čtvrtek 26. června 2014

Pozor na vítr!

Poslední článek na Zvědavci shrnuje všechny pomluvy nacistů, kommunistů, antisemitů a pedofilů na adresu Ameriky, Západu a Israele: prý si Západ vychovává a pěstuje terroristy!...

Bdělý, Respektem vycepovaný český čtenář nad tím jistě mávne rukou. My, kteří v těchto občanských kvalitách zatím pokulháváme, jsme už o tom tady taky psali. Přesto bych poradil i skalním a neochvějným zastáncům Pravdy a Lásky, aby byli připraveni! Vítr se může otočit velmi rychle a dosud nemilosrdně odrovnávaní džihadisté se náhle mohou ukázat jako "naši zkurvysyni"! Čtenář Respektu, který jen chvíli stál, pak stojí opodál! Ať si vezmou varovnání z případu usilovného neosvazáka Igora Jakubčíka, který vzorově špinil církve lží a pomluvou, protože zaspal dobu a nevšiml si, že i v Jad Vašem ubrali plyn!

28 komentářů:

  1. Ten clanek jasne rika, ze ISIL byl cvicen „americkými, britskými, francouzskými, jordánskými a tureckými“ tajnymi sluzbami. Tak nevim, proc do toho zase motate Israel a Zidy.

    Aby za vas zase chlapci z IDF nemuseli tahat kastany z ohne, zatimco si uzivate zhyckaneho zapadniho protestantskeho zivotniho stylu! :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V clanku take stoji: »...kurdské bezpečnostní síly oznámily, že našly „jídlo v izraelských obalech a izraelské vybavení“ v teroristických úkrytech ISIL v Mosulu a Kirkuku.« Budou to bezpochyby pomluvy a nebo to je material, ktery Israel prodal Francouzum a od nich to koupili za penize Saudu hrdlorezi z ISIL.

      Vymazat
    2. To jsou celi terroriste, nenavidi Zidy, ale israelske konservy jim schmackuji.

      Vymazat
    3. Z West Bank proudi ven mnoho spotrebitelskeho zbozi, proc ne taky konservy.
      Arabove totiz vi, ze tam neni primichan praseci pajsl , ciliz je to zaruceny kosher-halal a ovci prdelky jim nevadi....

      Vymazat
    4. Že mě to nenapadlo!! Ty konservy posílají hrdlořezům ručníkáři z West Banku a kurdské bezpečnostní síly si myslí, že jsou z Israele! Ještě že Vás tu máme, Danielo!...

      Vymazat
    5. Ale kdepak, Vodniku, vy si hned vymyslite nejakou krivarnu a nabehnete si na vidle.
      Nikdy jste neslysel o zidovskych tovarnach u zidovskych sidlist ve W.B., kde jsou delnici arabove z West Bank, ale vedeni je israelske?
      Vsichni Arabove lini nejsou a Israel jich ve West Bank zamestnava statisice.
      Vzdyt proto Evrope volatji palestinsti pratele po bojkotu..
      Uvedu jeden produkt z mnoha, "made in Israel". protoze v Americe se prodavajii ty nejlepsi bombicky se sifonem na sodovku.. Vyborne na michani koktejlu..Prodava se jako produkt Israele, pac to ma lepsi reputaci a mnoho lidi Israel podporuje.
      -----------------
      The SodaStream controversy is part of an effort launched by Palestinians in 2005 to pressure Israel to end its occupation of the Palestinian Territories, support full rights for Arab citizens of Israel and support the right of return for Palestinian refugees.[102] SodaStream has been criticized for operating its primary manufacturing plant in the Mishor Adumim industrial zone, located inside Ma'ale Adumim, a settlement in the occupied West Bank and a Jerusalem suburb.[103][104]

      The Ma'ale Adumim settlement was established on land expropriated by Israel.[105][106] According to the Israeli human rights group B'Tselem, the settlement (including the Mishor Adumim SodaStream factory), was built on land taken from five Palestinian towns and two Bedouin tribes evicted by the Israeli army.[105][106] Israeli settlements in the West Bank, including Ma'ale Adumim, are regarded by many as illegal under international law.[107]

      The European Union's highest court ruled in 2010 that SodaStream was not entitled to claim a "Made in Israel" exemption from EU customs payments for products manufactured in the West Bank because Israeli settlements in occupied Palestinian territory are outside the territorial scope of the EC-Israel Agreement.[108][109][110][111]

