úterý 20. listopadu 2012

Goyim, držte zobáky!

...(T)eze o průmyslu holocaustu má někdy také svá reálná opodstatnění a není správné o nich mlčet. Hovořit by však o nich měli především sami Židé, těžko to u někoho jiného nepovažovat za opovážlivost.
(Věra Tydlitátová)

42 komentářů:

  1. A když to zkusej, dopadnou takto:
    http://www.vlastnihlavou.cz/pokud-tohle-muze-izrael-udelat-mlademu-zidovskemu-americanovi-predstavte-si-cemu-celi-palestinci-kazdy-den/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych byl upřímný, mám pocit, že si ten mládenec o to koledoval. Ti cajti od něj chtěli pas a myslím, že prokázat svoji totožnost policii má povinnost každý - nebo se pletu?

      Vymazat
    2. Vy jste si všiml, že by se nějak bránil? Tak, aby mu prase, které mi živě připomnělo STBáky na Palachových týdnech, muselo klečet na hlavě?

      Vymazat
    3. Jestli muselo nebo nemuselo, to odsud od počítačů těžko rozhodneme. Já se domnívám, že kdyby mu ten mládenec ukázal svůj pas, mohlo (i když samozřejmě nemuselo) to proběhnout jinak. Kdyby ho ten fízl chtěl sebrat poté, co se mladík indentifikoval, nebylo by asi o čem polemisovat.

      Vymazat
  2. Vodniku, uz jsem se vzdal nadeje, ze byste byl schopen objektivniho pohledu na vec, jako je ho schopna dr. Tydlitatova.

    Mohl byste alespon prestat prekrucovat a vytrhavat veci z kontextu. Clanek neni o tom, ze vy krizaci mate drzet zobaky, nybrz, ze se mate kat a prosit o odpusteni.

    A to plati obvzlaste dnes, kdy je Ashkelon tercem terroristickych naletu, zatimco vy odpirate Israeli moznost branit se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen kat a prosit o odpusteni, v.p. Kreutzfeld, ale TAKE drzet zobaky ohledne nekterych skutecnosti, jejichz realnost nepopira ani sama velka VT.

      Jinak uznavam, ze israelska odveta je tentokrat umirnema: deset oci za oko, deset zubu za zub (cca 10 Palestincu za jednoho mrtveho Israelce). To pred par lety v Libannonu to bylo 1:1000.

      Vymazat
    2. Oprava: ten pomer je pry 5:137, cili cca sedmadvacet zubu za zub.

      Jinak dnes napsal na Psu L. Křivan v 08:17: "Židů by byla škoda. Jsou to lidi jako my a v Israeli žije mnoho známých a bývalých sousedů, kteří emigrovali jako já. Israel je stejně západní země jako ta, ve které teď žiji, je součástí stejné civilizace jako celá Evropa. Nic takového se o palestincích nedá říct. Pochopil?" Myslim, ze se jedna zcela jasne o trestny cin. Nedavno si Neff stezoval, ze mel na krku malem zalobu za antisemitism. Neylo by mozna na skodu upozornit ho na rasism z druhe strany. Ja ale na to nemam ty guts nekoho udavat...


      Vymazat
    3. Boha jeho, Vodníku, aspoň tohle nesmyslné poměřování mrtvých si odpusťte. Jestli je něco nesmysl, tak umírněná odveta.

      Tydlitátová je ovšem...já ani nevím jaké slovo použít. Třeba vy jste tak trochu fanatik, to je bez debat :-), ale takový fanatik-amatér-začátečník s neustálými úlety k normálnosti. Tydlitátová jako by se snažila tomu slovo přisoudit další, ještě horší význam.

      Vymazat
    4. Ja povazuju sedmadvacet zubu za zub oproti tisicu zubu za zub za umirnene. Vy snad ne? Co byste jeste chtel?

      Vymazat
    5. Umírněnost je ten nesmysl. Proč by měla být odveta umírněná. Odmyslete si, že jde o židy a Palestince, kde prostě nedokážete být nestranný (což neberte jako nějakou urážku - IMO to nedokáže nikdo) a řekněte mi, co vás vede k úvahám o umírněnosti odvety.

      Vymazat
    6. To, ze na jednoho zabiteho Zida zabili tentokrat mene Palestincu. Tak si nahradte slovo "umirnena" slovem "nedostatecna", jestli Vas to irrituje...

