pátek 29. června 2012

Nejhorší český president

Jsem přesvědčen, že příští český president bude ten nejhorší, jakého kdy Češi měli. Ať jím bude kdokoli z kandidátů. Na blozích se vyskytují ankety typu "koho byste volili za presidenta?" Já bych rád spustil antianketu: který z těch bezcharakterních zmrdů, kteří se na ten post derou, je ten nejškodlivější a nejnebezpečnější?

12 komentářů:

  1. Uvádím jakožto prvni svůj typ: po poslechu tohoto záznamu (vřele doporučuji! jestli jste si po vyslechnutí F.R.Čecha mysleli, že už vás nic nepřekvapí, budete vyvedeni z omylu) si myslím, že je jím Vladimír Dlouhý, ještě před Janem Fischerem.

    (zdroj)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, nestrkejte nám Jakla do jednoho pytle s těmi zmrdy. Ano, jistě není vůbec ideální, má spoustu chyb - ale porovnejte ho s ostatními a je ještě zlatej! Ovšem je jasné, že on šanci nemá, takže s první větou naprostý souhlas. A nevím, třeba právě proto ho ani nevnímáte...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na největšího zmrda? Joj, mám to podobně jako vy - dlouho vedl Fischer, ale když jsem slyšel o kandidatuře Dlouhého, tak jsem málem vrhnul. Chucpe bylo opět redefinováno.

      Nezapomínal bych ovšem na Schwarzenberga, u něj ale aspoň už hrozí zubatá kosatá.

      Osobně se mi velmi hnusí syn (Dienstbier), ale vedle těchto je, stejně jako různí Sobotkové a pod., jen takovou trapnou figurkou.

      No a vedle těchto všech pak (chtě nechtě) i Jakl vypadá jako gigant - což samozřejmě není a ostatně to i on sám takto komentoval :-)

      Vymazat
  3. vedle těchto všech pak (chtě nechtě) i Jakl vypadá jako gigant
    Těžko lze vydat smutnější svědectví o tomto národu a jeho představitelích...:-(

    OdpovědětVymazat
  4. Dlouhý na mne působí dojmem, že je blázen, Schwarzenberg na mne působí dojmem, že trpí pokročilou senilitou, Zeman na mne působí dojmem, že jeho senilita je jen o malý stupínek za tou knížecí, Švejnar absolutně neslaný a nemastný, Fischer je člen velmi nebezpečné náboženské sekty a za jeho vlády se tady začala likvidovat svoboda slova. Bobošíková se mi jeví jako čistokrevná populistka, která osciluje mezi levicovým a pravicovým extremísmem. Tito všichni kandidáti by v normální demokratické zemi, kde opravdu fungují "hlídací psi demokracie", byli tiskem a veřejným míněním vyřízeni do týdne. Pokud bych měl z tohoto hrůzného seznamu najít toho, který bude největším zemským škůdcem, vychází mi Fischer, dle našich "agenturních mienkotvorcov" a ohlupovadel nejpopulárnější kandidát.

    Roithová a Dienstbier, u nichž si nemohu vzpomenout na nic, co by je zcela diskvalifikovalo pro prezidentskou volbu, nemají šanci. To platí i o Jaklovi, jehož nominaci ze strany Svobodných považuji za povedený žert, i Farmisalovi, který je naprosto šedivá a nezajímavá figura.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je u prdele i většině voličů ODS :-D To i ten "náš" hroznej Jakl k smíchu (BTW, Stane, co tak něco konkrétnějšího?) má zřejmě větší preference.

      U Dienstbiera (a Švejnara, Trautenberga) - co dvojí občanství? Hlavně si u něj nemůžu vzpomenout na nic, proč by měl být presidentem. Co kdy kde vlastně udělal?

      Vymazat
  5. Yamato, já ten nápad kandidovat Klausova komorníka považuji za neobyčejně humorný. A už si představuji, jak bude Jakl vysvětlovat, že jeho hlavní předností je, že nebude na Hradě bloudit, protože to tam má "obšlápnuté".

    Ve všem ostatním souhlas, dvojí občanství Švejnara, knížete a Dienstbiera (pokud se zjistí, že je to pravda) jsou pro mne pro funkci českého prezidenta diskvalifikující. Nelze mít prezidenta s dvojí loajalitou. On už je skandál, že českého ministra zahraničí dělá švýcarský občan. Takže sečteno a shrnuto, on ten Jakl je vlastně nakonec nejmenší zlo :) (tedy po Remkovi, samozřejmě).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, já už se lekl, že fakt máte nějaký argument, a on je jím jen Klaus...

      Vymazat
    2. Remek kandiduje na presidenta? Tak mezi těmi zmrdy by asi dostal můj hlas buď on nebo Jakl.

      Subotka je škodlivostí na úrovni Fischera, ale popularitou daleko za ním, čímž se aktualita jeho škodlivosti zmenšuje. Svým způsobem to platí ovšem i pro Dlouhého. Mezi takovými arcilotry není lehké rozhodnout...

      Vymazat
  6. Po arcizmrdovi Klausovi už hůř být nemůže.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>