neděle 29. ledna 2012

Závažné svědectví

„Komunisté, kdyby byli u moci, by nebyli takoví vyžírkové a nesmáli by se lidem do ksichtu."

Tuto větu nepronesl zastydlý reformní kommunista ani nějaký nostalgik, kterému se stýská po pivu za 1,70 Kčs, nýbrž John Bok, jemuž jakékoli podezření ze sympathií s bývalým régimem nebo z nostalgie po tomtéž vůbec nehrozí.

Já být dnes ve vládě ČR, tak z ní demonstrativně vystoupím. Nedivil bych se, kdyby brzo začlo jít o život. Historie se neopakuje a bezzubost sametové ehm, ehm, "revoluce" je varováním příštím generacím.

8 komentářů:

  1. Je to rizena demolice narodu, p.Vodniku---bylo by zajimave, kdyby se ceska vlada naprosto zhroutila a nastalo pravo ulice, chaos, anarchie a odstrelovani chodcu z panelaku---pak Evropane zacnou prosit o hebrejskeho krale. Lepsi zidovske kralovstvi nez muslimsky kalifat, nemyslite??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo, hezky jste popsala metody, jak se prosazují "hebrejští králové". To se vyvolá u lidu "touha po svobodě", a pak po nich začnou střílet zakuklenci. A svede se to na nějakého toho "muslimského kalífu". Bohužel pro "hebrejské krále" je stále více lidí, kteří tuhle svinskou metodu prokoukli.

      Takže ani "hebrejský král", ani "muslimský kalífa", ale obyčejná nezkorumpovaná a samosprávná demokracie.

      P. S. Mezi námi, Danielo, nezanedbatelná část Evropanů o "hebrejského krále" prosí už takřka 2000 let. Ale toho jste asi nemyslela, viďte?

      Vymazat
  2. nezanedbatelná část Evropanů o "hebrejského krále" prosí už takřka 2000 let.
    Co tím máte na mysli? Doufám, že nemyslíte Ježíše Krista.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, myslím toho, který měl údajně na kříži napsán něco v tom smyslu. A dal jsem to do uvozovek, protože mi bylo jasné, že se najdou tací, kteří se do mne okamžitě pustí jako do rouhače a nevzdělance.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nedivte se, oni křesťani o nikoho neprosí. Oni se prosí Někoho o spásu duše, resp. o pomoc při práci na tomto úkolu.

      Vymazat
    2. Možná jsem měl napsat ...o návrat "hebrejského krále". A je mi jasné, že zase dostanu přes uši, protože vracet se může jen ten, kdo byl zapomenut.

      K Daniele se nemá smysl vyjadřovat, protože tam jde dlouhodobě o blátivé (ne)myšlení, občas proložené erupcí až breivikovské upřímnosti. (Řekněte, koho jiného než fanatickou sionistku by napadlo zabývat se myšlenkou na střelbu do Čechů či Evropanů z paneláků za účelem nastolení hebrejského krále?)

      Vymazat
  4. Stane, ano, myslela jsem hebrejskeho krale, ktereho popisuji Sionske protokoly, vedouce, ze odpovidam zastanci spikleneckych teorii..:-) Vite, uprimne, jak veci vidim v Cesku, demokracie je pro vetsi cast obyvatelstva umely rezim a ne prirodni usporadani, nasledne, mnoho lidi svobodu slova pro vsechny neunese. Zadna ze zapadnich mocnosti vam v ceste za lepsim usporadanim spolecnosti klacky pod nohy hazet nebude, ale prece nechcete volit ze zoufalstvi oposici, ktera je v zasade protidemokraticka.. Jak uz historie tisickrate prokazala, tudy cesta nevede.
    Domnivam se, ze jestlize chcete konkretne bojovat proti jednomu nesvaru, naprikad proti korupci, musite ziskat prumerne, obycejne obcany na hromadne demonstrace, nelze jinak.. Revoluci sam neudelate..

    OdpovědětVymazat
  5. Jako by nestacilo ze co ovcan CR to jiny "demokraticky" nazor:-(

    Hospody 4 cenove skupiny se demokraticky otrasaji v zakladech, stat se potaci v rozpoctu a v mizejicich nakladech.Stran uz bylo v CR sametove zaregistrovano 99!
    Prepocitejte pokud jsem spatne pocital:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_politick%C3%BDch_stran_v_%C4%8Cesku

    To se to pak vladne tloustne a moc vladcum na jazyku sladne :-(
    Nyni se stale casteji na Internetu posuzuje ne podle nazoru ale podle toho kdo to rika ci pise:-(

    Kdyby jen na Internetu ale massmedia se vyzivaji v tom ze kadruji a posuzuji ne co je ci bylo receno, ale hlavne a predevsim, kym to bylo receno.
    Priklad prikladam, jak i medialne ostrilena Tacheci byla na "Knizete" kratka :-)

    http://www.prvnizpravy.cz/style=default/zpravy/z-domova/sok-knize-je-pro-konecne-reseni-cikanske-otazky/
    S zivotni urovni i demokracie se ubira do zandele :-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>