pondělí 1. dubna 2013

Jsem fašista s černou prdelí!

Jak je o mně známo, stále ještě nejsem pro zcela neomezenou svobodu slova. Výzvy k vraždění nebo demoralisace dětí např. vybízením k sexuálním zkušenostem považuji za něco, co by mělo být zakázáno a trestáno podle zákona, který je nutný, když už je společnost natolik nemocná, že si ani neuvědomuje, že něco prostě MUSÍ BÝT tabu.

Obávám se však, že se nenajde nikdo, kdo by podal trestné oznámení na authorku Lindu de Haan, na nakladatele, který knihu vydal ani na překladatelku Adélu Elbel. Jó, kdyby Linda de Haan nebo Adéla Elbel veřejně zvažovaly možnost, že obětí holokaustu byly jen čtyři milliony, se zlou by se potázaly! Ale prznění dětské duše je něco, co vzbudí na tváři kreatur, jako je nakladatelka Iva Pecháčková, jen pobavený úsměv.

Takže mi nezbývá než doufat, že si Lindu da Haan vyhmátne nějaký muslim, kterému není jedno, když tahle ďáblova děvka przní způsob, jakým se jeho děti dívají na svět, a podřízne jí krk. A pokud Bylo, nebude záhy skončí, vězte, že to bude proto, že Vodníka zavřeli za schvalování trestného činu terrorismu proti svobodymilovné a multikulturní authorce.

Aktualisace: kniha vyšla poprvé v r. 2000, od té doby ještě dvakrát a byla přeložena do 7 jazyků (zdroj). Authorka není spisovatelka, ale výtvarnice, tedy všestranná umělkyně. Obávám se, že je už pozdě...

16 komentářů:

  1. Vodníku, mohl bych vás požádat o odstranění odkazu na můj blog? Pročetl jsem si zase pár článků a diskusí k nim a - bez urážky - nechci být jakkoli spojovám s vašimy postoji. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu proč zrovna tento článek Vás vyprovokoval k takové žádosti. Homosexualita je dost odporná sexuální úchylka. Mě osobně se celkem jedno, kdo kam strká svůj penis, ale to vše jen do doby, než to začne propagovat, nebo dokonce vnucovat dětem. Kdyby toto blahé paměti někdo zkusil na mého nedospělého potomka, se zdravou kůži by nevyvázl. Pokud by se jednalo o (školní) instituci, byl by to jeho poslední den v ní. Samozřejmě bych okamžitě dítěti podal vakcínu; vysvětlil, že takto se skutečně někteří duševně narušení lidé chovat mohou, ale je to odporné, slovo buzerant nebo teplouš patří v normální společnosti k nejhorším nadávkám a lidé, kteří to hájí či propagují nejsou o nic lepší. Ale zejména, aby se takovým lidem pečlivě vyhýbal.

      Stejně, jako mi matka vysvětlila v 6 letech komunisty - fungovalo to dobře.

      Mimochodem, už jen z té ilustrace je mi na zvracení.


      cnemo

      Vymazat
    2. Nechápu proč zrovna tento článek Vás vyprovokoval k takové žádosti.
      Právě proto, že se jedná o ovlivňování dětí od útlého věku ("prentenboek" je knížka víceméně obrázková, ač nějaký text v ní jistě bude, když už ho překládali do 7 jazyků). Navrch se to šíří (3 vydání, překlady, tj. spolupráce překladatelů a vydavatelů) a není proti tomu obrany - zkuste ji zažalovat! Nepopírá nepopiratelné, tak máte smůlu.

      takto se skutečně někteří duševně narušení lidé chovat mohou, ale je to odporné,
      V tom bych byl opatrnější. Jestliže se tak narodili, tak si nemohou pomoct. A ostatně znám i odpornější úchylky. Odporné to začne být v momentě, kdy vyžadují, aby to bylo nazíráno jako normální alternativa heterosexuálního chování a kdy to začnou hystericky propagovat (zejména směrem k dětem jako v tomto případě).

      Stejně, jako mi matka vysvětlila v 6 letech komunisty
      Kommunistou se člověk stává, víceméně dobrovolně. Homosexuálem se rodí, to není jeho výběr (pomíjím pro zjednodušení bisexuály a různé poměry zastoupení orientace v těch hraničních případech).

      Vymazat
    3. Kapitáne, tento článek byl maximálně jen poslední kapkou - a nikoli pro odpor k homosexualismu, ale oním přáním vraždy. Jinak ale jde o dlouhodobější záležitost.

      Vymazat
    4. >ale oním přáním vraždy.

      No, dlouhodobost neposoudím. Nicméně pokud by se mí potomci dostali do podobných rukou, byl příslušnému muslimskému aktivistovi velmi vděčen, protože by mne zbavil povinnosti nalést prostředek, jak dotyčnou neutralizovat. Já osobně bych se nerozpakoval použít násilí, toto si nesmí nikdo beztrestně dovolit. Jsem založením humanista, ale toto se nevztahuje na lamače dětských duší s perverzní agendou. Až budete mít vlastní děti možná pochopíte.

      cnemo

      Vymazat
    5. >Jestliže se tak narodili, tak si nemohou pomoct.

