neděle 13. října 2013

Coitus konstruktivismu s politickou korrektností

Plodem takového spojení může být pouze zmetek, neschopný života. Takovým zmetkem je i terminologie článku Daily Telegrafu, že "gang Čechů" okradl sociální stát. Vy, kteří jste nepropadli tomuto zkreslování skutečnosti applikací anglosaského discoursu do reality, opravte si, prosím opět informaci z Daily Telegraphu: v Nottinghamu tentokrát výjimečně NEKRADLI ŽÁDNÍ ČEŠI!

22 komentářů:

  1. Zda se,ze britsky tisk se veze na lacine vlne rabidniho anticechismu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Britský tisk především předkládá zcela jinou realitu. To, že Češi také kradou, to je v tomto případě pouhá shoda okolností.

      Vymazat
    2. No v té diskusi pod tím někdo říká, že je to stejně chyba Čechů, protože jestli tu Cikáni žijí 800 let, už jsme je měli vychovat. Asi ještě neslyšeli, že Francouzi je chtěj vystěhovat do Rumunska :o)

      Vymazat
    3. už jsme je měli vychovat
      To musel napsat nějaký britský bílý gentleman, kterému Kipplingovo "břímě bílého muže" nedá spát ani doma v jeho usedlosti v essexském hrabství. Ale on jistě zná všechny ty Papuánce, cikány, Araby a černochy dobře z obrázků a pořadů National Geographic TV...

      Vymazat
  2. Zažil jsem i opačný případ, kdy za Britku náš bulvár označoval nějakou čerstvou africkou imigrantku a šlo o jakési rituální poškozování.
    Já myslím, že to je nejlepší cesta - třeba nějaký objevný článek o tom, jak si Angličané libují v nošení turbanů nebo jak mají rádi nějaké pěkné krvavé rituály. Potíž je v tom, že oni si takový článek v Blesku nepřečtou a do zrcadla vlastní hlouposti tak nepohlédnou.
    Mně se na tom nejvíc líbí, že se vždycky najde někdo, kdo připomene komunistickou minulost ČR a napasuje na to úplně všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba nějaký objevný článek o tom, jak si Angličané libují v nošení turbanů nebo jak mají rádi nějaké pěkné krvavé rituály.
      To nebude nic platné. Britští Petersové pokývají hlavami, ano, tak tomu je, a ti ostatní se budou jalově rozčilovat jako my dva, ale nebude jim to nic platné, protože media ovládá ta falešná novořeč.

      Vymazat
  3. Byli to občani ČR? Jestli jo, tak jsou to Češi. Já jsem napůl slovan, napůl turek, a jsem Čech. Nebo pro Vodníky nejsem a nebudu, i když tady žiju už skoro dvacet let, od svejch sedmi? No třeba né. Asi né, tihle tady třeba žijou celý generace, ale Češi nejsou, tak to špína přistěhovalecká nemá tuplem šanci, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byli to občani ČR? Jestli jo, tak jsou to Češi.
      Jasně! A bratři Carnajevovi byli Rusáci - vlastně jeden z nich byl už mezi tím Američan...:-\
      Někteří se nestanou Čechy ani v x-té generaci; pokud se tam někdo nenarodil nebo nepřijel ve velmi útlém věku, tak nemá šanci. Já se např. Holanďanem nikdy nestanu a ani si na to nehraju.

      Vymazat
    2. A vy ty lidi znáte, že jste si tak jistej? I když vlastně vy ste si vždycky jistej...

      Vymazat
    3. Romové, kteří jsou natolik assimilovaní, že o nich můžete mluvit jako o Češích, obvykle neodjíždějí do Anglie, a pokud ano, snaží se živit normálně, nikoli massálním zneužíváním dávek. Samozřejmě nemohu nikdy paušalisovat ani nějak procentuálně vyjadřovat kdo je nebo není Čech. Českým občanem se může stát kdekdo, Čechem nikoli. Já jsem například napůl Slovák, cítím se spíš Slovákem než Čechem, ale myslím, že Češi mě spíš považují za Čecha než Slováci za Slováka, protože mluvím slovensky s akcentem. Co naděláte?...

      Vymazat
    4. Jedna věc je cítit se sám a něco jiného je býti akceptován.
      To první se odráží v kolonce národnost na archu při sčítání (v ČR je proto jen pár desítek Romů/Cikánů), to druhé je přirozený stav sebevnímání nějaké skupiny. Není to nic specificky českého.
      Proto lidi popuzuje, že tihle paraziti, co vysávali ČR a získali v Británii azyl kvůli údajné rasové diskriminaci, jsou označováni za Čechy ve smyslu národnostním.
      Jinak samozřejmě většinový Čech pocítí zadostiučinění, že i Britové pocítili na vlastní kůži kousnutí pijavice.

      Vymazat
  4. Blackstone nehazejte cernym kamenim a nepouzivejte a nepodsouvejte co druhy nerekl.
    Bud se slusne bavte nebo se na to vyserte!
    Jako 27 lety neslusny komentator jste napsal "tuplem" neco co Vodnik nenapsal.

