úterý 12. února 2013

Boj s větrnými mlýny

Vodkou zdegenerovaní neandrtálští mužici vylezli ze svých zemljanek, aby se opět postavili nezadržitelnému pokroku a rozvoji technologií, které směřují k stále většímu osvobození člověka, pohodlnějšímu placení i inkassování zisků a bezpečnějšímu existování v ulicích i dopravních prostředcích, potažmo i ve vlastních domech.

Sněm Ruské pravoslavné církve 4. února t.r. mj. podpořil právo občanů odmítnout z jakýchkoliv důvodů technologie zpracování osobních údajů. Není divu, že mongoloidní barbaři z východních stepí najdou odezvu u nejrůznějších rudých nebo hnědých zastánců spikleneckých theorií, renegátů superiorní okcidentální civilisace, anarchistů a paranoiků, jako je marxista otec Jan nebo Vodník, který je intellektuálně líný a svá osobní selhání svádí na někoho úspěšnějšího než je on sám.

7 komentářů:

  1. Ještě by bylo fajn odmítnout nekrytou měnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fajn by toho bylo hodně. Ale kde začít? Tady jde samozřejmě ještě o víc než o peníze.

      Vymazat
  2. Už jednou Ruská duma projevila pozoruhodný smysl pro realitu a způsobila pozdvižení, když si dovolila zkrouhnout různé ty vlivové agentury maskované jako neziskovky. Co kdyby se někdo zbláznil a vzal si z toho příklad, ne?
    Link

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ale byla duma, tohle je církev.

      Však oni jim to ještě osladí - a nebo to aspoň zkusí. Generátory rusofobie pojedou na 400%, až se zavaří!...

      Vymazat
    2. BTW... proč líný jen intelektuálně?

      Vymazat
    3. Ále, to je taková frase, resp. jedna z mnohých, kterou se odstřelují vyznavači spikleneckých theorií. Naznačuje se tím jejich intellektuální méněcennost. Nevěřil byste, jak to - hlavně na intellektuály - zabírá!

      Vymazat
  3. Jestli zakon projde, to se asi nebude libit nasemu panu presidentu , - prca je, ze to pomuze Patriot Act. I rebelsti Americane se prece nebudou ridit Rusackama, ze...Tea Party timto ztrati munici, haha.
    Je mi ale lito normalnich muziku, kterym by tento zakon jen pomohl v tom, ze se nikdo nedozvi, kolik litru vodky mesicne spotrebuji.
    Ovsem mafiansti oligarchove, co maji k disposici miliony nelegalnich dolaru, ti skryvaji dulezitejsi veci. Ti si tento zakon napsali sami pro sebe.
    Patriarchovi se taky nikdo nebude stourat v tom, jake hodinky nosi a kde ma zalite zlato.

    Aby to nakonec nebyl dabelsky sionisticky komplot, jak svym ruskym zidozednarskym loutkam, slouzicim NWO, zarucit klid na praci pro jejich podvratncke rejdy..
    V Syrii uz zacinaji byt muslimsti jihadiste neklidni, nakonec je assadska Syrie rozvracena a tak je treba chlapcum pridelit nove fronty, novy ideal za Allaha. Co treba v Cecensku ? Tam bych rekla, ze kvuli ochrane osobnich udaju v Ruske federaci bude pak i pro mujaheedky v Grozny bezpecno.
    K tomu pridejme nadrzene cecenske vdovy, - a mame`raj jihadistu....:-))))

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>