neděle 20. listopadu 2011

Kdo by se neradoval!

Jako by sama prozřetelnost chtěla s námi se všemi důstojně oslavit to, že místo fronty na banány máme demokracii! 18. listopadu 2011 provedla demokratická policie v kolébce tohoto régimu úspěšný zásah proti tlupě hnusných komoušů z řad studentů na UC Davis.
Komu by to připomínalo studenty, sedící na Národní onoho 17. listopadu 1989, ať se ihned vzpamatuje! A ať přiloží ruku k dílu, aby se z jejich práce dostalo těžce zkoušeným bankéřům zasloužených odměn!

14 komentářů:

  1. Zachovejte klid vp. Vodnik. Policie jiste pred zakrokem kommunisty nekolikrat vyzvala, aby se rozesli, neblokovali a neshlukovali. Pouze tehdy, kdyz pokracovali v blokovani a provokaci, prisel na radu peprovy spray. Musite to videt v kontextu situace i doby.

    Jak je videt z videa, i prihlizejici obcane rychle poznali, odkud vitr vane a dali to svym hlasovym projevem studentskym provocateurum jasne najevo.

    OdpovědětVymazat
  2. Já také stojím, vp.Kreutzfeld, za americkou vládou a moudrými bankami všemi deseti! Mám radost, že si levičáci, flákači, narkomani a popírači uvědomili, že se NWO s nimi mazlit nebude!

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, zdá se, že komouši dočasně zvítězili. Ale doufejme, že to je vítězství Pyrrhovo.

    OdpovědětVymazat
  4. Pane Vodnik, ja myslim, ze protest tohoto typu nemuze mit v dlouhem obdobi chanci na uspech. To zacina gandhiovskym posedavanim, nechaji si strikat spray do obliceje, ale nakonec kdyz v te plechovce cervu poradne zastourate, tak vzdycky skoncite u kontextualniho extremismu.

    Ti lide se zastituji nejakou dobrou myslenkou, at uz je to svoboda projevu, nebo socialni spravedlnost, nebo ja nevim co, ale maji potencial pachat ryzi zlo. Nikdo si nemuze stezovat, ze se policie tomu snazi zabranit.

    OdpovědětVymazat
  5. Vp. Kreutzfeld, jak praví staré árijské přísloví, kdo seje vítr, sklidí bouři...

    OdpovědětVymazat
  6. A to uz v roce 1989 pouzili na Narodni tride peprny sprej?
    Tenkrat ovsem to byl zasah statniho aparatu CSSR a americke studenty sprejovala universitni, tedy privatni policie-ochranka. To je velky rozdil.
    Zasahy v jinych mestech jsou ciste zavisle na na rozhodnuti lokalnich starostu v ramci jednotlivych statu.
    Federalni-celoamericky "policejni" zasah je vzdy akci Narodnich Guards.. Ne, ze bych ty bloudily litovala. Hrdinni revolucionari musi pocitat s krutym odporem kapitalistu.
    Synacek moji zname, inteligentni lempl, (uz mu tahne na tricitku,) si zamanul, ze pojede protestovat do New Yorku. Nabarvil si k te prilezitosti vlasy na zeleno jako solidarni postoj ke Green Peace. Uz je doma, prijel smradlavy a s vyvrknutym kotnikem, pry brutalita policie. I nausnicku mu z ouska vytrhli, ti brutove...

    Samozrejme, ze cesti obcane by se nemeli ridit nasilnickou americkou politikou, ProAlt je ten pravy kandidat na spravedlivy system. Nebo Delnici z DSSS? Tak jak tak, pozorovani lidove revoluce v Cesku by bylo velmi zajimave...

    OdpovědětVymazat
  7. Na rozdil od Vas spravna Emericka ovcanko Danielo, ktera zmlacene a osprejovane demonstranty nelitujete, sama reditelka skoly co ty policajty na studenty poslala sama uznala ze policejni akce byla "neprimerena" a ten policajt co chodil podle rady pokojne sedicich studentu a sprejoval je jako mouchy, i to bylo na reditelku skoly po zverejneni a reakcich na Internetu prilis a tak se 2 temito svalnatci bez mozku rozloucila!
    Stale jeste to u vas neni nejhorsi kdyz i reditelka skoly chce delat mirumilovny dojem :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Panove a damo, vy se tady hadate o nejakych americkych levicackych lemplech, zatimco v Karvine opet vystrkuji sve nahnedle rypaky kontextualni extremiste.