      Vymazat
    7. Ale jděte se už vycpat s I. vs. P., mě nejde o tuhle situaci, ale o tu umírněnost odvety jako takovou. Proč to stále omíláte?

      Navíc jaké "za jednoho zabili tolik"? Nebo si snad myslíte, že mají befel "za jednoho našeho sejmout tolik a tolik jejich"?

      Vymazat
    8. No právě! Já chápu, že Vám začal imponovat ten nejradikálnější darebácký přístup Israele k porobeným Arabům (perfektně se to hodí k tomu, kterého uctíváte), ale jste to Vy, kdo musí abstrahovat od tohoto konkrétního konfliktu: pojem "umírněný" je vždy relativní - umírněný ve srovnání s čím. A já jsem to explicitně uvedl: ve srovnání s válkou v Libannonu a podepřel to statistikou o počtu obětí. Tak nevím, co ještě chcete.

      Vymazat
    9. Vy prostě znáte jen dvě barvy. Jaké imponovat? Koho uctívám? nepište prosím pod vlivem halucinogenů.

      Mě jde o nějaké řešení.

      Dlouhodobé je IMO vnitřní rozklad Isaelel - prostě nejde donekonečna odolávat stonásobné převaze okolí, leda za cenu jejich atomového holocaustu, který by ale znamenal zároveň sebevraždu.

      A pro "Gazany" je zatím menším zlem (jí vim, furt!) dlouhodobé příměří - a to nelze s idioty s raketovým koníčkem.

      Nebo až si od vás přečtu jiné řešení, reálné řešení!, tak se můžeme o něčem dál, co se tohoto týče, bavit. Zatím ale nic.

      A co se týče umírněnosti - umírněnost je ve válce většinou na nic. Leda chcete konflikt prodlužovat (nevylučuji, že tomu tak je). Odveta musí být tak silná, jak to jde, neb má zabránit opakování situace. A ne, nepíši o vyvraždění všech, píši o likvidaci útočné síly - zde tedy amásu a dalších magorů.

      Vymazat
    10. Koho uctívám?
      Pokud si vzpomínám, několikrát jste se veřejně přihlásil k satanismu.

      Mě jde o nějaké řešení.
      Mně ne. Znám jen nepřijatelná a u Vás na blogu jsem jedno načrtl. Na tomto místě jste Vy napadl termín "umírněnost" a já jsem se hájil, toť vše.

      Vymazat
    11. A taky jsem psal jak to myslím. Na čerty věříte vy, ne já.

      Ano, skutečně dobré řešení také nevidím. Jde o to aby nedošlo k těm nejhorším.

      Protože jej užíváte nesmyslně.

      Vymazat
    12. Já si nemyslím, že chodíte na Petrovy kameny líbat ďáblovi ocas a chcát na hostie. Ale Vaše životní postoje, víra a filosofie, tak, jak je presentujete, jsou podle mého přesvědčení vskutku produktem luciferiánského ducha, kterého obdivujete.

      Protože jej užíváte nesmyslně.
      To je věc názoru...

      Vymazat
    13. Hele, Vodníku, přiznejte - že vás ty hádky ale baví? :-)

      Vymazat
    14. Když ono je hrozně hezké napsat "luciferiánský duch" - ale každý si pod tím určitě představujeme něco jiného, s největší pravděpodobností diametrálně odlišného.

      Některé věci nejsou "věcí názoru" :-)

      Vymazat
    15. Hele, Vodníku, přiznejte - že vás ty hádky ale baví? :-)
      Někdy ano, někdy ne...

      Některé věci nejsou "věcí názoru" :-)
      Tohle JE věc názoru - já jsem své použití podepřel argumenty (umírněný vůči čemu), Vy jste svůj názor (=pojem "umírněný" je absolutní a nelze ho použít pro charakteristiku odvety v žádném případě, ani v porovnání s -) sice nerozvedl, ale budiž. Pokud máme různý názor, tak to věc názoru je.

      Vymazat
    16. Jde o to, že umírněná odveta je téměř oxymóro. Buď můžete být umírněný, nebo můžete mít odvetu - spojeno dohromady je to k ničemu.

