čtvrtek 27. února 2014

Když komouš mluví rozumně

Myslím, že Dolejšova úvaha má hlavu a patu - víc než bláboly pisálků z Neviditelého psa.

11 komentářů:

  1. Vodniku, Vasi pravoslavni soukmenovci se venuji ukajeni svych mocenskych choutek a Vy k tomu hanebne mlcite. To bylo kriku kdyz chlapci z IDF vstoupili do Libanonu, ale dnes? Ticho po pesine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať z toho bude cokoli, už teď víme, že to je vina Rusáků. Snahy Johna Kerryho, Johna McCaina, Angely Merkelové, Karla Schwarzenberga. Michala Kocába a ukrajinských banderovců udržet na Ukrajině mír neobstály proti pravoslavné hltavosti; ani 5 milliard amerických dollarů nezastavilo ruského medvěda.

      Pravoslaví by se mělo zakázat!...

      Vymazat
    2. Kdyby jste o tom pochyboval, Zbyněk Petráček vás poučí!

      Vymazat
  2. OT:
    https://www.youtube.com/watch?v=YcSW_nD4iWc
    Doporučuji vydržet. Dostaviší se nespavost poté lze léčit antidepresivy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydržel jsem to do konce. Inu, nějakým těm ekonomickým kecům tam jsem moc nerozuměl, ale jinak ten pán neříká nic zas až tak nového - že tato civilisace končí, to je jasné každému, kdo umí spočítat dvě a dvě. Ten nedostatek vise a duchovní prázdnotu, které Bárta zmiňuje jen okrajově, považuju já za zcela zásadní příčiny této krise.

      Vymazat
  3. Tak jsem zaslechl, že stepní mužici, nasáklí vodkou a krmeni pravoslavnou hasbarou, obuli nové láptě a vylezli ze zemljanek, v jedné ruce samopal a v druhé flašku, aby se mohli na Krymu zúčastnit oslav Nové Evropské Ukrajiny. Nepojedete se juknout? Na Krymu je toto dobou krásně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaorálek mi to neradí. A že je to aggresse pravoslavných mužiků, dokonce bezpříkladná, to jsem avisoval už výše a Kerry mne nepřekvapivě kopíruje.

      Vymazat
    2. Jen taková maličkost na dokreslení. Já vím, že se s ruskou anexí Krymu počítalo a bez ohledu na to, co kdo říká, jsou s tím v podstatě všichni srozuměni.

      Vymazat
  4. Považovat p. Dolejše za komunistu je těžký omyl. Kromě průkazky nemá s komunismem nic společného. Soudruzi ho tam asi mají proto, aby je skousla i tzv. modernější část voličů. Jinak k úvaze, ano závěr je jasný, typická geopolitický partie středního rozsahu.

    cnemo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dugin to říká ještě jinak: je to boj Ameriky (resp. jejích loutkovodičů) za záchranu její hegemonie proti nikoli hegemonii ruské, nýbrž proti multipolárnímu uspořádání světa (které já osobně považuji za nevyhnutelné).

      Vymazat
  5. Jinak z výroků o současné situaci na Ukrajině co do blbosti bezkonkurenčně kraluje knížecí hláška, že Putin se chová jako Hitler. Nehodlám se jí dále zabývat, to udělal dostatečně Jiří Krutina.

    Daleko blíže pravdě je moje doměnka, že Karel Schwarzenberg směšností svých demagogických hlášek silně šlape na paty Miloušovi Jakešů.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>