pondělí 7. července 2014

Tři mladé Israelce zavraždili Rusáci

K jak nehorázným závěrům dochází český rusofobní, islamofobní a filosemitský novinář, demonstruje serie článků v Prvních zprávách. Blba Zieglera jsme zde již zmiňovali, když hájil Putina s hitlerovským knírkem na liberecké radnici. Tento islamofob a vzorový kommunistobijce vyhlásil nedávno, že na vraždách v Brusellu mají podíl i kommunisté (rozuměj: čeští kommunisté), protože se to v Haló novinách nenávisti k Izraeli a antisemitskými články (rozuměj: kritikou Israele) jen hemží. V tom mu sekunduje další pochodeň Pravdy & lásky, Jiří Bob Asher, který připomíná, že kommunisté nenávidí (přítomný čas) Židy stejně jako nacisté, a dokládá to víc jak šedesát let starými výroky zločince Kopeckého. Vše pak korunuje opět blb Ziegler svým závěrem: i Rusko je spoluzodpovědné za to, co s v Palestině děje, včetně fanatického arabského muslimského terorismu a vraždy tří mladých Židů.

"Na Moskvu! Na Moskvu!" volá Ziegler. Maně mě napadá moje recentní diskusse s Tomášem Pecinou na thema "viny" současných Židů na ukřižování Krista - i ten Jehova, trestající Kenaana za hřích jeho otce Cháma, by se mohl u Zieglera učit!...

10 komentářů:

  1. Asher spravne pripomina, ze zidokrestanska evropska spolecnost musi byt neustale ve strehu a stavu zvysene pohotovosti, nebot ciha vnitrni nepritel, ktery jen ceka na prilezitost, kterak znicit svobodu a uvrhnout spolecnost do hlubokeho stredoveku. V Cesku jsou to kommuniste a v Bruselu zase islamiste.

    Ale nenechme se uchlacholit, ze temi to konci. Vnitrni nepritel je i mezi nami. Co se jen vyrojilo v posledni dobe blogu, ktere se tvari jako amateurske, ale je na nich patrne, ze mozna mohou pracovat v Putinove zoldu. Jak uz spravne upozornil Sasa Vondra, budeme-li naslouchat zlostnym tiradam techto zoufalcu, skonci svobodna spolecnost zase v Gulagu.

    OdpovědětVymazat
  2. Jestlize hledame hluboke souvislosti z doby Studene valky, pak tu spojeni Sovetskeho Svazu a "palestinskeho lidu " jiste vidim.
    Po druhe svetove valce se Stalin s novym statem Israel bratrickoval, v nadeji, ze si Zidy nejak prikloni k jeho svetovemu kommunismu. Nestalo se a tak Stalin obratil a zacal podporovat Palestince, najme PLO.. Dalsi rusti papalasi se pak s Arafatem cucali jako teplousi. V Cesku je jeste zbytek po kommunistickem kamaradstvi, Palestinska ambasada.
    Dnes v te same linii pokracuji uzitecni idioti ze socanske barikady v Evropske Unii, co zivi a moralne podporuji teroristicke islamisty.
    Touto podporou neprimo zatahuji muslimy do Evropy, protoze tito se nasledne citi v pravu a pozvani multiikulturalismem..
    Nasledne, zavrazdeni tri israelskych kluku je pokracovani otrle drzosti , kterou nekteri Evropane podporuji.
    Nedivim se, ze tyhle vrazdy odnesl nevinny Palestinec. Toho ma take na svedomi, moralne, fandici, pro-palestinsky tabor....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. spojeni Sovetskeho Svazu a "palestinskeho lidu " jiste vidim.
      Já také. Nikoli ale spojení Putinova Ruska s terroristy

      uzitecni idioti ze socanske barikady v Evropske Unii, co zivi a moralne podporuji teroristicke islamisty.
      Mno, o tom by se dalo diskutovat, ale každopádně tito idioti nejsou čeští kommunisté ani Rusové.

      Nasledne, zavrazdeni tri israelskych kluku je pokracovani otrle drzosti , kterou nekteri Evropane podporuji.
      Neznám jediného Evropana ani Rusa, který by to podporoval. Netvrdím, že nejsou, ale neprojevují se, takže Ziegler halucinuje.

      Nedivim se, ze tyhle vrazdy odnesl nevinny Palestinec.
      Já taky ne - židovští terroristi jsou stejná svoloč jako ti palestinští. Jak to ale může mít na svědomí "fandici, pro-palestinsky tabor", to je mi záhadou.

      Vymazat
    2. Urcite budou v Israeli nejaci rusti "teroriste", vzdyt kazdy paty Israelec je z Ruska a plyne ovlada rustinu.
      Kdyz IDF obsadila tu lod plujici na pomoc Gaze, tak jsem zaslechla od tech vojaku, co se spousteli z helikoptery dolu na palubu, rustinu.. (idi, posmotri)...Putin laviruje mezi Israelem, neustale se schazi s israelskou administrativou a tuhle zase volal do Bileho domu Obamu a zakratko nas president vydal prohlaseni, ze Israel ma plne pravo se branit. Asi se dohadovali o tech 100 raketach Hamasu a nasledne israelske odvete....

      Vymazat
    3. Vetsina tech osadniku je z Ruska. Zidovsky terrorista z Ruska neni Rus, jako jim nebyl Dzochar Carnajev nebo jako Einstein nebyl Nemec.

      Vymazat
    4. V Israeli je zatim velka skupina Zidu, ktera vlastni Dual citizenship, ciliz jsou to obcane Ruske Federace a zaroven Israele. .
      Toto prece projednavali v ruske Dume, chteli to nejak regulovat, uz nevim, co z toho vzeslo.
      Kazdopadne Immigranti z Ruska povetsinou zachovavaji svuj zivotni styl, uz jsem nekolikrate cetla kritiku orthodoxnich rabinu, jak "Rusove" zatahli hrisnost do Israele, cpou se sunkou a chlastaji vodku...:-)

      Vymazat
  3. Blb Ziegler už vyvolal reakci na Prvních zprávách.

    OdpovědětVymazat
  4. I ten australsky mladik uz pochopil, ze v Baghdadu se bojuje i za Sydney a Prahu. Kdy uz to pochopi i peacenici a mnichovane na tomto blogu?

    OdpovědětVymazat
  5. Gogo: nad každým takovým vymytým magorem slintají media jako nad každým pedofilním farářem; viz Davidův citát - tohle chtějí, aby byl pro nás obraz muslimů. U Astra nebo Kapitána jim to funguje skvěle!

    OdpovědětVymazat
  6. Leon Kreutzfeld: při vší odpudivosti a pomatenosti toho, co ten mladík spáchal, lze jeho zdůvodnění nazírat jako svým způsobem ospravedlnitelné, neboť u Baghdadu se podle něj bojuje o islám, v čemž nemá zas až tak úplně nepravdu, zatímco o Sydney nebo o Prahu se tam bojuje pouze v optice fašistů z Neviditelného psa. Že svým skutkem vlastně pomáhá těm, kteří proti tomu islámu bojují, to je opravdu tragedie. Ostatně už jsem zde kdysi ocenil výkon Israele, který dokázal zapřáhnout ty nejhnusnější hrdlořezy do boje za své zájmy.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>