      Norway, Sweden and Finland have boycotted SodaStream products from the Mishor Adumim factory. According to SodaStream CEO Daniel Birnbaum, the boycott against SodaStream products manufactured in the West Bank had no impact on the growth rate of SodaStream, and that all SodaStream products sold in Norway, Sweden and Finland are manufactured in China, which he sarcastically called "The mother of human rights".[112]

      In January 2014 a Paris court ruled that Association France Palestine Solidarité (AFPS), a group campaigning to remove SodaStream from stores, must compensate SodaStream €6500 because the group incorrectly claimed the products are sold "illegally and fraudulently" due to their use of the "Made in Israel" label while being partly manufactured in the West Bank
      -----------------
      Kdyby se Israelci z okupovaneho Zapadniho Brehu stahli, tak by vsechno podnikani zbankrotovalo jako se tak stalo v Gaze...

      Vymazat
    6. Tak jestli ctu dobre, tak tu vodnikovu krivarnu o tom, ze konzervy posilaji rucnikari a hrdlorezove je maji za izraelske, jenom potvrzujete.
      Jinak teze o tom, ze to jsou "nasi" se da lehce prejit, protoze takovych uz v poslednich desetiletich bylo spousta. Tohle muze vytrhnout uz jen to, ze "nasi" se odhali jako pravdu nasi, tedy nejen nami vycviceni, ale i zde narozeni a s nasim pasem. A to v okamziku, kdy se tito nasi pusti do prace na nasem uzemi. Proti tomu bude teror Baader- Meinhofove uplna selanka.

      Vymazat
    7. Vsichni Arabove lini nejsou
      Tak to je jasná věc: Israel přece přeměnil poušť v kvetoucí zahradu arabskýma rukama za peníze evropských a amerických goyim.

      Vymazat
  2. Opakovani nesmyslu ze Zvedavce svedci o tom, ze se hejhulaci mermomoci snazi krecovite naroubovat sve vlastni fantasie do znamych faktu. Nevim, jestli to ma Vodnik zapotrebi, ale asi to uspokojuje jeho dogmatickou dusicku.
    Odvozovat nejakou zakuklenou pomoc proto, ze ISIL maji globallne prodavane zbozi, nebo zradlo vyrobene pod israelskou firmou je asi takove, jako by nekdo tenkrat u irskych separatistu nasel ceske pivo a z toho odvozoval, ze irsky extremismus je podporovan Ceskoslovenskem.
    Mimochodem, otevreny boj islamistu ukazal, ze Obamova zahranicni doktrina usmireni mezi shiity a sunnity a nasledne sblizeni se ze zapadem naprosto selhala, jeho strategie se ukazala jako velice chybna.. V Lybii se zasahlo, demokracie se nekonala. V Syrii se nezasahlo a stal se z toho prusvih rostouci.

    Nikdo na svete by nemohl rozesirat lidi, kteri jsou relativne spokojeni se svou vladou, nemaji v sobe nenavist, nechteji vzit nasilne kontrolu nad svymi spoluobcany a hlavne neciti potrebu se mezi sebou vrazdit...



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo, na Paragrafu jste sama napsala, že Vašimi postoji neotřese ani zjevný podvod (Vámi nazývaný "omylem"), kamuflovaný dalším podvodem (což nazýváte "opravou"). Jste stejně neochvějná jako můj bratranec: Vaše přesvědčení odolá i konfrontaci s realitou a nějakými fakty se nenecháte mýlit.

      Vymazat
    2. No, jiste nezacnu hned hystericky jecet jako zidobijni luza, kdyz se najdou v zidovske zprave nesrovnalosti a chybne informace. Dam cas na opravu a pripadnou omluvu.
      A copak prosim je nazev na Pecinove strance? Osvezim pamet:
      "Zidovska Obec tajne opravila svou zpravu". Je tam slovo opravila a jelikoz to neni psano v uvozovkach, pripadne ironicke mineni je pouhe induendo, coz normalnim clovekem nejen neotrese, ale ani nehne...
      Co je mi po tom, ze to nazhavi zidobijce ? Podvod obce dokazany neni, i kdybyste se na hlavu staveli a kukali...:-)

      Vymazat
    3. Vazena pani Danielo, nedejte se prosim zviklat. Dulezitejsi, nez nejake pocitacove kejkle je to, jak se provadi kritika Zidu bzw. Israele. Ta muze byt sice tvrda a nekompromisni, presne jak to predvadite vy, ale zaroven pratelska a konstruktivni. Rozhodne by nemela daimoinisovat nebo delegitimisovat, jak to predvadi nekteri jini.

