dělat problémy.

    OdpovědětVymazat
  3. Divná doba, konstatování holého faktu je rasizmus.
    No to je jen jedna ze současných specialit. Kdybychom je chtěli vyjmenovat všechny, seděli bychom tu hodně dlouho...

    OdpovědětVymazat
  4. Ano. Voštiny v prdeli a souboje šly stranou, teď už se mluví otevřeně o nepřijatelných názorech. A snad ani ne o nich, ale o podezřelých kamarátšoftech s lidmi nepřijatelných názorů. Jako bych četl zprávy domovní důveěrnice: "stýká se se závadnými osobami". Nesmí se teda (B.) divit, že o něj demokratická společnost, my, všichni, nestojíme!

    OdpovědětVymazat
  5. "Voštiny v prdeli"

    Asi myslíte vosiny. Voština je něco úplně jiného. Sice by byla asi v prdeli taky nepříjemná, ale asi by se tam tak snadno nedostala.

    OdpovědětVymazat
  6. Já nevím, co je vosina, voština ani pazdeří. Něco takového prostě knížepán plácl, na detailu snad nesejde.

    OdpovědětVymazat
  7. Blb Čulík zase blouzní o bělošském hokejistovi. Co ten člověk dokáže smíchat dohromady, to je k nevíře!

    OdpovědětVymazat
  8. Leon Kreutzfeld22. srpna 2011 v 23:03

    Ja si tedy myslim vazeni panove, ze neni kosher, kdyz media kadruji pachatele trestne cinnosti podle ethnicke prislusnosti. Jak spravne pripomina JzP, ono v pripade ruznych "neprizpusobivych" a "mladiku" se to da rict i neethnicky.

    Mnohem vetsi pruser ale je, ze barevne vidi i predstavitele exekutivni moci (vzpomenme lavinu vyjadreni vsech moznych papalasu po vitkovskem rozsudku), a soudy (srovnejme rozsudky za podobne trestne ciny).

    To vse ve state, ktery neni pravni.

    OdpovědětVymazat
  9. Tisícovka proti půlmiliardě. Mačeta proti letadlové lodi. Sebevražedný atentátník proti statisícům "kolaterálních ztrát".

    Dobrou chuť a dobrou noc.

    OdpovědětVymazat
  10. Vodniku, skoleni muzstva provedeni:
    Bod po bodu:
    Pazdeří je dřevitá dužina obsažená ve stoncích rostlin, ze kterých se získávají lýková textilní vlákna.
    Pazdeří se odděluje od vláken v procesu rozvolňování lněných a konopných stonků při průmyslovém zpracování (máčením nebo rosením, lámáním, potěráním).
    Ted uz vis o cem mluvil ministr diplomacie.

    Vosina to je lidove oznaceni pro to pichlave co se vyskytuje na konci obilneho klasu. Vysvetlit proc si nasi predkove mysleli ze nic pichlavejsiho nemuze existovat nez vosina v prdeli nevim. Ty sam ac az z nezneho Tulipanova jiste znas vetsi a pichlavejsi veci, predmety, ba i osoby nez nejakou "vosinu".

    "Vostina" se odvozuje od vosku, prave stareho dobreho vceliho. Vceli dilo z vosku je vostina. Kdyz je to cele a velke a v ramecku tak se tomu rika plast, vceli plast.

    Ted si ty 3 vyrazy zasad do jednoho kvetinace ne dohromady s tulipanem ale s ministrem diplomacie prisad tam toho co musi odejit jinak padne vlada, pak to spravne prohnoj,zalej ci pokrop a uvidis sam casem co z toho vzejde.
    Ja myslim ze nic dobreho. Nebo ze by uz konecne? Ze konecne kdyz ministr skolstvi a jeho ourednik vypadnou, ze i z vladu nejake chytrosti vypadnou ci moudra reseni napadnou? Uz se tesim na pristi volby, jak dopadnou:-(

    OdpovědětVymazat
  11. Astr: dík!

    Stan: a vy zase lynchujete černochy?? Samozřejmě, že česká bílolímečková verbež krade víc než cikáni (a zaslouží patřičně vyšší tresty), ale to neznamená, že nad tisícovkou, kterou mi vytáhla cikorka v tramvaji z tašky, mám mávnout rukou!

    OdpovědětVymazat
  12. Jako bych četl zprávy domovní důveěrnice: "stýká se se závadnými osobami".
    Vodníku, když tak dbáte na správnost terminologie, tak byste měl vědět, že správně to bylo: „stýká se se závadovými osobami“

    OdpovědětVymazat
  13. Vůl? A já myslel, že je to tak ulhaný a spratkovský šmejd, že se nehodí ani na novináře. Takže musí dělat internetového aktivistu pro MI6. Rozbírat jeho názory má stejný smysl jako debata o architektonickém ztvárnění dětských báboviček.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>