      Vymazat
    17. Anebo: můžete mít odvetu oko za oko, sedmadvacet očí za oko a nebo tisíc očí za oko. Oko za oko nařizuje Starý zákon a je to "umírněná odveta" oproti 27 očím za oko. Těch 27 je zase "umírněných" oproti 1000. Podle mě to takhle říci lze.

      Vymazat
    18. Toto ale není návod pro válku - ta tam je ovšem popsána mnohokrát a velmi...řekněme, že kdyby se Israel držel těchto návodů, tak v Gaze už problém není.

      Vymazat
  3. To mi taky vyrazilo dech a téměř jsem o tom napsal post na Hůl; možná to ještě udělám.

    OdpovědětVymazat
  4. Vy se pánové divíte jako by vám bylo 20. Strana byla kritizovatelná také jen konstruktivně a NIKDY prosím zvenčí. A to tehdejší soudruzi ani neměli na rozdíl od těch dnešních zákon zakazující pochybnosti.

    OdpovědětVymazat
  5. A který z Židů třeba o průmyslu Holocaustu nemlčí/může nemlčet dobře? Má někdo nějakou teorii, nebo příklad?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím o žádném Židovi, který by byl, jako kritik průmyslu Holocaustu, apd., pro V. Tydlitátovou a ostatní Čechy, kteří hájí v ČR zájmy Israele, přijatelný. Tak se ptám.

      Vymazat
    2. Jsem ze čtvrtiny zakarpatský žid. Byl bych přijatelný? Ne, že bych snad prisámhimmler chtěl něco kritizovat, neřkuli popírat či snad dokonce vychvalovat!

      Vymazat
    3. Pro mě je přijatelný každý. Otázka je, jak to bude brát VT. Prohlašte se (za) a zkuste o Holocaustu hovořit, pak uvidíme...

      Vymazat
  6. No já nevím o žádném kritikovi průmyslu holokaustu, ať Židovi nebo Nežidovi, který by byl pro tuto partu přijatelný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žid je sebenenávistný a nežid latentní :-D Má vůbec ještě cenu řešit lidi jako Tydlitátová? Já vim, sám mám co povídat...

      Vymazat
    2. Prumysl holocaustu vidim hlavne na strane nacku, pseudobadatelu, co pocitaji mrtve a pochybuji o presnem poctu zabitych zidu. Stranky "revisionistu", plne DVD, knih a video klipu o tom, jak si Zidi delaji z utrpeni holokaustu byznys. Je to opravdu milionovy obchod---ovsem nejvice podporovany od anti-zidu.
      U mne neexistuje pociit viny, krev zabijejicich nacistu je na jejich rukou, co ja s tim mam co delat ? Proc bych se tedy mela pohorsovat nad tim, kdyz nekdo vrazdeni nacistu pripomene ?
      Mam se citit vina treba i za genocidu Armencu Turky ? Vinu necitim, ale uznavam Armencum, zrovna tak jako zidum a potazmo i ceskym Nemcum, jim zpusobenou krivdu. Nevyvracim, nebagatelizuji a nesnizuji jimi udany pocet zmasakrovanych..V tomto, vyjimecne, nemam dvoji metr.
      Zabiti Palestinci jsou vysledkem bezohledneho chovani svych soukmenovcu a tudiz jejich smrt ma na svedomi Hamas, hamas utoci na souseda a pouziva sve lidi jako lidske stity.
      To vse jsou zlociny proti lidskosti a lkat a citit se vinni muzeme v celkove reflexi nad cloveci nesnasenlivosti a chut k vrazdeni, ale osobni vinu at maji ti, co vrazdy spachali, spolu s jejich sympatizanty.
      Tydlitatka ma v tomto pravdu. Je to predevsim zidovska zalezitost se vyrovnat s holokaustovym prumyslem, jestli nejakou formu v Cesku mate..Hlavne nebyt cechackovsky polovicaty, lajdacky, coz je : neuvadet konkretni pripady a jen pausalne remcat..

      Vymazat
    3. Taže ona je to jejich věc, jo? Akorát je tu ta maličkost, že ten holocaustový průmysl platí ostatní.

      Vymazat
    4. Takovou snůšku kravin už jste dlouho nenapsala - jsem zvědav, jak vysvětlíte např. Yamatovu "maličkost".