      Vymazat
    4. Herrn Kreutzfeld , Vase Zidovske Vysokoblahorodi

      Omluva za odboceni ale nutno upresnit
      nikoli 90 a vice procent jsou mirumilovni verici islamu jak zde v ramci sve laskyplne viry presentuje Vodnik, ale
      dnes uz 15 az 25 procent vyznavacu islamu jsou verici radikalove a militantne myslici !
      rika to tento odkaz a prosim necht nekdo prelozi do cestiny.
      http://www.mrctv.org/videos/heritage-foundation-panelist-radical-islam
      Proc proc proc ?
      Protoze kam dnesni svetova demokracie vstoupila tam to rozesrala !


      A kdo seje vitr sklizi bouri.
      Vas govemnment a vas poslusny sluha vlada za vodou vlada pod vlivem IPAC atd..
      maji na svedomi soucasny stav ze z puvodnich I Vodnikem zduraznovanych ze vice nez 90 procent vyznavacu islamu jsou mirumilovni verici se neustale meni a svet se radikalizuje !
      Kam armade nejdemokratictejsi zeme vstoupila tam to rozesrala . Vypada to ze planovite a cilene
      Rozdel a panuj ! (divide et impera)

      Pochvala spravneho komentare od Vas Vase Vysokoblahorodi je velkou poctou, viz Vas comment kdyz si delate z hasbary Daniely kozy::
      Kritika Zidu bzw. Israele. Ta muze byt sice tvrda a nekompromisni, presne jak to predvadite vy, ale zaroven pratelska a konstruktivni. Rozhodne by nemela daimoinisovat nebo delegitimisovat, jak to predvadi nekteri jini.


      Mistrne napsano :-)
      Pratelska a konstruktivni by mela byt predevsim politika vasi vlady a jejiho zahranicniho sposora jak vuci Palestincum tak I vuci celemu zbytku sveta!


      Vymazat
    5. Vp. Aster, dekuji za uznani. Me jde jen o to, aby se ta debata vedla korrektne, a tudiz aby si jeji ucastnici zachovali obcanskou a trestni zachovalost.

      Prudky narust radikalniho islamismu ve svete tkvi prave v tom, ze oni ziji vne NWO a tudiz jejich extremisticke nazory nejsou nalezite konfrontovany a usmernovany ve svobodne spolecenske debate, pripadne .organy cinnymi v trestnim rizeni, kdyz uz to nekomu holt ujede za znalcem urcenou hranici.

      Vymazat
    6. Nechapu, proc i z takovehle malickosti, jako jsou balicky s jidlem, jste schopni udelat xenofobni causu.
      Ze v pripade ofensivy ISIS jsou geopoliticky "So the losers are the British, the Turks, and especially the Chinese, who were by far Iraq’s largest customer. The winners are the U.S., Israel and Saudi Arabia." je uz vseobecne znamo.
      A pokud tyhle staty jsou oficialne, cestou svych mluvcich, ochotny do oblasti svych zajmu posilat raketomety, tak snad nejake ty balicky uz nikoho ani nemuzou prekvapit...zjevne vyjma nekolika pokryteckych skrytych xenofobu.

      Vymazat
    7. Dekuji za vcerejsi povzbuzeni, pane Kreutzfelde.
      To vite, po 40 letech blahobytu clovek zmekne..:-)
      Vzpomnela jsem na Vas pri reklame Deet, spreje na na hmyz. Jak jste jednou napsal, ze nosite dlouhy rabinsky vous. Pry se do tech vousu uhnizduji zvlastni musky . pac citi cesnek. Jestli by to byl Vas pripad, tak bych poradila, at si fousy i oblicej dukladne vysprejujete s DEETem a budete mit po starosti.

      Vymazat
    8. Pani Danielo, s muskami problem nemam, ponevadz si vous kazdy den myji shampoonem. Nejvetsi problem, ktery jsem s nim zatim potkal je ten, ze Vas za nej muzou smykat pri rvacce v ping-pongovem clubu.

      Vymazat
  3. Co je na Culikovi zajimaveho ?
    Culik coby kazatel Pravdy a lasky ?