      Sérioví vrazi za své chování nemohou a nic povznášejícího ani tolerovatelného na tom není. Není až tak moc důležité, do jaké míry za své chování "mohou", důležité je, zda mi to je odporné či ne. To není moje starost, ale ochrana dětí už ano. Já nemím naprosto nic proti tomu, že někteří lidé v soukromí konsensuálně provozují sexuální perverze, naprosto nic mi do toho není. Problém je, když s tím vyjdou na veřejnost, či dokonce jako v tomto případě, začnou to vštěpovat dětem jako přijatelné, "alternativní" chování.

      Přimlouval bych se, aby existoval trestný čin propagace sexuální perverze včetně homosexuality, zrušeny "sňatky" buzerantů a zakázány adopce dětí. Ve srovnání s omezením "propagace" přirozenného sexu (věkem, cenzurou... - v rozumné míře nic proti) je vštěpování deviantního chování předškolákům obludné.


      cnemo

      Vymazat
    6. He, to je kuriosní, teď nevím, zda jste se svým prvním kommentářem obracel na mě nebo na pana Hylše - vskutku se mi zdá, že to byl spíš ten druhý případ. No, snad se nic nestalo...

      Se zbytkem vcelku souhlas, byť nepovažuji homosexualitu za srovnatelnou se sériovým vražděním.

      Vymazat
    7. Mám dojem, že jak Vodník tak Miroslav Hylš mají alespoň jedno dítě, s vysokou mírou pravděpodobnosti dokonce vlastní.

      Vymazat
  2. Souhlasim, ze tahat neco takovyho do materskych skol je svinstvo a dovoleno by to byt nemelo. Stejne tak ale nechapu, ze chcete jedno svinstvo resit svinstvem jeste mnohem vetsim. Verim, ze jste to myslel jenom jako nadsazku. habr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vodník má těch nadsázek nějak moc. Tady je to vražda, jinde by jinejm názorům stavěl pracovní tábory. Samý vtipný nadsázky. A nebo třeba ani ne.

      Vymazat
    2. Habr, já si myslím, že takováhle dekadence je svinstvo na úrovni islamismu. Ale zatímco výsledkem islamismu může být pouze standardní muslimská společnost, kde se extrémy časem obrousí, výsledkem té dekadence, kterou representuje psaní a vydávání takových knih pro děti, je pouze zánik a zmar.

      Vymazat
  3. Satanova děvka... Ale prd, Vodníku, nejste na kazatelně, tohle nechte farářům. Píča je to. S tím nemá Satan nic společného. Pak se divte, že z Vás mám (sem-tam) srandu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak se divte, že z Vás mám (sem-tam) srandu.
      Nedivím, je to Vaším dobrým právem. Jen pomněte, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe.

      Vymazat
  4. Vodniku dlouho jsem tu nebyl a cucim jako debil:-)
    Kam az si se dostal, ze I "democrat" Hyls s Tebou mluvit prestal?

    Svoboda bud je nebo neni a zdrava "demokraticka" spolecnost i svobodu prznit detske duse nejak prezije.
    Pokud neprezije, dobre ji tak :-)
    Strucne rikam ze cnemo a jeho nazory zde presentovane i moje jsou. To aby bylo jasno.

    Dik Vodniku za odkaz na clanek kde hluboky dosah az presah ma zaver clanku:

    "Chci posunout osvětu z hodin biologie na druhém stupni do mateřských škol," tvrdí překladatelka. Princ a princ je totiž určen už pro tří- nebo čtyřleté děti.
    Zdroj: http://kultura.idnes.cz/gay-osveta-princ-miluje-prince-ma-hotovy-cesky-preklad-p1a-/literatura.aspx?c=A130305_121127_literatura_jaz
    Je treba domyslet vysledek !
    Bude li se pracovat na dusi ditete timto smerem kolik asi lidskych bytosti jiz v utlem detskem veku v sobe objevi ze jsou vlastne buzeranti a lesby?
    Neni to vlastne zasluzny cin?
    Jestli je nejen Evropa ale nase civilizace jako celek jiz opravdu v tak hlubokem moralnim rozkladu rozkladu, ze
    "Chce posunout osvětu z hodin biologie na druhém stupni do mateřských škol,"
    proc neoddelovat buzeranty a lesby jiz od utleho detskeho veku?
    Detska duse je nejcitlivejsi a nejpodajnejsi.

    Pripomenuls Vodniku spravne muslimskou viru a jejich pristup k zivotu.
    Zesmesnovani Mohameda byla jen mala ukazka kam az muze dojit nedorozumeni mezi rozdilnymi kulturami , nabozenstvimi a z toho odvozenym pristupem k zivotu.
    Buzeranti a przneni deti je pro ne jeste mnohem horsi nez zesmesnovani Mohameda!
    Predkladame jim temito priklady "svobody bez hranic" prznit detske duse , duvod nas povazovat za nepratele proti kterym je nutno bojovat.

    V soucasnosti tato kategorie proziva svuj zlaty vek, ale az nas probuzerantsky svet vyznavaci Mohameda presoulozi, vime co nastane.
    Bude to krute a na rozdil od nesouhlasu s clankem Vodnika, pujde mnoha lidem o zivot.
    Jako jiz mnohokrat v lidske historii kdy rozum jde stranou a nastupuje histerie a vasne.
    Misto Pravdy a Lasky nenavist kdy zivotem nebude si nikdo jist:-(
    God bless You.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>