      Vymazat
  7. Ha ha.
    Copak Cesi plati zidum nejake zvlastni odskodne, nebo vyrabeji zadarmo pro Israel jaderne ponorky ?
    Je to obracene, nekteri Zide, co prezili koncentrak ani nedostali zpatky ukradeny majetek a cesky turisticky prumysl- hotelieri- se prizivuji na israelske piete a zidovske navstevniky nemilosrdne kasiruji, nechci psat odiraji.

    Ze by cesti danovi poplatnici posilali miliony dolaru Israeli na obranou techniku jako to cini USA ?
    O tom nic nevim.

    Naopak, Ceska republika zkrze EU posila miliony do Gazy. Videli jste, jak je Gaza City rychle vybudovana ?.. Vse nove a moderni. To vsechno take z vasich penez a bude hur, EU komise uz ohlasila, ze musi zvysit rozpocet Evropske Unie.
    A to se Yamato jednou strachoval, ze deti v Gaze nemaji susene mlicko... :-)

    Pisi PREDNE jejich vec.. Jestli se najde svetsky a hamizny patriarcha-pop, co miluje luxusni veci vic nez duchovni nauku, pak je to take PREDEVSIM zalezitost pravoslavnych. Nebo ne ?
    Podle Vodnika ano, - je to pry vnitrni zalezitost urcite skupiny.
    Zvlaste markantne to bylo videt u Pussy Riot.. To pak plati : Pro boha svateho, NES...NEPLETTE se Rusum do jejich viry a afer !!! Tydlitatka ovsem neco takoveho napsat nesmi... Presne takove zabomysi kausy hutne pomahaji J.Fischerovi...


    Sup sem s prikladem, kde zide vydelavaji miliony na holokaustu a Cesi to caluji......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně i Češi. Na FED doplacíme všichni a kdo je největším příjemcem zahraniční pomoci (ačkoliv to prd potřebuje) z USA (a odjinud ostatně také) si už může Daniela dohledat sama.

      Vymazat
  8. ...Ze by cesti danovi poplatnici posilali miliony dolaru Israeli na obranou techniku jako to cini USA ?
    Vzdyt jsem to uz uvedla , pane Baso.

    Jen nevim, jestli se Cesi natolik ztotoznuji s Amerikou, ze s ni citi, trapi je to a stezuji si ohledne jeji dobrovolne pomoci Israeli,= mimotoho to opravdu nemusi byt jejich starost. At se staraji o jejich rozpocet.

    Shledavam, ze nakonec ti "ostatni" se scvrkli na Nemce, kteri plati uz leta letouci a zase, je to jejich vec..

    Federalni reserva-FED zcela urcite neplati pomoc Israeli, ale statni rozpocet ohledne pomoci jinym zemim je navrhovan presidentem i kongresem. Ohledne dohodnuteho balicku se hlasuje v Kongressu.
    Fed urcuje fluency dolaru ve svete, ale je jen nastrojem federalni vlady.
    Stat Israel dostava o neco vice, nez Egypt, Egyptane obdrzeli poslednich par let 2 miliardy dolaru rocne a nejake produkty... Stat Israel dostava 3 miliardy a to je oproti Egyptu dulezita strategicka investice. ."Pomoc" je hlavne ve spickove technologii, zbranich, vymena informaci a najem za zakladny. . USA ma v Israeli nejmene sest nejmodernejsich zakladen, tam budou mit i UFO..:-)
    Takze bych rekla, ze to neni tak o pomoci Israeli, ale o tom, na kolik si Spojene Staty tuto spolupraci ceni....

    Investovani-vydaje 3 miliard dolaru do Israele samozrejme nespada do holokaustoveho prumyslu.

    OdpovědětVymazat
  9. Daniela a jeji FED

    Mistrovske hasbaracke dilo, kde cely clanek je spravna a pravdiva omacka a do ni je vlozena jedna veta ktera je ta nejdulezitejsi! Pritom jen pulka z ni je opacne nez je pravda a nez je skutecnost, zato vsak s plnym devastujicim a desinformacnim efektem !
    Takto se rafinovane masiruje a braiwashinguje !
    ===========================================================
    Kde ze je ta zasadni hasbara?
    V teto vete, presne v jeji druhe casti:

    Fed urcuje fluency dolaru ve svete, ale je jen nastrojem federalni vlady.

