středa 19. února 2014

Kdo patří do lochu?

Tak jsem se dočetl, že na Semelovou podalo trestní oznámení hnutí ProtiAlt.

O soudružce Semelové se nemíním rozepisovat, každému je asi jasné, co si tak o ní můžu myslet, nicméně i ona má právo na své v mých očích nehorázné názory. Říkám si ale, co je to za fašouny tenhle ProtiAlt. Zagooglil jsem a ejhle: "Vznikli jsme jako názorová opozice k levicovým hnutím omezujícím svobodu jednotlivce". Promnul jsem si oči, ale je to tak: o potlačení svobodného vyjádření názoru se tu snaží skupina, která má v programmu bojovat proti hnutím, omezujícím svobodu jednotlivce! Kristepane, tohle je fakt možné jen v Kocourkově! Říkám si, co je tohle za pitomou partu? A na mou věru: čestný předseda mi už jednou vyrazil dech. Další prosťáček Petr Paulczyňski si kdysi naběhl, když na svou website vyvěsil vtipy, které byly rozhodujícími kruhy shledány jako antisemitské. Z ostatních členů znám jenom Jana Vidima, který dokresluje kolorit.

Jsem zvědav, jestli někdo podá trestní oznámení na Lucii Kollárovou za schvalování násilí a podporu hnutí, jež FBI zařadila na seznam terroristů. Násilí tuto krasavici evidentně bunsíruje.

A tak zase příležitost k anketě:

a) Do lochu patří obě dvě husy

b) Do lochu nepatří žádná z těch hus

c) Do lochu patří jen Kollárová, Semelová ne

d) Vodník je antisemitské hovado, protože každému slušnému člověku je okamžitě jasné, že do lochu patří pouze Semelová a Kollárová je príma holka

20 komentářů:

  1. Nadsenci z ProtiAlt viditelne zvolili chybnou taktiku. Kdyby soudruzku Semelovou za vysloveny nazor namisto podani zaloby v presile nekolika chlapu do krve zmlatili a serezali bicem, dostalo by se jim Vodnikova obdivu...

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se moc nechce pitvat v těch podivínech, ale nebyl to třeba z jejich strany pokus nechat soudružku napít její vlastní medicíny?
    Nic nepotěší tak, jako dopad zhovadilých represí na jejich propagátory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomhle mám trochu tendenci souhlasit s Pecinou. Kdo by se neradoval, když strčí do lochu Ratha nebo Nagyovou, všichni víme, že by je měli následovat další, mnohem horší, ale neměly by se přitom porušovat zákony. Dnes zažalují Semelovou za obhajobu kommunistických zločinů, zítra mě nebo tebe za vímjáco. Totéž ty pindy v Rusku: kozáci jim dali, co jim dávno patřilo, ale příště takhle můžou seřezat nějaké mírumilovné dredaře nebo máničky (i když ti obvykle nedělají na veřejnosti takovýhle čurbes).

      Absurdní je na tom ta perlička, že hnutí ProtiAlt se definuje jako "názorová opozice k levicovým hnutím omezujícím svobodu jednotlivce" a chce "bojovat proti likvidaci práv jednotlivců". :-D

      Vymazat
    2. tak jsem možná nepochopil podstatu problému. Já určitě nevolám po obcházení rozumných zákonů.

      Vymazat
    3. No tomu říkám nosná hláška, Gogo. Vynechte třetí až desátej bod Desatera (katolickýcho) a jmenujte nějakej další rozumnej zákon.

      Vymazat
    4. Třeba nejezdit na dálnici v protisměru anebo neprodávat dětem heroin.

      Vymazat
    5. A pokud by se zákaz podávání heroinu dětem neuzákonil, Vy byste jim ho dával? Případně byste jezdil v protisměru? Gratuluji.

      Vymazat
    6. Píšu snad něco takového? Chtěl jste nějaké regulativy co nejsou obsaženy v desateru.

      Vymazat
    7. No... ale já chtěl nějaký rozumný.