    Culikovske hlasky ze:
    Civilizovaní lidé šíření rasové a náboženské nenávisti netolerují, ať to dělá kdokoliv vůči komukoliv. -
    http://www.blisty.cz/art/73743.html#sthash.HQjiK21B.dpuf

    Zato kdyz jde o humanitarni bombardovani ci z nabozenske lasky se lide vrazdi
    Culikovsky civilizovani lide rikaji a delaji co ?
    Sice behem 5 minut vam na facebooku zrusi pristup pokud se politicky neculikovsky vyjadrite, ale....
    ale ze uz vice jak 1,5 million lidi prislo jen v "osvobozenem" Iraku o zivot Culikove neorecni :-(
    Drive kdyz jeste mely BL povoleny komentare se nasrati ctenari odventilovali hned pod Culikem.
    Dnes mnozi jsou uz z tech jeho kydu az tak na nervy ze mu pisi na Glasgow Uni a on pak musi vyhrozovat ze:
    Osobní útoky odeslané na emailové adresy University of Glasgow budou předány britské policii. (JČ) -
    See more at: http://www.blisty.cz/art/73743.html#sthash.HQjiK21B.dpuf

    Britska policie pak nastoupi jako strazce cti a moudrych vyroku pana profesora Culika a bude stihat kazdeho a to po celem svete kdo se odvazi pana Culika oznacit za siritele nepravdy a jeste to napise slovy neuctivymi .Amen

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Muž byl propuštěn poté, co přiznal vinu a přijal podle prokuratury navrhovaný trest podmínečného vězení a finanční pokuty.
      To je přímo výsměch spravedlnosti!

      Vymazat
    2. Ja to vidim jako adequatni.Vidlicka na kriminal neni. Obvykle se jeste v techto pripadech uklada trest pokani, mel vykonat poutnickou cestu do Auschwitz nebo Yad Vashem, ale jelikoz v Auschwitz uz tu vidlicku ukradl, tak tu cestu vykonal.

      Vymazat
    3. Já bych pane Kreutzfelde nebyl tak důvěřivý. On se mohl pokorně pouze tvářit a místo relikvie mohl chtít taky ten Gabel ve školním kabinetu chemie a fyziky zkoumat. A jestli to byl učitel dějepisu, mohl být jen navedený proradným zpytáckým kolegou od přírodních věd.
      Správě měli vyšetřovatelé prověřit, zda se nejedná o výhonek revizionistického býlí. A my bychom do Polska mohli poslat naše zkušené soudní znalce tak, jak nám kdysi bratrsky pomohli při odhalování vlastizrádných rejdů odborníci ze Sovětského svazu .

      Nerad to říkám, ale vaše bdělost jako by povážlivě polevovala.

      Vymazat
    4. Ale pane gogo, nebudte na nej pes. Vzdyt se nejedna o popirani, podporu nebo propagaci, nybrz o docela normalni kradez. Za takove prkotiny se do vezeni neposila.

      Vymazat
    5. Já jsem vás varoval. Až přijde nějaký učitýlek s objevem, že je ta vidlička vyrobená až po válce, tak si pak hledejte soudního znalce sám!

      Vymazat
    6. Nikolo o "docela normální krádež", nýbrž o svatokrádež. Myslím, že páni inkvisitoři ukázali nepřiměřeně shovívavou tvář. Gogo má pravdu: s věkem se stáváte nepřijatelně tolerantním! Kdyby byli všichni Židé jako vy, tak zase půjdou jako ovce.

      V kostele sv. Jakuba v Praze se jeden takový nenechavec pokusil okrást sošku Panenky Marie. Taho čapla za ruku, ráno ho tam našli, tu ruku mu pěkně usekli a dodnes tam v tom kostele visí!

      Vymazat
    7. To je prece exemplarni trest, aby jim tam turisti nevykradli pozustatky obeti. Beztrestne by pak davy rozebraly ty hromady bot a artefaktu a pro pristi generace by tam nezbylo nic..
      Prvenstvi v kradezi ve svetovych narodnich parkach - vzacne brouky, zkamenele fosily, - stale drzi Cesi...

      Vymazat
    8. A to je jich jen 10 milionů. Teď si představte, kdyby se ty potvory rozmnožily, to by si pak nemohl být žádný brouk nebo fosil jistý!

      Vymazat
  5. "Až přijde nějaký učitýlek s objevem, že je ta vidlička vyrobená až po válce"

    No tak ho zavrou a bude mit po zizalkach! Na to neni potreba v Reichu znalce ani dneska. Ale aby ho zavirali uz za to, ze ji ukradl, to je moc. To pak NWO vypada nehumanne.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>