    Staci pul vety opacne a spatne a ucelu bylo dosazeno, do ovcanova podvedomi byl vlozen nesmysl a na nem pak postavena legenda o vlade lidu, misto spravneho popisu vlady bank a banksteru!
    SKUTECNOST=
    Rule number 1 :
    FED urcuje FSECHNO !
    a ze:
    VLADA JE NASTROJEM FEDu !

    a to od uvedeni tohoto banksterskeho systemu do cinnosti v r1913 se FSECHNO odviji !
    Je tisic a jeden dukazu o tom ze od pocatku existence FEDu si FED dela co sam chce a vlada jen posloucha.
    Pro naivniho ovcana zahrala parta banksteru kteri FED vlastni divadlo az tak lidumilne dojemne a vysli lidu dak dalece "demokraticky" vstric a to az tak daleko ze vymysleli divadlo zvane "jmenovani"
    Banksteri v tomto divadle dovoli presidentovi aby theoretickou hlavu FEDu "najmenoval" a uvedl do uradu:-) Naposledy po jmenu Allan Greenspan to byl Ben Shalom Bernanke http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Bernanke
    ktery byl najmenovan.

    Co je FED?
    Prelozeno do srozumitelne cestiny= uskupeni nejmocnejsich bankeru = banksteru, !
    Podle hasbary Daniely jsou nastrojem federalni vlady cha cha cha
    Znaji dejiny clovecenstva nejaky priklad nejaky rezim kde by banker byli NASTROJEM VLADY” ?
    A takovy nesmysl je vlozen pulkou vety do komentare ktery je napsan vcelku spravne.
    Opakuji mistrovske dilo manipulace, alias pisate-ka Daniel-a se opet poodkryla pokud jde o vysvetlovani nekterych jevu a zjevu :-)
    Ve skutecnosti je to ponekud jinak:

    http://www.apfn.org/APFN/reserve2.htm

    vlastnici:
    http://rainbowwarrior2005.wordpress.com/2008/09/29/federal-reserve-owners-and-history/

    vyhrady vuci FEDu, aneb co se delo a deje za zadu vlady:-(
    http://www.youtube.com/watch?v=E6QJuEfdK2s&feature=related
    ===================================
    take zde je hlavni vyhradou ze
    vlada zadne penize netiskne, tiskne je FED a vlade je pujcuje za poplatky a uroky a uroky z uroku !
    http://www.youtube.com/watch?v=bLCHWhmyn8w&feature=related

    Zde to rika jiny American na plnou hubu a pripomina ze jen Ron Paul je jeden z mala ktery otevrene rika ze ne bankstersky FED ale vlada by si mela tisknout sama penize !
    Byl to uz JF Kennedy ktery se chtel od FEDu oprostit a byl odkracen do historie!
    Na rodil od vetsiny politiku recnik FARRAKHAN si muze dovolit rikat naplno jak se veci maji!
    http://www.youtube.com/watch?v=YF997OH12twUz sam obsah vety o USA jako demokracii je ve svem smyslu nesmysl.
    Demokracie- vlada lidu (prostrednictvim volenych zastupcu)
    V pripade USA to ale neni LID ktery si vladne ale banksteri kteri vladnou a urcuji !
    Zna nekdo na teto planete nejaky stat kde si opravdu vladne lid a banksteri a jejich banky do toho nezasahuji, naopak jsou "nastrojem" vlady? kdo se timto smerem spravne rozhledne musi videt jaky nesmysl o FEDu jako nastroji vlady zde byl napsan.
    Jiste muzete se zeptat zda umyslne nebo nevedomky.
    Ja se domnivam ze umyslne. Z rady komentaru Daniely je zrejme ze psat a vyjadrovat se umi. Proto tvrdim umysl ne blbost.
    A takovymi broskvovinami jako ze FED je nastroj vlady jste tu krmeni a v bludu drzeni:-(


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověče, Astře, že Ti to stálo za tak dlouhý kommentář? Mě by zajímalo, jestli je na tomto webu vůbec někdo (samozřejmě kromě Canadiana a Leha), kdo si myslí, že FED je nástrojem vlády. Dost silně o tom pochybuju.

      Proč byl zabit Kennedy je nejisté, ale to, že se chtěl oprostit od FEDu, je jedna z pravděpodobných uvažovaných variant.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>