      Vymazat
    8. Leon Kreutzfeld22. února 2014 v 8:59

      No bodejt ze ne podaval vp. Basa! To byste byl hloupej a tudiz i chudej.To byste musel to tem frazkum prodavat, kdyby to bylo legalni. Ale to by se do toho vlozili rodice a ruzni pseudohumaniste. Ja Vam povim, ze nejjednodussi by asi bylo prisypavat ten heroin do detskych napoju, hamburgeru a skolnich presnidavek. Dneska se to takhle deje s cukrem a co neni sladke jako cecek si ty deti nekoupi. Pripadne to jeste podporit nejakou vedeckou studii,jako ze heroin snizuje obesitu napriklad.

      Nakonec nejvetsi drogovy dealer dneska neni nejaky Arab na rohu, ale McDonald's nebo Nestle. Takze ono to ma asi smysl, ze je to zakazany.

      Vymazat
    9. Vp. Kreutzfeld, já se vždycky domníval, že děti mají chránit rodiče, případně instituce, kterým je svěří (například ke vzdělávání). Uzákonění čehokoliv navíc má za následek jen zvětšení moci státu.
      Shodou okolností jsem teď absolvoval jinde diskusi o něčem podobném, kde nekteří diskutéři byli schopni vypustit z klávesnice i to, že dopravní předpisy omezí nehody, při nichž děti náhodně vběhnou do vozovky.
      Mě to, co napsal Gogo, Vy a ti zmímění připadá stejné. Je to pokus uzákonit morálku, který nutně vede ke dvěma věcem. Jednak lidé budou rezignovat na zvyšující se počet předpisů a nebudou mezi nimi činit rozdíly a za druhé, dojde k přesunu přirozených práv na stát. To se sice socialistům, jako je Vodník, nebo cnemo může líbit, ale je to cesta k rozbití rodiny a k fašismu. Což se například v takové Anglii už děje - vz. tamní juvenilní justici.

      Vymazat
    10. První (heroin dětem) byl příklad něčeho, co v desateru není, ale dá se odvodit z morálních hodnot společnosti.
      Druhý (nejezdít v protisměru) je cosi, co nemá s morálkou nic společného, a přitom se to vyplatí dodržovat.
      Lepší příklad by byl jízda vpravo. Lze jezdit vlevo i vpravo, obě možnosti jsou rovnocenné a nelze jakkoliv racionálně upřednostnit jeden z nich. Pro bezpečnost je ale naprosto nutné vědět, kde se jak jezdí předtím, než potkám první auto. Tohle je např. i argument proti skalním zastáncům "neviditelných rukou".
      Nevím, co rozumnějšího čekáte.

      Vymazat
  3. Vodníku proboha, to je ksicht! Vedle toho se ráno probudit tak fakt asi pustím do kalhot:) Co mi to děláte, teď se budu bát usnout:)

    cnemo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky proto je to feministka, ne?

      Vymazat
    2. Z vás obou ten antisemitism jen kape!...

      Vymazat
    3. Sem se kouk, a nekape nic. To bych musel k dochtorovi.

      Vymazat
    4. To už fakt přeháníte, já ty o mimořádně odporné babě a Vy do mě semitismem:) Zločin zpochybnění feministického ksichtu snad ještě nemáme:)

      Vymazat
    5. Nic nepřeháním! Učím se - takový Ivo Svoboda, to je teprve šajba! Ten by vám to ukázal! Zpochybněním "ksichtu", jak říkáte, to začíná, zpochybňováním holokaustu a šesti milliony končí. Však jste psal (teda předpokládám, že jste to vy, Kapitáne), že i k soutěži o nejlepší polívku nelze připustit každého!

      Vymazat
  4. Tak už to trestní oznámení na Semelovou podali. Na jednu stranu další projev fašistického tendování české společnosti, potažmo jejích zákonů (zákon svým výrokem Semelová zřejmě porušila), na druhou stranu vyváženost, protože konečně jsou také persekuováni popírači a pochybovači z jiného soudku. Ale země, kde jste za nějaký (sebeblbější) názor trestán, se nazývá "svobodnou" zcela pokrytecky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je na tom zajímavé, že soudružku Semelovou by v principu mohla soudit tatáž osoba, co soudila Horákovou. Jednu pošle na smrt za vlastizrádu a druhou do tepláků, že to obhajuje.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>