středa 12. února 2014

Ještě jednou quenelle: deja vu vrcholících totalitních régimů

Tento článek mne zaujal urválkovskou dikcí a nepokrytě fašisujícím obsahem, takže ještě poznámečku k nakousnutému thematu. Z historie quenelle je jasné, že to ani jinak dopadnout nemohlo, když reakce sionistů tentokrát vykázala přímo nadstandardní hysterii.

Opakuji: jste varováni! Neukazujte nikomu, jak krátký rukáv má vaše košile! Neboť ti, které nesmíme jmenovat, vědí lépe než vy, co tím myslíte!

21 komentářů:

  1. Tak už jsou náckové i negři. Kam ten svět spěje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho je videt, ze zejmena menecenne rasy podlehaji hydre antisemitismu. Podivejte se na Slovany: Polaci, Slovaci, Rusaci - vesmes krveziznivi geniocidalni antisemite.

      Vymazat
    2. A Češi! Nezapomeňte na Čechy. Ti dokonce rozpoutali druhou světovou válku, zřejmě taky kvůli židům. Zbrojili a zbrojili, hajzlové, pak mobilizovali, a už to bylo! Krystlík vo tom má nějaký exkluzivní informace.

      Vymazat
  2. Na jednu stranu je dobre, ze exponenti antisemist-proterrorist philosophie jsou takovi tupci, ze na sebe neustale upozornuji. To jsou neustale ruzna tricka, ciselne kody, hudebni texty, pripadne potrhla gesta. To se da snadno poznat. Predstavte si kdyby se jim nejakym zpusobem jejich jedovatou ideologii podarilo infikovat napriklad prosty stisk ruky ci pozdrav “dobry den”. Horsi nez praseci chripka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádné strachy, v.p. Kreutzfeld, na tyto případy se pamatovalo a od toho existují soudní znalci. Mazel, Svoboda a Papiežová, ti poznají závadovou osobu i podle mrknutí oka a dokonce dokáží rozlišit, zda osmnáctka na triku znamená věk nebo závadový symbol. Rozvinuli metody inspektora Trachty - zejména metodu úporných dřepů přetavili v nepřekonatelnou metodu úporného tvrzení. Ve spojení s logickým systémem, ze kterého odstranili nadbytečné operace a zůstala tam jen tautologie, jde o velmi spolehlivé nástroje, fungující prakticky stoprocentně.

      Vymazat
    2. Souhlasim s Vami, vp. gogo, ze v Cesku maji nakroceno k reseni, ale nejsem si jist, jestli uz to dostatecne funguje a je to podporeno i judikaty. Napr. innovativni methoda discoursivni analysy byla vetsinou soudy ignorovana a pokud vim tak za ni nesel sedet ani jeden nazek, nerkuli nejaky komediant nebo kopalista.

      Vymazat
    3. Když oni se jim do toho neustále vměšují lidé se zpátečnickým myšlením, mnohdy dokonce poskvrnění studiem netriviálních oborů.

      Vymazat
    4. V.p. Kreutzfeld, zapomněl jste na závadový tanec.
      Taky návštěva hvězdárny začíná bejt vo existenci. Stačí sledovat planetu Merkur, poznamenat si dobu oběhu, nebo se na ní dokonce zeptat (sic!) a je vymalováno.

      Vymazat
    5. Ted jsem si uvedomila, ze popirani holokaustu v Evropske Unii trochu ustalo, ze by tomu napomohly trestni nasledky a stihani vselijakych stworovcu ? Asi ano.
      Neco z NWO statisticke prognostiky : V prumeru je 3x vice antisemitu v muzskych radach nez je antisemitek..
      Az usedne na evropsky trun zidovsky kral, panic, tak bude mit daleko vice zenskych obdivovatelek.....
      Takze budou muzsti utlacovani nejen rezimem NWO, ale jeste k tomu budou zotrocovani doma od zfanatisovanych zen a divek...:-))

      Vymazat
    6. Ted jsem si uvedomila, ze popirani holokaustu v Evropske Unii trochu ustalo, ze by tomu napomohly trestni nasledky a stihani vselijakych stworovcu ? Asi ano.
      Na veřejnosti ustalo - lidé obvykle zákony dodržují. Ale jsem si jist, že v soukromí díky té trestní persekuci o holokaustu začalo pochybovat mnohem víc lidí než předtím. Je to logická reakce myslícího člověka: jestliže je nějaká historická pravda předepsaná zákonem, tak tu něco nehraje!

      Vymazat
    7. " popirani holokaustu v Evropske Unii trochu ustalo"
      To by mě zajímalo, z čeho tak kdo usuzuje a co si představuje pod tím popíráním. Podle mě to závisí nejvíc na aktivitě ideopolicie. Když se rozhodnou splnit plán na 200 procent, tak ho hravě splní. Když pak budou rok chrápat, tak si bude někdo myslet, že už všechny pochytali.

      Vymazat
    8. Vazena pani Danielo, to ze v USA dosud neukamenovali zadnou cizoloznici neznamena, ze tam zenske nezanasi. Stejne tak ze tam dosud nezavreli zadneho popirace neznamena, ze se tam nepopira. Vsadim se, ze vy tam za vodou popirate o 106, ale policii to nezajima, stejne jako je ji prd do toho kdo s kym suka. Jiny kraj, jiny mrav, jak rika jedno stare dobre zidovske prislovi.