    OdpovědětVymazat
  9. ARBEIT MACHT FREI
    No a ne pane Kreutzfeld?
    Vy jste se snad dostal ke svym penezum bez prace?

    OdpovědětVymazat
  10. Pane Aster, jak rika jedno stare dobre zidovske prislovi, kdo nepracuje, at nema dolace. To vsak nesouvisi nijak s tabulkou, ktera pripomina nacisticke genocidium.

    Zde tedy nezalezi, co nominalne ten napis rika, ale co realne znamena. A to je skryta vyzva k genocide. Podobne jako extremiste treba posilaji Cikany do prace, ale ve skutecnosti by je radsi poslali do Prahy, do Podoli nebo do lekarny.

    Proto je treba vsechny takove tabulky, napisy a vyroky posuzovat v jejich skrytem kontextu extremistiky. Slova nebo tabulky jsou jen symboly. Jsou ohebne a daji se zneuzit k zastreni reality. Proto je treba vypatrat co skutecne tim extremiste mysli a postihovat jejich skutecne myslenky, ne jen ty, ktere sami rikaji, ze si mysli.

    OdpovědětVymazat
  11. Vp. LK: vy se tady hadate o nejakych americkych levicackych lemplech, zatimco v Karvine opet vystrkuji sve nahnedle rypaky kontextualni extremiste.
    Copak my! Ale zatímco v Karviné došlo k takové exacerbaci hnisavého nacistického vředu, Novinky se zajímjí o takovéhle světoborné události!

    OdpovědětVymazat
  12. Pane Kreutzfeld, odhalovateli skryteho kontextu, Vy snad patrite na Quantanamo?


    Proto je treba vsechny takove tabulky, napisy a vyroky posuzovat v jejich skrytem kontextu extremistiky. Slova nebo tabulky jsou jen symboly. Jsou ohebne a daji se zneuzit k zastreni reality. Proto je treba vypatrat co skutecne tim extremiste mysli a postihovat jejich skutecne myslenky, ne jen ty, ktere sami rikaji, ze si mysli.

    Ani by tam nemuseli sve zajatce mucit, Vy byste jim spravne rekl co si mysli, na rozdil od toho co rikaji a pritom lzou ze si mysli a vlastne jen Vy vite nejlepe co si ostatni mysli !

    Genialni:-)
    PS
    Ze Vy podle stejneho vzorce odhalujete nejen otevreny ale i ten nejskrytejsi a nejkrytejsi antisemitismus?
    I Vy sibale:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Daniela: "Federalni-celoamericky "policejni" zasah je vzdy akci Narodnich Guards.. Ne, ze bych ty bloudily litovala. Hrdinni revolucionari musi pocitat s krutym odporem kapitalistu."
    Odpověď podle Naomi Wolfové: američtí politikové vedou proti občanům, které mají zastupovat, kvůli svým ziskům občanskou válku (N.W. je ovšem známá komouška a bolševička, resp. židobolševička, že?)

    OdpovědětVymazat
  14. Naomi Wolf je komundira americkeho druhu, vecna aktivistka, prava "bitch". Budete se divit, ale ja ji docela snasim, hlavne proto, ze ona je agresivni feministka a diky takovym kriklounkam si americke zeny udrzuji silne postaveni ve spolecnosti.
    Je usmevne, jak holka burcuje svobodne obcany k odporu, ale kdyz ji nejaky muz na universite sexualne "urazil", pak je konec se svobodou a odporem. Prijde moralni a feministicke odsouzeni na verejnosti, z normalniho chlapa se vyrobi sexualni deviant.... Nebohy harasnik ma zniceny zivot.
    Pro nej svoboda projevu neplati.:-)

    Jinak komundira Naomi rvala cela leta proti republikanum a silne agitovala pro mesiase B.Obamu. Kdyz ho dostala, zjistila, ze Barack to vede blbe a pohorsene ho zavrhla. Konec lasky. Ted proti nemu demonstruje a tez si pri tom dela reklamu pro svou novou knihu na Occupy Wall street.
    Takovou oposici si pestujeme...:-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>