neděle 27. listopadu 2011

Opravdu debilní!

Málokdy se povede intelligentnímu člověku, jakým doktor Tydlitátová nepochybně je, spáchat něco tak blbého, jako je analogisování naprosto korrektního, logického a smysluplného Okamurova textu s Hitlerem a jeho poměrem k Židům. I pokud to pouze přetiskla by se měla stydět. Dokonce i takový věrný nohsled jako F. Řeka má pochyby.

Okamurovi tleskám!

21 komentářů:

  1. Paní drvoštěpka už asi potřebuje lékařskou pomoc. Celkem by mi to bylo jedno, šílenci byli a budou, ale takhle straší na VŠ. To je skutečná dekadence:)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslim, ze Mme ma ve svem clanku jisty point. Totiz to lacine "rasove" profilovani. To bych ale ani tolik nepricital Okamurovi. Jestli se nepletu, on na toto thema mel nekde delsi clanek a toto je jen vytah z nej.

    S cim ale nemohu souhlasit je, ze ona ve svem clanku nahradila herny synagogami. Chce tim snad rict, ze pro Romy je hazard ekvivalentem ustavne chranene svobody vyznani? To je jako by se dopoustela stejneho hrichu jako vp. Okamura.

    Byt Romem, clenem ethnika, kde rada prislusniku nechodi do heren, ale chodi do kostela, citil bych se clankem Mme Schmidlifidli stejne urazen, jako se multikulturalistka pravem citi byt urazena clankem v Usteckem deniku.

    OdpovědětVymazat
  3. JzP: ono je to ale banální! A proč právě Romové po několika stoletích tyto aspekty jako banální nevnímají, to je otázka pro kulturní anthropology. Akutní problém je, že Romové selhávají ve všech Okamurou zmiňovaných oblastech a že pokud s tím oni sami něco neudělají, nemohou počítat s tím, že je bude většinová společnost nějak oblibovat. A to nikdo po nich nechce, aby se nějak jinak oblékali, poslouchali či hráli jinou hudbu nebo věřili něčemu jinému než věří, tj. aby byli jiní. Jediné, co se po nich chce, aby nebyli na obtíž.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejhorší je, že ona fakt není blbá, jak dokazuje např. její nejnovější post.

    OdpovědětVymazat
  5. Vp. Vodnik, Mme Schmidli je naprosto normalni, a to i ve vecech sionismu. Jste to Vy a Vam podobni, kdo jste silenci. Jakmile slysite Israel nebo Zide, zatemni se Vam mozek, vidite rude a nejste schopni strizlive uvahy. Meli byste si nechat dat papiry na hlavu a nejake prasky.

    OdpovědětVymazat
  6. Tydlitátová je mi ukradená, ovšem ten článek nebo co to má být, který spáchal Okamura je poněkud směšný..,kdyby se "romáci" chovali podle jeho rad, bílí češi by se museli jít zahrabat, sami se tak totiž až na extrémní výjimky nechovají. JzP zřejmě žije někde v bájné Atlantidě, že by se průměrný čech omluvil, když někomu hamtne na nohu nebo snad dokonce že by se setkali v obchodě dva slušní lidé je prakticky nemožné.
    Okamura, Babiš...česká politika v podání cizinců už není ani směšná, jen hodně smutná.
    Ovšem fakt je, že český lid potřebuje dalšího Železného nebo Johna...proč by se ti dva spasitelé nepokusili mu vyhovět?

    Andy

    OdpovědětVymazat
  7. no vidíte, JzP. Mně zas nikdy v životě žádný cikán neublížil, neokradl mne, chovají se ke mně slušně- a já k nim. Takže co to ten Okamura plácá? Kdo má sociální handicap? Proč jeho úlisný pohled a populistické žvásty oslovují tolik českých rasistických hlupáků, vesměs z řad absolutního plebsu?

    Andy

    OdpovědětVymazat
  8. Vazeny pane JzP, zajimave. Ale z tech Vasich statistik vyplyva, ze vetsi problem nez "rasa" je pohlavi. Chlapi v porovnani s zenskyma jsou vetsi kurvy nez rodiny Horvathu oproti rodinam Novaku.

    OdpovědětVymazat
  9. Ech, ted jsem si to znova prepocital a vyslo mi to jinak. Procento hledanych Horvathu je 10x vyssi nez Novaku a procento hledanych muzu je cca 4x vyssi nez hledanych zen. Halt jsem uz stary.

    OdpovědětVymazat
  10. Jeste me k tomu napadlo neco jineho vp. JzP. Horvatha hledaji jednoho ze 100, zatimco Novakovou jednu z 10 tisic.

    Tak mala cisla by v obou pripadech spis svedcila proti nejakemu profilovani. Jsou obe prilis nizka, aby se z nich daly delat zavery o tom, jak nahodneho jedince posuzovat.

    OdpovědětVymazat
  11. Nevidim na Okamurove clanku nic spatnyho. Navic neni ani prvni a nebude ani posledni, kdo neco takovyho napise. Neni pochyb, ze jsou v CR (a vlastne vsude na zapade) Cikani jako celek asocialni a problematicka etnicka skupina. Vinu za to, ze je vetsinova spolecnost neakceptuje nesou v hlavni mire Cikani sami. Kdo tohle nevidi je bud naprosty kreten nebo kreten zamerny multikulturni. Podstatna spolecenska zmena k lepsimu nastane pouze tehdy, az Cikani prestanou vinit za sve problemy ostatni a zacnou pracovat predevsim sami na sobe. habr

    OdpovědětVymazat
  12. Minderbinder, voni jsou odpornej antinominalista. Copa musí bejt každej Horvath z Indie?

    OdpovědětVymazat
  13. Voni sou Dreyfus dneska nakej zimperlich. Tak si tu statistiku udelaji pro Ruzicky a uvidej.

    OdpovědětVymazat
  14. Měl vzít Červeňákovi, Minderbinder. Horvathy si sem přitáhli ze Slovenska, Ale ne každej Slovák je z Indie, někerý sou i děti Maďarů se šimpanzema.

    OdpovědětVymazat
  15. Ale něco veselejšího, Minderbinder, ať jim nezvlhne bavlna:

    http://www.youtube.com/watch?v=1dIznsAdTOE&feature=related

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle ne Dreyfus. To je jak Lady Gagaova. Tohle ne.

    OdpovědětVymazat
  17. Zhukov by se nezlobil.

    OdpovědětVymazat
  18. Surrealistum by se urcite minipohadka o touze vlasatice k hlidaci casu libila.
    Krasne visualni efekty--vlacna sladkost oproti brutalnimu komicsu, mnozstvi symbolu a asociaci...:-)

    OdpovědětVymazat
  19. No jo, Marcel by nebyl líný:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Destino

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>