      Vymazat
    9. V jadru mate pravdu, pane Kreutzfelde.
      My ale mame zase jina themata, co rozhorci a rozbzuci americkou verejnost. ..Jako jsou Evropane nacichli kmenovym sovinismem, tak jsou jeste dnes nekteri Americane nacichli puritanstvim. .. N.Hawthorne povidka o hrisnici, co musela za trest cely zivot nosit na prsou ostre cervene pismeno " A" , ceskou verejnost neoslovi.
      Proradnost Zidu ano. Domnela vrazda Anezky Hruzove je v Americe neznama, ale jeste nedavno na ceske WIKI ukazovali fotku "hrob A.Hruzove, ritualne zavrazdene Zidem Hilsnerem."

      Ano, kazdy narod je vysazeny na neco jineho, coz je normalni logicky vyvoj , zkusenost z historie.. Nekteri Cesi, zduraznuji nekteri, bohuzel, maji zaryte memy anti-zidovstvi spolu s agresivnmi xenophobnimi sklony a proto souhlasim s tim, ze cesti vladni administratori tento nenavistny zivel, na verejnem prostranstvi, potiraji...



      Vymazat
    10. Otázky kolem počtu obětí holokaustu jsou ovšem zrůdným projevem memů antižidovství a aggressivních xenofobních sklonů. Jejich zákaz na veřejnosti a trestání všelijakých Stworů apod. je v zájmu bezpečnosti nás všech! O tom bych nikomu neradil pochybovat!

      Vymazat
  3. Tohle je téma, ke kterému nejsem schopen zaujmout jiné stanovisko, než přísně šedé, ani černé, ani bílé, přesně ve středu. Samozřejmě, že holocaust byla čistá a kondenzovaná hrůza a otírat se něj s nějakými pochybnostmi (milion sem, milion tam) je nechutné. Na druhé straně ta přehnaná nedůtklivost je taky zbytečná. Když to vezmeme v umění, tak bez těch kluků židovských by byl film, muzika nebo literatura sotva třetinová. Stejně bychom dopadli ve vědě. Když si ale vezmeme, kolik je mezi americkými jestřáby židů, tak přechází zrak. Stejně ale přecházel u politbyra za Lenina a Stalina. Samozřejmě že Araby berou pěkně u huby, ale dá se s nimi vyjít jinak? A co ta obchodnická a finančnická krutost a bezohlednost? Fakt to není černobílé. Asi bude nutné přitakat těm i oněm, ale klid to stejně nepřinese. Věčné téma.

    Taras

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tarasi, tady NIKDO nepochybuje! Na tomto webu dodrzujeme prisne zakony vsech civilisovanych zemi a nejake stourani v udajnych nesrovnalostech (million paru bot sem, million paru bot tam
      ) si tu nikdo nedovoli!

      Vymazat
  4. Vy jste, vodniku, nebezpecny optimista...ja vam dam, "vrcholici totalitni rezimy", jsme na samem zacatku... no smajlik...
    Uz jste cetl vcerejsi Spencerovou?
    http://literarky.cz/politika/svet/16839-sef-europarlamentu-a-skandal-v-knessetu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre mu tak, lezprdelistovi! :-) Malo lizal nebo si na to neoholil proflaklou sionistickou hubu...

      Vymazat
  5. Jestli si nackove treba v Cesku povesi DOMA v panelaku oltarek s fotografii Fuhrera a kladou na oltarek denne cerstve kyticky,
    pak to je jeich vec a nikomu by to jinak vadit nemelo, pac muj dum je muj hrad... At si DOMA pochybuji a klidne popiraji soa.
    Nevim, jestli jste zaregistrovali, ale ja nevidim nic zavadneho v trickach s werwolfem, hasta la vista ci s cisly 18, 88 a tak.
    Ovsem pochodovat okolo zidovskeho hrbitova na vyroci Kristalove noci s loucema, poradat "protisionisticke" stvave demonstrace(nazhavte pece ), to uz je prekrocena hranice--- jasne rasisticke vytrznictvi, hate speech, ciliz takove chovani je naprosto opravnene trestne..
    Zidi jsou casto nedutklivi, souhlasim, no jiste, ale vzdyt jen tak tak unikli celkovemu vyhlazeni..
    Ceske ethnikum nebylo za Protektoratu urceno k vyhlazeni tak drastickym zpusobem, ale pomalejsim vyhynutim - sortovanim behem jedne generace a mnozi Cesi jsou jeste nedutklivejsi nez zide. ..Cesi jeste ted breci nad Bilou horou..
    Armeni, uz to bude pres jedno stoleti, zase nikdy nezapomenou genocidu spachanou na nich od Turku..
    Byla jsem prijemne prekvapena, ze Milos Zeman genocidu Armenum uznal. .Takze alespon jeden Cech, co neni popirac...:-)
    Ma lepsi stanovisko k Armenum, nez ma nase vlada, ktera zastava neutralni stanovisko , pac si vice povazuje tureckeho spojenectvi....


    Jakmile vsak zacnou extremiste na verejnosti popirat nacisticka zverstva, musi pocitat s tim, ze se napadeny, v tomto pripade nejaky potomek prezivsich zidu, bude branit... A v normalni spolecnosti da za pravdu ukrivdenemu, coz je prislusnik ethnika zidovskeho.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jeste po tolika letech a tolika diskussich nevite, ze nacisticka zverstva a zastupy zavrazdenych Zidu nepopiraji ani "popiraci"? Hm, to je pak hodne tezka diskusse...:-(

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>