    Pokud budu reagovat na Vasi " špínu přistěhovaleckou" slusne, pak zalezi na tom kdo se na to diva:-)
    Vy mate pocit ze jste Cech, ac teprve az od 7 let, tedy jste Cech JEN poslednich 20 let, predtim jste byl neco jineho, patrne bez sveho jeste dospeleho vedomi to co Vasi rodice.
    Pro jineho Cecha ktery se v Cechach narodil Ceskym rodicum jste NEKDO( Turek, Nemec, Kubanec, Brazilec, Anglican...) ktery od 7 let zije v nejake zemi (Vy v CR).
    Presne podle tohoto vzoru ja jsem Cech ktery jiz nekolik desetileti zije v Australii a to jak se citim nemusi byt pro nekoho jineho vubec smerodatne. Jsem a navzdy zustanu Cech zijici v te ci one zemi. Tak je to presne! Jak se citim je pro druhe lidi casto az druhorade a v tom je prave casto onen problem a nepochopeni.
    Je jiste mozne pro nekoho kdo nejaky cas nekde zije v jinem prostredi, ze se tam citi doma. Nelze ale nasilim vynucovat na puvodnim obyvatelstvu aby na nove prichozi nahlizeli jako na ne same.
    Srozumitelneji.
    Nekteri "Romove" kteri vloni presli ze Slovenska do CR vykrikovali "JSME CESI" a narazilo to na odpor ci vice na posmech. Jako pristehovalec se mohu citit po nejakem case byt prislusnikem ale pak bych mel spravne rikat "citim se byt Cechem" .
    Prave proto ze mnoho lidi se chova podle vzorce "jsemtim, cim se citim" dokazi k tolika nedorozumenim. nekdy az vemi smutnym ci tragickym.

    Nejen Vodnik (mimochdem Cech zijici v Hollandsku a nikoli stary pravy Hollandan ) ale kazdy ctenar ktery si precte "Cecha poslednich 20 let:

    Nebo pro Vodníky nejsem a nebudu, i když tady žiju už skoro dvacet let, od svejch sedmi? No třeba né. Asi né, tihle tady třeba žijou celý generace, ale Češi nejsou, tak to špína přistěhovalecká nemá tuplem šanci, co?

    Co myslite ze si ctenar (CECH) pomysli po precteni ?
    Nez opet vrhnete cernym kamenem Blackstone , napred zapremyslejte, az pak slozte slova dohromady :-)

    Staci malo, popremyslet o tom nejen jak je to z Vaseho pohledu, ale jak by to mohlo byt i z pohledu jinych.
    To neni otazka kolik zrnek pisku musi byt dohromady aby se to dalo nazvat hromadou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně hezký :) Takže vy ty lidi znáte, že jo? Víte, že jsou přistěhovaný a/nebo že se nepovažujou za čechy?

      Vymazat
    2. Hrozně hezký :) Takže vy ty lidi znáte, že jo?
      Ze NE ! Takze HROZNE VOSKLIVY !
      Neni treba je znat osobne staci si precist noviny podivat na fotografie a je jasne o cem pise Vodnik
      ze se nejedna o Cechy ale Cikany z CR, TEDY NEPRESNOU INFORMACI
      podobne jako Vodnik uvadi spatnou informaci o " Ruskych" zlocincich , kteri jsou stejne malo Rusove, jako Cikani jsou Cesi.

      Musim zopakovat vetu z predesleho komentare:

      Staci malo, popremyslet o tom nejen jak je to z Vaseho pohledu, ale jak by to mohlo byt i z pohledu jinych.
      Napred ale spravne cist a rozumet napsanemu:-)



      Pro Vas vysvetleni "po lopate",
      neni znamo zda Anglicke noviny nerozlisily nevedomky ci umyslne, ale protoze nekdo ma Anglicky passport neznamena ze je Anglican, ma jen prislusnost. Muze to byt Pakistanec, Ind, nebo z Jamaiky, Anglie mela kolonie kolem celeho sveta a stejne tak ma i pristehovalce:-)

      Vymazat
    3. Anglicke noviny napsaly "Czech gang"


      A Czech gang of five conspired to steal £1m in child benefits and tax credits
      (spravne cesky "korektne"to je 5 osob Cikanskeho ethnika s Ceskym pasem.......)
      http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/10375380/The-33000-a-week-benefit-scam-so-easy-a-child-could-do-it.html
      O tom je nesouhlas autora clanku to jest s nepresnosti textu!


      Vymazat
    4. Vymazal jsem anonymní kommentář, který místo argumentů urážel Astra a ostatní diskutéry na tomto serveru.

      Vymazat
    5. Co takhle to nechat na panu Asterovi, jestli se citil urazen? Nebo patrite k tem spasitelum typu Kocaba, kteri presne vedi jak se ostatni citi a jak by s nimi melo zachazet?

      Vymazat
    6. Řeč byla o "místních pokrytcích", nešlo tedy jen o pana Astra. Osobní kommentáře a urážky zde nejsou trpěny bez ohledu na to, jak je subjektivně vnímá ten nebo onen napadený.

      Vymazat
  5. Zapomel jste Astroví připomenout Australany původem z Indie s australským pasem,

    to je podle trolla Sandwalkera, také obra Koloděje, také bystrý pozorovatel, také Canadian a jeste další
    Asterova největší slabina !

    OdpovědětVymazat
  6. http://zpravy.idnes.cz/trest-vezeni-pro-ctyri-cechy-v-anglii-za-zneuzivani-socialnich-davek-1jk-/zahranicni.aspx?c=A131105_072305_zahranicni_ert

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň, že jsou tam ti Češi na fotce - doufám, že to není rasism...

      Vymazat
    2. Na tom je pikantní, že nejprve udělí někomu politický azyl na základě rasové diskriminace (od Čechů) a pak tytéž osoby při páchání trestné činnosti nazvou Čechy.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>